Battlefield 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
<#nevetes1>#nevetes1>-tRs-Landor
Vagy egy zászlófoglalásnál a 2 gunner ugrik ki!:DDDD
Szal' a DICE elgondolkodhatna, hogy 1-2 ember kedvéért akinek semmi fantáziája, hogy-hogy lehetne a helit minnél gyorsabban leszedni, megbüntet mindenki mást...
hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?
Azt hiszem egy jó ideig nem megyek nonrankedre újra, inkább megvárom azt a 13ezer pontot, hogy meglegyen a hõn áhított G3. :)
Azt meg már csak halkan jegyzem meg hogy többünk meglátása szerint több vérpistike volt itt megtalálható a játékunk alatt.. Szumma szummárum: 'If u like the game, then buy it!' <#vigyor3>#vigyor3>
-tRs-Landor
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
ps:Fogalmam sincs miert neked valaszoltam :P
Together we'll fly someday...
A hardwired-en kint van pont egy afrikai varosos movie, hat nem ketseges very a karkandot gyalogos harcban :)
szerintem
<#vigyor3>#vigyor3>
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Akkor nem is olyan rossz arc ez a naytman :)
bar az ilyen arcoktol mint o, halnak ehen a palya tervezok, mert vicc, hogy mindig egy mapon van, biztos keptelen megjegyezni tobb utca nevet :p
szerintem
Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.
Totál jó, ahogy megy a lagazás rajta. Legnagyobb poén a táncoló hullák, medicként folyton a beton bikázom, mert nem találom a delikvenst <#idiota>#idiota>. Vagy egyszerûen sniper -el képtelenség bárkit is lelõnni, mert 2m távolságból is arrébb van cél <#zavart2>#zavart2>. vagy, hogy rendszeresn átmegy a rakéta a kisebb jármûveken, mint a szellem.
Játék az nincs, csak a sok marha hajszolja a szalagokat, meg érdemrendeket, holott a játék élményéért kellene játszani.
Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.
de ket raeros, most is kiprobalhatna, hoyg valoban igy van-e :)
szerintem
Hide and fear, Cobra Commander is here !
Ja 1 nev, akik kozelebe nem megyek tobbe: NaytmaN. Persze o volt aki allandoan oldaltvaltott hogy USA lehessen.
http://www.chronowerx.hu/sgteam/ oldalon találhatóak meg (BF2\Letöltés) a custom mapok forrása ha még nincs meg.
MINDENKI JÖJJÖN JÁTSZANI NE LEGYETEK LÁMÁK!!!
Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN
Az egyik rankedet kölcsönadnátok pár órányi farmo... forgatáshoz? <#bohoc>#bohoc>
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
www.battlefield.hu
És ez még mindig azt feltételezi, hogy a heliben nem ül 2 engineer, aki folyamatosan javítja.
Ha nincs benne javító, akkor 1 AT-s is elüldözi a helit, mert már egy találattal is lehet annyit sebezni, hogy elijeszd.
FLÉÉÉÉÉM!!!! :D
Én mondjuk nem játszom rankeden és 2k-n vagy min ahol csak városi mappok mennek soha nem éreztem Mashtuuron hogy hûha a BH de kemény, napok óta olvasom a BH-s problémát de én soha nem találkoztam még vele (lucky me) az ATsek pillanat alatt letakarítják az égrõl <#nemtudom>#nemtudom>
http://flatline.hu.googlepages.com/arcanecrafting The long lost and forgotten art of creating powerful items with magic
-- TH
(Asszem <#wink>#wink>)
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
(innom kell egy kávét :P)
-- TH
-- TH
-- TH