Battlefield 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

quack
az én RAM hibás vidikarimat 3hétig tartott gariban kicserélni, pedig már ott mondtam h csak játékoknál xaraxik, blablabla és h ez xtem vidikari hiba de neeeeem azé megnézik....Magyarország, 2005....ez van

PSN(US): QuackyHU Silence is golden. Duct tape is silver.

quack
nekem 1.02ben is csinálta néha ezt...

PSN(US): QuackyHU Silence is golden. Duct tape is silver.

Me0w
<#bohoc>

Together we'll fly someday...

most mér bántod, má olyan öreg hogy csak igy látja meg 😊

viszont van A-hitelem! 😄

-tRs-Landor

alberto 15
azt mondták, ha hamar kell akkor kérjek valami sürgõségi izét, és az 4000Ft, és akkor megnézik hamar. hát elmehetnek a qrva annyukba

Vive la Hongrie!-Éljen Magyarország!

Me0w
Boltba bemesz, megmondod, hogy szo nem volt a vasarlaskor arrol, hogy ha elromlik akkor 3 hetig marad. Vagy adnak ujat, vagy a penz vissza MOST. Ha kell, verd ki a balhet, de nehogymar 2 hetig uljenek a hdn mikor szar, ez nem javithato.

alberto 15
nem lesz vinyóm még legalább egy hétig :'( nemtok játszani

FCH kari
nem is az a gond,nekem már meg van minden ribbon bagets,ha nem megint adogatja az egészet elöröl,

Konfúciusz mondá: "Míg leng a lánc, meleg az ülöke."

alberto 15
jólesz ez 😊

Me0w
Szarabbnal szarabb logoid vannak 😊)

alberto 15
ha csak megkoccantod kocsival a tankot, vagy apc-t, akkor azért nem jár pontlevonás, de ha viszont eryxel belelõsz akkor igen. szal így simán lehetett pontfarmolni 😊

TS Zolly
Adok neki kölcsön, uzsorás kamatra. 😄

BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy

TS Zolly
<#falbav>

BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy

eX RambO
Landor neked nincs is annyi sok kispénzed.............

The Seventh the first. 7th Cavalry Regiment

Me0w
Nekem 3 alkalommal volt mar meg a veteran anti-tank medal, ebbol 2 EA EU szerver volt 😊 Ne csuggedj, a magyar ranked nekem azonnal megadta eddig meg ami jart 😊

FCH kari
elöre is köszönöm,cimem valahol falva részeg dinsznohozkocsma-bárpult-2-es szék,ha itt nem akkor a szék alatt

FCH kari
KÖSZI!szeretném meg kérdezni, tapasztalja még valaki hogy elöröl elkezde adni azokat a badgest ribbont amik már meg is voltak??

Me0w
Nekem meg egy uj sor mert ami a poharban volt elfogyott 😞

0Fritz0
Nekem meg kéne egy új dzsákudzi. 😊

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

100 Ft

-tRs-Landor

Re: #43891

Próbáld ki amit itt irnak a Punkbuster frissítésrõl, hátha ez a baj:
http://bfhelp.try.hu/
Me0w
Dobjunk ossze kari bacsinak egy uj capslock mentes keyboardra sracok 😊 Beszallok 500 Ft-al, ez a cucc aranak fele 😛

SigS
Es ha esetleg az UAV trailert robbantod fel...?
Gondolkozz ember, gondolkozz <#nyes>

"A barátok olyanok mint a hópelyhek. Ha lepisiled őket eltűnnek" :)

Beers
Esetleg rendszer visszaállítás?

DC 4ever!!! http://hulyesuttyok.fw.hu / http://desertcombat.freeweb.hu / DC 15k / Bf2 topic 2. 100k :P!

Teso2
PLEASE: #43891 ( S.O.S )

egy sőrnél jobb a kettő...

FCH kari
SAJNÁLOM NEM AKARTAM MEGGYANUSITANI SENKIT,ÉS TUDOM HOGY HA SAJÁT JÁRMÜSÉRÜLÉSÉRT LEVONÁS JÁR.ELNÉZÉST KÉREK MINDENKITÖL<#worship>

-tRs-Landor

FCH kari
huh ezt nemtudtam de hülye vagyok😞

FCH kari
elhiszem és nem is azt irtam hogy rendszeresen fordulelö de ezt tapasztaltam, sajnos

FCH kari
ha nem igy lett volna akkor nem irnám!

schrank
neked aztán marhanagy problémáis vannak a játékkal <#levele>
az nem is zavar téged hogy az általad felrobbantott jármû roncsának felrobbanása akár TK-val is járhat? vagy hogy full szarok a légvédelmi cuccok és még szarabb helyen is vannak? a G3 vagy az M16 pontosabb mint a sznájperpuskák? GP-30 szétszed egy autót SRAW meg nem ? te még vagy nagyon friss vagy vagy csak ilyen karkandos ugri-bugri-GP-30-olós <#lama>

schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"

A kill streak az, hogy hány embvert nyirtál ki annélkül hogy meghaltál volna, a deaht streak pedig, hogy hányszor haltál meg egymás után, annélkül, hogy bárkit is kinyírtál volna.

én meg egyáltalán utálom, hogy le lehet engem lõni. Beletehetnék a következõ patchbe, hogy csak én sérthetetlen legyek 😄

UNATKOZIK? VÁSÁROLJON MOSÓMEDVÉT!

szerintem jobb a játék, ha ez mindkét oldalon jól üzemel, és nem cél sztem, hogy ki lehessen iktatni. Amugy is kezdem unni, hogy minden éledésemkor Karkandon (asszem) az amerikai bázisról indulva azzal kell kezdeni, hogy megjavitsam a dolgokat, meg elpusztitsam azt az egy két bujdosót, akik azért dekkolnak nálunk, hogy tönkretegyék.

úgy értem mi az a kill streak? És mi az a death streak? Külön-külön, nem a hányadosuk.
Naaaa, tényleg....?
no én már a 0,77-emnek is nagyon örülök, kezdetben 0,3 körül vala

lámasági mutató: ahogy közelit a nullához-úgy nõ a lámaság :-)

Srácok!
Mi az a kill/death streak?
meg,azt utálom,hogy mikor Anti Tankal vagyok,2 rakétát belelövök a tankba,és mire nyomnám meg a harmadkat,lelõ.
<#ijedt>

ja

Nem tûnik túl valószerûnek amúgy sem, hogy az artillery supportot teljesen ki lehet iktatni, nem akkorák a mapok szerintem, hogy muszáj lenne "bennük tárolni" az ágyúkat. Komm. antenna még azt mondom...
De amúgy talán jobb lenne, ha egyáltalán nem lehetnének robbanthatók ezek a cuccok,megszünne a nindzsahadjárat, és tán több ember állna be a squadokba. 😊
Csak hogy még idegesebb legyél, supply box nélkül is regenerálódnak egy idõ után 😊
Ha több pontot akarsz robbantgass olyasmit ami vissza is tud lõni 😄
Sok értelmét eddig sem láttam az ilyen nindzsázásnak, egy fontosabb zászlónál még idõben felrobbantott tank nagyobb hasznot hoz a csapatnak mint az ellen kommanderjének a játékait baszogatni.
Szerintem 😊

jaja,nekem is ez a véleményem...

badsec
Sziasztok! Egy két dolgot szeretnék mondani, hátha az EA-tõl is olvassa valaki ezt a fórumot. <#vigyor3> Végre az 1.03 patchben kaphatók pontok a stratégiai pontok(artillery, UAV, radar) felrobbantásáért. Ez jó, csak kérdem én miért csak egy pont?! Az ember körbemegy a fél pályán észrevétlenül, robbant elmegy. Ugye a bázison nem nagyon gyilkolhatunk, mert az basecampnek számít(legalább is általában). Meg ezeknek a felrobbantásával végül is nagy mértékben segítjük a saját csapatainkat. Szóval szerintem - esetleg - több pontot is kaphatna az ember ezért. A másik szintén ehhez a témakörhöz tartozik, amit szerintem a következõ patchben <#vigyor3> nyugodtan kijavíthatnak, az az hogy ezeket a stratégiai pontokat simán (automatikusan) meg lehet javítani egy commander által mellé dobott supply csomaggal. Ekkora b@aromságot!!! Így lassan elveszti az értelmét, hogy egyáltalán felrobbantsam! Mire ujratölt pl. az artillery már simán megjavult a csomagtól. Szóval nagyon nem vagyok kibékülve ezzel a dologgal! Na ennyi!

Horda Maki!:D

Teso2
Ja...legalább írná azt, hogy vki használja serialom...vagy vmi konkrétumot..DE NEM !!!

TS Zolly
És a szerver csak annyit ir, hogy lekapcsolodva, semmi hiba üzenet. Tegnap lestük.

Teso2
Azé köszi...hátha vki még olvassa.

Akkor <#nemtudom><#nemtudom><#nemtudom>

Teso2
Egyértelmû....volt