172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
ReflexSniper #91198 mondom bővebbinfo MSN...hamachi egy hálózatban tartó program...LAN -
ReflexSniper #91197 nem feltétel az eredeti játék...aki szeretne csatlakozni vegyen fel msn-re
-
A hamachi mire jo? -
Üdv az uraknak! Szerintem meg nem kell azt olyan véresen komolyan venni, a következő körben úgyis mindenki egyszerre indulhat. Ez olyan mint amikor épp war alatt töltessz be, nem mondhatod senkinek hogy öcsém, ne foglald el mert most jöttem. Szerintem aki közben csatlakozik az amúgy sem pampog, aki meg késöbb ér be az meg vár egy picit, ennyi, nekem jó a gépem, 2GB DDR2 ram dolgozik ahogy kell, de így is volt hogy csak 3 adiknak értem be, nagy ügy.
Amúgymeg az nem baj ha valaki már húzza a zászlót, mind két oldalon csatlakozhatnak a "katonák" squad ba és rászületik a leaderre aki már húzza a pontot. Részemről ez a véleményem a dologról!
-
Eredeti játék megléte az feltétel? -
Hozzávalók
3 ember
1 pakli 32 lapból álló magyarkártya
A játék menete
A játék három részből áll, ezek egymás után a következők: osztás, licitálás, és a 10 körből álló lejátszás. A játék során mindig adott egy irányítás, ami pozitív, azaz az óramutató járásával ellentétes. A következő játékos mindig a jobbkéz felőli, az előző a balkéz felőli. Az egymás után következő játékokban az előző játékbeli osztó után következő játékos oszt, kivéve az elsőt, ahol kisorsolják az osztót. A játék célja minél több pont gyűjtése, amit vállalt feladatok teljesítésével, illetve az ellenfél által vállalt feladatok elbuktatásával lehet kapni.
Ja, hogy Multizni!... azt nem tudom

-
Hogyan kell multizni?
A FA nem jön be -
ReflexSniper #91191 Szevasztok... Egy internetes BF2 társaságot szeretnénk létrehozni mely reményeink szerint naggyából 32 főt fog magáénak tudni.Nem klánról hanem egy baráti társaságról lenne szó amelybe bárki csatlakozhat aki szeret játszani de nincs kivel:D 3 feltétel van. Nem nagyképűségből hanem elővigyázatosságból. 1. 17 feletti játékosokat keresünk. 2. szükséges a hamachi nevű program amit google-el le lehet tölteni. 3. TeamSpeak Kliens melyet ugyancsak google-el lehet megkeresni majd letölteni(ehhez mikrofon is szükségeltetik)
Szeretnénk normális tisztességes embereket tudni körünkben. Ha több infóra van szükségetek [email protected] msn-címen vagyok elérhető. Nah köszönöm a figyelmet. szevasztok -
már miért lenne szar?nekem kedvenc pályám, az Op. clean sweep mellett.
persze én nem technikai szempontból nézem, hanem puszta szórakozás és játcásiélmény szemszögből. -
Én momentán egy alkalomra se emlészem hogy emiatt dőlt el egy publikparti, mindig volt hova spawnolni, a zászlót meg vissza lehet szerezni, az zászlók már csak ilyenek. A másik az hogy igenis vigye el a repülőt, tankot, lajtoskocsit, dzsippet, a tökömtudjamégmit a nevenincs kollega is mert ezért vette meg a játékot, nem azért hogy a csodaemberek statját javítsa. Ha nem csinál vele oltárinagy baromságot csak szimplán gyengébb benne abból még nincs baj. játszon, élvezze a játékot, próbálgasson, mert a végén 5-10 szuperharcos fog kergetőzni a szerveren mert mindenki beleun. szerintem. -
Nagydög #91188 Van egy olyan erzesem, hogy megis csak valami ovodai foglalkozas lesz ez. Kevesbe hiszterikus fehangokkal nem lehetne megtargyalni az ugyet? Esetleg atmehetnenk a Plazacycak forumaba. Ott talan nem tunnenk fel. -
Az én gépem nem roncs, csak egyenlőre kevés a ramom mert nincs pénzem többre és ezért töltök be lassabban. Akkor most ne játszak bf-el? ;)
(töredezettségmentesítést mindig csinálok)
-
És ? -
Nem, a roncs gepeken is mulik, de he nem megy, minek eroltetni? Ott van meg mindig a Lego Star Wars, Szerzsinnyotol elkerheted. -
En altalaban fel le jarkalok, vagy felveszek 1 poziciot de nagyon ritkan szoktam csak zaszloert rohanni, esetleg mustaron, hogy enyem legyen a tank es ne valami verlama vigye el. De igy is vegigvarom a 30 masodpercet :) -
#91169 -
Egyébként persze, csak az XP-n, meg a töredezettségmentesítésen múlik, igazad van. Ez is tudományos tény. -
uwu #91181 Ha ilyen körülmények között megeshet olyan, amit a 91168-as hsz-ben írtam, akkor a 30mp kevés.
Úgy kéne belőni az időt, hogy ne jöjjön ki ilyen élesen a dolog.
Ha az imént említett esetben lett volna vagy 15mp-em, hogy odaérjek tudtunk volna harcolni a zászlóért.
Egyébként is az arany középút a legjobb, szerintem elég lenne 45mp is.
-
Nos, én nem repülök. Ugranék, de nem viszem el a repülőt ezért. Arra ott a BH, ha a pilóták érnek is valamit.
Egyébként a Wake-et szerintem kár volt erőltetni, 42-ben még jó pálya volt, de BF2ben egy kalap szar. -
én mindíg az elsők között vagyok bennt, szal engem nem azért zavar mert vége van mire beérek, hanem mert nincs értelme az elsö körnek ilyen pályákom mint mashtur, mert kicsi es kocsival 2 ember korbefoglalja a palyat mire szerencsetlen gyengeb geppel rendelkezok, vagy akik lustak toredezetsegmentesiteni :-)) beernek... mi ebben a kihivas, mi ebben a jo?!
-
lol...
Akkor, hogy ÉRTSD, egy példa!
Wake map: 100 emberből kb. 10 ugrik 90 támadná a repteret! Én ugrok... Akkor ezek szerint te támadsz. 13 játékos meg az anyahajón b@ssza a rezet miattad...
Hát kb. ennyinek kellet volna eljutnia hozzád...
-
Eddig is ennyivel ment. Amikor kérted, hogy legalább ennyi legyen beléptem, hogy átállítsam. Akkor láttam, hogy eddig is ennyin ment. -
Szerintem ilyen esetben nyugodtan kirúghatsz külföldieket, azokból is van bőven.
Láttam már olyat, hogy 31-en vannak benn a szerveren, de az max másfél-két percig tartott.
Szerintem az még jobb megoldás lenne, ha lehetne kérni tőletek helyet a reserved slotokban. Akkor a külföldiek nem foglalnák el a helyeket, viszont innen fórumról, magyar sceneből be tudnánk jutni akkor is, ha tele van.
Esetleg lehetne egyetlen darab reserved hely. 31 pléjerről úgyis mindig visszaesik (általában még abban a körben) 30ra. -
Nem tudom, en igy is 1 percet varok legalabb mire van valami akcio, mindig elsonek toltok be, van is delay, de az emberek igy sem kepesek egy kurva defragot elinditani vagy esetleg ujrapakolni a 4 eves windowsukat es sirnak hogy lassan toltenek be. -
uwu #91174 Most állítottad be, vagy 30mp-el ment eddig is? -
Úgy, hogy ezt írtad.
"Nem az "ellenfeleket nem szeretem megvárni", hanem a városnéző repülőket és heliket utálom várni!"
Jó, hogy nekem kell magyaráznom, hogy te mit írtál...
De ha még mindig nem érted, szájbarágom:
Szóval, ezek szerint te azért nem szeretsz várni, mert akikre várni kell, azok városnéznek a helivel/repülővel.
Ha nem ezt akartad kifejezni, akkor ne ezt írd le. -
A 2 reserved slot felszabadítása még jó ötlet lehet, de ez azzal is jár, hogy ha állandóan tele a szerver, akkor bizony néha ki kell majd rúgni valakit, hogy be tudjunk menni - szóva lesz majd dráma emiatt is tuti.
Mellesleg ezek a mapok máshol is futnak (ezek között tuti akad olyan hely is, ahol 60 mp a map delay). Hogy mitől népszerű a GS szerver arról biztos megoszlanak a vélemények, én úgy gondolom, hogy az is benne van, hogy a morál kicsit jobb mint sok más helyen. És lehet szidni nyugodtan az adminokat, azért még senkit nem basztunk ki a szerverről mert jobb volt nálunk, viszont azért a saját oldalunk legerősebb játékosát is kibannoljuk, ha egy járműért saját csapattársát lövi hátba. Hogy ez kinek fáj azt majd eldöntitek.
Hozzászólások száma az 1 perces map delay mellett :
#91091 dicehater
#91111 Platypus.LOB
#91129 Zero.7th
#91139 Warlock.7th
#91142 Hatt
5 db (mindenkitől csak egyet számoltam)
ellen :
#91097 TerranceG.GSbf2
#91104 Pain4U.GSbf2
#91112 KLegény.JCSR
#91114 Fujiryu-Sensei.JCSR
#91135 Cream
#91136 Nagydög (ő 15-20mp körül gondolkodott, nálunk 30 mp, gondolom ide számít)
#91137 Serginho.cordha
#91145 uwu.7th
összesen 8 db.
Akkor mégiscsak tudok számolni. Objektív voltam ?
-
Ezt a hozzászólást... Hogy ezt miből következtetted ki, arról foggalmam nincs.
bár... sejtem...
Ez kb. olyan lehet, mikor a szőke nő megkérdezi:
-Na? jó az új frizurám?
-igen.
- AHHA!! Szóval szerinted kövér vagyok!!!! -
Te meg gyere TSre, azt' menjünk ölni! -
Egyébként szerintem aki 20 mésodpercet-fél percet kért, az nem volt vele tisztában, hogy annyira van állítva jelenleg is a dolog. És nem a Karkanddal van gond, hanem inkább a Songhuával, meg a Mashtuurral. -
uwu #91168 " Ez már hetek óta így fut a GS-en (mondom én az új gépemmel kb. 5. 6. emberként lépek be, és 5 mp-n belül jön még legalább 6-7 ember) szóval szerintem akkor most mindenki hátradőlhet."
EZ NINCS ÁM MINDÍG ÍGY
Volt olyan, hogy a csapatomból én spawnoltam elsőnek, és épp akkor húztatok le egy zászót. -
A DR szerver is a legjobbkor szarik be
-
Persze, mindenki, akinek nálad egy kicsit is gyengébb gépe van, az _tutira_ szarabbul repül nálad. Ez tudományos tény. -
Szerintem is meg kéne tanulnia számolni. -
Nem az "ellenfeleket nem szeretem megvárni", hanem a városnéző repülőket és heliket utálom várni!
Mellesleg van 1-2 map, ahol ha nem szerzel repülőt és nem ugrasz a lehető leggyorsabban akkor nulla az esély, hogy megnyerd a kört... -
szerintem nem a szerver beállítasai nepszeruek, hanem a palyak amik futnak rajta es ezert a tomeg ;-)
-
30mp elég
a GSbf2 szerveren kilehetne venni a 2lefoglalt helyet? inkább rugjatok ki 2embert (akinek szar a pinge vagy telivan minusz pontokkal) ha felakartok menni.
Szinte sosemnincs kihasználva . -
Egyszerű, melyik szerver van tele mikor fel akarok menni játszani? A gsbf2. Azért mert szar? nem valószínű. Nem kell belepiszkálni, játszani megy fel az ember publikra, nem véres háborúba, én mindig jókat játszom rajta. szerintem kár beleturkálni. -

Jogos.
Részemről bocs' mindenkinek akit megbántottam.
Bye -
Nagydög #91159 Remek.
Az ugy ezek szerint kozmegelegedettsegre okot adoan elintezodott meg a vita kezdete elott. Mar csak egy kis turelemre, joindulatra, es jolneveltsegre lenne szukseg mindenfelol, hogy ne nezzunk ki ugy, mint egy ovoda az Elkenyeztetett kis pocs utcaban, vagy ne adj Isten, egy parlamenti kozvetites.