Battlefield 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

leveskocka
nem ertem az x.peccs utan meg mindig:
1.nem lehet tankkal egy 20%-os lejton felmenni
2.ugyanez gyalogossal
3.a tankok(foleg az ebremsz),serul egy folduton
4.heli meg mindig fennmarad egy tanklovedektol
es egyeb bosszanto baromsagok
mondjuk ma leszedtem pkm-el egy helit😊
schrank
1. nem érdemes de muszály <#mf2>
2-3. valami kis elgépelés van csak a leírtakban amit tudsz korrigálni ha jobban odafigyelsz minden szerver megy ASE-ból
4. szabzéró az 1.2-es peccs óta lettek javítva a nagyon pontatlan kasztok fegyverei sniper support AntiAir AntiTank stb. de én nem vettem észre hogy többször halnék tanulni tanulni tanulni <#miaz>

schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"

AT=@ (kukac)
DOT=. (pont)

www.keseru.net A szerelem olyan mint amikor bevizelsz a nadrágodba: mindenki látja rajtad, de csak te érzed a melegét!

Sziasztok!

3 gyors kérdés:

1.) Patch vagy nem patch? Érdemes frissíteni a programot a most kijött javító csomaggal?
2.) Magyar tört szerverek listája valahol? Mennek ezek ASE-ból vagy csak Ip vel lehet csatlakozni?
3.) A leírt ASE módosítást megcsináltam még sem lehet ASE-ból csatlakozni. Valami 5let?

Üdv.:Sammy
SubZero911
Szasztok BF2 mániáusok !

Egy költõi kérdésem lene a szakértõkhöz 😊 ! Mi a büdös fa* van az új 1.21-es patch óta ? Minden sz*f*ú private Ryan leszed minden sz* kis ló* fegyverrel és megõrülök ! Öreg baka létemre motorosfókáznom kell a földön, lapulok mint az a bizonyos szagos kínai sza* a fûben megállás nélkül !

Szóval vagy el* -ak valamit, vagy új cheat jelent meg !???? Azonnal kérem egy szakértõ válaszát Post Restant vagy mi kérem !

SWAT for ever !!!!!!!!!!!!!

\"I must something to say : Better to burn now, than fade away\" Favorit enemy : [He lied]We died

Meow bocsi de kicsit kusza, az egy e-mail cim akar lenni? [email protected] - ez lenne az email cim? Amugy köszönöm hogy segitesz!<#eljen>

PT-6|GSJinn

Me0w
Nekem kuldhetsz screenshotot, tovabbitom.
krisztian.marfi AT force-x DOT hu

Together we'll fly someday...

Hatt
Halott ügy de azért sok sikert.

Elastic An-usZ Boys

Volt rajta. De a pontosság nem függ ettõl. Az 2 dologtól függ: a fegyvertõl meg attól aki használja.

Minden jog fenntartva!

Nah egy kérdésem lenne az frx - adminjaihoz.... Ha már buntetnek a BC miatt és egyéb tiltott dolgok miatt (BR, Szandékos TK...stb ), akkor miért nem látom hogy Wolfguyt meg büntetnétek??? Mert Már nagyon bosszanto hogy állnadoan csak figelmeztetéseket kap, de folytatja a tiltott dolgokat és mégsem kap retorziot. Bizonyitékom van nem jelenleg két screenshot a BC/BR röl. Ha ezt elétek tárom tesztek végre valamit, vagy ne is álmodjak rola, hogy ellene valah is feléptek érdemlegesen. Mert elégsokan betarttják a szabályokat a szervereiteken már, és velük szemben sem fair. De Wolfguy-ra ugylátom nem vonatkozik semmilyen szabály... Válaszotok várom.. És más hozzászolását is szivesen veszem... <#eljen>

PT-6|GSJinn

Hatt
S.O.S klánból van itt elérhetõ valaki? A leadereteket nem lelem és 1 óra mulva elvileg játszanánk

Elastic An-usZ Boys

schrank
ott basszátok el hogy azt hiszitek mert sniperrel vagytok akkor benneteket nem lehet kiszedni pedig a 99%-otok a sablonos lámi helyekre mászik amit csak a hülyék nem ismernek (daru;tetõ;stb.<#idiota>) aztán csodálkoztok hogy mindíg rábasztok

schrank
az M95 meg 12.7-es de nehezebb is mint a PKM <#mf2>

Ja és a PKM nem .50-es kaliberû. Az azért nem mindegy.

Gerbill
A world szót helyesen úgy kell ejteni hogy az r-t nem hangsúlyozod, és csak alig kivehetõ. Szóval inkább ha már így írjátok akkor völd. Az r betût az angolok alig ejtik ki a szavak közepén. A vörd az a Word vagyis "szó" megfelelõje.

A jó kislány már nyolckor ágyban van... hogy tízre hazaérjen.

OK. Akkor szóljatok annak a sok hülyének akik a világ különbözõ hadseregeiben szolgának, hogy dobják ki az M95-ket, gepardokat, dragunovokat és szereljék fel õket géppityuval.

Cream78
De gondolom ha pkm annyira jó volna minden sniper avval futkosna!

DummyBoy
A PKM nincs 20 kg ... ellenben egy komolyabb sniperfegyver nem könnyû móka ...

A PKM SPÉCI 3 lábú állványal 16kg ...

Ajánlom figyelmedbe ezeket:

PKM 9kg bipoddal ...

Arctic Warfare ... 15kg bipoddal ...

M95, 10kg üresen, távcsõ nélkül ...

Magyarul a PKM könnyebb mint az M95-ös ...

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

Cream78
Biztos talicskán tolta közben! <#hehe>

Erõsen hihetõ, hogy egy 20kg-os fegyverrel sniperkodott a harctéren.

Robogo
Jah de ez nagyon nagy szöveg.😄D

TLD/PB/GBC/HEG/TeamHun.bf2/JCSR |H|EG^G^oO |H|EG^Gaboca |H|EG^G-Pr0^

Cream78
Kukker nélkül használta?

DummyBoy
Mosmékötekecc? 😊

Egyikünknek sincs igaza, csak nekem van 😊

Mellesleg tökmindegy, fonetikusan gázabb a Vörld mint a Vörd ... 😊

(De az a poén, hogy filóztam rajta hogy hogy lenne jobb ... de mivel alig hallhatóan, vagy abszolut nem ejtik a L hangot ezért maradt ki ... )

A legszebb példa erre a "Vörttréccenter" szó 😊 (Mondjun nem tudom miért nem szentör ... de mindegy ... így mongyák a TV-ben ...)

Szerinted. De az a helyzet, hogy valójában baromi pontos egy géppuska. Nézz kicsit utána, a sokáig távolsági rekordot tartó sniper egyes lövésre átalakított .50-es géppuskát használt. 😊

Minden jog fenntartva!

uHs Gerzson
Láttom unatkozol <#wink>

Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?

Robogo
GBC 2006 a változások éve!😄DDD

Robogo
Szevasz András voltam!<#eljen><#nevetes1>

én ha találkozom egy PKM-essel az általában ki is nyír😞
de én akkor is medic maradok, még ha ezáltal xar is k/d-m
uHs Gerzson

Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?

Me0w
Ertem. Akkor szolnek, hogy:

World: w@:ld
Word: w@:d

(Igaz nekem sincs igazam, de te teljes hulyeseget irsz 😛)

Hatt
Pedig kezdhete megszokni hogy lassan nagyon kevés lesz azok száma akik Assaultal fognak menni. A medic is csak 1 élõ élesztõgép lesz medic csomagokkal a supportosok számára.
Emlékeim szerint a BFV patchek nélkûl volt ilyen készenléti állapotban mint most a BF2. Grafikailag fejlõdünk, játszhatóságilag visszaesünk.

Elastic An-usZ Boys

DummyBoy
Kikérem magamnak, én a peccs elõtt is supportláma voltam ... csak akkor még nem voltam ennyire hatékony 😊

De most hogy mondod ... majd a First Strike-ban <#hehe>

Plazma-antianyag-PKM <#hehe>

dronkZero
Velem ma többször is megesett, hogy közelrõl szembetalálkoztam egy supportossal, én elkezdtem lõni csípõbõl, állva, a csóka hasra akarta magát vágni, és pont beledugta a fejét a sorozatomba. (nem, nem a Dallas)
Persze lehet, hogy csak mákos napom van...

Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN

mNzJean
Support lámák ha lenne plazmaágyu meg sugárfegyver ti biztos azzal rohangálnátok , egyre jobban tisztelem azokat akik a patch ota is assaultos fegyokkal tolják .<#violent>

xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info

DummyBoy
Ööööö ... bocs, nem akartam kétszer 😊

DummyBoy
Okoska ... nem ejted az L-t ... kiejtés szerinti írásmód ... <#hehe>

DummyBoy
Okoska ... nem ejted az L-t ... kiejtés szerinti írásmód ... <#hehe>

Me0w
In a round 😛

Egyénként kösz a választ<#worship>!
Me0w
vord? hm. vord => word. A pkm uralja a szavakat. Jo vagy 😄

Hát látod ezt én sem tudom...<#vigyor3> De akkor mi az IAR???<#confused>
DummyBoy
Joebácsi szépen megválaszolta a dolgokat ... Ríllájf te sosem fogsz szaladgálni a harcokban szájperrel ...

És mellesleg ríllájf akkor is elfekszel (bár nem biztos hogy belehalsz ...) ha légpuskával fejenlõnek ... nemhogy egy PKM-el 2-3 találattól ... Ríllájfot ezesetben el lehet felejteni ... bármilyen fegyverbõl 1 találat valszeg az emberek 90% harcképtelenné teszi (Chuck Norris persze kivétel, Õ a maradék 10% <#hehe> )

Szóval ezt a ríllájf részt ne nézzük ... PKM RÚL DÖ VÖRD 😊

Me0w
Nemtudom, lehet tul sok betutesztat ettel kiskorodban, de elarulhatnad, hogy az 'IAR'-bol neked hogy jott ki az 'In One Round'. A != O.

joebacsi
egy körben

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

mesor
Egy körben!

Bf2 topic 99K,120K! KisköcsögKör C4

Egy kis értelmezési gonba keveredtem. Az IAR=In One Round????? Magyarul pl. a Basic kinife-hoz kell 7 kill (IAR). Namármost ezt egy körben kell kell összeszedni, vagy amig meg nem halok???<#conf> Valaki válaszoljon plz!
joebacsi
ott van az egész elb@szva, hogy a valóságban nincs 200m-en a ködhatár 😊

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

Cream78
Szerintem a sniper távcsõvel csak pontosabb kéne lenni, mint a support távcsõ nélkül! Túl van kicsit doppingolva! Közelrõl naná hohy erösebb a PKM de távolról azé nem hiszem hogy az életben ennyire pontos 1-es lövésekkel, nem is lenne értelme a snipernak, minek ott a PKM-es muksó.....<#szomoru2>

Robogo
<#Sunyi_szmájli><#mf1><#eplus2>

Sh3rmanData
De milyen sunyik arrol lehetne még vitázni <#mf1><#eplus2>