172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
-
Igazuk van. Vagy fogytan a loszeruk, vagy az eletuk, es ha nem mesz segiteni nekik, utoler a kaszas. -
Muhod kilovo... A tank lo egyet, a hod maris fold koruli palyara all. -
Aha.
Eddig sosem voltam supportos, azért nem tűnt fel. Csak pár napja nyomom, mióta megvan az RPK. -
A piros pont a kaszást jellképezi!
Azért követi a kék pontokat mert azokat hamarosan elviszi a túlvilágra.
-
foggalmam nincs, de most néztem PS-el,és nem tűnik kamunak...
Viszont igazad lehet!:) Illetve nekem még ez se jutott eszembe.:P -
Figyu kicsirigó! Azt jelöli hogy adni kéne abból cuccosból nekik ami nálad van, és még pont is jár érte. 
De lehet, hogy az aurájuk! -
Nem, a piros pöttyök nem az ellenfelet jelölik, ha erre gondolsz. Követik a kék pöttyöket. Régebben ilyet nem láttam, csak az utóbbi 1-2 héten figzeltem fel rá. -
Nem valami frankó hangtompító? -
menj el, fizess be egy művésznőre,mert neked mindenről "az" jut eszedbe!:DDDD
belinkelek 2db smile-t arról is prütykölés jutna az eszedbe!;)
-
Mi a fasz bajod van? -
Análsex..... -
"kicked for 0 min"
Ez még mindig csak azt jelenti, hogy kirúgták a serverről! ;) -
off
Valaki tudja mi ez? Vagy csak sima PhotoShop átverés?:)
-
vérpistikék:) -
jó duma LOL
vazze nem fűtöttem be!!!...bent 23 fok, kint 17...minek linkelek neked képet, ha nem látsz...tudom öreg vagy, de akkor is
-
Supportal, vagy mediknél csinálja?? 
-
NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEee!
Ez még nekem is fáj....
-
Mik azok a piros pöttyök a kék pöttyök alatt?
-
valahogy úgy sejtem,nem játszol vele többet...ez vajon PB GUID BAN?
-
Vegre minden mukodik koszonhetoen a FAQ-nak es Nagydög-nek (thx)...
Egyetlen dolog maradt amit sehogy nem tudok megoldani: :(
Punkbuster - kicked for 0 min - CORRUPTED FILE / MEMORY - 81301
Ezzel vag ki 1-2 percen belul minden szerver.
Amit a FAQ es a PB BF2 faq-jaban irnak mindent kiprobaltam de semmi hatassal nem volt ra.
Vlkinek volt ilyen esetleg es hogyan sikerult megoldani. -
dehogyisnincs,mennyé'vissza cszni...:D a faqban ott van teljesen tisztán,de ha nem tudod felfogni...így jártál...vagy vegyél eredetit,itt 50ből csak 49nek van(az 1 is csak az ilyen mint te aki bejön kérdez és virtuálisan fejbekúrjúk...shrekkel:D)
shrek te is követheted,max.nem jáccok csvel csak HL2 DTM-el:D
Landor:akkor lehet mégse olyan rossz hír,a FF előre tudja a tutit:D -
Figyelem!
Azok a csapatok akik érintettek az Infantry Kupákban illetve a Ranglétra infantry részében, azok látogassanak el a http://huncup.clanwar.hu oldalra. A választható Infantry mapok listája erőteljesen módosulni fog.
Alap mapok:
1. Strike at Karkand /16-os méret
2. Gulf of Oman /16-os méret
3. Sharqi Peninsula /16-os méret
4. Mashtuur City /16-os méret
---Custom mapok:
5. Course of the River /32-es méretben
6. Cult Site /16-os méretben
7. Oil Platform /16-os méretben
8. Street /16-os méretben
9. Al Khafji Dock 2 -
Landor #91703 48 órája megszünt majd' az összes BETA2 szerver 
Tippem szerint most vagy a végleges 1.4 jön napokon belül, vagy a BETA3..
-
Helo, az lenne a problémám, hogy ha megpatchelem a játékot és elakarom indítani egyszerűen visszadob a desktop-ra...:S Nincs valakinek erre valami orvossága? FAQ-t néztem de ott erről nem ír! Konfigom: Ati 9600 Pro 256 MB, 512 MB RAM, 3.06 GHz -
ez nem jó mert ha a P anel P atkány akkor esetleg V ályog V akond lehetne a megfelelője de a panelpatkányt a te esetedben vissza kell mondanom mert sértés lenne az intelligens patkány fajra ez a beskatujázás
-
nah már a cementeszsákoknak is 25 kilós az eu kompatibilis változata, szal azzal is csak tunyulnának a kölkök :) -
falupatkány... -
ez amolyan falusi szleng
-
Ez a "panelpatkány" szerintem elég sok embernek jól fog esni!
-
én a te korodban egész nyáron cementeszsákkal(50kg) rohangáltam egész nyáron igaz nem is kornfléxet meg mekis műkaján nőttem fel mint a tápos panelpatkányok nagyrésze
-
jah, lehet nemkéne párhuzamosan tolni ofp multit is, csakmár faszomtele van, hogy a béefkettő így elmegy kvék-ut felé...:/
az extra fícsör meg az, hogy 10ből 9 szerver meghal 2-3 perc után connection problemmel ha felmegyek...
de szerencsére azért akad még néha pár vodnikláma, akiket jól belehet alázni...ez visszahozza az életkedvemet
-
üres szerver,5-6 óra gyak és menni fog...Bono is így csinálta,jobban is megy neki a mai napig,mint nekem
-
Lehet az EA még ki se adta de nekik már rajta van a mellékleten. Ilyennek kell lenni egy jó PC-s játéklapnak!
-
hogy lehet pontosan bombázni???? (Repcsivel)
És helivel??? Én nem birok eltalálni semmi különösebb célpontot!!
Padig mióta gyakorolom?
Lob Sebivel még kamikazét is csináltam mikor én vezettem először és utoljára játszottunk együtt!! (Nem szoktunk, nem wok klán tag)
igaz volt a tank előtt egy oszlop
-
nincs!!
én is néztem.
biztos lehagyták.
amugy bétát nem szoktak feltenni! -
ha amit ő mondott túl messze van,akkor hozzuk kicsit közelebb...tegyük fel,h.a te kigyúrt izomarcodra ráakasztunk 40 kilót,majd ezzel 60 méter sprint után próbálj meg egyet ugrani és lehasalni a levegőben,természetesen egy 5 kilós fegyverrel,érj úgy a földre,h.semmid se fáj,és adj heccsátot 2 embernek...megmondjam,mi fog történni?a harmadik méteren a sprintből valami barna fog folyni combközépen hátul,és ne mondd,h.a kakaó lyukad ki a zsebedben 
ez az ugribugri még a bf realitásától is olyan messze van,mint a makkom Jeruzsálemtől...aki ugribugrit akar,menjen UTzni,abba lehet 150 méterest is ugrani baze' -
van 1.4 beta de az olyan mint a brutto fizetés
-
Beta. Nincs mellette odairva? -
íííííííííííííííí én csak ájronszájttal lövök de ezt gondolom nem kell bemutatnom pláne az elmúlt napokban nyújtott siralmas teljesítményed láttán