Battlefield 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Pharaoh
Nem semmi, tuti helivel foglalták körbe-körbe a zászlókat, így kill nélkül és egyenlõ zászlóarány mellett egy kör jó sokáig eltarthat, így lehet ennyi pontot összeszedni.

Boxer HUN
Abban az intenzitásban ahogy én nyomom, 3 nap alatt jön össze ennyi...

https://restacar.hu (KÖZÖSSÉGI PORTÁL)

vgez
szerintem nem heli, helivel nem lehet 600 at csinálni hanem dobálták a kézigránátokat és egymásnak supportoltak <#ejnye1>geri15 azért kíváncsi vagyok neked hány kör alatt sikerül 600 pontot összeszedni, hogy neked ez semmi <#wave>

Cobra.
Az, hogy mindenki a pontfarmolásra ment. Nem látszik melyik pálya, de gondolom helivel repkedtek a pontok között és foglalgatták õket, egymást nem is támadták, csak 1-2 eltévedt <#vigyor4> kill volt.

Hide and fear, Cobra Commander is here !

Az hogy pointfarmolós köcsögök

geri15
tudom kibaszott n00b vagyok, de ebben mi a durva? pls mesélje már el vki

folyamatosan kussolva játszódjál basszájba.

Nem-ranked szerveren mi értelme lenne? <#idiota>

Cobra.
Ezt EA-nak is el kéne küldeni, ha ranked a szerver.

vgez
ez a nagyon durva <#felkialtas>

Stotoo
Akkor ezek szerint en bombazhatok, mert mestere vagyok az oszlopokon szetkenodesnek<#vigyor>. Foleg amikor ramszall egy repcsi es mindenfele orult manõvereket csinalok hogy lerazzam, de altalaban csak anynit erek el vele, hogybecsapodok vmibe.

Always remember you\'re unique, just like everyone else.

Danee
Landor, az elso korben, nem tom mert elkezdtel szidni. Gondolom azert mert vagy 10x leszedtelek tankkal. Mindenféle válogatott jelzõt használtál.
Ezek után már csak reflex-bõl "No sir"-t nyomok a parancsaidra!
Egyébként meg minek álltál át? Nem szeretsz veszteni, mi?
(B😎Krisz-el meg azért dumáltunk egymásnak, mert beültem a tankba, ami neki is kellett, erre kiaknázott. Másodjára is én voltam a gyorsabb, csak akkor már nem sikerült kiaknáznia (mellesleg akkor is kidobott 2 aknát)
Najó Landor, én innentõl lezártam, nem is akarok vitatkozni, csak nem értem mért kell a legkisseb dolgokon is felkapni a vizet

Én is 😊)

arty
én bf.hu n képeket meg szoktam nézni 😉

Forza.

Szerinted itt tudják hogy mi az ? 😊))

leveskocka
szokott ilyen lenni?marmint ivas😊
bar inkabb sort iszok,pertut nem szoktam<#eplus2>
legközelebbi bf talira gyere el, majd pertut iszunk 😉

-tRs-Landor

arty
najo, de nem mindenki közeli haverod a battlefieldben 😉

Forza.

leveskocka
most egymast fikazzatok,vagy esetleg ertelmes hozzaszolasokat is hallunk?<#vigyor3>
esetleg a lentebb leirt problemamra is lehetne valami kontruktiv valasz!
a FAQ-ban leirtakat mar reg megcsinaltam,sot,peirtam a pb_security 0-at is beirtam,ezekutan is kidobal...elore is koszi az infot
Bocsesz mindenkitõl aki letékáztam de ma megint azt a napot fogtam ki hogy a 3DMap csak azt nem jelezte aki pont elõttem van <#idiota>

tudod arty, egy bizonyos szint után már ismerjük annyira egymás,t hogy meg sem kell kérdezni.
Haj és nem kell hozzászokni, elõsorban nem is az, épp ezt próbálta elmagarázni. egyébként meg ott az ajtó 😉 ->

-tRs-Landor

arty
szted a bunkósághoz hozzá kell szokni? 😄

Forza.

arty
megkérdeztétek Landort? 😉

Forza.

Nézd Cream; ez nem személyes. Egyszerûen csak magasról lenézem a BF2ben azokat akik azt élvezik hogy végigbombázhatják 0 akadály nélkül az egész pályát és aztán büszkén verik a mellüket. Ez olyan mint BFVben Mi8al kempelni - gyomor kell hozzá.. 😉

-tRs-Landor

Na a hozzászólásod azon a résznél vesztettel el teljesen a hitelességedet, hogy én meg a "BC" <#taps>

-tRs-Landor

Szívembõl szóltál Yan.. 😉

-tRs-Landor

Yan
Semmi baj sincs a sráccal, ilyen. Aki vietezet az már +szokhatta. 😊))
Nem kell komolyan venni, õ sem gondolja ugy. 😉

&#165; xfire: kistekila

Nos ezúton akkor ezúton bocsánatot kérek tõled te kis tizenéves láma hogy esetlegesen durva szavakkal illettelek, majd miután te squadleaderként 3* is no-t nyomtál a prancsaimra lazán leTKztalak. Ez van. Esedezek a tudásod elõtt, mind a közel 650 killedre büszke lehetsz. Az is biztos hogy az csak a véletlen mûve hogy ebben a körben baléhztál össze (OB😎Krisz-szel. Én a kereken 2500. killemel (te voltál az utsó 😊 meghajolok elõtted és a szép szines kitüntetéseid elõtt, de biztos (OB😎Krisz is meglátta már benned a tankosok mesterét!
Hja és ezt a klándumát hagyd a nagyokra, de majd ha egyszer betöltöd a 18at, akkor majd szivesen látunk egy gyakwaron, hogy beavassunk hogy ugyan hogy is megy ez klán szinten..

mély tisztelettel:
Landor

-tRs-Landor

vgez
mármint a 20 basic bõl 1 hiányzik <#csodalk>,de gondolkodom hogy a veterán késnek neki indulok csak akkor megint össze kell szednem a 7 kill/kör <#lama><#lama><#lama><#lama><#lama><#lama><#lama>

Danee
Mi kell a Chineese Service ribobnt meg a Middle East service ribbon

Danee
Landornak szerintem csak az a baja hogy nem tud tankozni. Egy csomószor megszivattam, vagy 6x kilõttem a tankjából, de egyszer se jött rá, hogy mindig máshonnan lövök. Ezután jött hogy "Te kis fa**lama, a tankod nélkül........."

leveskocka
csak egy jelveny?akkor mar million felul kell lenned pontszamilag....😊

mas:

?????????????
vgez
Persze hogy van lefokozás pl a csaló farmereket még az elején kiszúrtak 2 srácot, és hiába voltak a ranglista elején egy darabig de akkor már csak közlegények voltak <#smile> de szerintem elég ritkán használja az EA csak a legdurvább esetekben

alma2
"it" termeszetesen ket t, helyesen irni tudok, csak megfelelo sorrendben es mennyisegben leutni a billentyut nem megy 😊bar amig minden masodik ember ezt irja "muszaly" addig jo vagyok barmilyen mas helyesirasi hibaval 😊

szerintem

alma2
Gondolom mar eljutott hozza a hir, hogy beszelnek it rola, tehat legkesobb ma regszitralja magat, es holnap mar hallhatjuk az o verziojat is 😊

szerintem

leveskocka
van most punkbuster frissites?
geri15
nagy arc lehet ez a landor -,-

folyamatosan kussolva játszódjál basszájba.

Me0w
Nekem Landor egyszer irt egy privit, hogy paraszt vagyok... akkor ismertem meg. Ezek utan nem nezek ki tobbet belole egy bikaherenel.

Together we'll fly someday...

Ati radeon 9250, ami viszi a bf2-t csak 8300huff? Ez lehetséges?

SigS
Veletlenul epp jelen voltam a sztorinal amikor tankoztal, es Landor srac szidott valamiert, bar en sem ertettem mi volt a baja...
Amit kivulrol lattam az egy sima "jajjlelottekparszordemergesvagyok" -szituacio volt, de nem akarok beleszolni

"A barátok olyanok mint a hópelyhek. Ha lepisiled őket eltűnnek" :)

Running
Én még nem találkoztam Landorral de ha gondoljátok igazoltathatom, hátha nincs rendben valami a papírjaival. 😊

Crem
trs Landor... természetes dolog ,hogy a klántársai védik, de szerintem sincs rendben minden a gyereknél. Lebombázom erre beírja, hogy: "megint kezded te buzi"...
A nagy védelmezés helyett inkább beszélgessetek vele. Erre is való többek között egy klán...

hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?

megalol
megint elöjött az a hires szo h BC😊

ez lejáratásnak elég szar<#kocsog><#lama>

Hello mennyi pontot kell gyüjteni ,hogy adja az új fegyvereket?
Danee
meglesz

Higher
Egy screen jó lenne, de ha még elõfordul hasonló akkor pls ne felejts el képet csinálni aztán megvitatjuk a banját. 😊

Cobra.
Landorra már elég sok panasz volt, én csak BC-zni láttam, de gondolom a többi sem kitalált. Trs vezetõség kicsit elbeszélgethetne vele.

Zs0lt1
nem hiszem, hogy bármi közöd is lenne hozzá
fogadok, ha megkérdeznénk Landort, teljesen másképp mesélné el a sztorit

Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_