Battlefield 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Még jó hogy nem akarod, hogy elnézést kérjenek!
1 kis gondolkodás, 1 kis logika, és kész az eredmény!
-Azt írod, idézem:"Hibáztunk! Voltak átfedések egy-két ember erejéig! Ezzel szabályt szegtünk! Elismerem! "
Na akkor elsõ kérdésem, mi a teendõ egy kupán induló nem a szabályok szerint játszó csapattal??? Te mit tennél fordított esetben, ha mondjuk ez a CB-n esik meg veletek?? Megóvod a meccset, mint ahogy meg is óvtatok már egy CB-s meccseteket. Most, hogy ti voltatok a szabályszegõk csak úgy átsiklanál felette??
-Amennyiben Runing kolléga(akit tisztelek a szorgalma és tenni akarása miatt,de a tapasztalata igen kevés bírói poszton)ezt a hibát áhidalhatónak ítéli meg és ennyi az össz reakciója, hogy figyeljetek oda magatokra irgum-burgum akkor a továbbiakban én sem kérek az ilyen igazságtételekbõl.
-Mivel ti amúgy is 2 csapattal indultatok, szerintem a minimum az egyik csapatot kizárni a további versenybõl, és még így is marad egy csapatnyi esélyetek a továbbjátékra és ha netalán a döntõbe kerülnétek akkor nem lejátszani azt fairplay önfeláldozásként. De a 2 csapat itt és most semmilyen szinten nem folytathatja szvsz a bajnokságot, ha igen akkor részemrõl egy életre befejezve a magyar bajnokságok bármilyen színtje is, ezt tudja Runing én voltam az egyetlen a klánképviselõk közül aki úgy nevezte be a csapatát, hogy KOMOLYTALAN HOZZÁÁLLÁS ESETÉN A 7'th VISSZALÉP A SZEREPLÉSTÕL, és ezt Running kolléga tanusíthatja is....... köszi hogy meghallgattatok nincs több mondanivalóm és vitatkozni sem fogok, döntsetek kinek mia jobb, egy Bunda gyanus bajnokság komoly ellenfél nélkül, vagy egy inkorrekt csapat nélküli kemény bajnokság. IT'S CHOISE is YOUR'S....
The Seventh the first. 7th Cavalry Regiment
xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info
Komolyan vesszük? Ne haragudj de nézz körûl a saját házad körûl mert az a gond hogy ti nem veszitek komolyan. Ha ezt tudom hogy így lesz akkor nem is filoztam volna az induláson. Az hogy a 7th folytatja e az már a többiek dolga de én befejeztem.
Sok sikert minden csapatnak.
Elastic An-usZ Boys
\"A Fény gyermeke vagyok!\" Csak ne vakítana annyira...
"mi lessz a lan partyn ahol még pénzdij is van?"--->na pont ez az!
Gázkészülék szervíz: gazdoki.hu
Megnéztem a GBC és GBC*et taglistát valamint visszanéztem az eredményekrõl készült képeket és 2-3 név volt mindig at átfedés. Szóval a csapat nagy részével nem volt gond.
Ezek után. Mindenki megtalált a majomságaival, mindenki megmondta a frankót ezért én is ezt fogom most tenni.
1. Azonnal kérem a GBC-tõl a két normális taglistát.
2. Akik problámáznak a GBC ellen lejátszott meccsekkel azok a csapatvezetõk jelentkezzenek nálam. (Horda nincs gondja.) Azokat a meccseket újratolják 14.-ig bezárólag.
3. Akiknek nem tetszik ez a megoldás azok még mindig kiléphetnek a kupából, nem kötelezõ végigjátszani.
Várom a listát GBC és sok sikert minden csapatnak a további meccsekhez. Téma innentõl le van zárva.
Running (cléjmór és specmaki)
Leszögezném, nem kötekedni akarok, DE:
Ha azért lett indítva 2 csapat, mert még így is egy GBC alakulatra 6 cserejátékos jut, akkor mi az istennek az átfedés? Ez nem fér a fejembe. Pont ezért van az, hogy sokakban felmerülhet a mahinálás gondolata. ezért ajánlottam, hogy akkor legyen kettéválasztva, és akkor nincs belõle probléma.
most ezt még lehet csûrni, csavarni, de ha marad ez a legyen átfedés hozzáállás, akkor ez az egész mégiscsak arra irányult, hogy a GBC két ágon is tudjon menetelni?
Szerintem objektív megközelítéssel ti is észrevehetnétek ezt a nyílvánvaló dolgot.
<#nezze>#nezze><#fejvakaras>#fejvakaras><#ejnye1>#ejnye1>
Battlerecorder a szerveren fut. Ha fut.
Saját gépen fraps vagy hasonlóval tudod rögzíteni.
Minden jog fenntartva!
Egyrészrõl teljesen igazatok van! Hibáztunk! Voltak átfedések egy-két ember erejéig! Ezzel szabályt szegtünk! Elismerem! Döntse el a szerveszõség, hogy mi legyen velünk! Azt mondjuk nem értem, hogy egészen eddig miért nem volt baja ezzel senkinek! GBC meg GBC*ET, egyételmû, hogy nem független két csapatról van szó!
"runningnál valószínû megvan a lista a 14 fõrõl, a maradék 14 lesz a sima GBC."
Hát szabályok szerint egy ember játszahat több csapatban is, így ezzel nem értek egyet! Inkább csak szankcióként alkalmaznám!
Zsolt1, benned pedig óriásit csalódtam, bírtalak régebbrõl, még vietnámos idõkbõl, tartottalak valamire, de azzal, hogy ilyen primitív módon minõsítetted az egykori (TLD) és mostani(GBC) csapatom, valamint bebizonyítottad gyengécske szövegértelmezõ képességed (Fegyenc commanderkedett az inf meccseken), hát nem igazán tudok, pontosabban akarok mondani...
Mi soha nem szóltunk semmilyen csapatot, mindenkit tiszteletben tartottunk, (ok, én arra a bizonyos Dragon klánra tettem egy-két megjegyzést) így nem igazán vártam ilyesmit mástól!
Többieknek köszönöm a korrekt hozzáállást!
Döntsön a vezetõség, részemrõl nem bízom a többi csaptra, ez a bírók/zsûri/szervezõk -ahogy tetszik- dolga!
Tisztelettel
GBC{TLD}AmonSerrano
A játék az nem játék! Mostmár jól helyben kéne hagyni valakit!
Ha az 1es vagy a 4es csoportban valamelyik klán úgy érzi, hogy egy újrajátszással lenne esélye a továbbjutást jelentõ 2ik helyre az játsza le újra.
Másik téma: féltem, hogy fel fog jönni ez az "egyesek azt akarják, hogy a gbc-t diszkvalifikálják a huncupról" baromság. És lõn világosság, hát nem ezt kell olvasnom?
Az én részemrõl a lényeg, hogy a másik gbc ellen, ha játszunk ne lássak meg egy olyan játékost se, aki már játszott ellenünk. Ez így fair, és semmiféle hátsószándék nincs mögötte.<#mf3>#mf3>
Lenne néhány kérdésem!
Hogyan lehet felvenni a c4-est? (tudom, hogy lehet mert egy ea videóban láttam.)
Hogyan lehet elindítani single-ben, multiban a battlerecordert?
a fraps-ot ismerem de nem szeretem mert az azt veszi fel amit már láttam én is!
A célom az hogy videókat tudjak készyteni szórakozásból, vagy ha lehet (úgy tudom nem)akkor a multis ranked meccseket felvenni, mert a serverek nem teszik ezt meg. (nem min1-ik)
Köszi a válaszokat
http://bf2s.com/player/swy/
ausék leadják a 2*14 névsort, és ahhoz tartják magukat az egyenes kieséses meccseken
bár sztem a továbbjutott csapatoknak kéne ezt eldönteni, elvégre õket érinti elsõsorban a dolog...
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
Szvsz, nem kellene visszaléptetni egyik GBC csapatot sem.
BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy
GIGABYTE GA-890 AMD Phenom II 945 KINGSTON 4096Mb DDR3 1333Mhz SAPPHIRE HD5850 1GB GDDR5 SAMSUNG 1TB THERMALTAKE V3 Black Edition CHIEFTEC CTG-500-80P 500W Windows 7 Home 64bit
Amire gondolok , lehetne egy elintézési modja a dolognak , hogy azt a wart amin az ominozus eset történt ,ismét lejátszanánk akár jelentõs elönyt adva az ellenfélnek. Ez csak egy ötlet a saját részemrõl ,és várom a véleményeteket .
Másik elintézési mód ,és szerintem ez a járható út. Azok a klánok akik úgy érzik ,hogy bárminemü hátrány érte õket emiatt a cserebere miat jelezze nekünk , vagy ide az sg re , akkor természetesen lejátszuk ujra a meccseket ,normális felálásban.
A harmadik lehetõség aminek alárendeljük magunkat: hibáztunk , elismerjük , döntsenek a klánok ,ha a hun cupon indulo klánoknak több mint a fele ugy gondolja ,akkor visszavonulunk a GBC"ET vel.szerintem ez is egy korrect elintézési modja a dolognak.<#worship>#worship>
Tankkal atmenni Romanian <#zavart1>#zavart1>
"A barátok olyanok mint a hópelyhek. Ha lepisiled őket eltűnnek" :)
na asszem ezt a politikai baromsagot ne vigyuk tovabb...azaz...
OFF
szivesen tankoznek a politikusok ellen...mindegyiknek adnek a narancsot/szegfut/stb.,azzal hadakozhatnak ellenem.hogy korrekt legyek,nem hasznalnek fegyvert.lanctalp eleg.persze az egeszet valami el-alameini palyafelen,aki lemegy a palyarol megdiglik<#eplus2>#eplus2>
ON
na ennyit a politikarol
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Intel Core 2 Duo E6750 2,66GHz , ATI HD 3870, 2Gb Samsung RAM, Vista Ultimate 32bit
Bf2 topic 99K,120K! KisköcsögKör C4