Battlefield 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

mesor
Horda minek játszaná újra hiszen csoportelsõk lettek!

Bf2 topic 99K,120K! KisköcsögKör C4

eX RambO
Na ez a beszéd,szerintem a CoR és a Horda is nyugodtan ujrajátszhatna, de ezt nekik kell eldönteniük, ujrajátszás esetén eltekinthetünk "szvsz" a kizárástól.De ezt nem én vagyok hivatott eldönteni, egyébként Donc hozzáállása nagyon pozitív volt számomra és találtam benne számomra elfogadható megoldást, akkor most már csak a döntõbizottság 3ik tagjának a véleményére lennék kíváncsi Runningét már ismerem. Ki is a 3ik döntõbá..???

The Seventh the first. 7th Cavalry Regiment

Dr klán újrajátsza a Meccset a GBC*ET-vel!
#70968! 2dik pont-ra hivatkozunk

Tomb of Freedon Nadd- Alliance Of Hungary http://allianceofhungary.enjin.com/home http://www.youtube.com/user/hunstryker/videos

sector512

PSN: s3ctorHU

eX RambO
Amonserrano!! Nem bántásnak vagy sértésnek szántam az " AmonSerrano és a baráti klikked" jelzõt, mert ha kicsit visszagondolsz Vietnamra ,ha ti minket túl komolynak tituláltatok akkor mi titeket túl és talán a scene legidétlenebb nem is klánja hanem barátitársasága vagytok, akik mostanában kezdenek komolyodni de egy jópofaságért és egy kis csibészségért nem mennek a szomszédba.Vietnami csatáink alatt is rengeteg nem szabályos úgymond "kiskapus" dolgotok volt ami állandó vitát szült, most is kitettetek magatokért, és ez azért szar érzés nekem személyszerint mert én szervezem a Warokat, és történt ugyanis 3 nappal ezelõtt(ez is azt bizonyítja, hogy elõtte nem tudtam a 2 csapat keveredésérõl), hogy Gabócával éppen egy gyakot beszéltünk le és én mondtam neki, hogy akkor az ET-vel szeretnénk gyakni mert a GBC-vel lesz az Infantry meccsünk és a taktikánk miatt nem lenne jó dolog éles meccs elõtt gyakni azzal a csapattal akikkel nemsokára vérremenõ döntõbejutásért fogunk menni.
Erre õ Ok Ok, és délután visszaszólt , hogy bocsi de nem jó nekünk a War, 28emberbõl nem volt 8 aki kiálljon?? Vagy inkább eszébe jutott amit mondtam az ET-rõl és a GBC-rõl de nem képe nekem bevallani mi is a felállás,na ez itt a fõprobléma szerintem.......
A másik pedig ami a bajnokságot illeti, nem a bajnokságot említettem az értelmezés végett hanem a komolytalan csapatok hozzáálását, mint például ez is, a feloszlásokat stb stb... senki se vegye magára nagyon szépen kérem köszönöm...

The Seventh the first. 7th Cavalry Regiment

PannonRobi
nagyonremélemmerthanemagyvérzéstkapokszmájli

Pap leszek az qrvaisten...... The Seventh the first. 7th Cavalry Regiment

Kovács legény

www.czekoart.hu

PannonRobi
<#pias><#finom><#idiota>

BEAST
<#idiota>

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Kovács legény
jó lét!

www.czekoart.hu

erdos
Húzzunk bele, hajrá magyarok :-)

\"nemérted az anarhia annyira komplex h kellegy ember aki irányitja\"

PannonRobi
Víg napot Polgárok! Jólét.
<#worship>

Amon Serrano
Tudom!

A játék az nem játék! Mostmár jól helyben kéne hagyni valakit!

Mersant
mégis nyomjátok 1000el...<#eplus2>

A te urad békét és megbocsátást tanít, az enyém véres bosszút és a hatalom igazát.

Amon Serrano
Nem kell ahhoz mások hülyesége<#nyes>

koschwarz
áááááááááááá, majdnem ugyanaz<#duma><#crazya><#vigyor2>

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

Zs0lt1
sztem a 7th nem a komolytalan kupára gondolt, hanem komolytalan kupa szereplõkre ;-)

Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_

koschwarz
de úgyis kess-nek mondjuk, úgyhogy...<#vigyor2><#crazya>

koschwarz
monnyuk ez a "komolytalan a kupa, visszalépek/lépünk" duma engem is zavar kissé. ugyanis ezzel negatívan minõsíti a kupa - jóindulatú és a bf2 közösségért tenni szándékozó - kiagyalóit és szervezõit is, akik között pont a fenti kijelentést tevõ is ott van...
<#szomoru2>

Mersant
na nehogy már mi legyünk a gecik mások hülyesége miatt...ébredj ember!

A te urad békét és megbocsátást tanít, az enyém véres bosszút és a hatalom igazát.

KáTéCé
Én úgy gondolom azért nem robbant ki eddig ebbõl vita mert abban hitben voltunk (én legalábis), hogy a két GBC-s csapat teljesen különbözõ játékos állományból tevõdik össze. Tegnap viszont egy hozászólásból az jött le, hogy ez nem egészen így van, bárki játszhatott tõletek a két csapatban (természetesen a GBC klánból). Ha ez nem így történt nyugodtan cáfolj meg, thx.

koschwarz
<#fogmosas>hehe, ez jó köszönés most ide.

erdos
Sztem a 2-es. Hamár egyszer meg lett engedve hogy két csapat legyen akkor maradjon is. Csak átfedések nélkül. Fõleg úgy hogy az érintett csapatok (Horda, Cor, nemtom egycsoportba voltunk mertakkor mi is 😄 ) elfogadták az eredményt. Nemtom ki mondta elõbb de igaza van, nem a kupa a jó ebben hanem az odáig megtett út. Sok mérkõzést játszhattunk mi is és remek gárdákal csaptunk össze, jó estéket csináltunk, ennyi. ennek ez lenne a lényege. sztem.

\"nemérted az anarhia annyira komplex h kellegy ember aki irányitja\"

Kovács legény
derüsreggelt

www.czekoart.hu

Amon Serrano
Egyetértek! Viszont kurvára nem tetszik a hozzáállásotok! "Na akkor ide figyel AmonSerrano és a baráti klikked" Az ilyen jellegû hangvételt nem igazán tolerálom! Ti mindig arról voltatok híresek, hogy állandóan balhéztok, problémáztok, támadtok másokat! Már a vietnám alatt is. (Menszesz természetesen kivétel, õ akkor még nem volt ennek a bandának a tagja) Nem akarom mondani, hogy "ez csak egy játék", mert ha az ember csinál valamit, azt nem árt komolyan venni, különben nem sok értelme van, de szerintem Ti egy inciri-pincirit komolyan veszitek ezt az egész szart!

Nyílvánvaló, hogy visszaléptetjük az egyik csapatunkat, mert ezt én sem tartom fairnek így! Abban is igaza van mindenkinek, hogy nem ürügy a "de hát mi olyan sokan vagyunk"! Így van, nem az! Õszintén szólva nekem mindig is fenntartásaim voltak ezzel a 2 csapatos indulással, de mivel mindenki elfogatdta, szervezõket, csapatokat beleértve, így belevágtunk! Ha azt a tényt nézem, hogy Hatt is a szervezõ bizottság tagja, valamint 7th-s színekben nyomja, akiknek a legnagyobb most a hangja ebben a témában, végképp értetlenül állok a dolog elött!

Ez meg hogy jajj, abbahagyjuk a kupát, meg komolytalan kupa esetén visszalépünk, meg elegem van az egészbõl...hát nem tudom!
Részemrõl ez a kupa eddig gond nélkül -megjegyzem, meglepõ módon- zajlott, senkinek nem volt egy szava sem, érdekes módon megint ti kezdtetek itt szarakodni! Igazatok van természetesen, cak épp lehet, hogy nem ilyen stílusban kéne megoldani!

Egy kicsit gondolkodjatok már el Óóóó nagy 7th-esek! A császárok, akik sosem hibáznak!

Mellesleg nem értem pontosan mi a bajotok, ígyis-úgyis lenyomtok minket!

Elhangzott még ez az "ugyanaz a banda, mint annó a TLD, azonos vezetõséggel" szöveg!
1. Aus nem volt tagunk, õ az egyik vezetõ.
2. Jean MnZ-s volt bár, de ha jól emlékszem, szintén nem volt ott vezetõ!

Tehát hogy egyértelmû legyen, NEM UGYANAZ A VEZETÕSÉG, nem mintha ez számíta bérmit is!

õõõõõ sorry elba... Valóban Cache<#circling>

Zs0lt1
BSZN Yani bácsi :-)
Ma este iszok majd az egészségedre ;-)

FaRock kicsit anyagias. Termeszetesen szo sincs semmilyen keszpenzrol, a cache konyvtarban talalod a lomokat. <#nyes>

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

DonC
solution 1: azok a gbc playerek akik átfedtek nem játszanak a továbbiakban
solution 2: gbc kiállít 2 darab 10-es csapatot fix névsorral ami ellenõrizhetõ
solution 3: ha így fut a kérdésnek a gbc mint azt az elõzõekben tette, annak ellenére, hogy más kisebb csapatokat halálra kövezett a szervezõbizotság kisebb dolgokért azt mondom gbc egy csapatot léptessen vissza

(hangsúlyozom, hogy adott esetben leszarom, mert nekünk max késõbb lehet ellenfelünk, minket nem zavar mit csinálnak)

out

Zs0lt1
Figyelj!

Légyszives sorold fel azokat az állításaimat, amelyek valótlant tartalmaznak ezzel az üggyel kapcsolatban. (Kivétel persze a kommanderes dolog, mert azt ugye elnéztem, de az ki is derült.)
Ha akár egy valótlan állítást is találsz, megkövetlek, ha nem, akkor tartom magam az állításaimhoz.
Igenis annó a TLD-vel elég durva dolgokat engedtetek meg magatoknak. Elhiszem, hogy most, mikor már 'megkomolyodtatok', ez kellemetlenül érinthet, de hát ez van.
Üdv.
Zs0lt1

DonC
1. az EA Downloader install könyvtárába teszi.

2. úgy trükközz (nálam ez jött be), hogy bemész az EA downloaderbe, klikk az EF-re majd megjelenik felül a képe ott van három link, köztük egy olyan, h gamespy login megváltoztatása. Eljutsz egy képernyõre ahol meg tudod a gamespy profilnevedet változtatni, azt változtasd a bf2 profil nevedre, utána logoutolj a downloaderbõl majd lépjél be újra a donwloaderbe, indítsd el a bf2-t és játsz.

Hozzáteszem jó nagy f@sz megoldás, grat EA. Ennél a szériálos megoldás is jobb lett volna...

Szia. A Program Files-ban megtalálod az EA Downloadert és azon bellül a Cash könyvtárba..
Az utóbbi kérdésedre nem tudok megoldást, ha fent van 1.22-es patch

koschwarz
azért az igaz, hogy abban van némi "tisztességtelenség", hogy egy csapat, bár más néven, de gyakorlatilag két nevezést ad le, ezáltal kétszeresek az esélyei. persze csak akkor, ha tényleg ugyanazok játszanak mind2 csapatban. itt ez volt a felháborodás tárgya. <#nemtudom>

de én hiszek runningnak, mert ennek a szent embernek minden szava mély bölcsességet és a megfellebezhetetlen igazságot sugározza, úgyhogy ha azt mongya, hogy gyakorlatilag ilyen nem történt (mármint hogy tényleg ugyanazok játszottak volna mind2 csapatban), akkor biztos úgy van.<#idiota>

inkabb kitoroltem azt a sokmindent....
<#mf3>

don\'t panic

Sziasztok!

Két kérdésem is lenne az EuroForce-al kapcsolatban:
1. Hová menti az EA downloader a letöltött cuccot?
(Install elõtt - mivel el szeretném menteni)
2. Miért vág ki minden EF-es pálya töltés után olyan hibaüzivel, hogy
frissítsek official verzióra, amikor nekem is az van?

Elõre is köszi!

Mersant
<#eljen><#awink>

Running
Na srácok kicsit pihennyetek már. Vannak szervezõk, több bíró is (Running csak egy, õ viszont komolytalan) 7th-Hatt is tagja, majd szépen összeülünk mi a gond, átrágjuk magunkat rajta, mindenki megmondja mi legyen és döntünk hogyan tovább.

Nem kell itt egybõl egymás torkának ugrani, rémképeket festeni, egymást baszogatni.

Ha megszületett a végleges döntés, gondolom hétvégéig megtörténik, akkor ki lesz írva mindenhova és ennyi.

Mersant
na már most az a helyzet, hogy ha nem tartatjuk be a szabályokat akkor felesleges kupát kiírni, akkor lehet sima fun warokat nyomni egymás ellen... és itt nem a balfaszságról van szó, hanem az igazságtalanságról. a klánok többsége azért alakult, mert hazai és/vagy nemzetközi szinten eredményeket akarnak elérni, nem azért mert jól mutat a nevük elõtt a klánjelzés. és a klánok közül aki megnyeri ezt a kupát az joggal büszkélkedhet el vele stb. persze ha mindenki egyenlõ esélyekkel indul...na ez nem valósult meg. és gondolom ha GBC megnyerné a kupát, biztos szívesen emlegetné fel ezt a tényt,és lennének rá büszkék mint ahogy a többi klán is...tehát egyáltalán nem mindegy, hogy ki nyeri, és hogy hogy.

Running
Na gyerekek gyerekek....még beszélnem kell a bf2 scene két oszlopos tagjával osztán kiderül ki milyen állásponton van, én a magamét leírtam, olvashattátok.

koschwarz
<#eljen>nagydög your're my man!

(utolsó mondatot kivéve<#miaz>, mer én se akartam, de mégis rábeszéltek<#ravasz1>)<#rolleyes>

személyes véleményem az, hogy:

1. a tisztességes játék és a tisztességes hozzáállás mindenkitõl elvárható, még egy ilyen "fun"-bajnokságon is természetesen
2. szerintem is hibázott a gbc, illetve ez elismert tény

(mivel mindenki elismerte, hogy nem az a probléma, hogy a gbc két csapatot indít, hanem az, hogy állítólag ugyanazok jáccottak mind2 csapatban, ezért)

3. ha running azt mondja, hogy igazából csak 2-3 ember átfedés volt, akkor egyrészt higgyük el neki, másrészt szerintem ez azért még megbocsájtható
4. úgy lácik mindenkire átragadt a kampányhangulat, mert szerintem túlzás már ez a fröcsögés. azt persze megértem, hogy a kupa végeredménye presztízskérdés minden klánnak, de valljuk be, hacsak nem vakon és süketen ülnek a gép elé, úgyis JCSR-7TH döntõ lesz<#worship>
5. minden tiszteletem mindenkié

egy funplaya, aki mindig a jót feltételezi másokról<#wave>

koschwarz
<#beka3><#beka2>

B+! Azt akarod, hogy felsirjak almomban? <#ijedt>

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

EASY, DAQ<#vigyor1><#puszis>

Na mar mostan az a helyzet, hogy kenytelen vagyok igazat adni Csacsynak: Ez mar hiszti. Mi ez? Valami tarsasjatek egy lanykollegiumi pizsamapartin? Azt hittem, arrol szol a HunCup, hogy kicsit szervezettebb keretek kozott utik egymast a nepek, a dij pedig egy vallveregetes. Erre mit latok? Az egyik legkomolyabb klan ugy viselkedik, egy masik klan balfaszsaga miatt, mint egy gyomorbajos komornyik.

Szivesen jatszok veletek, sracok, de megkerem a taxipojacat, hogyha veletlenul klanjelzest fedezne fel egyszer a nevem elott, lojjon fejbe azon nyomban.

Crem

Boldog születésnapot ..::CB::..YAN

hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?

TS Zolly
Legutolsó mecsünket a GBC ellen vivtuk. Mint ahogy korábban irtam, biztos volt átfedés náluk. Elvesztettük a wart, ezért nem is jutottunk ki. Joebá! Ezért volna nekünk pont reklamálni valónk. Nem másért. Én ugy vagyok vele, lesz@rom, hogy GBC-sek közük kik voltak ott. Eleve vesztett warnak indult, mert mi 10v10-re számítottunk, helyette csak 8v8 lett. De ez sem érdelkel. Megóvni a wart nekünk lett volna érteleme, és tök fölösleges itt egyeseknek azon rágódni, hogy vissza kell léptetni egy, vagy mndkét GBC csapatot. Ha a köv.-be összekerültõk velük, akkor figyeljetek oda erre, és ha esetleg átfedés lenne, akkor szóljatok még a war elött. Addig szerintem nincs min vitáznotok.
Horda nem akar ujragémelni a wart ellenük, mi, vagyis a CoR nemtom. Szerintem fölösleges, de ezt majd Murry dönti el.

BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy

<#ijedt><#ijedt><#ijedt><#ijedt><#ijedt><#ijedt><#ijedt><#ijedt><#ijedt><#ijedt>

Hatt
Érdekes hogy az egyik pillanatban még magyarázkodtok, aztán már ti szoltok le minket.
Nekem nem fekszik ez az inkorrektség.

Elastic An-usZ Boys

DummyBoy
Mindenki monnnyon le! (háromennnyel ...)

Janekgyerek: Politikai dolgokat ki lehetne innen hagyni ... ha rajtam múlna 4 évig lenne kampánycsend ... 😞

Tegnap a két buzi vitája miatt nem tudtam normálisan játszani!!! (Mielõtt felmerülne hogy néztem ... ISTEN ÕRIZZ ... Kedvesem nem tudott mit nézni 😞 😞 )

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

Mersant
kezd unalmas lenni, hogy ti vétetek a szabályok ellen, és amikor a többi klán nemtetszését fejezi ki , akkor még nektek jár a szátok...nézzetek már magatokba vazz.. ekkora baromságot senki nem hallott még, ennyi erõvel a Fradi 2szer nevezhetné a csapatot a magyar kupában, mert a kispadon is ül 1 csomó ember... szerintetek jogos?! mondjuk az sem volt 100as aki ebbe belement úgy hogy lehetséges tagcsere, és nem fix a csapat.... oder?!