Battlefield 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
EVGA 680i Sli, C2D Q6600, 4x512 A-Data Extreme Vitesta 1066mhz, Gainward 8800 Gtx, Gigabyte Aurora, 3x300 Samsung Sata II, 320 gb WD, NEC Labelflash
EVGA 680i Sli, C2D Q6600, 4x512 A-Data Extreme Vitesta 1066mhz, Gainward 8800 Gtx, Gigabyte Aurora, 3x300 Samsung Sata II, 320 gb WD, NEC Labelflash
steam, origin: ACE_hun
megoldás valaki?<#fejvakaras>#fejvakaras>
khumbula
elõre is köszi
nincs is olyan rakétalövõtank vagy hogyishívják 😄
Vive la Hongrie!-Éljen Magyarország!
itt
http://flatline.hu.googlepages.com/arcanecrafting The long lost and forgotten art of creating powerful items with magic
UNATKOZIK? VÁSÁROLJON MOSÓMEDVÉT!
Amúgy a jelenlegi filmhez sajna 10-12 ember kellene.
http://flatline.hu.googlepages.com/arcanecrafting The long lost and forgotten art of creating powerful items with magic
ha jol tudom max 10 ember, de mar 6 korul kezdett kifogyni a szuflabol a net.
szerintem
A net rendben van, de szerintem a gépen nem fogja bírni.
2500+ Barton, 512 RAM, 9600XT, full lowon játszok. Szervert is indítottam már, 3-4 embernél egyáltalán nem volt gond. (Vietnámos tapasztalatok szerint elõbb nálam kezd el szaggatni a grafika, csak utána kezd laggolni a többieknek) Mekkora tömegjelenetre gondoltatok?
Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN
szerintem
khumbula
veszek vlktõl vlmit, hol sértek én itt törvényt,
szerintem
megtalálnak?
khumbula
khumbula
nemtudjátok, hol lehet eredeti bf2 venni, 60%-osbolti áron?
hallottam vlhonnan félfüllel, de már nem találom a forrást,
thx,
B.
Vagy ahhoz kellenenek jatekosok a serverre, hogy az eletben is tesztelve legyen ? 😊
a kerdes komoly !
szerintem
itt a válasz:
"Patching failed" - Ha a patch telepítésekor hibaüzenetet kapsz két megoldás van:
1) Ha a Windows-t csökkentett módban indítod el és RENDSZERGAZDAKÉNT jelentkezel be, akkor a patch feltelepíthetõ (by Zs0lt1)
vagy
2) Elindítod a patch-et. Egészen odáig mész, amíg meg kellene nyomni az "Install" gombot. De nem nyomod meg, hanem bemész a C:\Documents and Settings\
Ha nem találod a 'Local Settings' könyvtárat, akkor be kell kapcsolni, hogy a windows mutassa a rejtett file-okat is.
Windows intézõben: eszközök --> mappa beállításai --> nézet --> rejtett fájlok és mappák --> megjelenítés
Windows Commanderben: beállítások --> általános beállítások --> képernyõ --> látszik a rejtett/system fájl (szakembereknek!))
Vive la Hongrie!-Éljen Magyarország!
Az AMD legyen veletek!
"I was her first" irja a teamkill utan 😊
szerintem
nagy uploddal-, gyors pcvel rendelkezo bf2 tulajdonosok, akik nelkuloznek kedvenc szobajukat, karosszekuket, egy hires rendezo szamara par orara jelentkezeseteket varjuk ide !
feltetlenul, meg lesznek emlitve a credit reszben, mint fo tamogato ceges logoval egyutt 😊
szerintem
Ne haragudjatok a hirdetésekért, csak akartam egy jót játszani az ide látogatókkal...hüpp...hüpp...<#rinya>#rinya><#rinya>#rinya><#rinya>#rinya><#rinya>#rinya>
szerintem