Battlefield 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?
Alaplap:ROG STRIX X470-F GAMING, Proci:AMD Ryzen 2700X Memória:16Gb 3400-as Gskill Videókártya: Saphire Vega 56.
Alaplap:ROG STRIX X470-F GAMING, Proci:AMD Ryzen 2700X Memória:16Gb 3400-as Gskill Videókártya: Saphire Vega 56.
Minden jog fenntartva!
Tom hogy nem tok hejesen magyarul irni vazze , :D extasys kenguru\" by meow:D
nézzd a szabályzatot
ezt még én írtam a régi klánomnak, és õ kilopta 😉
Vive la Hongrie!-Éljen Magyarország!
Minden jog fenntartva!
Minden jog fenntartva!
Mintha egy klánban lettetek volna vagy rosszul emlékszem?
Mondjuk az az oldal nem volt tele összelopkodott cikkekkel.
De azért neked is vannak pofátlan húzásaid... <#ejnye1>#ejnye1>
Minden jog fenntartva!
steam, origin: ACE_hun
Jah igen, szal harc közbe, vísitok, izzadok, anyázok (mértékkel), üvöltök és nyafogok, elégedetlenkedek 😄, szal akit megbántottam attól elnézést kérek. <#kacsint>#kacsint>
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Egy 12 éves hülyegyerek.
Szabad vadászatot kéne hírdetni az ilyenre.
Mindenki lelõhetné szabadon, és ne járjon érte büntipont se, ha a saját csapatban van.
Minden jog fenntartva!
Nem tudom minek 1 klán oldalára hírek hogy ha képtelen saját ötleteket híreket szerkeszteni...
Elastic An-usZ Boys
Nem gátolja az egyik a másikat
Elastic An-usZ Boys
Bocs, de nem lehetet kihagyni.
Minden jog fenntartva!
mert nekem ilyenem még nincs
Vive la Hongrie!-Éljen Magyarország!
<#awink>#awink>
¥ xfire: kistekila
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
\"A Fény gyermeke vagyok!\" Csak ne vakítana annyira...
Vajon hányan emlékeznek még a SS-DS floppykra? 😊
http://flatline.hu.googlepages.com/arcanecrafting The long lost and forgotten art of creating powerful items with magic
Ha rosszmájú lennék, azt mondanám, hogy ez egy tipikus példája a statpaddernek, amikor 4 emberke elvonul -ketten ketten egy csapatból - és halomra lövik egymást, majd felélesztgetik. Ezen teóriámat alátámasztaná, hogy míg az engineer kaszt a legkedveltebb a számodra, addig csupán 85 repairs és e mellé 462 újraélesztés van. Hmmm
De nem vagyok pesszimista és feltételezem, hogy te ilyet sose csinálnál :-) Ugye??
\"A Fény gyermeke vagyok!\" Csak ne vakítana annyira...
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"