Battlefield 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Boxer HUN
Szerintem jópáran vagyunk itt, akik voltunk. És szvsz ráférne a mai fiatalságra (némelyikre) egy kis önuralom és fegyelem.

https://restacar.hu (KÖZÖSSÉGI PORTÁL)

Fenrir
ha ezt nekem szántad akkor megnyugtatlak, én voltam még katona nagy A betüvel a kartonomon 😊

A halál csupán a kezdet...

Nem kellene ezt ennyire a szivedre venni te kis "Corporal".Schrank már csak ilyen de azért mi szeretjük.Õ a mi transzport királyunk.
Látogasd többet a fórumot és majd hozzászoksz vagy nem jössz többet de ne legyél ilyen kis érzékeny.

badsec
Hihetetlen! Nem elég, hogy a teljesen jóhiszemû hozzászólásom után "lelámázol", most még az értelmi képességeimet is kétsébe vonod?! Ha csak így tudsz valamihez hozzászólni, akkor inkább NE TEDD! Lehet, hogy kezdõ fórumozó vagyok és elõször írtam ide - lassan már meg is bántam - de ez szerinted azt jelenti hogy burkoltan, de "lehülyéhetsz"?! Az pl. eszedbe sem jutott hogy azért nem láttál még egyetlen szerveren sem, mert nem magyar szervereken játszom? És talán nem véletlenül, mert ott olyanok játszanak mint TE! A többieketõl pedig elnézést kérek, de akinek nem inge...Egyébként ha már itt tartunk nem tartom magam kezdõnek - de ellentétben egyesekkel - nem is hiszem magam atyaúristennek, mert van egy csomó kitüntetésem/medálom. Egyébként meg nem tartom magam kezdõnek (Corporal). Bármilyen szerveren bent vagyok az elsõ tízben(általában). És örülök, ha egy jót játszottam, még ha nem is nyertem. Talán eszedbe juthatna, hogy Battlefield CSAK EGY JÁTÉK, nem az élet! Ha neked nem így van, sajnálom. Nekem csak kikapcsolódást jelent, semmi mást.......
Petersz: Nem vagyok lány, de köszi az ajánlatot!<#vigyor5>

Horda Maki!:D

FCH kari
na ez az rang is van unlock fegyverek is minden meg van azt mégis adogatja az alap cuccokat

Konfúciusz mondá: "Míg leng a lánc, meleg az ülöke."

vgez
hi Kari,
nekem már volt jó párszor magyar szervereken, szerintem akkor fordul elõ amikor a szerver nem jól ismer fel, ilyenkor még az unlock fegyverek is eltûnhetnek, de ha megnézed rangod sincs, szóval mintha most reggeltél volna általában ilyenkor az se segít, hogy kilépsz a játékból meg vissza mert a szerver ugyanúgy rosszul azonosít be, én ilyenkor átmegyek egy másik szerverre ahol minden ok.<#integet2>

schrank
te is csak onnan tudod hogy rá van írva az orvosi kartonodra nagy betûkkel <#hehe>

schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"

schrank
albi te régen nem freddy 14és3/4 volt ál vagy az hová tûnt télleg aggódom ! és kérem mellõzbi a pedofil pojénos hsz-eket <#hehe>

Fenrir
amikor ideges a transzportkirály akkor nem megy neki a magyar nyelvtan 😊

sej

diszlexia

😊

A halál csupán a kezdet...

schrank
az nem számít cselezgetésnek ha belezuhansz az erdõbe <#nyes>

alberto 15
basszus, simán kiszedtek iglával repüléés közben. pedig cselezgettem, és simán kilõtt.

Vive la Hongrie!-Éljen Magyarország!

schrank
nem az a baj hogy sebez a felrobbanó roncs te tapasztalt játékos hanem az hogy én lelövök egy helit aminek a roncsa rázuhan egy 3fõs autóra akkor én kapok -12 pontot pedig a reális a "no more" lenne . pedig elég érthetõen fogalmaztam ennél sokkal kacifántosabban szoktam felrobbantott jármû roncsának felrobbanása akár TK-val is járhat ajánlom többször olvassák el a hsz-eket a diszlessziás vagy milyen makogva olvasó szövegértelmezésrõl mitsem selytõ 1.hsz-ét megíró válaszgombot nemismerõ serveren soselátottnevû fórumozó bajtársaink mert komoly konfliktusokat generálnak ezzel ebben a családias légkörben <#ejnye1><#nyes>

odex
de ez az oldal még befelyezetlen!

.:HNS-OÐ&#8364;X:.Hungarian Soldiers Cod2-es és css-es klán! jelentkezzetek! MSN:[email protected] E-mail:[email protected]

odex
Ha valakit érdekelt az eggyik klán tagunk csinált egy ilyen oldalt war servezõ!
Most lehet hogy lesz 1 másik oldal is amin pedig bajnokságokat lehet rendezni!
warservezõ!

.:HNS-OÐ&#8364;X:.Hungarian Soldiers Cod2-es és css-es klán! jelentkezzetek! MSN:[email protected] E-mail:[email protected]

radeer
A Shark Force klán induló BF 2 csapatába keres tagokat.

http://sharkforce.hu/

Contact az oldalon.
Minden érdeklõdõt szívesen látunk.

www.chipsandcola.hu ( LIVE stream oldal ) - Skype : radeer_2008

alberto 15
5perc és lejön a patch 😊

alberto 15
na fentvan a game, márcsak a patchet kell letölteni 😊

Bocs, msn-re szántam ezt, csak már kész vagyok a fáradságtól, esek le a székrõl <#oooo>

khumbula

Hogy mit?
alberto 15
szia, lesz mit átolvasnod. 😊 1ébként hol voltál?

Kell neked annyit nyüzsögni, hehe.

khumbula

Hm. 891 új üzenet 😊
alberto 15
na, lett egy vinyó átmenetileg, amíg ki nem cserélik a régit. szal nemsoká felnyomom a bf2-t, és gammolok egy jót 😊

odex
áhh úgy megcsináltam a bf2-õt mint az 1.02-est és rendesen mükszik persze pár servernél valamilyen cdkeyes baja van!

badsec, te lány vagy? mert akkor randizzunk 😉
na, komolyra: ne szívd úgy mellre.

khumbula

mNzJean
Badsec : ne foglalkozz senkivel , álltalában azok lámáznak akik sokat hallják ezt a szót és nem tudnak vele mit kezdeni ezért õk is mindenkit lelámáznak. Szerintem sem az a jó játékos aki egész körben a tankban ücsörög és be van szarva magától ,hogy milyen jól tolja ,bár itt megjegyezném ,hogy azért tankozni is tudni kell de ez már más téma.Szóval lámázással ne törödj.Akik régi játékosok azok ugyis segitik a kezdõket és nem fognak lehurrogni.

xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info

TS Zolly
Szép hosszú monolog.

BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy

badsec
Sziasztok ismét! Igazán meg sem lepõdtem a "válaszokon?!", amiket a hozzászólásomra írtatok! Én jóhiszemûen leírtam a véleményem egy dologról, ami nekem nem tetszett, erre miket kapok válszoknak(tisztelet a kivételnek), láma vagyok, ugri-bugri stb. Ezennel szeretnék mindenkinek személy szerint válaszolni(mivel nem egy válasz személyeskedõ is volt). 1. DDany - Köszi!<#vigyor3> 2.schrank - "te még vagy nagyon friss vagy vagy csak ilyen karkandos ugri-bugri-GP-30-olós" Te meg akkor biztos, olyan vagy akinek belerohad a segge a tankba vagy a helibe és azt élvezi hogy már megölte az ezredik gyalogost! Nem baj hogy csak ÉN élvezem, csak gyüljenek a pontok,kell az újabb semmitmondó kitüntetéshez! Egybõl LÁMA vagyok, mert valamirõl elmondtam a véleményem?! Mégis Te meg ki az istennek képzeled magad?! Kicsit nem ártana magadba szállnod! 3.Hogy zavar-e hogy a robbanó roncsok sebeznek? NEM! Akinek annyi esze van, hogy egy lángoló roncshoz közel megy, az meg is érdemli. 4.A Squadba állás kérdésérõl meg csak annyit, hogy az az elsõ ha belépek egy szerverre, hogy Squadba lépek vagy alakítok egyet. Egyedül rohangálni nincs sok értelme a játékban. De persze vannak, akik abból hogy néha felrobbantom az ellenséges artilleryt, arra a következtetésre jutottak hogy mást nem is tudok csinálni. Jobb ha tudjátok a szervereken eltöltött idõm kb. 90%-át!!! medicként töltöttem el. A Teamwork pontom általában 2x annyi, mint a Combat. Ezért nem is vagyok tele kitüntetésekkel!De amíg egy Kill 2 pont és egy revive csak 1, addig nem is leszek. Nem is zavar, mert én játszani szeretek és jobban örülök annak, ha a medicért üvöltözõ társamat feléleszthetem, mint ha legyilkolnék 100 embert egy menet alatt. Nem is nagyon játszottam multiban más karakterrel, éppen ezért próbáltam ki a spec-opsot. És ennek következményeként jutottam ezekre a következtetésekre. De úgy látom - néhány ember szerint - teljesen fölöslegesen osztottam meg veletek a gondolataimat! Még jó hogy erre van a fórum! De mint tudjuk, én LÁMA vagyok!<#szomoru1>

Horda Maki!:D

matyi08
egyébként ZyXEL router a többit nem tudom én se!<#vigyor5>

matyi08
ha nem teljesen, de valahogy így van, és ha le van korlátozva, akkor hogy veszi el ennyire? de amúgy ha netezni akarok, akkor gyors!

Azért ez nem vízvezeték. 😊
Egyébként milyen routered van, ami tud ilyet? Esetleg prioritást nem lehet állítani?

Minden jog fenntartva!

matyi08
válaszoljatok az enyémre is! #43957

Sarapetike
nem lehet csatlakozni

Origi COD 4 :) + Origi cod 5 +MW2 is XD COD 4 Szeró 84.2.39.228:28971 (idönként Cod 5 ben üzemel XD)

odex
ugyan azt kell megcsinálni az 1.02-vel mint a 3-mal? elindíton az installig a patchet utána berakom a mini imaget utána meg kimásolom a C:\Documents and Settings\Ákos\Local Settings\Temp\számok cuccott bemásolom a gamebe a gyökér könyvtárba és telepítem 😊 ezt is így kell levezetni???? <#help>

Senki nem akar egy jót játszani a sg-n 😊
Gyertek a sgre

Tom hogy nem tok hejesen magyarul irni vazze , :D extasys kenguru\" by meow:D

odex
haveromnak meg tört verziónál fel ment 1 perc alatt gond nélkül!

odex
az már megvan de ez a hülye még csökkentett módba is patching faliedel! <#falbav>

matyi08
azt akarom megkérdezni, hogy mennyi sávszél kell a játéknak? mert nekem van 2 mbps-es netem elvileg, azon megy 5 gép. abból ha az enyémmel együtt 3 megy, és mindkettõ 512-re le van korlátozva (routerrel) akkor ugye nekem marad 1 mbps, mert ez nincs korlátozva. de ha az egyik gépen neteznek, nem töltetek, akkor nekem egybõl 700-as a pongem, és dobnak ki a serverrõl. ezen tudok változtatni?

0Fritz0
F8

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

odex
meik gombal kell csökkentett módba indítani a wint? <#idiota>

Jön valaki a sgre most megyek fel 😊
Gyertek mindenkit le alázok most!!!!!!!!!!!!!!!!44
30 percet várok gyertek 😊

- 32 player, törtet is beenged! 1.03! IP: 193.6.2.125
Strike of arkandon

Tom hogy nem tok hejesen magyarul irni vazze , :D extasys kenguru\" by meow:D

odex
figy vegyél fel msn-en elmagyarázom! [email protected]

odex
fel kell rakni az 1.03-mas patch elõtt az 1.02-eset?
vagy csak egyszerûen indícsam csökkentett módba a 3-masnál és nyomjam fel?

matyi08
hogy kell Punkbustert frissíteni?

Danee
mert nem is annyi

Sürgõsségi, pff... mennyire pudvás kicsinyes bagázs lehet.

khumbula

spec az engem nem zavar, hogy a robbanó roncsok ölnek. a több azé igen.

khumbula

Van egy kiskölök, nagyon sokat játszik magyar szervereken, mindig szépen beköszön a csapatba, valami eszméletlen magas, gyermeki, éppenhogy mutáló hangon, ö sem lehet több 13-nál. Vicces, de amúgy nagyon kis normális, nem sikítja szét az étert feleslegesen, viszonylag jól is játszik.

khumbula

Légyszi segítsetek. Az 1.03 felrakása után nem indul a játék. Fekete képernyõ, aztán visszadob az asztalra. A faq-ban nem találtam megoldást. Elõre is köszi.

alberto 15
nem is tudtam hogy danee 13 éves 😊