Battlefield 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy
countryfilter miért csak 1 szerveren van?
A halál csupán a kezdet...
a mohának mindig a déli oldala fás
www.battlefield.hu
Figyuzzá badsec, szerintem az a legtutibb ha nem reaglász le minden hszt és akkor nincs gond. Ne vedd magadra és kész. Ennek így úgyse lesz vége és akkor FRICC jöhet a félm szagot érzek képpel! 😊
Danee: Nem megyek a szlovákokhoz fórumozni, mivel egy kukkot sem tudok szlovákul! És téged miért zavar, ha valaki nem magyar szerveren játszik, hanem külföldin? Esetleg bánt, ha valaki nem úgy csinálja a dolgokat ahogyan Te gondolod? Vagy talán a szlovákokkal van bajod? Azért ott játszom, mert az "közel" van és így nem lehet a pingemmel probléma. Meg amúgy ott is vannak magyarok.
Na várom továbbra is a "lámázós", stb hozzászólásokat! Gyerünk! Ha már céltáblát csináltatok belõlem, legalább próbáljatok meg eltalálni!!! <#violent>#violent>
Horda Maki!:D
De igazad is van.
BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy
miért van az hogy a magyar serverek, bár a pingek tök jók (átlag bõven 100 alatt mindenkinek) iszonyúan laggolnak?
Mielött autómatice modaná valaki, hogy nálam a gond, jelezném hogy sok külföldi (német, lengyel holland) serveren tökéletesen tudok játszani.
Tisztán meg szeretném érteni, hogy miért van ez? Egy tippem is van az egyik lehetséges okról....ha PunkBuster nagyon figyel (pinghatárt, játékosokat, fileokat stb) az mintha drasztikusan növelné a pinget, bár ez nem látszik a játékon belüli ping kijelzésén. Persze lehet 1000 ok is.
Van valakinek elmélete, hogy miért lehet a képregény effektus?
Különösen "akcio" közben...mikor már lõnéd az ellent és beragadsz égnek fordulva majd csak arra eszmélsz hogy halott vagy...nagyon idegesítõ...
a mohának mindig a déli oldala fás
schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"
Hi badsec
nemtudom, hogy láttad-e már a http://www.bf2s.eu.tt/ oldalt ha tetszik és fel szeretnél kerülni nincs más tennivalód, csak elküldeni magadról egy függõleges formátumú fényképet, ami lehetõleg nem olyan régen készült rólad (csak te legyél rajta) és neved vagy PID számod megírni a [email protected] címre, elõre is köszönöm
-=vgez=-<#wink>#wink>
- voltam katona méghozzá HK-s
- ha zászlófoglalás közben ölöm az "odaszületõket" (sehol nem a zászló tövébe szülecc hanem olyan helyre ahol talán nem is látlak<#idiota>#idiota>) akkor az nem szpónkempelés mert foglalok az a szpónkemper aki a foglalási zónán kívül lövi az odaszületõket de õk mint minden rutinos (ezen információk hiányában rólad ez nem mondható <#beka3>#beka3>) játékos pontosan ismerik a születési pontokat és eszük ágába sincs bemenni a "sûrûbe" foglalni nem kockáztat
- a vékájlendhez csak annyit hogy aki ismerte a 1942-bõl (és nem csak azért jáccik a bf2-vel mert ennek az egyik legnagyobb a gépigénye és azzal menõzik hogy neki olyan menõ gépe van hogy õ megengedheti magának a bf2-õt<#email>#email>)azt tudhatná hogy az összes pont a házak túloldaláról is foglalható arról nem tehetek hogy a GP-30as ugri-bugri <#lama>#lama> jampizni akartak hogy majd õk megmutatják hogy akkor is kiszednek <#nyes>#nyes>
- danee tedd a szívedre a kezedet és mondd hogy abbból a 60 pontból 45 nem gyalogos volt arról nem is beszélve hogy mi támattunk ami vékájlenden nem kis meló a pilótákról meg nemhiszem hogy különösebb kiselõadást kéne tartani elég annyi hogy nincs a játékban mozgásban lévõ repülõ elpusztítására alkalmas szerkezet (verzoo1 hogy csinált annyi pontot airdeffenzbe<#fejvakaras>#fejvakaras>)
- badsec te meg jáccá magyar szervereken mert köztudott hogy a külföldiek lámák a magyarokhoz képest és akkor legalább lennének közös emlékeink "messzirõl jött ember azt mond amit Õ akar"
-
schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"
Vive la Hongrie!-Éljen Magyarország!
mert nem akarom uninstallálni.
mert nem akarom uninstallálni.
Még egy dolog. Megnéztem schrank
mert én csak rakétát tudok lõni. te egérrel játszol?
vagy melyik gombra van állítva?
Always remember you\'re unique, just like everyone else.
"Köcsög replõs" voltam ahogy mondták, ez abban nyilvánult meg, hogy gépfegyverrel szedtem le helit, repülõt, hajót, dzsipet, mert elfoglalták a repteret és nem tudtam tölteni 😄DDD
http://flatline.hu.googlepages.com/arcanecrafting The long lost and forgotten art of creating powerful items with magic
https://restacar.hu (KÖZÖSSÉGI PORTÁL)

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
Hiába, termelni kell a pontot mert nem lesz meg a következõ
rang és akkor nem lesz újra király.
Mikor értitek már meg hogy sokan, köztük én is azért inditom el
a bf2 -t hogy kikapcsolódjak a napi rohanás után és nem azért
hogy olyan vállapom legyen amit ha meglátnak térdre borulnak a lámák.
Elárulná valaki hogy miért van az hogy fölrarom a 171MB-os 1.3 patchet egy natúr BF2-re és miután elindítom még mindng azt írja ki hogy 1.125-ös verzióm van?
Jól láttam, hogy tegnap neked sem ment igazán a gyilok? <#confused>#confused>