Battlefield 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
EGyébként csak a supportos(ha kezében van a csomag), a supportos jármûve, meg a commander által potyogtatott doboz ad lõszert.
(Egyébként milyen ágyúról beszélsz?)
Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN
Vagy ne lámák ellen nyomulj... 😉 Nyilván megfog, megállít, elpusztít egy tankos snipert.... :]
ha van 5 darab onfelaldozo katona lefekszenek a lyuk ele erosen kapaszkodnak egymasba, eleg rampat nyujtanak egy dzsipnek, hogy atguruljon a segitsegukkel,de eleg egy jol elhelyeztt c4-is 😊
szerintem
http://flatline.hu.googlepages.com/arcanecrafting The long lost and forgotten art of creating powerful items with magic
Ultimate Basecamper

http://flatline.hu.googlepages.com/arcanecrafting The long lost and forgotten art of creating powerful items with magic
Az alább berakott képen az a bizonyos híd viszont nem rombolható le, ezért is valószínû, hogy a jármûvek inkább arra veszik az irányt. Esetleg tovább kelet-délkeletnek ahol nincs lerombolható híd. (A piros körrel jelzett terület irányába.)
Az is igaz, hogy a felrobbantott hidakon gyalogosan át lehet kelni. Itt viszont nem errõl volt szó. Meg attól még a páncélosokat feltartja, és ez is a célja.
Ezekkel az eszközökkel azért el lehet érni, hogy az ellenfél ott öszpontosítsa erõit, ahol mi akarjuk. Így akár létszámhátrányból is legyõzhetjük. 😊
Közben pedig lehetõség nyílik a robbantgatós plecsni begyûjtésére.
Megjegyzem, a Mashtuur City északi hídján pl. annak felrobbantása után is át lehet menni jármûvel.
Minden jog fenntartva!
Ha nem megy akkor BF2 uninstall <#nevetes1>#nevetes1>
Segitek: nem fogsz talalni <#nyes>#nyes>
"A barátok olyanok mint a hópelyhek. Ha lepisiled őket eltűnnek" :)
May the force serve you well!
MR sokat szidott "toketlen" EA Magyarorszagot kellene eloszor megkerdezni, bevonni ebbe, hogy mondjanak ra valamit... edemes-e ezzel foglalkozni, vagy csak kidobott betuk sokasaga az egesz.
szerintem kint napi 100000 levelet kapnak ezzel a temaval kapcsolatban, csak ott frappansabban megfogalmazva,
"beperellek teged, sot a nem letezo unokadat is EA, csodbe juttatlak, ha a mp4-em nem fog 100-at sebezni" es hasonlo levelek sokasagat kaphatjak 😊
en nem hiszek ezekben, hogy mukodik, ha csak nincs egy lekes odavalo aki magaenak erzi a probelmat, en is egy nagy multinal dolgozom van tapasztalatom 😊
persze ne altalanositsunk erre mondhatnak sokan.ez is csak egy termek, amit tákolgatnak, hogy eppen, hogy mukodokepes legyen, aztan ennyi.Itt a lelkes amatoroktol kell varni a csodat 😊
szerintem
kabe annyit er mint ha nem lenne 1 sem
szerintem
szerintem
szerintem
Viszont az segítene, ha robbantásnál teljesen meg kellene semmisíteni, javításnál meg csak 90%nál lenne újra üzemképes.... Mert így UAVba, radarba, artyba, na meg a hidakba is elég ~10%ot belejavítani, és tökéletesen mûködõképessé válnak. Ez így szvsz nem OK. Ebbõl kifolyólag nem is vagyok szinte soha specops... Kicsit szélmalomharc...
bar szerintem is kar, hogy ilyen konnyen lehet javitgatni oket...
mondjuk, ha kellene egy hidhoz egyszerre legalabb ket engineer az jobb lenne...
szerintem
Megesett velem a Kurvagáton, hogy buggyval bele akartam ugratni a robbantott lyukba a gát tetején, és nem sikerült, mert megjavult alattam a híd.
Jó nagy hülyeség, hogy _ilyen könnyen_ meg lehet javítani. (Realizmust most hagyjuk, az még nagyobb hülyeség, hogy csavarkulccsal vasbeton hidat..!?)
www.battlefield.hu

www.battlefield.hu
Standard Deviation: The maximum random amount that a bullet will deviate from it's path when standing, crouching and prone.
tehát ahogy mondtam lentebb 😊
www.battlefield.hu
www.battlefield.hu
ez meg felig meddig hivatalosnak is tunik, bar nem egyszeru ertelmezni, de sok mindenre valaszt ad.
damage stat
szerintem
de ahelyett, hogy copy-pastelnek itt ez a forum is.
Wow, those numbers are absolutely bizarre.
Why the difference between the shotguns?
I am assuming that the deviation is a divisor (inverse relationship) so smaller number mean more recoil.
The game says that the AK-101 also fires a 5.56...why does it have more damage than the M16? If anything, it should have less (16" barrel for AK, 20" barrel for M16).
Why doesn't the G3 have roughly the same damage as the M24? Both shoot 7.62x51.
Why doesn't the SVD have *more* damage than the M24? The SVD shoots 7.62x54 (soviet version of 7.62x61 aka the .30'06 used in the M1 Garand).
The 92FS (pistol) has more damage than the MP5? Both are 9mm but the MP5 has a longer barrel!
The DAO-12, MK3A1, and G36C appear to be useless. Don't spend your unlocks on those!
There seems to be a transcribing error in the standing/crouching/prone numbers. They seem to be reversed (standing numbers are for prone) if the "higher numbers = less deviation" rule applies (see sniper rifles for validation).
How many hitpoints does each class have?forum
szerintem
Pl. a FuShe Pass mapon amerikai oldalon játszva, ha az alábbi képen zöld nyillal jelzett hidakat felrobbantod C4-gyel (vagy valaki felrobbantja helyetted), akkor a piros nyíllal jelzett hidat vidáman aknásíthatod, csak kérj a commandertõl utánpótlást a hátad mögé. Esetleg vigyél magaddal egy supportost.
Ha nem akarnak arra menni a jármûvek, vagy nem szimpatikus a hely, akkor a piros körrel jelzett területen szórhatod szét az ajándékcsomagjaidat.
Ha így próbálod begyûjteni a robbantgatós plecsnit, akkor még a társaidnak is segítesz.

Minden jog fenntartva!
Mellesleg kb. 1.3-1.0-0.8 a szoras modositas mondjuk az M16-osra.
szerintem
de amugy le van irva az oldal tetejen !
szerintem
Masba is bele kothetnek, de ez a leg szembe tunobb.
Szerintem aki becsulettel szerezte meg a kitunteteseket, pontokat stb. az azert mar megjarta a hadak utjat szal nem kell ennyire lenezni oket.
Bar vannak kivetelek mint mindenben.