172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
Makik.....:D:D:D -
neménvoltam #91117 jól rajzolsz mondtam már?:D -
Jah és a JCSR a
.
HELYEN VAN A CB INFANTRY LADDEREN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
Mondjuk azokat nagyon rühellem akik mashtuuron elviszik a jeepet amíg nincs lenn több ember.Én általában gyalog megyek és így kb egyszerre érek a mecsethez az amcsi jeeppel.Aztán utána kezdődik a harc:D USA oldalon meg sniperkodni szoktam csak ahoz kell a BH amit így könnyű megszerezni és eljutni vele a snipázó helyre:DDD -
Általában én vagyok az aki először betölt, de a szerveren általában vannak külföldiek akik kb egyszerre velem, szóval sharqin nekem jut a kobra és ennyi.Nem kell egy lámával heliznem hanem megvárhatom azt akivel helizni szeretnék:DDD -
Az a baj hogy ezt szerintem csak scriptel lehetne megcsinalni ahogy a CS-ben, mert mindig ugyse lesz fenn admin hogy restartolgasson minden map elejen.. -
én nem töltök be tul hamar de fasz várjon 1 percet a kezdésig! -
David2006 #91111 be lehet állitani tudtommal hogy a "start delay" mondjuk 1 perc legyen és igy a leggyorsabb játékos után van mindenkinek 1 perce(anno a 7th-n igy volt) -
bocs, 2x ment el
-
"Mindenki áll és vár amíg mindenki betöltődik ? És mi van azokkal akik játék közben lépnek be arra, hogy a csapatuknak már csak egy zászlója van"
Erre van bemelegítés, warmup, vagy minek nevezzelek: 30-50s, és igen addig a többiek (már bentlévők) kicsit várnak, addig lehet direkt teamkillt nyomni és nevetni. Utána pontok resetelnek, mindenki újraszületik, pálya alaphelyzetbe áll és mehet a hent, mindenki megy a maga útjára. Ezt többek között "PTG City maps only" szerveren láttam, szerintem tényleg segít a játékegyenesúly megtartásában. A várakozási idő miatt a közbem megválasztott cmd assetjei is a maxra töltődnek, rögtön lehet már mindent dobálni az elején. Aki a játét közepén jön be kit érdekel? Legyen ott a a kör elején ne pampogjanak, akkor én is befogom :) De ez a warmup móka jobban ismeretes a CS és CoD körökben tapasztalataim szerint ott is fontos hogy ne legyen már CT a T spawnhely mögött...
"Bár biztos nem játszottam Veled még egy szerveren, mert nekem valahogy sosem tűnt fel, hogy valaki bespawnolás után várt volna a többi játékosra, és nem futott volna mondjuk valami jármű vagy elfoglalandó zászló felé. De majd ha látok ilyet, akkor tudni fogom, hogy Te vagy az... ;)"
Voltunk egy szerveren már sokszor, és álszent szemetesláda is vagyok mert néha én is kihasználom ezt a helyzeti előnyt és tényleg nehéz onnan már fordítani (gatehouse + ott lévő tank elvesztése a kör elején már szívás az álmoskönyv szerint). Bár ha lenne "bemelegítés" én és a hozzám hasonlóak sem csinálhatnák, tudom nagy a kísértés
-
"Mindenki áll és vár amíg mindenki betöltődik ? És mi van azokkal akik játék közben lépnek be arra, hogy a csapatuknak már csak egy zászlója van"
Erre van bemelegítés, warmup, vagy minek nevezzelek: 30-50s, és igen addig a többiek (már bentlévők) kicsit várnak, addig lehet direkt teamkillt nyomni és nevetni. Utána pontok resetelnek, mindenki újraszületik, pálya alaphelyzetbe áll és mehet a hent, mindenki megy a maga útjára. Ezt többek között "PTG City maps only" szerveren láttam, szerintem tényleg segít a játékegyenesúly megtartásában. A várakozási idő miatt a közbem megválasztott cmd assetjei is a maxra töltődnek, rögtön lehet már mindent dobálni az elején. Aki a játét közepén jön be kit érdekel? Legyen ott a a kör elején ne pampogjanak, akkor én is befogom :) De ez a warmup móka jobban ismeretes a CS és CoD körökben tapasztalataim szerint ott is fontos hogy ne legyen már CT a T spawnhely mögött...
"Bár biztos nem játszottam Veled még egy szerveren, mert nekem valahogy sosem tűnt fel, hogy valaki bespawnolás után várt volna a többi játékosra, és nem futott volna mondjuk valami jármű vagy elfoglalandó zászló felé. De majd ha látok ilyet, akkor tudni fogom, hogy Te vagy az... ;)"
Voltunk egy szerveren már sokszor, és álszent szemetesláda is vagyok mert néha én is kihasználom ezt a helyzeti előnyt és tényleg nehéz onnan már fordítani (gatehouse + ott lévő tank elvesztése a kör elején már szívás az álmoskönyv szerint). Bár ha lenne "bemelegítés" én és a hozzám hasonlóak sem csinálhatnák, tudom nagy a kísértés
-
és mit iszol? -
jaja jó map , megyek is vissza =D -
CS-ben például van 20-30 MP-es warmup kör... -
Lol. Dicehater : a gyors gépek előbb betöltik a játékot, és így a mapok első köreiben a gyors géppel rendelkezők max 20 mp előnyt kapnak. Nem kevés ez tény. Szerinted mi a megoldás ? Mindenki áll és vár amíg mindenki betöltődik ? És mi van azokkal akik játék közben lépnek be arra, hogy a csapatuknak már csak egy zászlója van ? A szerverünkön azért nincs kés/pisztoly kör, mert az átlag bf2 játékost nagyon nehéz féken tartani eléggé ahhoz, hogy ne kezdjen el tankkal/assault rifleval/c4-el tombolni a szerencsétlen késsel rohangáló mukik között. Akkor hogy lehetne 31 embert rávenni, hogy a map betöltődése után várja meg a 32. embert ? Ha van ötleted szívesen veszem. Esetleg elmesélhetnéd, hogy más szervereken ez hogy működik, mert eddig még akármerre jártam mindenhol kb. ugyanez volt a helyzet. Bár biztos nem játszottam Veled még egy szerveren, mert nekem valahogy sosem tűnt fel, hogy valaki bespawnolás után várt volna a többi játékosra, és nem futott volna mondjuk valami jármű vagy elfoglalandó zászló felé. De majd ha látok ilyet, akkor tudni fogom, hogy Te vagy az... ;)
Bocs, azért válaszoltam ilyen hosszan, mert én vagyok az egyik GS akinek most hamar indul a gépe, a 32 fős mezőnyből így kb. 5. 6.-ként szoktam belépni a mapok első körében. Igaz még sosem láttam, hogy az engem megelőző játékosok békésen cigiztek volna a Hillen meg a Hotelnél... :) -
még most jön az acc szerver :)) -
hívtam haver keszin,hogy ott van-e net....
épp verőcéről jött vissza mert vizisízett...ez most komoly
azt bekapcs egyik gép se kép se hang
bekapcs másik....elindul de hálókártya off:)
nézi TV...az sem üzemel....pedig villyan volz a kéróban...
-mondom nem fontos a net:)...... -
hubazz...akkorát esett az eső hogy a net is behalt ezidáig.... -
Most nézem hogy elszürkült a 2 es a Battlefield után .... mi történt ?? 
-
hát ha az nem is, de annyi biztos kiderül hogy nem te :))) -
lol -
ez van -
én is úgy látom beállt az agyhalál:( -
Erdős gyere horda ts-re mert a mienk sztem behalt, regisztrálni kell uztána bejöhetsz a szobába -
Rendszergazdaként jelentkezz be az XP-be. OS = operációs rendszer. -
az semmi baszod,én tegnap éltem át egy olyan vihart,ahol 5-10 centis víz hömpölygött az úton,gondolom görömböly és tapolca ismerős,na én a kettő közt rekedtem,úgy,h.bicajjal voltam,és a város másik felén lakok...egy kurva tető nem volt,ami alá be tudtam volna állni,el tudjátok képzelni,hogy áztam szarrá a bicajjal együtt... -
Én is erre gondolok!
Baszátok meg mekkora vihar van/volt itt Pesten a 13.kerben szinte csak hajóval lehetett közlekedni nem rég (nem túlzás).
Mostmár nagyjából lefolyt a víz. -
Kis kedvencem: GS admin vagy GS játékos, nem sajnálom tőle a szervert meg gyors netet, esetleg a 2g ramot DE: Mashtuur vagy Karkand, mire betöltődök kb 3-4 ember van bent a csapatomból DE Suburb már fehér, rá kb 10 másodpercre már a Gatehouse is (másik apc vagy jeep által). Kell ez srácok? Most papoljak hogy van az általatok tisztelt és sokat emlegetett fair play? Csodálkoztok, hogy válaszként lerohanjuk a kezdőpontotokat ha úgy alakul a másik körben és c4 robbanásba születsz bele? Bár úgy érzem nem én vagyok az első aki ezt felveti béke poraimra... -
én azt olvasom,valami nem megfelelő...OS alatt én ált.a winre gondolok...1.3 újrarakás?
-
FreDDy556 #91089 Ilyen nekem is volt regen. ez ellen csak az segitett hogy leformaztam a gepet. mast nem nagyon tudsz csinalni. nekem ezt egy virustol csinalta ami a gepen volt. -
FreDDy556 #91088 a 32es assault rifle accuracy-nál nincs jobb :P -
atwe #91087 Egyik haverom is ezzel szenved 3 hete de nem tudtuk megcsinálni hiába pb frisités ujra tenni a gémet.. semmi se használ max ha ujra rakja egészet -
Már látom a következő bf2-es map nevét magam előtt.
Strike at Ararát2
-
Aki tud, az segíthetne.
Nem játszottam úgy 2 hétig, majd pár napja megpróbálok felmenni egy szerverre. Be is enged, megjelenik a spawnpont választó, majd kicsap a szerver a következő üzenettel:
Inadequate O/S Privileges
Ezt azóta folyamatosan eljátsza, és én meg nem tudok rájönni, hogy az O/S alatt mit ért a progi. -
Na mindenki saját felelősségére nézze a tv jét! : Ne féljetek 
-
[PsB:5024 V0086F9A2] 01843a05bdec7270c6c51259d40a3c90 "[AvRs]MusTanG" "87.242.29.254" PB HACK #130335
Úgy látom ,nem a legjobb az AvRs klánon bellűli a kommunikáció!:DDDDDDD -
haxoror #91082 SZAVAZZ CHUCK-RA!!!
-
Landor #91081 savanyacukor
-
Ne legyetek már ennyire tarhonyák! -
Fejezd már be ezt az "accuracy"-s baromságodat B+!!!
Ha vmi qrvára nem mérvadó a statban,akkor ez az!!!!
Pláne azok után nem kéne ezzel "villognod",hogy itt kerestél rá választ pár hónappal ezelött,hogy hogyan lehet feltornázni....
Komolyan mondom,már nekem fáj,hogy ekkora barom vagy!!!