Battlefield 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha csak az elnemfoglalhatókat lehetne támadni, biztos nem menne arra a kutya sem...
csak megjegyeztem h mit keres a heli a hajo felett 😊
leveskocka: azért mert sztem karkandon a bal arti az nem zaszlo azert 😊
Kilovom a helire tamado repulot az BC? Komolyan mondod? <#zavart2>#zavart2>
Az mar mellekes hogy nem volt eles? <#ravasz1>#ravasz1>
"A barátok olyanok mint a hópelyhek. Ha lepisiled őket eltűnnek" :)
erdekes.engem meg nem vagtak ki sehonnan.biztos balfasz vagyok azert<#idiota>#idiota>
<#pias>#pias>
Zárunkbye! jo7végét!<#wilting>#wilting>
-tRs-Landor
<#fogmosas>#fogmosas><#wilting>#wilting><#idiota>#idiota>-tRs-Landor
Konfúciusz mondá: "Míg leng a lánc, meleg az ülöke."

-tRs-Landor
-tRs-Landor
Az élet kegyetlen
<#banplz>#banplz>
-tRs-Landor
Bocsi Simetro... harmadszorra miert nem repultel arra? <#nemtudom>#nemtudom> <#zavart1>#zavart1>
"A barátok olyanok mint a hópelyhek. Ha lepisiled őket eltűnnek" :)
Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?
schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"
Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?
DC 4ever!!! http://hulyesuttyok.fw.hu / http://desertcombat.freeweb.hu / DC 15k / Bf2 topic 2. 100k :P!
schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"
BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy
kicsit késõbb lesz egy kis idõm, akkor majd ráncbaszedem a beállításokat, meg jövök énis tolni egy kicsit 😊
jah, és karkand2-vel több embernek is gondja volt (kivágta õket csatlakozás közben, én nemnéztem személyszerint), szóval azt kivettem a maplistából...
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
Elég sokan vannak a szerveren csak kevés a magyar. A COR klán több képviselõje viszont jelen volt. Frankó!
Remélem a karkand 2 is fog menni a szerveren mert az nagyon tetszik.
BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy
Nem kell megmagyarázni. Magyarázkodni mindenki tud. Amit csinálsz az viszont magáért beszél.
Minden jog fenntartva!
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
,mag amúgyse kérek engedéjt tõled hogy milyen néven lehetek az sg-n...
Persze tõled azt hiszem már nem is számít korrekt viselkedésre senki. <#shakehead>#shakehead>
Minden jog fenntartva!
amúgyis õk Lords of batlefield
Minden jog fenntartva!
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."