Battlefield 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

dronkZero
Hamar feladtad... :]
EGyébként csak a supportos(ha kezében van a csomag), a supportos jármûve, meg a commander által potyogtatott doboz ad lõszert.
(Egyébként milyen ágyúról beszélsz?)

Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN

dronkZero
Na, ezt pl nem tudtam. Annyit nem vagyok commander. 😊

Köszi mindenkinek
dronkZero
Az egy dolog, hogy sokáig úgymarad... Pont addig, amíg arra nem megy egy tank, APC, vagy légvédelem.
Vagy ne lámák ellen nyomulj... 😉 Nyilván megfog, megállít, elpusztít egy tankos snipert.... :]

alma2
persze, azert van ott a blackhawk 😊
ha van 5 darab onfelaldozo katona lefekszenek a lyuk ele erosen kapaszkodnak egymasba, eleg rampat nyujtanak egy dzsipnek, hogy atguruljon a segitsegukkel,de eleg egy jol elhelyeztt c4-is 😊

szerintem

Minden jog fenntartva!

Zero, ha az uav csak 10%-ig van megjavítva, sokkal lassabban töltõdik! A commander képernyõn minden töltõdõs ketyere mögött van egy "sebzésjelzõ", és a töltõdés sebessége függ az eszköz állapotától.

http://flatline.hu.googlepages.com/arcanecrafting The long lost and forgotten art of creating powerful items with magic

mesor
Volt.

Bf2 topic 99K,120K! KisköcsögKör C4

Ez volt már?

Ultimate Basecamper

http://flatline.hu.googlepages.com/arcanecrafting The long lost and forgotten art of creating powerful items with magic

mesor
<#wilting>

Bf2 topic 99K,120K! KisköcsögKör C4

Az én tapasztalatom viszont nem ez. Elég sokáig úgy szoktak maradni a felrobbantott hidak. Azt se feledjük, hogy újra felrobbantani sem tart sokáig. 😊

Az alább berakott képen az a bizonyos híd viszont nem rombolható le, ezért is valószínû, hogy a jármûvek inkább arra veszik az irányt. Esetleg tovább kelet-délkeletnek ahol nincs lerombolható híd. (A piros körrel jelzett terület irányába.)

Az is igaz, hogy a felrobbantott hidakon gyalogosan át lehet kelni. Itt viszont nem errõl volt szó. Meg attól még a páncélosokat feltartja, és ez is a célja.
Ezekkel az eszközökkel azért el lehet érni, hogy az ellenfél ott öszpontosítsa erõit, ahol mi akarjuk. Így akár létszámhátrányból is legyõzhetjük. 😊
Közben pedig lehetõség nyílik a robbantgatós plecsni begyûjtésére.

Megjegyzem, a Mashtuur City északi hídján pl. annak felrobbantása után is át lehet menni jármûvel.

Minden jog fenntartva!

közelrõl? <#mf1>

SigS
Keresgelni kell...sokat...foleg a FAQ-ban...
Ha nem megy akkor BF2 uninstall <#nevetes1>
Segitek: nem fogsz talalni <#nyes>

"A barátok olyanok mint a hópelyhek. Ha lepisiled őket eltűnnek" :)

Hello van egy kérdésem az ágyúkhoz a lõszer hová van elgyugva
es azzal el lehet talani valamit? nekem ugy tunt pontatlanabb mint a rpk/m249

May the force serve you well!

dronkZero
Van nekünk egy remek bf.hu stábunk, majd õk biztos tudják... 😛 😊

alma2
es kinek kuldened, [email protected] -ra ? 😊
MR sokat szidott "toketlen" EA Magyarorszagot kellene eloszor megkerdezni, bevonni ebbe, hogy mondjanak ra valamit... edemes-e ezzel foglalkozni, vagy csak kidobott betuk sokasaga az egesz.
szerintem kint napi 100000 levelet kapnak ezzel a temaval kapcsolatban, csak ott frappansabban megfogalmazva,
"beperellek teged, sot a nem letezo unokadat is EA, csodbe juttatlak, ha a mp4-em nem fog 100-at sebezni" es hasonlo levelek sokasagat kaphatjak 😊
en nem hiszek ezekben, hogy mukodik, ha csak nincs egy lekes odavalo aki magaenak erzi a probelmat, en is egy nagy multinal dolgozom van tapasztalatom 😊
persze ne altalanositsunk erre mondhatnak sokan.ez is csak egy termek, amit tákolgatnak, hogy eppen, hogy mukodokepes legyen, aztan ennyi.Itt a lelkes amatoroktol kell varni a csodat 😊

szerintem

bazza minden tablazatban teljesen mas adatok vannak :/
kabe annyit er mint ha nem lenne 1 sem

dronkZero
Lehet, hogy össze kéne szedni, mi is fáj nekünk, aztán lefordítani, elküldeni már szvsz nem gáz.

alma2
HA beirod a keresobe ezt "EA/Dice petition" jo sok oldalt fog kidobni, bar szerintem ezek se, vagy csak valami keves jut el ezekbol a cimzettekhez.

szerintem

alma2
passz, jo magyaraok leven csak itt jartatjuk a szankat, ahelyett hogy vennenk a faradtsagot, hogy a megfelelo cimzetthez is eljussanak a problemaink 😊

szerintem

dronkZero
Lehet még írni EA/Dice-nak javaslatokat?

alma2
bizakodni kell, ha nem lesz a 1.0.3 -as patch change list-je legalabb 10 oldal, akkor sz*rt se fog erni 😊

szerintem

dronkZero
Azért mondtam, hogy ne menjünk nagyon bele...
Viszont az segítene, ha robbantásnál teljesen meg kellene semmisíteni, javításnál meg csak 90%nál lenne újra üzemképes.... Mert így UAVba, radarba, artyba, na meg a hidakba is elég ~10%ot belejavítani, és tökéletesen mûködõképessé válnak. Ez így szvsz nem OK. Ebbõl kifolyólag nem is vagyok szinte soha specops... Kicsit szélmalomharc...

Crokin
Még mindig jobb mint nélküle 😊

Repatarurgyán

alma2
Itt minden jelkepes, a csavarkulcs moge egy egesz utasz szadot is kepzelhetsz, akarcsak a halal, ez is jelkepes 😊
bar szerintem is kar, hogy ilyen konnyen lehet javitgatni oket...
mondjuk, ha kellene egy hidhoz egyszerre legalabb ket engineer az jobb lenne...

szerintem

dronkZero
Kár, hogy a hidak felrobbantása sz*rt sem ér. A legtöbb esetben gyalog át lehet menni a felrobbantott hídon, jármûben meg úgyis mérnök ül (feltéve, hogy van egy csöpp esze).
Megesett velem a Kurvagáton, hogy buggyval bele akartam ugratni a robbantott lyukba a gát tetején, és nem sikerült, mert megjavult alattam a híd.
Jó nagy hülyeség, hogy _ilyen könnyen_ meg lehet javítani. (Realizmust most hagyjuk, az még nagyobb hülyeség, hogy csavarkulccsal vasbeton hidat..!?)

Az unlock oldalon csak kikopiztak egy sort a weapon fileokból, a táblázat a helyes. Egyébként a szórás asszem fokban van megadva.

Crokin
Én a supportos PKM-et unlockoltam és nekem bejön.

Repatarurgyán

BurnBaby
meg én is béna vagyok? kép

www.battlefield.hu

BurnBaby
anyukáját a fileshacknek 😊

www.battlefield.hu

BurnBaby
wow, ezt a táblát firefox erõsen elcsúfítja. itt van egy (elvileg az official tactical guide-ból) jpg-ben:

www.battlefield.hu

BurnBaby
jah megvan. a http://ubar.bf2s.com/unlocks.php oldal, és le is írják:
Standard Deviation: The maximum random amount that a bullet will deviate from it's path when standing, crouching and prone.

tehát ahogy mondtam lentebb 😊

www.battlefield.hu

BurnBaby
bár ez a leírás az ellenkezõt mondja lol. akkor feladom 😊 én amikor néztem (nemtom hol) akkor úgy emléxem ahogy írtam 😊

www.battlefield.hu

alma2
na jo abbahagytam a linkelgetest, ha valaki talal jobbat tegye ide be pls.
ez meg felig meddig hivatalosnak is tunik, bar nem egyszeru ertelmezni, de sok mindenre valaszt ad.
damage stat

szerintem

BurnBaby
állva, guggolva, fekve
a szórást jelzi, és minél kisebb annál jobb 😊

www.battlefield.hu

fr3ddy14
g3!!
nekem is az van, és naon jó!

alma2
latom sokan szenvednek ezzel 😊
de ahelyett, hogy copy-pastelnek itt ez a forum is.

Wow, those numbers are absolutely bizarre.

Why the difference between the shotguns?

I am assuming that the deviation is a divisor (inverse relationship) so smaller number mean more recoil.

The game says that the AK-101 also fires a 5.56...why does it have more damage than the M16? If anything, it should have less (16" barrel for AK, 20" barrel for M16).

Why doesn't the G3 have roughly the same damage as the M24? Both shoot 7.62x51.

Why doesn't the SVD have *more* damage than the M24? The SVD shoots 7.62x54 (soviet version of 7.62x61 aka the .30'06 used in the M1 Garand).

The 92FS (pistol) has more damage than the MP5? Both are 9mm but the MP5 has a longer barrel!

The DAO-12, MK3A1, and G36C appear to be useless. Don't spend your unlocks on those!

There seems to be a transcribing error in the standing/crouching/prone numbers. They seem to be reversed (standing numbers are for prone) if the "higher numbers = less deviation" rule applies (see sniper rifles for validation).

How many hitpoints does each class have?forum

szerintem

Pedig vannak jó helyek, ha aknázni akarsz. Persze kicsit dolgozni is kell érte.
Pl. a FuShe Pass mapon amerikai oldalon játszva, ha az alábbi képen zöld nyillal jelzett hidakat felrobbantod C4-gyel (vagy valaki felrobbantja helyetted), akkor a piros nyíllal jelzett hidat vidáman aknásíthatod, csak kérj a commandertõl utánpótlást a hátad mögé. Esetleg vigyél magaddal egy supportost.
Ha nem akarnak arra menni a jármûvek, vagy nem szimpatikus a hely, akkor a piros körrel jelzett területen szórhatod szét az ajándékcsomagjaidat.
Ha így próbálod begyûjteni a robbantgatós plecsnit, akkor még a társaidnak is segítesz.

Minden jog fenntartva!

Szerintem az 1. ertek a maximum szoras tuzelesnel, a 2. szam azt irja le, hogy ennyivel no a szoras lovesenkent, a 3. pedig azt, hogy ennyivel csokken (szerver)framenkent magatol. Hogy honnan indul, meg hogy fekve mennyit szamit az ebben nem lesz, mert kb. 10-15 szamadat irja le egy fegyver szorasat.

Mellesleg kb. 1.3-1.0-0.8 a szoras modositas mondjuk az M16-osra.

dronkZero
Farmolásról írtam.

BurnBaby
nem is azok ellen van kifogás 😊

www.battlefield.hu

Ezexerint te még nem láttál olyan embert, akinek "expert knife combat"-ja van, és "favorite victim"-je épp egy klántársa, akit 88-szor ölt meg egy pályán belül. Ugyanis nem csak pointfarmingolás megy, hanem awardfarmingolás is. Akitõl az egyik nem áll távol....

alma2
itt is van egy jobb tablazat, eleg sok helyen ezt linkelgetik

weapons

szerintem

nekem gyakorlatban is beszokott jönni..kivéve németeknél nah ök má tudnak sniperezni..de helit-repcsit vezetni azt má nem 😄

es nincs stat arra hogy mi a kulonbseg ha celkeresztbe nezek vagy nem

alma2
allva, guggolva, fekve, es termeszetesen a szoras alatt a kisebb a jobb, mar akinek nem remeg a keze 😊
de amugy le van irva az oldal tetejen !

szerintem

Promi
"Aztán majd csak csilingelnek a kitüntetései a földön, amikor századszor ölik meg alja tizedesek, meg õrmesterek."

Masba is bele kothetnek, de ez a leg szembe tunobb.
Szerintem aki becsulettel szerezte meg a kitunteteseket, pontokat stb. az azert mar megjarta a hadak utjat szal nem kell ennyire lenezni oket.
Bar vannak kivetelek mint mindenben.
hmm forditva de ez hulyeseg hogy lenne mar a rkm pontosabb az osszes fegyvernel

TC3
<#eljen><#eljen><#eljen><#eljen><#eljen>