Battlefield 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Igen megkaptam. Már rajta vagyok az ügyön! :) Hamarosan küldöm
Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.
http://flatline.hu.googlepages.com/arcanecrafting The long lost and forgotten art of creating powerful items with magic
http://flatline.hu.googlepages.com/arcanecrafting The long lost and forgotten art of creating powerful items with magic
Majd minden hónapban buknak le illegális írással, legalábbis egyre több ilyen eset van. Mást nem tudok errõl, meg nem is érdekel, csak a behozott cuccokat látom. :)
HAJRÁ DICE!!!!<#mf2>#mf2><#taps>#taps><#taps>#taps><#mf2>#mf2><#banplz>#banplz>
Másik az mikor elviszik a bh-t és leteszik a francba messze és akkor levan a gond róla. Ahol jó a csapatjáték ott simán megoldják a bh, nem bh kérdést.
Általában az elsõ bh-t mindig sikerül megszereznem, de mostanában a szitakötõ is a gépet lövi....szóval hullottunk rendesen.:)
hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?
A szembõl és hátulról jövõ kamikaze jet-ek ellen is megtaláltam a megoldást aszem, legalábbis most már csak 1x-2x repülnek belém. Billegek jobbra-balra majd az egyik irányba és lefele kidöntöm a gépet. (A kedvencem mikor beállok a sziklafal közelébe és hallom jön a jet a géppuskával, a fal elõtt felrántom a gépet hogy hátráljon a jet meg puff bele a falba.:) )
A vadászhelirõl meg annyit, hogy simán képes egy sorozatra szétlõni a bh-t. Mostanában a tehetségesebb pilóták ravasz módon mindig mögém kerülnek és megvárják hogy elkezdjek lebegni a zászló körül. Mikor pillanatra megáll, akkor tûz teljes sorozatot rálõ a bh-ra ami rendeltetésszerûen fel is robban. Magyarul nem kell cikázni, meg szenvedni, hanem csak lopakodni és lelõni mikor lebeg és nem figyel. Ennyi. A taktika tulajdonképpen kivédhetetlen. Kb ennyit a bh sebezhetetlenségérõl, meg a javításáról...
=SAC=PocoK megkaptad az emailt amit küldtem?<#wave>#wave>
nézz be a http://www.bf2s.eu.tt/ra
koschwarz te is nézz be oda meg a stat4 be is<#wink>#wink>
www.battlefield.hu
- szinte mindig BH-znak az amcsik.
- A bh 10x jobb, mint a kínai transport heli, így a kínai oldalon szinte senki nem használja.
- A bh kb 8 mp alatt leszedi a kínai APC-t, kínai transport meg sem tudja sebezni az amcsi APC-t
- Az amcsi apc úgy szedi le a kínait, hogy kb 1/3 élete megmarad.
Ezek után nem csoda, ha senki nem szeret azon a pályán kínai oldalon játszani, szóval általában az amcsik még túlerõben is vannak.
Ezek után nem sok stratégia választásod van, ha szeretnéd, ha a csapatod nyerné meg a pályát. Ezek egyike, hogy a saját életed árán (is) semlegesíted az ellenfél BH-ját. Amennyiben ez összejön, te egymagad lekötsz 3-6 embert az ellenféltõl, szerencsésebb esetben ez már jelentheti azt, hogy ekkora földi túlerõvel van esély megnyerni a pályát.
A nekirepülésnek én sem vagyok híve, mivel a hülye rendszer miatt ilyenkor nemritkán a BH pilótája kap TK-t. Épp ezért én nem is ezt teszem, hanem fölérepülök, átülök a 6-os ülésre és robbantok. Így ugyan van rá esély, hogy nem vagyok elég közel, és hiába robbantom fel magam, (- 4 pont) de legalább biztosan nem szivatom a BH pilótát.
Ha esetleg neked van valami egyéb stratégiai ötleted túlerõ és technikai fölény ellen, szívesen meghallgatom.
Hidd el, ha a két heli nem volna ennyire aránytalan, én is szívesebben szerveznék "ellenheli" csapatot, de ez nem megoldható. Mellesleg, ha megfigyelted, a legtöbb technika ellen azok lázadnak akik a "szopós" végén vannak. Én is ültem már BH-ban, belém is jöttek már repcsivel, miközben kobrában ültem, mégsem lázadok ellene. Elfogadom, mint kétségbeesett manõvert, hasonlóan a saroknál befordulva magát és az ellenséget lerobbantó (m203,gp-30) assaulthoz.
Arról nem is beszélve, hányszor van, hogy specopsként becserkészem a tankot, de csak magammal együtt tudom felrobbantani. Ilyenkor mindig a cselekvõ fél dönti el, hogy az õ halála megéri-e az elért eredményt. Arra is volt példa, hogy heliharcban csontra lesebzõdve belevezettem az ellenséges helibe. Neki volt gunnere, nekem nem.
Egyébiránt.... akárhányszor használtam a BH leszedõs taktikámat, mindig csak az ellenfél kifogásolta, csapattársak soha. Szerinted akkor ez nem azt jelenti, hogy a csapat örül annak, hogy hajlandó vagyok feláldozni magam az õ érdekükben?
Ahányszor kértem, mindig spottolgatták nekem a vastehenet, hogy rá tudjak repülni.
Na mindegy, egy szónak is száz a vége: a BH-sok azzal szoktak védekezni, hogy ha nem tetszik amit csinálunk, tegyél ellene. Én is ezt szoktam mondani: ha nem tetszik, hogy felrobbantalak, ne engedj közel magadhoz...
\"nemérted az anarhia annyira komplex h kellegy ember aki irányitja\"
tegnapi játék során rájöttem még 1 dologra, ami qrvára idegesítõ: én örülök, amikor egy medic feléleszt, de azt azért nem bírom, amikor egy durva helyzetben akarja ezt megtenni, és úgy éleszt fel, hogy körül se néz. várom a 15 mp-et, alig van 1-2 hátra, erre feléleszt, de ugyanaban a pillanatban megint lelõnek vele együtt. 3 frag az ellenfélnek kapásból.
\"...gyönyörû, fiatalos, matrózos...\"
és használj alcohol-t a deamon helyett, nekem azzal nem problémázik
\"...gyönyörû, fiatalos, matrózos...\"
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Az elõzõ hosszú írásodban majdnem mindennel egyetértek ... DE!!!
Az hogy a SpecOps a C4-el megrakott kicsikocsit nekivezeti a tanknak, KIUGRIK és robbant, az ok ... de ugyanezt helikopterrel eljátszani szvsz annyira már nem etikus, mi több pazarlás ... (Tudom megint ah ülye hátha valaki jobban tudná használi szöveg jön ...)
Szerintem az hogy odarepülsz helivel és felrobbantod magad, vagy direkt belerepülsz, ezek nem igazán fair dolgok ... most jöhetne az hogy "Háborúban mindent szabad, de ha a valóságban ezt így oldanák meg a katonák, (Kamikaze...) akkor valszeg posthumus is széjjelrugnák a seggüket :)
Szóval ez a helivel való C4-ezés nekem nem igazán szimpatikus ... bár lehet hogy csak én érzem így :)
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.
ha elkészül a film küldj emailt a [email protected] -ra
és felteszem a http://bf2videos.eu.tt/ ra
Kitartás <#eplus2>#eplus2>
. . .
Minden jog fenntartva!
Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtõl az gyáva. Astra-t vezetek. És?
Minden jog fenntartva!
DFI UT NF590 SLI-M2R/G,4x1Gb Geil Black Dragon,4200+ AM2, H2o Cooling ,Dell E207WFP, MSI 8800GTS 640Mb Oc,TT Armor,Tagan 600Watt,320Gb Seagate
Hide and fear, Cobra Commander is here !
mi van veled? )
az ágyon fekve már smafu?! :)
\"A nyúl a legtiszteletreméltóbb állat: ott ül a fûben és mégse szívja el\"
a legjobban ez a mondat tetszett voice-ba: "Kösz a játékot srácok...azaz izé öö fiuk-lányok" :D:D:D:D
Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN
www.battlefield.hu
Ugyhogy valszleg nem fog tetszeni a videotok se :P
Majd most szedek össze embert erre is, aztán beindul jobban.
és nagyon remélem hogy tecceni fog nektek :)
.:HNS-OЀX:.Hungarian Soldiers Cod2-es és css-es klán! jelentkezzetek! MSN:[email protected] E-mail:[email protected]
én is hns-es vook :)
(Sõt az egyik leader vook a klánba:)
.:HNS-OЀX:.Hungarian Soldiers Cod2-es és css-es klán! jelentkezzetek! MSN:[email protected] E-mail:[email protected]
folyamatosan kussolva játszódjál basszájba.
egy kissebb squadot lehet vállalnánk ha kell és lehet...
\"nemérted az anarhia annyira komplex h kellegy ember aki irányitja\"
de elvittem dalain plantena j10-et, 2x is le dtk-ztatta magát...
by HNS...