Battlefield 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Danee
Srácok, ma felmentem az egyik EA-HU-s szerverre, épp Karkand ment. Pont a kör elejére érkeztem be, ekkor elvittem a tankot. Amcsi oldalon voltam. Elég jól is ment,talán egyszer haltam meg, volt vagy 60 pontom a végére.
Egyszer kilõttek, és gyalogosan mentem. Erre egy -tRs- Landor nevû srác elkezdett agyba fõbe szidni, hogy milyen egy fa**lama ember vagyok, meg hogy tank nélkül nem megy meg mittudomén.
Köv. körben mediccel mentem egy pár perc alatt már 20 pontom volt (élesztetem).
Erre Landor, átáll hozzánk, beáll commandernek, és elkezd engem tk-zni, ilyen beszólásokkal, hogy "pusztulj mocsok", meg mittudomén.
Nem tom hogy lehet ilyen embert felvenni ilyen klánba!
Szerintetek?

gergod
faq

SWTOR: Dee'Greg, Conqueror of the Dread Fortress, lvl 55 commando - The Red Eclipse

remélem a patch csak azért késik, mert még több javítást tesznek bele mint a tervezett volt, bár sajnos erre kicsi a valoszínûség...<#falbav>

\"A részegek, a bolondok, és a gyerekek, mindig az igazat mondjá

sztem van, ha esetleg vki épphogy pár ponttal lépett rangot, és befejezi a game-t, aztán másnap vagy amikor legközelebb benyomja magát az account szerverre akkor ugye kihozzza, unlock stb... és akkor a köv körben minusszal végez... sztem lehetséges, de azért nem probálom ki<#wink>

\"A részegek, a bolondok, és a gyerekek, mindig az igazat mondjá

szevasztok srácok, lanozni szeretnénk a játékkal, az a kérdésem hogy megoldható-e hogy gépi ellenfelet is berakjunk a játékba? bocs ha már volt a kérdés..köszönöm
Stotoo
ac97el nekem tokeletes volt. Most audigy 2vel nagyon halk vagyok a jatekban, mikozben tsen meg jo. Van vkinek vmiert 5lete hogy miert vagyok gameben halk? A bf2ben a mikrofon hangereje maxra van huzva.

Always remember you\'re unique, just like everyone else.

Boxer HUN
Jah!!!

Mint minden hadseregben, itt is van elõléptetés meg miegymás. A kérdés: LEFOKOZÁS nincs? Pedig néha igen hasznos, és célratörõ lenne...

https://restacar.hu (KÖZÖSSÉGI PORTÁL)

Zs0lt1

Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_

Zs0lt1
ha jobban elolvastad volna a bf.hu-n a hírt, akkor tudnád, hogy a progit letiltották, szal felesleges letölteni

Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_

Köszönöm!
joebacsi

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

vgez
nekem is ez van a tesztben jó elindítom a játékot mûködik egy darabig a mikrofon utána meg már nincs is jel szerintem alaplap AC97 hangkártya a bûnös, szerintem akinek soundblasztere van annak nincs ilyen problémája, de lehet az is hogy csak a BF2 mikrofonos szettet nemszereti? <#confused>

CSÁSZTOK!Lenne egy kérdésem honnan tudom letõlteni ezt a progit:"Battlefield 2 Browser - UPDATE!!!".Innen már probáltam:http://www.battlefield.hu itt fenn van de át dob egy külföldi oldalra azt ott meg nem találom.Ha valaki tud segiteni meg köszönném:
Beszállni csak az érkezési oldalon lehet. A minimap-on kell figyelni és a piros pulzáló koncentrikus körök alá kell állni <#hehe>

koszi 😊
Ja, még "vezetni" is akarják 😊
"Hogy lehet abba beszállni?"

khumbula

Ha minden igaz, az addon kirakott egy MS-DOS batch fájlt, restore néven az abroszra. Aztat indítsad el.

khumbula

Telepítsd újra !!

A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.

Quki

FSB: 533 |FSB/RAM arány: 1:1| C2D 8400 @ 4.0 Ghz| Gigabyte EP45DS3P| Sapphire HD4870->4890 | 4Gb OCZ Reaper 1150| Chieftec 750Watt + Acer Aspire 6930G-644G32N notebook

Hi all
Engem az erdekelne hgy tudom single playben a "normal" 16os palyakat visszatenni a 64-esek helyett.
Tudna vki segiteni?
koszi
töltsd le a mod editort, abban minden benne van

leveskocka
uhh nemtom,meg nemjottem ra
odex
van még valami problémám!
a sqadba amikor jáccok fél percig jó a mikrofon utána meg úgycsinál mintha nem lenne mikrofonom és akkor azt nem hallom aki a sqadba beszél meg nem is birok neki beszélni!
ez miért van?

.:HNS-OÐ&#8364;X:.Hungarian Soldiers Cod2-es és css-es klán! jelentkezzetek! MSN:[email protected] E-mail:[email protected]

Balumann
kiírni lemezre vagy betenni virtuális CD-be 😊

Pharaoh
Ez most hogy jön ide?

Amúgy én meg letöltöttem és nem tom mit kell csinálni a bin/cue filekkel.

Holdpro
sziasztok
Van már 60%-nál nagyobb Magyarosítás ?

A Biblia arra tanít, hogy szeresd felebarátodat. A Kámaszutra pedíg megmagyarázza hogyan..

oO EDDi Oo
Huuu vazze segítsetek.

letöltötem a gamet azt jácani szeretnék vele de nem tudom, hogy kell az embert írányítani,melyikkel megy elöre? egér görgövel?

PLZ help mert amugy nagyon szeretnék veletek együtt jácani

Kuglóf

aham 😊

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

BurnBaby
<<<HDA>>>NSSlayer kollegát kérem, h ha már az nem zavarja, h amit mond kommanderként (tehát minden) behallatszik mindekinek, beleértve a vizelési problémáit is - mitöbb amikor ezt szóvá teszem a válasza az hogy "nem érdekel" - legalább annyit megtehetne, h amikor egy squadleader kér valamit, arra is reagáljon, ne csak amikor õ akar valamit a squadoktól. roppant macera percekig várni a bekért uav/arty/supply segítségre, aztán csak nem érkezik meg alapon meghalni bután. köszönöm.

www.battlefield.hu

dronkZero
Azért a PBset preferálom... Egyébként a pbweb megjavította.

Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN

Érdekes kérdés. Szerintem nem. De nem is tudom, mi értelme lenne. Olyan viszont van (a lent említett Mashtuur City északi híd) amit nem lehet a jármûvek elõtt járhatatlanná tenni.

Viszont felvetõdött bennem egy két fõs engi+sniper squad ötlete. Az aknák mellé fölszedés elleni biztosításul claymore-t tenni. 😄

Minden jog fenntartva!

alma2
tudtommal ele sok server fut PB nelkul is, a jatek keresojeben lehet kapcsolgatni, miket mutasson

szerintem

mesor
<#idiota>

Bf2 topic 99K,120K! KisköcsögKör C4

Me0w
Jah, en vagyok a <#lama> termeszetesen 😄

Together we'll fly someday...

<#worship>
dronkZero
Szerintem jobb megoldás aknázni a hidat. Ha azt akarják felszedni, rögtön lesz dolga a snipernek... :]

Nem akarok ágyúzni de nem tudtam használni azért kérdeztem<#lama>
dronkZero
Hm. az jutott még eszembe, hogy a hidak több szakaszból állnak. Fel lehet robbantani a hosszú hidakat középen, vagy a szélén... Van akkora híd, hogy a két szélét robbantva középen maradjon belõle?

Tényleg. Errõl meg is feledkeztem. Akkor kénytelen leszek 2x C4-ezni. Elõször felrobbantani, aztán még egy adagot kipakolni az engineernek. 😄
Esetleg viszek egy engineert én is, aki aknásít is.
Azért remélem, hogy az ilyenek is javítva lesznek elõbb-utóbb.

Minden jog fenntartva!

dronkZero
Azt meg akkor meg se említsük, hogy általában tank+APC, vagy tank+AA (mérnök-mérnök) felállásban szoktunk nyomulni, ha úgy egymás mellé tudunk kerülni, akkor meg sem kell állni (a tankkal, legalábbis)

Az igazság az, hogy ha erõsen leamortizálódott valamelyik parancsnoki létesítmény (füstöl, ég) akkor ugyanúgy mint a jármûveknél, tovább romlik az állaga, míg végül felrobban...
(Bár igaz, hogy nagyon kis sérülést lehet C4-en kívül mással is okozni nekik. De elhanyagolható.)

Próbáld ki üres pályán vagy single-ben, hogy Commanderként a saját eszközeidet rombolod mindenfélével. Úgy látod, mivel mennyi sérülést okozol..

Minden jog fenntartva!

dronkZero
Hát, ugye kiszállni nem kell, mert a jármû, amiben a mérnök ül, javítja a körülötte lévõ cuccokat. A hidat is. Meg kell állni a lyuk szélén. De amint megállok, már nyomhatom is újra a gázt, mert mire lebillennék, meggyógyul a híd elõttem.

dronkZero
Azokat a commander irányítja, végtelen lõszer, idõvel töltõdik. Amint most hallom, a töltõdési idõ az állapotától függ.

Az meg érdekelne, hogy mi van akkor, ha már csak egy ágyú marad? Kevesebbet lõ, gondolom? De ugyanannyi ideig tart?

Me0w
Lol, a kisebb fegyver mar nem meno? 😄 Minden lama az agyuval akar loni, beszarok 😄

Together we'll fly someday...

Azok ellen nyomulok, aki jönnek.
Ha lámák, akkor lámák. Úgy látszik többnyire ezeket fogom ki. 😊
(De nem baj, mert akkora rutinom nekem sincs még a bf-ben, csak ésszel játszom.)
Az is lehet, hogy csak nem szivesen szállnak ki egy páncélozott jármûbõl hidat heggeszteni. Inkább kerülnek, minthogy lelövessék magukat.
De jó ötletet adtál, majd vadászok az engikre, aztán jól elviszem a tankjukat. 😊

Minden jog fenntartva!

dronkZero
Eltakarodnék innen ám, ha a PB nem vágna ki folyton "No packet flow" hibával...
De így lehet, hogy hajnalig floodolom a fórumot.

Egyébként el van szabva kicsit a FAQ, mer' az ott belinkelt .htm-ek nem a pb könyvtárba közvetlen, hanem azon belül a htm könyvtárba valók.

Most pbwebelek, ha nem mûx ezután sem, akkor mit csináljak?

Ami a tábor mellett van
dronkZero
Mákod volt, nem jellemzõ.
Egyszer vagy 7-8 percig lõdöztem egy full ép löveget APCvel, és még füstölni se kezdett...

Crokin
-Fekve nem zoomolva kifejezetten jól lehet vele tartni átjárókat 😊
-Nem nagyon kell újratölteni, skúló van dögivel
-Zoomolva egy-két lövést leadva lehet vele pontosan is lõni középtávra
-Sebzése igen jó

Repatarurgyán

SigS
Ehhez kapcsolodva...
Erdkelt az is hogy a raketa, apc esetleg tank mikent sebzi a comm. cuccokat, ezert tegnap raszantam 3-4 lovest tankbol egy erosen fustolgo UAV-re es sikerult kifingatni. Gondolom kisebbfajta sebzest okoz rajta, de erdemes raloni parat ha mar utbaesik...<#ravasz1>

"A barátok olyanok mint a hópelyhek. Ha lepisiled őket eltűnnek" :)