Battlefield 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Itt van a végén, hogy mi van benne újdonság. Bár a gépityuról nem esik szó..
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Felbontas vegre 1680*1050, szuper.
Belepek egy szerverre, 1-es rangu, private first class vagyok, utana 2 perc mulva a frissitett pb kidob hogy corrupted file/memory. (Biztos megint valami alap fraps vagy powerstrip miatt kavar, vagy a 20. legalis program miatt, hihetetlen mar ez a szarakodas.)
Lehet ennyi volt igy akkor a BF2 nosztalgia nekem. <#vigyor0>#vigyor0>
Utobbi par honapban nem BF2-oztem, ha esetleg van tippetek ezekre akkor kiprobalom, ha nincs akkor hagyom a fenebe az egeszet.
"Az internet lemaradt technologiailag..." :D
\"Hide my head I want to drown my sorrow No tomorrow, no tomorrow\" Ne aggódjatok csak egy hétre szabadultok meg tõlem :D
٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.
٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.
\"Hide my head I want to drown my sorrow No tomorrow, no tomorrow\" Ne aggódjatok csak egy hétre szabadultok meg tõlem :D
Meet_FUJI_Your_Maker A csalók örökös védelmez?je, a lagmentes játékos akinek bead mindent a szerver.
Nekem eddig semmi bajom nem volt a hitboxal olyan hûde igazán.
Ma nem egyszer volt, hogy közvetlen közelrõl fejbe lövöm a csávót, vagy a tár bele megy oszt utána kényelmesen pár lövéssel lepuffant. <#szomoru1>#szomoru1>
Viszont Operation Blue Pearl tetszik, ha china vagyok! 2x 5-ös Killt csináltam! érkezett a csónakos meglepi. <#hehe>#hehe><#hehe>#hehe>
Amúgy lehet lesznek ezzel a pöccsel még problémák...én már érzem.
[IRAM] leader
Egyébént meg a privát üzenetek amiket küldözgettek egyre szórakoztatóbbak :)
Meet_FUJI_Your_Maker A csalók örökös védelmez?je, a lagmentes játékos akinek bead mindent a szerver.
Amúgy kb 3 vagy 4 éves korban jön rá az ember arra, hogy a másik nem rendelkezik azzal a tudással amivel az ember saját maga...Lehet nektek is el kéne érni szellemileg ezt a kort...
Szal el kéne kezdeni rácuppani!
schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"
azon jobban adja..
ja bocs te +40 be tartozol akkor mind1
http://www.youtube.com/user/McKennyHUN
Ha cigánynak lenni hungarikum, ha zsidónak lenni jó, ha melegnek lenni büszkeség akkor MAGYARNAK lenni miért rasszizmus ? „Meglio Fascista che froci\" Femeia roman nici un cacat nu merita,
DC 4ever!!! http://hulyesuttyok.fw.hu / http://desertcombat.freeweb.hu / DC 15k / Bf2 topic 2. 100k :P!
Ha cigánynak lenni hungarikum, ha zsidónak lenni jó, ha melegnek lenni büszkeség akkor MAGYARNAK lenni miért rasszizmus ? „Meglio Fascista che froci\" Femeia roman nici un cacat nu merita,
Magyar Banánköztársaság - mûveleti terület "Ha kell meghalok, ha kell ölök, érte megéri. Ámen."
Magyar Banánköztársaság - mûveleti terület "Ha kell meghalok, ha kell ölök, érte megéri. Ámen."
"A barátok olyanok mint a hópelyhek. Ha lepisiled õket eltûnnek" :)
Ha megkérdezed az IGAZI KÖZÖSSÉG tagjait arról, maradhatsz e, meglepõ eredmény kapnál. És ez a közösség az, amit te semmiben nem veszel a mocsaras agyaddal, és nem az, amit te hájgnak tartasz kispofa.
Picit reneszánszát éli a gém hirtelen.
Életem értelme és 3 fiam van. Megrögzött opeles vagyok, aki szeret játszani. HKV Team és Opelclub forever!
Ennyi!
Remélem ez számodra EGY ÉRTELMES HOZZÁSZÓLÁS volt
Takarodj kockulni máshova
"A barátok olyanok mint a hópelyhek. Ha lepisiled õket eltûnnek" :)
Két három nap alatt az összes valamire való szerver átáll majd rá,így meg csak azon jácchattok ami van...
[IRAM] leader
Nagy közösség mondhatom :)
2. Nem egy, hanem több balfasz hozzászoláson te szánalmas
3. Azon mit nem értesz, hogy húzz innen?
Van topikod, ott oszd tovább a tanácsaid.
Életem értelme és 3 fiam van. Megrögzött opeles vagyok, aki szeret játszani. HKV Team és Opelclub forever!