172102
  • JCSR Wolfguy
    Makik.....:D:D:D
  • neménvoltam
    jól rajzolsz mondtam már?:D
  • Fsensei
    Jah és a JCSR a
    .

HELYEN VAN A CB INFANTRY LADDEREN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • Fsensei
    Mondjuk azokat nagyon rühellem akik mashtuuron elviszik a jeepet amíg nincs lenn több ember.Én általában gyalog megyek és így kb egyszerre érek a mecsethez az amcsi jeeppel.Aztán utána kezdődik a harc:D USA oldalon meg sniperkodni szoktam csak ahoz kell a BH amit így könnyű megszerezni és eljutni vele a snipázó helyre:DDD
  • Fsensei
    Általában én vagyok az aki először betölt, de a szerveren általában vannak külföldiek akik kb egyszerre velem, szóval sharqin nekem jut a kobra és ennyi.Nem kell egy lámával heliznem hanem megvárhatom azt akivel helizni szeretnék:DDD
  • SigS
    Az a baj hogy ezt szerintem csak scriptel lehetne megcsinalni ahogy a CS-ben, mert mindig ugyse lesz fenn admin hogy restartolgasson minden map elejen..
  • Kovács legény
    én nem töltök be tul hamar de fasz várjon 1 percet a kezdésig!
  • David2006
    be lehet állitani tudtommal hogy a "start delay" mondjuk 1 perc legyen és igy a leggyorsabb játékos után van mindenkinek 1 perce(anno a 7th-n igy volt)
  • dicehater
    bocs, 2x ment el
  • dicehater
    "Mindenki áll és vár amíg mindenki betöltődik ? És mi van azokkal akik játék közben lépnek be arra, hogy a csapatuknak már csak egy zászlója van"

Erre van bemelegítés, warmup, vagy minek nevezzelek: 30-50s, és igen addig a többiek (már bentlévők) kicsit várnak, addig lehet direkt teamkillt nyomni és nevetni. Utána pontok resetelnek, mindenki újraszületik, pálya alaphelyzetbe áll és mehet a hent, mindenki megy a maga útjára. Ezt többek között "PTG City maps only" szerveren láttam, szerintem tényleg segít a játékegyenesúly megtartásában. A várakozási idő miatt a közbem megválasztott cmd assetjei is a maxra töltődnek, rögtön lehet már mindent dobálni az elején. Aki a játét közepén jön be kit érdekel? Legyen ott a a kör elején ne pampogjanak, akkor én is befogom :) De ez a warmup móka jobban ismeretes a CS és CoD körökben tapasztalataim szerint ott is fontos hogy ne legyen már CT a T spawnhely mögött...

"Bár biztos nem játszottam Veled még egy szerveren, mert nekem valahogy sosem tűnt fel, hogy valaki bespawnolás után várt volna a többi játékosra, és nem futott volna mondjuk valami jármű vagy elfoglalandó zászló felé. De majd ha látok ilyet, akkor tudni fogom, hogy Te vagy az... ;)"

Voltunk egy szerveren már sokszor, és álszent szemetesláda is vagyok mert néha én is kihasználom ezt a helyzeti előnyt és tényleg nehéz onnan már fordítani (gatehouse + ott lévő tank elvesztése a kör elején már szívás az álmoskönyv szerint). Bár ha lenne "bemelegítés" én és a hozzám hasonlóak sem csinálhatnák, tudom nagy a kísértés
  • dicehater
    "Mindenki áll és vár amíg mindenki betöltődik ? És mi van azokkal akik játék közben lépnek be arra, hogy a csapatuknak már csak egy zászlója van"

Erre van bemelegítés, warmup, vagy minek nevezzelek: 30-50s, és igen addig a többiek (már bentlévők) kicsit várnak, addig lehet direkt teamkillt nyomni és nevetni. Utána pontok resetelnek, mindenki újraszületik, pálya alaphelyzetbe áll és mehet a hent, mindenki megy a maga útjára. Ezt többek között "PTG City maps only" szerveren láttam, szerintem tényleg segít a játékegyenesúly megtartásában. A várakozási idő miatt a közbem megválasztott cmd assetjei is a maxra töltődnek, rögtön lehet már mindent dobálni az elején. Aki a játét közepén jön be kit érdekel? Legyen ott a a kör elején ne pampogjanak, akkor én is befogom :) De ez a warmup móka jobban ismeretes a CS és CoD körökben tapasztalataim szerint ott is fontos hogy ne legyen már CT a T spawnhely mögött...

"Bár biztos nem játszottam Veled még egy szerveren, mert nekem valahogy sosem tűnt fel, hogy valaki bespawnolás után várt volna a többi játékosra, és nem futott volna mondjuk valami jármű vagy elfoglalandó zászló felé. De majd ha látok ilyet, akkor tudni fogom, hogy Te vagy az... ;)"

Voltunk egy szerveren már sokszor, és álszent szemetesláda is vagyok mert néha én is kihasználom ezt a helyzeti előnyt és tényleg nehéz onnan már fordítani (gatehouse + ott lévő tank elvesztése a kör elején már szívás az álmoskönyv szerint). Bár ha lenne "bemelegítés" én és a hozzám hasonlóak sem csinálhatnák, tudom nagy a kísértés
  • mohus
    és mit iszol?
  • BEAST #91106
    jaja jó map , megyek is vissza =D
  • Looserke
    CS-ben például van 20-30 MP-es warmup kör...
  • Pain4U
    Lol. Dicehater : a gyors gépek előbb betöltik a játékot, és így a mapok első köreiben a gyors géppel rendelkezők max 20 mp előnyt kapnak. Nem kevés ez tény. Szerinted mi a megoldás ? Mindenki áll és vár amíg mindenki betöltődik ? És mi van azokkal akik játék közben lépnek be arra, hogy a csapatuknak már csak egy zászlója van ? A szerverünkön azért nincs kés/pisztoly kör, mert az átlag bf2 játékost nagyon nehéz féken tartani eléggé ahhoz, hogy ne kezdjen el tankkal/assault rifleval/c4-el tombolni a szerencsétlen késsel rohangáló mukik között. Akkor hogy lehetne 31 embert rávenni, hogy a map betöltődése után várja meg a 32. embert ? Ha van ötleted szívesen veszem. Esetleg elmesélhetnéd, hogy más szervereken ez hogy működik, mert eddig még akármerre jártam mindenhol kb. ugyanez volt a helyzet. Bár biztos nem játszottam Veled még egy szerveren, mert nekem valahogy sosem tűnt fel, hogy valaki bespawnolás után várt volna a többi játékosra, és nem futott volna mondjuk valami jármű vagy elfoglalandó zászló felé. De majd ha látok ilyet, akkor tudni fogom, hogy Te vagy az... ;)

Bocs, azért válaszoltam ilyen hosszan, mert én vagyok az egyik GS akinek most hamar indul a gépe, a 32 fős mezőnyből így kb. 5. 6.-ként szoktam belépni a mapok első körében. Igaz még sosem láttam, hogy az engem megelőző játékosok békésen cigiztek volna a Hillen meg a Hotelnél... :)
  • Danee
    még most jön az acc szerver :))
  • mohus
    hívtam haver keszin,hogy ott van-e net....
    épp verőcéről jött vissza mert vizisízett...ez most komoly

azt bekapcs egyik gép se kép se hang
    bekapcs másik....elindul de hálókártya off:)
    nézi TV...az sem üzemel....pedig villyan volz a kéróban...

-mondom nem fontos a net:)......
  • mohus
    hubazz...akkorát esett az eső hogy a net is behalt ezidáig....
  • item
    Most nézem hogy elszürkült a 2 es a Battlefield után .... mi történt ??
  • Danee
    hát ha az nem is, de annyi biztos kiderül hogy nem te :)))
  • HTS s3rg1nh00
    lol
  • TerranceG
    ez van
  • HTS s3rg1nh00
    én is úgy látom beállt az agyhalál:(
  • Fsensei
    Erdős gyere horda ts-re mert a mienk sztem behalt, regisztrálni kell uztána bejöhetsz a szobába
  • Herold
    Rendszergazdaként jelentkezz be az XP-be. OS = operációs rendszer.
  • HTS s3rg1nh00
    az semmi baszod,én tegnap éltem át egy olyan vihart,ahol 5-10 centis víz hömpölygött az úton,gondolom görömböly és tapolca ismerős,na én a kettő közt rekedtem,úgy,h.bicajjal voltam,és a város másik felén lakok...egy kurva tető nem volt,ami alá be tudtam volna állni,el tudjátok képzelni,hogy áztam szarrá a bicajjal együtt...
  • mesor
    Én is erre gondolok!

Baszátok meg mekkora vihar van/volt itt Pesten a 13.kerben szinte csak hajóval lehetett közlekedni nem rég (nem túlzás).

Mostmár nagyjából lefolyt a víz.
  • dicehater
    Kis kedvencem: GS admin vagy GS játékos, nem sajnálom tőle a szervert meg gyors netet, esetleg a 2g ramot DE: Mashtuur vagy Karkand, mire betöltődök kb 3-4 ember van bent a csapatomból DE Suburb már fehér, rá kb 10 másodpercre már a Gatehouse is (másik apc vagy jeep által). Kell ez srácok? Most papoljak hogy van az általatok tisztelt és sokat emlegetett fair play? Csodálkoztok, hogy válaszként lerohanjuk a kezdőpontotokat ha úgy alakul a másik körben és c4 robbanásba születsz bele? Bár úgy érzem nem én vagyok az első aki ezt felveti béke poraimra...
  • HTS s3rg1nh00
    én azt olvasom,valami nem megfelelő...OS alatt én ált.a winre gondolok...1.3 újrarakás?
  • FreDDy556
    Ilyen nekem is volt regen. ez ellen csak az segitett hogy leformaztam a gepet. mast nem nagyon tudsz csinalni. nekem ezt egy virustol csinalta ami a gepen volt.
  • FreDDy556
    a 32es assault rifle accuracy-nál nincs jobb :P
  • atwe
    Egyik haverom is ezzel szenved 3 hete de nem tudtuk megcsinálni hiába pb frisités ujra tenni a gémet.. semmi se használ max ha ujra rakja egészet
  • KáTéCé
    Már látom a következő bf2-es map nevét magam előtt.
    Strike at Ararát2
  • Pharolas
    Aki tud, az segíthetne.

Nem játszottam úgy 2 hétig, majd pár napja megpróbálok felmenni egy szerverre. Be is enged, megjelenik a spawnpont választó, majd kicsap a szerver a következő üzenettel:

Inadequate O/S Privileges

Ezt azóta folyamatosan eljátsza, és én meg nem tudok rájönni, hogy az O/S alatt mit ért a progi.
  • item
    Na mindenki saját felelősségére nézze a tv jét! : Ne féljetek
  • Crem
    [PsB:5024 V0086F9A2] 01843a05bdec7270c6c51259d40a3c90 "[AvRs]MusTanG" "87.242.29.254" PB HACK #130335

Úgy látom ,nem a legjobb az AvRs klánon bellűli a kommunikáció!:DDDDDDD
  • haxoror
    SZAVAZZ CHUCK-RA!!!
  • Landor
    savanyacukor
  • sector512
    Ne legyetek már ennyire tarhonyák!
  • vsly
    Fejezd már be ezt az "accuracy"-s baromságodat B+!!!
    Ha vmi qrvára nem mérvadó a statban,akkor ez az!!!!
    Pláne azok után nem kéne ezzel "villognod",hogy itt kerestél rá választ pár hónappal ezelött,hogy hogyan lehet feltornázni....

Komolyan mondom,már nekem fáj,hogy ekkora barom vagy!!!