Battlefield 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Egyszer kilõttek, és gyalogosan mentem. Erre egy -tRs- Landor nevû srác elkezdett agyba fõbe szidni, hogy milyen egy fa**lama ember vagyok, meg hogy tank nélkül nem megy meg mittudomén.
Köv. körben mediccel mentem egy pár perc alatt már 20 pontom volt (élesztetem).
Erre Landor, átáll hozzánk, beáll commandernek, és elkezd engem tk-zni, ilyen beszólásokkal, hogy "pusztulj mocsok", meg mittudomén.
Nem tom hogy lehet ilyen embert felvenni ilyen klánba!
Szerintetek?
\"A részegek, a bolondok, és a gyerekek, mindig az igazat mondjá
\"A részegek, a bolondok, és a gyerekek, mindig az igazat mondjá
Always remember you\'re unique, just like everyone else.
Mint minden hadseregben, itt is van elõléptetés meg miegymás. A kérdés: LEFOKOZÁS nincs? Pedig néha igen hasznos, és célratörõ lenne...
https://restacar.hu (KÖZÖSSÉGI PORTÁL)
Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_
Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
"Hogy lehet abba beszállni?"
khumbula
khumbula
A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.

FSB: 533 |FSB/RAM arány: 1:1| C2D 8400 @ 4.0 Ghz| Gigabyte EP45DS3P| Sapphire HD4870->4890 | 4Gb OCZ Reaper 1150| Chieftec 750Watt + Acer Aspire 6930G-644G32N notebook
Engem az erdekelne hgy tudom single playben a "normal" 16os palyakat visszatenni a 64-esek helyett.
Tudna vki segiteni?
koszi
a sqadba amikor jáccok fél percig jó a mikrofon utána meg úgycsinál mintha nem lenne mikrofonom és akkor azt nem hallom aki a sqadba beszél meg nem is birok neki beszélni!
ez miért van?
.:HNS-OЀX:.Hungarian Soldiers Cod2-es és css-es klán! jelentkezzetek! MSN:[email protected] E-mail:[email protected]
Amúgy én meg letöltöttem és nem tom mit kell csinálni a bin/cue filekkel.
Van már 60%-nál nagyobb Magyarosítás ?
A Biblia arra tanít, hogy szeresd felebarátodat. A Kámaszutra pedíg megmagyarázza hogyan..
letöltötem a gamet azt jácani szeretnék vele de nem tudom, hogy kell az embert írányítani,melyikkel megy elöre? egér görgövel?
PLZ help mert amugy nagyon szeretnék veletek együtt jácani
Kuglóf
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
www.battlefield.hu
Viszont felvetõdött bennem egy két fõs engi+sniper squad ötlete. Az aknák mellé fölszedés elleni biztosításul claymore-t tenni. 😄
Minden jog fenntartva!
szerintem
Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN
Esetleg viszek egy engineert én is, aki aknásít is.
Azért remélem, hogy az ilyenek is javítva lesznek elõbb-utóbb.
Minden jog fenntartva!
(Bár igaz, hogy nagyon kis sérülést lehet C4-en kívül mással is okozni nekik. De elhanyagolható.)
Próbáld ki üres pályán vagy single-ben, hogy Commanderként a saját eszközeidet rombolod mindenfélével. Úgy látod, mivel mennyi sérülést okozol..
Minden jog fenntartva!
Az meg érdekelne, hogy mi van akkor, ha már csak egy ágyú marad? Kevesebbet lõ, gondolom? De ugyanannyi ideig tart?
Together we'll fly someday...
Ha lámák, akkor lámák. Úgy látszik többnyire ezeket fogom ki. 😊
(De nem baj, mert akkora rutinom nekem sincs még a bf-ben, csak ésszel játszom.)
Az is lehet, hogy csak nem szivesen szállnak ki egy páncélozott jármûbõl hidat heggeszteni. Inkább kerülnek, minthogy lelövessék magukat.
De jó ötletet adtál, majd vadászok az engikre, aztán jól elviszem a tankjukat. 😊
Minden jog fenntartva!
De így lehet, hogy hajnalig floodolom a fórumot.
Egyébként el van szabva kicsit a FAQ, mer' az ott belinkelt .htm-ek nem a pb könyvtárba közvetlen, hanem azon belül a htm könyvtárba valók.
Most pbwebelek, ha nem mûx ezután sem, akkor mit csináljak?
Egyszer vagy 7-8 percig lõdöztem egy full ép löveget APCvel, és még füstölni se kezdett...
-Nem nagyon kell újratölteni, skúló van dögivel
-Zoomolva egy-két lövést leadva lehet vele pontosan is lõni középtávra
-Sebzése igen jó
Repatarurgyán
Erdkelt az is hogy a raketa, apc esetleg tank mikent sebzi a comm. cuccokat, ezert tegnap raszantam 3-4 lovest tankbol egy erosen fustolgo UAV-re es sikerult kifingatni. Gondolom kisebbfajta sebzest okoz rajta, de erdemes raloni parat ha mar utbaesik...<#ravasz1>#ravasz1>
"A barátok olyanok mint a hópelyhek. Ha lepisiled őket eltűnnek" :)