Battlefield 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A legjobb szöveg, amit eddig tapasztaltam: bejön a csóka a Golf of Omannál az aram elfoglalhatatlan basere, beül ott egy tankba, és elkezdi írtani a népet. Valaki rászól, hogy ne kempelje a bázist erre õ: de hisz én specops vagyok. Na ilyenkor szoktam azt csináln, hogy normális játék nuku, és elkezdem célirányosan hentelni az ilyen gyönygyszemeket több kevesebb sikerrel.
\"A Fény gyermeke vagyok!\" Csak ne vakítana annyira...
sk8 4 fun
Tényleg nem a videókártya volt a ludas, hanem a hangbeállítások.
Egyszerûen átállítottam szoftveresre, az EAX-ot kikapcsoltam, és kész! (Úgyis csak két hangszóróm van) Jelentõsen megnõtt a teljesítmény játék közben. <#vigyor>#vigyor>
DC 4ever!!! http://hulyesuttyok.fw.hu / http://desertcombat.freeweb.hu / DC 15k / Bf2 topic 2. 100k :P!
http://flatline.hu.googlepages.com/arcanecrafting The long lost and forgotten art of creating powerful items with magic
A Shonguán mentünk bh-val és elég jó kis csapat jött össze,összesen egyszer lõtték le a helit de utána el tudtuk lopni újra mivel japcsik voltunk.
Mondom jó volt a csapat én ellátós voltam de sajna csak második lettem 423 pontal <#nemtudom>#nemtudom><#nemtudom>#nemtudom><#nemtudom>#nemtudom>
Szado-Mazsi-DaNeE elég sok stat ot láttam, de hogy valaki Favorite Victim (Kills to) 43-at összehozzon??? <#confused>#confused> hogy is volt az?<#vigyor2>#vigyor2>
1x már elkapta a pb is...
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
marcsak azert mert latszik ket reszbol all 😊
szerintem
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
én csak játszok szépen
A statod valami egészen mást mond:
Pistols 145 12 12.08
Knife 88 14 6.29
Persze veteran knife & pistol..... khm.
http://flatline.hu.googlepages.com/arcanecrafting The long lost and forgotten art of creating powerful items with magic
Origi COD 4 :) + Origi cod 5 +MW2 is XD COD 4 Szeró 84.2.39.228:28971 (idönként Cod 5 ben üzemel XD)
SWTOR: Dee'Greg, Conqueror of the Dread Fortress, lvl 55 commando - The Red Eclipse
Origi COD 4 :) + Origi cod 5 +MW2 is XD COD 4 Szeró 84.2.39.228:28971 (idönként Cod 5 ben üzemel XD)
és ezt hol????
SWTOR: Dee'Greg, Conqueror of the Dread Fortress, lvl 55 commando - The Red Eclipse
ez jo volt
.:HNS-OЀX:.Hungarian Soldiers Cod2-es és css-es klán! jelentkezzetek! MSN:[email protected] E-mail:[email protected]
Minden jog fenntartva!
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
Minden jog fenntartva!
Minden jog fenntartva!
Néhány apróság, a VI-os szerverel kapcsolatban:
- Elég sûrûn elõfordul a zombi-bug (felugráló hullák), valamint nem ritkán durva lag tapasztalható. Jó lenne ezzel valamit kezdeni...
- Ha már a teambalance megcseréli a 2 oldalt az adott mapon, nem lehet megoldani, hogy a squadokat egy az egyben rakja át? Ne kelljen minden alkalommal újra összeállni?
Minden jog fenntartva!
Vive la Hongrie!-Éljen Magyarország!