Battlefield 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

pff<#nevetes2>

frx|Deqwator \"tudod deqi, mi szeretünk és egyben féltünk téged :D\"

Zs0lt1
nna ez az igazi csúsztatás bazzeg.
nem azzal van a baj, h bejutottak, hanem azzal, hogy szabályt szegtek.

Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_

mesor
Nekem tök nyol hogy mi lesz a GBC-vel, de volt már a csoport mérközések során is szó errõl. Azzal a különbséggel hogy akkor még az volt a tényállás hogy a GBC mindkét csapatához ugyanazt a listát adta le és ezzel le volt tudva. Most viszont szerintem egy elszólás miatt kiderült hogy a GBCET-ben nem volt nevezve mindenki és játszottak olyanok akik nincsenek rajta a listán!

Bf2 topic 99K,120K! KisköcsögKör C4

Megoldható, de, ha le van fixálva a 14 fõ a GBC ET-ben ( pontos nick-el ), illetve a másik csapatban is, a másik 14 fõ, akkor lehet ezt folytatni... bármiféle fllémelés nélkül... de ez természetesen egyéni vélemény.

leveskocka
nem aket csapat ellen volt kifogasuk,a ket csapat tagjai kozott atfedesek,es cserelgetesek voltak.
Hatt
Ha az ember két csapatot indít akkor különítsük már el a 2-t jó?
Mi is indíthattunk volna 7th Schnitzer, 7th Rambo, ...... 7th Verzoo klánt minden játékosunkra leosztva hogy mindenki tutira kapjon lehetõséget. Természetessen akinek a nevét tartalmazza az adott csapatnév azt nem lehet lecserélni.

Egyetlen okból írom amit írok. Mi el se indultunk volna a tornán ha tudjuk hogy ez van.

Az a kijelentés hogy a GBC nem szeretné megnyerni a tornát az meg óriási kamu...

Elastic An-usZ Boys

Másrészrõl. Mivel a kupa Február 27.-én indult, ha 2 hónap alatt senkinek nem volt ellene kifogása, hogy két csapat indult, akkor ez miért pont most kell elõvenni? azért mert bejutottak?

mesor
OK!
De mennyibõl áll csinálni egy fals nicket és elétenni a prefixet! 😉

Ha valaki csak idegen emberekkel tudna nyerni, azt megérteném, de itt nem errõl van szó, hanem saját klántársról és az nem ugyanaz...

mesor
Döntõbe jutott!?<#merges2>
Ehhez azért lesz egy két szavunk!<#ravasz1>
<#eljen>

Más!
Egyébként ez a névsor korrigálás sem megoldás, mert akkor bármelyik klán kérhet lehetõséget a korrigálásra!
CSAK PL.:HTS vagy akárki más klán benevez a 7th-ból még embert a csapatába hogy még combosabbak legyenek!

Zs0lt1
nyugi, fõnök, egy kis egészséges flém sose árt.
sõt inkább használ 😄D

Zs0lt1
persze ;-)

Sziasztok. Én is leírnám a véleményem, mint döntõbe jutott clanleader.
Úgy gondolom, hogy mindenki tévedhet, minddenki követhet el hibát. Ekkora taglétszámnál, amivel a GBC is rendelkezik, ez még könnyebben elõfordul. Mivel hiba létre jött, ezért ezt korrigálni kell... de szerintem semmi esetre sem a csapat lemondatásával, sokkal inkább a csapatnévsor korrigálásával és betartásával. És mindenkinek a megértésére lenne szükség, " az ember nem tökéletes " Illetve a további kupákon figyelni kell az ilyesmi elkerülésére.
Egyenlõre csak ennyit akartam...

Running
Pihen egy kicsit az ember aztán máris flémeltek....rossz, gonosz csúnya kölkök!!!

Szentsegit! Szorakoztok velem? <#ticking>

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

Mi sem nyolcan vagyunk a klánba és mégis meg tudjuk oldani,hogy szinte mindenki játszon ha máshol nem akkor gyakokon.........

Zs0lt1
én csak szándékosan keltem a flémet, az is baj? 😛

Tudod, irasban nem jon at mindig az ironia, Zsolt meg meg mindig erolteti az ugyet. Ebbol feltetelezni mereszeltem, hogy te is elnezted.

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

Zs0lt1
hát nem lett az.

Robogo
Rég volt ilyen.😊)

TLD/PB/GBC/HEG/TeamHun.bf2/JCSR |H|EG^G^oO |H|EG^Gaboca |H|EG^G-Pr0^

Beers
Már úgy hiányzott 😄!

DC 4ever!!! http://hulyesuttyok.fw.hu / http://desertcombat.freeweb.hu / DC 15k / Bf2 topic 2. 100k :P!

BEAST
rohattak 😛

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Zs0lt1
jah, végre 😄DD

uHs Gerzson
IGAZI FLÉM GECCCCCCCCC <#nyes><#hehe><#eplus2>

Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?

Robogo
OKé azt hittem poénosabb lesz...

HTS s3rg1nh00
Szerintem ezt a vitát egy TS-en kellene lefolytatni,mint az már elhangzott,és JÁTSZANI!nem?<#conf><#eljen>

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

Robogo
Mi nem akarjuk megnyerni a kupát nem ez volt a cél hanem,hogy mindenki játszon a klánból.

koschwarz
ja...<#idiota>

mittomén, hogy van ez, én csak jövök amikor kell és írtom az ellent<#violent><#buck>

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

BEAST
ezzel a posttal csak az a baj hogy ha 10 L betûvel írod a LoL szót akkor sem lesz poénosabb <#wilting>

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Nekem semmi bajom veletek csak az szúrja a szemem,hogy két csapattal próbálkozhattok megnyerni a kupát.

Robogo
Tod mit írtam abba???Hogy olyan ember játszott aki nem infranbty-s azaz Fegyenc:Commander.Õ commander és nem infrantys...LOLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL!Csak neked!!!

Hatt
Látoz ez a gond veled. Nem tûnt fel hogy nem ez volt a cél? Megértenéd talán ha nem veletek merûlt volna fel ez a gond.

Elastic An-usZ Boys

Zs0lt1
#70853-ban irtad, hogy fegyenc kommander.

ERykk
jókis kira esti flameszag<#nevetes1><#buck>

Zs0lt1
te irtad bazdmeg a saját szavaiddal, nekem ne lolozz b+

KáTéCé
Verjétek ti el a GBC-t 2*. Mi majd a 7.-eseket és akkor megyünk az elsõ helyért <#nyes>

mesor
Huncupon frx nem veri a GBC-t mert HBA a köv ellenfél! 😄

koschwarz
huh mi van itt<#wow1>

asszem az lesz a megoldás, ha mi jól elverjük a gbcelitet, az frx a gbc-t, és mindenki hepi<#vigyor2>

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

Robogo
Jó mind1 Oké értem én.Csak ez a megoldás nem hiszem,hogy jó mert sokan csak azt keresik hogyan basszák ki a GBC-t a HUNkupból.Valakinek ez a fontos,nem mondok neveket...

KáTéCé
Nem azt mondta, hogy commanderkedet hanem, hogy olyan emberke játszott aki máskor commanderkedni szokott. Szerintem ez nem ugyan az.

mesor
Ez azért nem igaz, mert gyanítom hogy a játékosoknak sima meccsen betöltött posztjait írta le! Nem pedig inf waron!

joebacsi
najó ratyik vagytok mind

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

Robogo
LOL Zsolt1 igen csakis commandert használtunk.Te eszednél vagy úgy igazán????????????????

KáTéCé
Gaboca, szerintem te nem érted teljesen a probléma okát. Nem az a gond, hogy ki játszott a GBC*ET-ben vagy a GBC-ben hanem, hogy bárki játszhatot a 28 emberetek közül, ez pedig nem más minthogy a GBC klán kétszer nevezte magát a kupára és úgy is indult. Én tudnék egy olyan megoldást javasolni, hogy oszátok le a csapataitokat. Fixen 14 ember játszhat az egyikben és fixen 14 a másikban, átfedések nélkül.

Hatt
Az a gond hogy nem érted. Nem is fogod ahogy elnézem. Inkább gondolkoznál el rajta 1 kicsit. A régi 7th-ból is kb annyian játszunk nade akkor mi van? Nem az a fontos hogy hányan vagytok hanem amit csináltok. Ugyan azok viszik a csapatot mint a régieket nem? De ez nem is tartozik ide.
Elmondtam a véleményem tetszik e vagy sem ez van.

Elastic An-usZ Boys

Én viccnek szántam de te komolyan vetted akkor kettõnk közül ki is a hülye?

Zs0lt1
nne te engem csak ne hülyézz le!
õk vallották be maguk, hogy hazsnáltak kommandert.
ezekután no komment!

Robogo
Hidd el én leszarnám.Max akkor járna a szám ha az egész Wilda játszana pl a 7th nevében.De nálunk csak 3-om ember játszott akik nem is olyan állatok.Hatt a TLD-bõl összesen a GBC-be 7-en vannak csak.Szóval ez nem a TLD.

Sot tankot, es helit is. Olvass mar az istenert!
Utanad meg Zsoltot kell lehulyeznem masszivan, mert siman tovabbgorgeti a hulyeseget, ahelyett, hogy ellenorizne, mirol van szo.

Boxer HUN
#70797 Ez, az a hozzászólás ami 2 hetet késett.

https://restacar.hu (KÖZÖSSÉGI PORTÁL)