Battlefield 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
1.0-s tört verzióval nem voltak ilyen problémáim, még a 64 playerest is bírta a gép...
This is the end (for you my friend) BF2 Topic 100k-s versenyének elindítója:)
prociban nemsokat számít az a +400mhz, inkább az 512 mega ram, ami már nagyon kevés neki, illetve, az hogy ezek mennyire gyorsak (ha már p4, akkor ddr2 erõsen ajánlott...)
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info
2. ha nem lenne igaza, akkor se így szólunk hozzá
idiota faszkalap, szerinted direkt irta be 6x? gondolkodjál már te barom
-tRs-Landor
schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"
Javaslom mindenkinek !
\"I must something to say : Better to burn now, than fade away\" Favorit enemy : [He lied]We died
vagy egalábbis büntit. ne anyázz csabáak apád lehetne, én is megbántam mikor anyztam neki régen
-tRs-Landor
Lõttem a helire, megy a rakéta, és egyszercsak eltûnik, én meg nézem hogy mivan, és egy repülõ belement a rakétába 😄
nagyon tetszett 😊
Nagyjából leszarom hogy hol játszól.
Ha kifogásod van valami ellen akkor lehet azt kulturáltan is felhozni de tudod mit ki mint vet úgy arat. Ha véletlenûl mégis visszatalálsz a szerverre ki is bannollak. Na csók a családnak
Elastic An-usZ Boys
vagy ilyesmi!!
^^Autószim fan^^ ::LFS rulz:: Intel Celeron D320 (2,4Ghz), 512Mb RAM, ATi Radeon 9600 Pro (256Mb)
Meg alapból is egy idióta népsegg a frencs.. <#action>#action>
-tRs-Landor
SF-el kínlódtam egy jó darbaig, majd meguntam, és újraraktam a BF2-t és az SF-et is...
1.22-vel patcheltem, majd azt írta mind a két játéknál, hogy rossz a CD-kulcs...
Elõször rossz patch, most meg rossz CD-kulcs... Lehet, hogy a telepítési sorrendel van a baj? Ha igen, akkor hogyan csináljam?
Elõször BF2 (értelemszerûen), majd SF, vagy a patch (1.22)?
Csak okulás képpen : francia szervereken ne játsszon az ember ! Amúgy is útálják a magyarokat (Trianon). De BF2-ben is gyengék. Csapatmunka 0, hihetetlen !
\"I must something to say : Better to burn now, than fade away\" Favorit enemy : [He lied]We died
"A barátok olyanok mint a hópelyhek. Ha lepisiled őket eltűnnek" :)
Mondok 2 konfigurációt, és érdekelne, hogy milyen grafikai beállításokon lehetne futtatni természetesen akadás nélkül.
Egyik:
2,6GHZ P4 (775), 9600Pro VGA, 80GB HDD, DVD Rom, 512RAM
Másik:
3Ghz P4, x700 PCI-E, 1G RAM
Fontos lenne!
Köszi!
^^Autószim fan^^ ::LFS rulz:: Intel Celeron D320 (2,4Ghz), 512Mb RAM, ATi Radeon 9600 Pro (256Mb)
SZVSZ ez biztos hogy valami hiba a programban!
Bf2 topic 99K,120K! KisköcsögKör C4
-tRs-Landor
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
<#banplz>#banplz>
"A barátok olyanok mint a hópelyhek. Ha lepisiled őket eltűnnek" :)
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy
BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy
schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"
A kifogásod pedig elég gyenguszra sikeredett, szerintem dolgozz még rajta egy kicsit és próbáld meg újra.... Hajrá Kovácsnéni <#hehe>#hehe><#hehe>#hehe><#hehe>#hehe>
The Seventh the first. 7th Cavalry Regiment