Battlefield 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
1.nem lehet tankkal egy 20%-os lejton felmenni
2.ugyanez gyalogossal
3.a tankok(foleg az ebremsz),serul egy folduton
4.heli meg mindig fennmarad egy tanklovedektol
es egyeb bosszanto baromsagok
mondjuk ma leszedtem pkm-el egy helit😊
2-3. valami kis elgépelés van csak a leírtakban amit tudsz korrigálni ha jobban odafigyelsz minden szerver megy ASE-ból
4. szabzéró az 1.2-es peccs óta lettek javítva a nagyon pontatlan kasztok fegyverei sniper support AntiAir AntiTank stb. de én nem vettem észre hogy többször halnék tanulni tanulni tanulni <#miaz>#miaz>

schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"
DOT=. (pont)
www.keseru.net A szerelem olyan mint amikor bevizelsz a nadrágodba: mindenki látja rajtad, de csak te érzed a melegét!
3 gyors kérdés:
1.) Patch vagy nem patch? Érdemes frissíteni a programot a most kijött javító csomaggal?
2.) Magyar tört szerverek listája valahol? Mennek ezek ASE-ból vagy csak Ip vel lehet csatlakozni?
3.) A leírt ASE módosítást megcsináltam még sem lehet ASE-ból csatlakozni. Valami 5let?
Üdv.:Sammy
Egy költõi kérdésem lene a szakértõkhöz 😊 ! Mi a büdös fa* van az új 1.21-es patch óta ? Minden sz*f*ú private Ryan leszed minden sz* kis ló* fegyverrel és megõrülök ! Öreg baka létemre motorosfókáznom kell a földön, lapulok mint az a bizonyos szagos kínai sza* a fûben megállás nélkül !
Szóval vagy el* -ak valamit, vagy új cheat jelent meg !???? Azonnal kérem egy szakértõ válaszát Post Restant vagy mi kérem !
\"I must something to say : Better to burn now, than fade away\" Favorit enemy : [He lied]We died
PT-6|GSJinn
krisztian.marfi AT force-x DOT hu
Together we'll fly someday...
Minden jog fenntartva!
PT-6|GSJinn
Elastic An-usZ Boys
A jó kislány már nyolckor ágyban van... hogy tízre hazaérjen.
A PKM SPÉCI 3 lábú állványal 16kg ...
Ajánlom figyelmedbe ezeket:
PKM 9kg bipoddal ...
Arctic Warfare ... 15kg bipoddal ...
M95, 10kg üresen, távcsõ nélkül ...
Magyarul a PKM könnyebb mint az M95-ös ...
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
TLD/PB/GBC/HEG/TeamHun.bf2/JCSR |H|EG^G^oO |H|EG^Gaboca |H|EG^G-Pr0^
Egyikünknek sincs igaza, csak nekem van 😊
Mellesleg tökmindegy, fonetikusan gázabb a Vörld mint a Vörd ... 😊
(De az a poén, hogy filóztam rajta hogy hogy lenne jobb ... de mivel alig hallhatóan, vagy abszolut nem ejtik a L hangot ezért maradt ki ... )
A legszebb példa erre a "Vörttréccenter" szó 😊 (Mondjun nem tudom miért nem szentör ... de mindegy ... így mongyák a TV-ben ...)
Minden jog fenntartva!
Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?
de én akkor is medic maradok, még ha ezáltal xar is k/d-m
Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?
World: w@:ld
Word: w@:d
(Igaz nekem sincs igazam, de te teljes hulyeseget irsz 😛)
Emlékeim szerint a BFV patchek nélkûl volt ilyen készenléti állapotban mint most a BF2. Grafikailag fejlõdünk, játszhatóságilag visszaesünk.
Elastic An-usZ Boys
De most hogy mondod ... majd a First Strike-ban <#hehe>#hehe>
Plazma-antianyag-PKM <#hehe>#hehe>
Persze lehet, hogy csak mákos napom van...
Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN
xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info
És mellesleg ríllájf akkor is elfekszel (bár nem biztos hogy belehalsz ...) ha légpuskával fejenlõnek ... nemhogy egy PKM-el 2-3 találattól ... Ríllájfot ezesetben el lehet felejteni ... bármilyen fegyverbõl 1 találat valszeg az emberek 90% harcképtelenné teszi (Chuck Norris persze kivétel, Õ a maradék 10% <#hehe>#hehe> )
Szóval ezt a ríllájf részt ne nézzük ... PKM RÚL DÖ VÖRD 😊
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"