Battlefield 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Igaz, hogy a mi szerverünkön kb 20-an voltunk a legtöbben eddig, de ott még ilyesmiket nem tapasztaltam.
megelõztél! <#nevetes1>

-tRs-Landor

Me0w
Csalodtam benned :(

Together we'll fly someday...

Crem
Van 1-2 eset amikor összejön egy jó kis Heli Squad. De ez elég ritka! Nálam 20:1 arány. tele vagyok sniperrel és supportal!:(
Vagy egy zászlófoglalásnál a 2 gunner ugrik ki!:DDDD

Szal' a DICE elgondolkodhatna, hogy 1-2 ember kedvéért akinek semmi fantáziája, hogy-hogy lehetne a helit minnél gyorsabban leszedni, megbüntet mindenki mást...

hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?

Tegnap vagy egy tucat tRsessel felmentünk az F2K nevezetû nem ranked szerverre. De nyüszítettünk a fájdalomtól. Az össszes általad leírt anomália megtalálható volt a szerveren.. Táncoló hullákkal, rögtön összetörõ supplyval csak itt találkoztam, hun rankedon nem láttam már régóta. Sõt ezen a szerveren a conenction problem körönként úgy 5* volt, míg rankedon néha-néha esik csak meg.
Azt hiszem egy jó ideig nem megyek nonrankedre újra, inkább megvárom azt a 13ezer pontot, hogy meglegyen a hõn áhított G3. :)
Azt meg már csak halkan jegyzem meg hogy többünk meglátása szerint több vérpistike volt itt megtalálható a játékunk alatt.. Szumma szummárum: 'If u like the game, then buy it!' <#vigyor3>

-tRs-Landor

TDC Geronimo
Hála égnek ^^

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Egy részük már most távozni fog, méghozzá a DOD:Source felé.
Me0w
En szegeny amikat sajnaltam Omanon, ahol csinaltam 35 killt stingerrel :P

ps:Fogalmam sincs miert neked valaszoltam :P

alma2
akik ennyire karkand map maniakus, beszukult arc, ahogy kijon a COD2 egybol elfelejti Bf-et az tuti.
A hardwired-en kint van pont egy afrikai varosos movie, hat nem ketseges very a karkandot gyalogos harcban :)

szerintem

Kandurex
Ezennel meg is átkozlak

<#vigyor3>

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

alma2
naytman statjat megnezve favorite victim SC|freddy csak nem a mi freddynk az, vagyis bocs albertina vagy mi az uj neve :)
Akkor nem is olyan rossz arc ez a naytman :)
bar az ilyen arcoktol mint o, halnak ehen a palya tervezok, mert vicc, hogy mindig egy mapon van, biztos keptelen megjegyezni tobb utca nevet :p

szerintem

Kandurex
Téged meg nem szeretlek, mert tegnap állandóan lelõttél <#idiota><#zavart2>

PocoK Bf2
Van aki átáll a "vesztes" oldalra! Hogy meg-e tudja fordítani a meccset!! és átáll a másik oldalra, hogy ne legyen olyan irreális a balance!! Mert azért játszunk <(OPC)Chry$-el> mert élvezzük!!! És lexarom, hogy nem sikerül megforítani és hogy a statom romlik!!!

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

Me0w
Eselyetek sem lehetett mert Meow + Steven_Friday foglalta be :)))

Kandurex
Irány a RED - Devil és az F2K, bár nem ranked, de legalább normális a játék!

Kandurex
Ezek a ranked szerverek. Meg is érdemli a szopást aki oda megy.

Totál jó, ahogy megy a lagazás rajta. Legnagyobb poén a táncoló hullák, medicként folyton a beton bikázom, mert nem találom a delikvenst <#idiota>. Vagy egyszerûen sniper -el képtelenség bárkit is lelõnni, mert 2m távolságból is arrébb van cél <#zavart2>. vagy, hogy rendszeresn átmegy a rakéta a kisebb jármûveken, mint a szellem.

Játék az nincs, csak a sok marha hajszolja a szalagokat, meg érdemrendeket, holott a játék élményéért kellene játszani.

PocoK Bf2
A sok Láma annyiszor belehajtott az aknáimba, hogy kaptam egy kitüntetést!! :DDD Ja a legjobb, hogy a Strike at Karkand-on történt !! Sok hülye amcsi :DDDD

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

Ranked szerveren sokan a pontokra meg a statra hajtanak és nem akarnak a vesztes oldalon lenni hogy a K/D-jük ne szaródjon el, nem-rankeden ilyen gond nincs, ez is az egyik oka hogy még mindig nem vettem meg a gémet úgy is mindig nem-rankedon tolnám ami általában amúgy is tört, nincsenek farmerek meg jármû elé ugrálkók sztem nagyobb élmény így játszani, ha meglátok egy tankot akkor nem fogok elbújni hogy a statom oké maradjon hanem ha kell magammal együtt C4-ezem a túlvilágra és ha már csak egy zászlónk van akkor nem fogok csak spectatorkodni hanem ráspawnolok mégha semmi esély sincs arra hogy megtartsuk, nem azt fogom nézni hogy ez még plusz 5 halál haszon nélkül ami rontja a statomat hanem azt hogy én tényleg mindent megtettem amit lehetett stb :)

alma2
egy probat meger, de nekem idaig teljesen ugy tunt, hogy ha nem fekszek felholtan es kiabalom , hogy medic, hanem elohozom a menut, es elkzedek kattingatni, hogy mashol eledjek fel, akkor nem tud feleleszteni a medic...
de ket raeros, most is kiprobalhatna, hoyg valoban igy van-e :)

szerintem

Cobra.
Nem volt 16v8, csak 12v8 este (éjjel inkább). Az meg tényleg nem volt szerencsés, hogy csak 2 ember spawnolt az elsõ körben a MEC-nél. De amilyen béna volt Naytman, elég könnyen leszedted a BH-t a fõzászlónál. A 2. körben sokkal idegesebb lettem MEC-ként, mert az utolsó zászlót se sikerült megvédeniük kedves csapattársaimnak, pedig az áramelosztó telepet nem lett volna nehéz, fõleg, hogy a BH a közelben se volt.

Hide and fear, Cobra Commander is here !

Me0w
Tegnap VI-en, mustar sziti, 16 v 8 usa javara, mire betoltottem volt 1 zaszlonk. Egyszer lelottuk a Bht, de masodikra mar eselyunk sem volt. Jon a kov kor, oldalcsere, erre a sok buzi atjon USAba akik ott voltak elobb, igy megint 16 v 8 USA, megint BH.

Ja 1 nev, akik kozelebe nem megyek tobbe: NaytmaN. Persze o volt aki allandoan oldaltvaltott hogy USA lehessen.

Running
FIGYELEM FIGYELEM NÉHÁNY KEGYETLENÜL VÉRPROFI :) -S TAG VÁRJA ELLENFELEIT SZERDÁN (szept:21), valamint PÉNTEKEN (szept 23) 19:00 ÓRÁTÓL A SG SZERVERÉN!!!!!!

http://www.chronowerx.hu/sgteam/ oldalon találhatóak meg (BF2\Letöltés) a custom mapok forrása ha még nincs meg.

MINDENKI JÖJJÖN JÁTSZANI NE LEGYETEK LÁMÁK!!!

dronkZero
Ehm. Ez azért is van, mert teambalance nélkül alapból amcsiként csatlakozik mindenki. Csak a lámák nem nézik meg, hogy hogyan is állnak a csapatok.

Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN

Ez így leírva tényleg veszélyesnek hangzik mégse láttam még olyat hogy a BH bedominálta volna a mappot <#nemtudom>

0Fritz0
Na, akkor ezt jól megbeszéltük.
Az egyik rankedet kölcsönadnátok pár órányi farmo... forgatáshoz? <#bohoc>

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

f2k-n vagyok a többi mappot már szinte teljesen elfelejtettem de (mappfüggõ) ultimét cucc lehet a MEC-nek a szuhoj, kínának a tunguska plusz a dzsipjeik sokkal jobbak, a ruhájuk tényleg terepszínû a fegyvereik használhatóbbak (M16 sux:P) sztem ráfér az amcsikra a BH mivel a kezdõk is általában mániásan az amcsi oldalra tömörülnek stb. az amcsi oldal általában szívás

Running
nem beleolvasnak, hanem beleolvadnak a félreértések elkerülése végett :)

Running
A bõrszínük, beleolvasnak a homokba.<#eplus2>

BurnBaby
ezé mondom, h egyeztessenek egy szerver gazdájával, belövik rajta h no hud, meg no names, meg nemtom ami kell, kapnak egy admint ozt hajrá. nem ez az elsõ eset a bf történelmünkben, h vki ilyen célra kölcsönkért egy szervert :)))

www.battlefield.hu

dronkZero
Ja, egyébként szerintem sem akkora probléma, nagyon szépen meg lehet szivatni, meg én egyébként sem repülök. Nekem csak az a bajom, hogy kicsit áltimét vepon jellege van. Tehát hogy van belõle az amcsiknak, azt kész. Egyetlen másik fegyver sem ennyivel durvább a saját kategóriájában a többi oldal cuccainál. OK, MECeknél a harci heli a durvább, de akkor a kínaiaknak mi a csodafegyverük?

Running
Az a 200 ember is inkább WOW-ozott szerintem...

Hát azért minimum két jól irányzott lövés kell AT-bõl egy helinek is.
És ez még mindig azt feltételezi, hogy a heliben nem ül 2 engineer, aki folyamatosan javítja.
Ha nincs benne javító, akkor 1 AT-s is elüldözi a helit, mert már egy találattal is lehet annyit sebezni, hogy elijeszd.
PocoK Bf2
Mikor jön az új patch?

dronkZero
Volt valami olyan hír, hogy BF2höz a BFV teszterlétszámának a kétszeresét alkalmazták. Ami mondjuk így magában semmit nem jelent, mert a nullát szorozgathatjuk bármennyivel... :) De úgy rémlik, hogy a hír említette, hogy olyan 200an vannak.

"Jellemzõen minden láma amcsinak állt. Most ugyanez van a BHval."

FLÉÉÉÉÉM!!!! :D

Én mondjuk nem játszom rankeden és 2k-n vagy min ahol csak városi mappok mennek soha nem éreztem Mashtuuron hogy hûha a BH de kemény, napok óta olvasom a BH-s problémát de én soha nem találkoztam még vele (lucky me) az ATsek pillanat alatt letakarítják az égrõl <#nemtudom>

Öööö.. mibõl gondolod, hogy vannak tesztereik egyáltalán?

http://flatline.hu.googlepages.com/arcanecrafting The long lost and forgotten art of creating powerful items with magic

zero :) ott a pont ;)

-- TH

PocoK Bf2
lool!! Nem ártana !! :)))

0Fritz0
Kéne hozzá admin jog is, mert sima gémerként nem tudunk demot rögzíteni.
(Asszem <#wink>)

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

dronkZero
Hát szerintem annyira nem ártott, hogy kicsit legyengítették a vérpistikék kedvenc szuperfegyverét anno. Jellemzõen minden láma amcsinak állt. Most ugyanez van a BHval. Ha ezeket az elég súlyos kiegyensúlyozatlanságokat javítják, talán még játék is lehet belõle. Egyébként én komolyan nem tudom, hogy mit csinálnak a DICE teszterei. Még egyik BF 1.0-ás verziója sem volt olyan, hogy 3 nap játék alatt ne találjon bugot az ember. De ezeket õk hogy a pékbe nem veszik észre kiadás elõtt?! El kéne menni teszternek EA-hez. Hónapokkal hamarabb lehet játszani a játékokkal, csinálni meg nem kell semmit... :P

BurnBaby
hm. miért nem? nem nagyon értem :)

www.battlefield.hu

Honnan tudom letölteni a patchet? (Én még csak 1.0.2 -es verziót találtam) És hol találhatom a miniimaget?
minimi-mage :DD

(innom kell egy kávét :P)

Nem, azt mégse használd. A miniimage-t használd <#idiota>

Használd a minimimage-t

zpeti toltsd le a patchet ;)

-- TH

elvileg at lehet masolni a masolasvedelem ellenere, megfelelo progi kell hozza. clone dvd esetleg? amugy ez jo kerdes, sztem ilyen lemezeket nem cserelnek ki a boltokba ...

-- TH

Nagyon fontos lenne légyszíves segítsetek!
Csak nehogy a megoldasbol az legyen ami vietnamban az m60-al, hogy utana meg szinte hasznalhatatlan lett, csak fekvo helyzetbol lehetett celozni vele valahogy... Amugy transportok varialasaval egyetertek enis. A masik idegesito az usa assault geppuska 3-as sorozata ... (m16)

-- TH

PocoK Bf2
Huhh!! Most vettem észre, hogy a dvd közepén (a luknál) :)) Megjelent egy Repedés!!!!! Ha teljesen megadja magát akkor mit tuok csinálni?