Battlefield 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Danee
Srácok, megvan a middle east service ribbon, fogalmam sincs mit csináltam hozzá, nincs meg 250 global time-om szerintem..
Mi kell a Far-East service ribbonhoz? (piros alapon sárga csillag)
Itt a statom, nem a legjobb, de ez van :P

alberto 15
mert hülye voltam. mostmár rendesen játszok <#worship>

Vive la Hongrie!-Éljen Magyarország!

joebacsi
miért dtk-ztál?

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

alberto 15
akkor tuti
régen én is dtk-ztam és megkaptam a bûntetésemet érte.
mostmár rendes gamer vagyok

joebacsi
és akkor biztosan?

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

alberto 15
ááá, max akkor punisholnék ha direkt tk-zna

joebacsi
egy kicsit sem kacérkodtál el a gondolattal, hogy mégis?

alberto 15
nem :)

joebacsi
ha újra ilyen helyzetbe kerülnél, akkor büntetnél?

alberto 15
szerintem ki lett volna baxva

joebacsi
igaz, ezért csak részben ugyanaz a 2 helyzet...és mi lett volna ha punisholsz?

alberto 15
jó de én nem punisholtam, õ meg igen :)

joebacsi
az élet nagy kérdései :)

joebacsi
hát hogyne

alberto 15
elõtte is volt pl vodnik, tank, apc c4ezésnél teamkill, de mos vagy életben marad a csapattárs és megy tovább az elleséges jármû, vagy felrobbantom vele együtt

joebacsi
lehet hogy az adminnak nem tetszett

joebacsi
ugyanaz a 2 helyzet csak forditva :)

joebacsi
ezt azért nemvártam volna, miért kell ilyen lekezelõnek lenne??

odex
phraroh nem neked akartam írni sorry!

.:HNS-OÐ&#8364;X:.Hungarian Soldiers Cod2-es és css-es klán! jelentkezzetek! MSN:[email protected] E-mail:[email protected]

odex
Volt nekem egy olyan hiba a gamebe hogy minden jármûnek a fele a a földbe süóppet :)

.:HNS-OÐ&#8364;X:.Hungarian Soldiers Cod2-es és css-es klán! jelentkezzetek! MSN:[email protected] E-mail:[email protected]

Pharaoh
Egy TK nem szokott kick és ban lenni, volt ott több is biztos.

alberto 15
húúúúú, milíen kis csicskák vanank manapság :)
megyek az ellenséges tank mögé hogy le c4-ezzem, jön mögöttem az egyik squad társ, aztán ráraktam a c4et a tankra, az a hülye meg elkezdte a tankot gránátvetõvel lõni, és persze hogy beledöglöttem.
nem punisholtam
aztán második eset: akkor egy apc-t próbáltam megsemmisíteni, rárakom a c4et(állt az apc) elfutok, a squadtársam ráugrik az apcre, én ezt nem vettem észre, és robbantottam. persze hogy meghalt, aztán még punisht ,és kicke and bann
a qrva annyát ennek a kis szemétnek

hello olyankor mi a tendõ ha probálok kapcsolodni egy szerverre eye n keresztül, de aszt irja ki rosz a jelszó pedig jol irtam le..
mituán a játékba beirom a jo ip cimet a jelszot is akor meg aszt irja ki a játékom ujabb verzioszámú mint a szerveré, ez ellen mit lehet tenni?

a szükség törvényt bont. BF3 gebeboy

joebacsi
kérdezd meg lbandit :)

Running
Én 1800-al többel haltam meg, mint amennyi embert én megöltem. Ez nem túl jó arány, csak az a baj, hogy se engem, se mást nem érdekel! :)

neeemmm? akkor nem kell :)

Az nem baj ha nem Tolkien fan? <#idiota>

Te ilyen jó vagy? Nem akarsz jönni a clánomba?

gergod
minket sem

SWTOR: Dee'Greg, Conqueror of the Dread Fortress, lvl 55 commando - The Red Eclipse

joebacsi
minket meg a statod nem...

alberto 15
itt az én statom
k/d ratio: 1.20, de engem nem érdekel :)

schrank
eeeembeeeeeer a transport pontokat csak a transport géppuskájával végrehajtott halálos kimenetelû gyilkosságokért kapod meg a gázolásokért de ezutóbbi igen csekély részben járult hozzá a világranglistán betöltött elõkelõ helyezésemhez <#vigyor1> a C4-ezéses gyolkolásokat nem a vehiles vagy mia ...szomnál kell nézni hanem a fegyvereknél <#nezze>

schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"

alberto 15
lol

<#vigyor3>
de remélem nem a c4lamas fajtából <#ejnye1>

-tRs-Landor

balintk
Nem hiszem hogy a legjobb!

schrank
neked elárulom de nehogy elmondd valakinek ÉN VAGYOK A LEGJOBB MAGYAR TRANSPORT-os te kis hiszékeny <#nezze>

Sarapetike
sziasztok van itt valaki aki tudja hogyan lehet szervert csinálni???

Origi COD 4 :) + Origi cod 5 +MW2 is XD COD 4 Szeró 84.2.39.228:28971 (idönként Cod 5 ben üzemel XD)

igen, pár értelmezési lehetõség :)

ha nem, hát nem, szarom le!
ha nem, hát nem szarom le!
ha nem hát, nem szarom le!
ha nem hát, nem, szarom le!

khumbula

balintk
Akkor gyere a clánba!

joebacsi
vesszõhasználat nem az erõsséged :)

0Fritz0
Ok

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

joebacsi
komolytalan

ha nem hát nem szarom le!

Ultimate Ears Triple.fi 10vi & Sony Hybrid ..Samsung 46\"C650 ..WD LIVE ..Engenius 9850.. Synology DS111..Logitech G400

schrank
B+ te egy tömeggyilkos vagy megtanítasz engem is egy-két trükkre ha szépen megkérnélek életbevágóan fontos lenne pláne hogy látom transporttal nyomod igazán jól és ez engem elkáprásztat mert nekem az megy a leggyengébben <#merges2>
<#taps>

vsly
Ha már hírt "lopsz" egy másik oldalról,akkor illene feltüntetni a forrást...

Gázkészülék szervíz: gazdoki.hu

elolvastam a FAQ!

de nem kerek...!

letöltöttem felinstaláltam...

majd utánna azt irja hogy keresek meg 1 pár megás progit...azt is töltsem le..
majd demontuls-al olvastassam be...be is olvastatom de akkor sem indul..(

mit nem csináltam jól...?

Ultimate Ears Triple.fi 10vi & Sony Hybrid ..Samsung 46\"C650 ..WD LIVE ..Engenius 9850.. Synology DS111..Logitech G400

balintk
Na megnéztétek? Nem vagyok túl jó :(

gergod
<#csodalk>

SWTOR: Dee'Greg, Conqueror of the Dread Fortress, lvl 55 commando - The Red Eclipse

balintk
így se rakja be:(
Akkor keressetek rá erre a névre : Balint_k

balintk
Elnézést : itt