Battlefield 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?
٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.
Magyar Banánköztársaság - műveleti terület "Ha kell meghalok, ha kell ölök, érte megéri. Ámen."
DC 4ever!!! http://hulyesuttyok.fw.hu / http://desertcombat.freeweb.hu / DC 15k / Bf2 topic 2. 100k :P!
Ha cigánynak lenni hungarikum, ha zsidónak lenni jó, ha melegnek lenni büszkeség akkor MAGYARNAK lenni miért rasszizmus ? „Meglio Fascista che froci\" Femeia roman nici un cacat nu merita,
DC 4ever!!! http://hulyesuttyok.fw.hu / http://desertcombat.freeweb.hu / DC 15k / Bf2 topic 2. 100k :P!
Ha cigánynak lenni hungarikum, ha zsidónak lenni jó, ha melegnek lenni büszkeség akkor MAGYARNAK lenni miért rasszizmus ? „Meglio Fascista che froci\" Femeia roman nici un cacat nu merita,
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
😄DDD
Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.
Az a helyzet, hogy B-s jogsival 50ccm-es motort vezethetsz.
Annó mem volt a rendõrségnek semmi féle azaonosításra lehetõségük, így a 125-ös vízhûtéses motorokat simán nyomattuk 50ccm-nek. Egyszerûen felcsaptuk a telefonkönyvet és írtunk egy adásvételit, amiben 50ccm-nek lett feltüntetve.
Ma már ez nem mûködik, mert lekérték a gyártóktól a motorszám listát és jó eséllyel megállapítják, hogy mekkor köbcentis. Amelett, hogy rá van írva a hengerre. :-) Már kitanulták a szakmát a zsernyákok.
[IRAM] leader
Hát most azt hogy hány ccm az egy dolog , ha jól emlékszem az a szabály hogy sík terepen 40 km/h nál többet nem bír , az meg hogy milyen papírt szerzel rá hogy a rendõr elhiggye és ne feküdjön be a blokk alá a te dolgod .
[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417
Életem értelme és 3 fiam van. Megrögzött opeles vagyok, aki szeret játszani. HKV Team és Opelclub forever!
Életem értelme és 3 fiam van. Megrögzött opeles vagyok, aki szeret játszani. HKV Team és Opelclub forever!
pedal to the metal...
Mi a jelenlegi szabály motorokkal kapcsolatban? B-s jogsim van és szeretnék venni minimum egy 80-as mocit. Régen ezt ugy csinálták, hogy valahonan volt rá egy 50es papír és ha a rendõr megállított, akkor csak azt meg a jogsidat oda adtad és pá. De manapság már vannak a 125ös robogók is, meg mindenféle motor is meg annó hallottam olyat hogy a segédmotor 50 ccm-rõl 125-re lesz emelve..?? MOst tulajdonképpen mi a helyzet akkor???
[IRAM] leader
(és muszáj az 1.41 elõször)
BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D
[IRAM] leader
Meet_FUJI_Your_Maker A csalók örökös védelmez?je, a lagmentes játékos akinek bead mindent a szerver.
Meet_FUJI_Your_Maker A csalók örökös védelmez?je, a lagmentes játékos akinek bead mindent a szerver.
[IRAM] leader
jobb ma egy sör mint holnap kettő
Újra feltettem a Bf2-t egy kis gépfeljlesztés után. Azononban olyan problémába ütköztem, hogy amikor a elindul a voice setup, a mentésnél hibát ír ki. Gondolom emiatt van az, hogy amikor pl. pályát választok és rámegyek a töltésre, rögtön kidob a játék. Valaki találkozott már hasonlóval, ha igen, akkor mi lehet a gond?
Kb. 3x újraraktam és mindig ugyanez a baj.
jobb ma egy sör mint holnap kettő
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
"You already have a newer version installed"
GC Tao:-Klea- HM\" (Healer) [Bardofriends League\'s Master] GC Yang:YunkChi GL\" (ck Hyb) [-] Play9D: Orange[HUN] HM\" (Nuker) [Afterlife Hero League]
repülõ-lebombázott-lelõtt/AAval-öltem 15/2 átlag arányomat<#hehe>#hehe><#idiota>#idiota>
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
Pofán is lõttem párszor ránningot véletlen.<#hehe>#hehe>
Ez a great wall pálya FH2-ben ezerszer jobb.
"Szevasztok! Nem tudja valaki, hogy a halálkártyákat (a térkép mellett kicsi piros/kék négyzetbe(átlagba 200) lévõ szám) hogy lehet növelni? "
"nem tudja valaki hogy mit tegyek azért hogy a bf2ben a medicnek a defibrillátorát mikor összedörzsöli szikrázzon meg mikor a tank fordul akkor is szikrézzon?"