Battlefield 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Csak a verbalis reszeket mellozhettek volna, tobb ido maradt volna lovoldozesre=)
Mellesleg a snipert még én is kiszedem PKM-el, ha nem lõ le 1 lövéssel ... (Sõt talán bármelyik supportal ...)
PKM-ben az a nagy bika, hogy okosan lehet vele 1-et lõni ... és emiatt ultimét vepön! (A kis tûzgyorsaság, a pontosság és a nagy sebzés miatt ...)
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
kevlárosokat PKM 4 lövés G36C 6 lövés
és valszeg a supportnak van páncélja a snipernek biztos nincs és te az utóbbi voltál <#mf2>#mf2> ha meg buksira kaptad az egyik találatot akkor azért volt 2 de szerintem a 3 volt csak a harmadiknál már nem voltál beszámítható <#bdead>#bdead><#hehe>#hehe>
schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"
A következõ dolgokat kell megoldanunk.
1. Május elsõ felében lesz a BF2 találkozó, az Infantry kupa után és a Lanparty elõtt. Aki tud helyet ennek az eseménynek Budapesten az jelentkezzen. Kb 100-130 fõre kell számítani, hétvégén...kb ennyi.
2. Az I. Magyar Kupa eredményei már megvannak. Grafikusokat keresünk akik egy nagyon szuper Oklevelet tudnának készíteni mind erre, mind az Infantry Kupára.
Szükség van Kupára, érmekre stb..akinek van ismerõse az jelezze.
3. Akik esetleg tudnak szponzorokat az Infantry Kupára azok szintén szóljanak. Jelenleg az obinet házatáján nézünk körül.
4. Utolsóként pedig minden klánnal átfogó interjú készül. Jelenleg JCSR-Kornél, T4ce-Drang és GBC-aus készíti az interjúkat. Jelentkezzenek náluk azok a csapatok akikkel még nem készült interjú.
Mindenféle ötleteket, segítséget szívesen fogadunk. Ne fogjátok vissza magatokat.
Üdv all...
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
TLD/PB/GBC/HEG/TeamHun.bf2/JCSR |H|EG^G^oO |H|EG^Gaboca |H|EG^G-Pr0^
www.keseru.net A szerelem olyan mint amikor bevizelsz a nadrágodba: mindenki látja rajtad, de csak te érzed a melegét!
1.Nem a játék miatt voltam ideges.
2.Nem is játszok olyan sokat a BF2-õvel.
3.Nincs meg az a könyv mert meg se vettem a játékot.Én csak cd-keyt kaptam.
4.Este volt bennem egy kis pia,mert hajnali 1-ig itt volt egy haverom meg egy csaj,aztán ittunk.
Ne tud meg mi volt tegnap.Klubba voltam és mindenki jól bebaszott a haverok közül és nagyon készek voltak na mondom én húzzok,hogy én se igyak túl sokat ezért haverom meg egy csaj feljött hozzám csak ugye itt ittunk végül.😄
Szóval vigyázzok én ne aggódj.De azért kösz!<#puszi>#puszi><#mf1>#mf1>
Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?
Szánalmas ... ez olyan mint régen a feljelentõsdi ... <#lama>#lama><#lama>#lama><#lama>#lama><#lama>#lama><#lama>#lama><#lama>#lama>
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
"Ha Ön észreveszi magán az alább felsorolt tünetek valamelyikét a játékkal töltött idõ alatt, AZONNAL függessze fel a tevékenységet és forduljon orvoshoz! Ilyen tünetek például: szédülés, homályos látás, szem vagy izomgyengeség, eszméletvesztés, helytelen tájékozódás, önkéntelen mozgás vagy izomrángás (magyarul ha idegbeteg vagy, mint pl alább)"<#mf2>#mf2>
Tehát csak vigyázni <#nezze>#nezze><#vigyor1>#vigyor1><#mf1>#mf1>
\"A Fény gyermeke vagyok!\" Csak ne vakítana annyira...
Na jóéjt mert megölöm magam olyan ideges vagyok.És bocs mindenkinek,de ezt ki kellett adnom magamból,mert máskép máshol adtam volna ki és az nem jó.
Kézzel:
Aki szeretne a stat oldalakra felkerülni csatolja a saját magáról készült függõleges formátumú fényképet, írja meg Bf2 nevét vagy PID számát, kérem küldje a [email protected] e-mail címre, elõre is köszönöm.
BurnBaby
ERykk03
PT-6 NaytmaN
LBandi
SS_Dubi
PT-6 TBW
7th verzoo
Kari
HUNMarcus
PT-6 Rodat
frx|Zozo
Snace
koschwarzHUN
zolesz(hun)
Gab80_
Apache
ACE_hun
PT-6 DDany
Admiral_Chris
ToM.TailoR
RoboGoD.hu
-mNz-Jean
Boxer
badsec
sF*Slay3r
tubifex
HUN_ZOLI
Sig (SauerSig)
desertnoob
Mr.M@ff1@
Pendra
PT-6 UK74
|HUN|Akon
<CoR>Zolly
ShamFight
Sisco
ToP*
ToP*
ZOLCHI
GS.bf2
Robur
-=vgez=-
https://restacar.hu (KÖZÖSSÉGI PORTÁL)
A FAQban azt olvasom hogy 12 pálya van.
Hiányzik a Kubra Dam és a Mashtuur City.
Hogy lehet ez, találkozott már valaki hasonlóval ?
A játék eredeti.
ASUS P5B | Core2 Duo-2,4GHz/1066MHz (E6600) | 2GB 800MHz DDR-II Geil Ultra | ASUS GTX 650 Ti DC | SB Creative X-Fi XtremeMusic
haggyá békén....
Minden jog fenntartva!
haggyá békén....
Ugye jancsik????<#mf3>#mf3>
\"A Fény gyermeke vagyok!\" Csak ne vakítana annyira...
"A barátok olyanok mint a hópelyhek. Ha lepisiled őket eltűnnek" :)
Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?

haggyá békén....
Intel Penium 2500| Ati Radeon 9800PRO| 2*512 hynix DDr| Maxtor 120GB HDD
www.keseru.net A szerelem olyan mint amikor bevizelsz a nadrágodba: mindenki látja rajtad, de csak te érzed a melegét!
Keresd meg a menuben, meg fogod talalni.
Egy kerdesem lenne nekem is! Hogyan tudsz eletben maradni ennyi esszel? <#zavart1>#zavart1>
"A barátok olyanok mint a hópelyhek. Ha lepisiled őket eltűnnek" :)
Itt? hogyan?
(Szerintem ezzel nem vagyok egyedül)
Bf2 topic 99K,120K! KisköcsögKör C4
frx|Deqwator \"tudod deqi, mi szeretünk és egyben féltünk téged :D\"
10. oldalon megtalálod, az "Eredményjelzõ tábla" fejezetben, a "kezelési lap"-nál.
Pontosan ennyit találtam a kézikönyvben:
"Ne hozz szégyent a csapatodra! Csapatod, ha elégedetlen veled, a zendülés opcióval eltávolíthat pozíciódból." <#confused>#confused>
nem kell segítség hozzá?