Battlefield 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
szerintem egy páncélos vagy heli/repcsi kiiktatásáért 2x-es pont járna (mennyivel nehezebb ellenfél, mint egy gyalogos), egy újjáélesztésért 2 pont (nehezebb, mint dobálni a medicpakkokat), egy javításért is 2 pont járna, vagy legalábbis ne kelljen már majdnem 1 percet azzal tölteni, hogy egy repair pontot kapj...én adnék az enginek ellenséges akna felszedéséért is 1 pontot (úgyis minden szarért pontot ad a játék). viszont aki bármilyen jármûvel (kivéve hámví meg vodnik) szerez killt, annak csak 1 pont járjon a killért.
egy kicsit megváltozna a játék is, ha ezeket megváltoztatnák, szerintem<#gonosz3>#gonosz3>
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub
Ellenséges cobra becéloz, kivár amig elfogy a flare, rakéta ereget... team vehicle damage. De hogy hol és kit? Cobra meg szépen visszafordul, pikk-bakk, és lehet nézni a spawn képernyõt.
Mindegy, megyek infantryzni, ott csak magamat okolhatom ha lelõ valaki.
igaz, nincsenek jármûvek, ezért nincs értelme AT-nak, enginek, az assaultnak meg leáldozott...
nem mintha annyira zavarna ez, de azért érdekes tény<#conf>#conf>, fõleg hogy supporttal mennyien vannak
jatékban: T4Ce|OBiNet|noob
Én is a BF2-ben szoktam a heti mazochizmusigényemet kiélni, amikor egy prókkal/klánokkal/összedolgozó szakaszokkal teli ellenféllel szemben játszok egy káoszkoncepcióval dolgozó oldalon. Ilyenkor gyüjtöm be a purple heartokat 😊
Mas:
A jo edes k..... anyjat a DICE-nak. Tegnap Linebakerben ultem, es ket raketat inditottam az egyenesen ram zuhano bombazora. Az elso talalt, a masodikat meg olyan kozelrol lottem ki, hogy a pilota nevet el tudtam volna olvasni a zseben. Na ezert kaptam egy "Team vehicle damage"-ot. Hogy hogy fert el a mellett a k... bombazo mellett, vagy mi a nyavalyat talaltam el, azt nem tudom.
Egér: Razer ha kicsi a kezed, 7 gomb van rajta, ha nagy kezed van akkor valamelyik Logitech-et ajánlom.
\"One Group. One Spirit.\" Steam: kBagyula BF2: RogerNyul; BF2142: RogerNyul; CoDWaW: RogerNyul; MW2: RogerNyul; BFBC2: RogerNyul; WoT: RogerNyul
\"One Group. One Spirit.\" Steam: kBagyula BF2: RogerNyul; BF2142: RogerNyul; CoDWaW: RogerNyul; MW2: RogerNyul; BFBC2: RogerNyul; WoT: RogerNyul
Errõl a medálról úgy gondoltam, hogy soha nem fogom látni!😊 Aztán mégis eljött az ideje!😄
hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?
Vannak , akik nostromo-t használnak, ez egy jópofa kis szerkezet, de megkeseríti az életünket.😊 1 gombra rá tud programozni 2-3 funkciót.
Nostromo

hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?
Konfúciusz mondá: "Míg leng a lánc, meleg az ülöke."
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
Ezért mit kapsz majd tõle... <#hehe>#hehe>
xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info
Amelyik pályát ismerjük azon jók vagyunk.😊
Ebbõl látszik,hogy nem ismerjük fusche-t na majd mesélek holnap neked,hogy fusche-n milyen hibákat követtünk el azt hiszen nevetni fogsz jó nagyokat.😄
Elsõ mese Jean+az útvonal lesz.Ugye Jean?<#mf1>#mf1><#hehe>#hehe>
TLD/PB/GBC/HEG/TeamHun.bf2/JCSR |H|EG^G^oO |H|EG^Gaboca |H|EG^G-Pr0^
don\'t panic
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
Tudom milyen volt a BFV ... azért is hagytam abba ... de hogy a shoti pontosabb mint az LMG-k ... bahh 😊
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
A jó kislány már nyolckor ágyban van... hogy tízre hazaérjen.
mi meg a Dr.któl 13 ponttal kaptunk ki és grat nekik is!! sajnos az utcsó körben késõn sikerült lepörgetnünk õket<#lookaround>#lookaround><#eplus2>#eplus2> ((<#shakehead>#shakehead>))
Horda-HEF
Strike At Karkand
48-7 USA/Horda
141-0 MEC/Horda
Sharqi Peninsula
144-0 MEC/Horda
107-0 USA/Horda
Összesítve
440-7 a Horda javára!
Köszönjük a HEF-nek, jók voltatok!<#eljen>#eljen>
Horda Maki!:D
schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"
Ez a játék nem szimulátor viszont nem is a quake sorozat utódja. Legalábbis eddig.
FElhívom figyelmed hogy a kb 2 éve kiadott régi álitólag sokak által rakás szarnak titulált BFV mindenféle patch nélkûl volt ilyen. Supportal futkosva lelõsz mindenkit. Mocskosúl ésszerû.
Elastic An-usZ Boys
1: Mekkövetem Meow-ot és kiegyezünk egy döntetlenben ami így hangzik:
PKM RÚL DÖ VÖLD 😊
A PKM nem sniper fegyó ... Az SVD az öntöltõ támogató lövész cucc, nem igazán Sniper ... a .50-es Antimaterial fegyverek nem könnyûek és ISTENEM!!! LÁTTATOK TI MÁR SNIPERT A HARCTÉREN????? Nem BF2 ... a Snipernek kurvára nem az a lényege, hogy szaladgáljon a (esetenként több mint 20 kilós felszerelésével és 15 kilós puskájával és még 5-10 kilós ghilli-ében) a harctéren ...
Arról volt szó hogy mi milyen pontos ... meg milyen nehéz ... A PKM pontosabb mint a szaros Armalite-ok meg AK-k ... csakhogy az AK-val is átlõsz Kenyába ...
Ne akarjátok már a BF2-t mindenáron a ríllájfhoz hasonlítani ...
Vagy a medic miatt van a sírás, vagy a support, vagy a sniper, vagy a kopter, vagy a repülõ ... (Ez utóbbi kettõ miatt én is sírtam 😊 ) ...
Mindig lesz olyan cucc, ami erõsebb minta többi ... Ezen mit kell problémázni ... jelenleg valamennyire "ésszerûek" az arányok ... ésszerûbbek mint eddig voltak ...
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
Ötlet vkinek?