Battlefield 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Zerénd
Á, hagyd ezt a szerencsétlent. Õ csak gép és béefben tudja elképzeni az életet. Aki meg kimegy az utcára tüntetni a mocskos cionbolsevik kormány és intézkedéseik ellen, az már nem az ö szinvonala.

Ha cigánynak lenni hungarikum, ha zsidónak lenni jó, ha melegnek lenni büszkeség akkor MAGYARNAK lenni miért rasszizmus ? „Meglio Fascista che froci\" Femeia roman nici un cacat nu merita,

Promi
Nem húznál el innét?
Zerénd
Míg tüntetek, addig legalább emberek közt vagyok, és nem csak egy virtuális közösségben mint te. Azért néha szánlak téged, mert szinte nem is lehet normális életed. Ahányszor beolvasok ide, mindig látlak. Érted? Bármikor? Te a számitógép elött élsz? Gondolom zabálni is monitor elött szoktál. Szarni azért felkelsz? Hidd el Fudzsi, van ám élet a gépen túl is? Próbáld ki, nem fog fájni.

Ha cigánynak lenni hungarikum, ha zsidónak lenni jó, ha melegnek lenni büszkeség akkor MAGYARNAK lenni miért rasszizmus ? „Meglio Fascista che froci\" Femeia roman nici un cacat nu merita,

XD<#nevetes1><#taps><#eljen>

Fujiryu
Na igen ez meg a másik értelmes válasz amit az ember kap tõletek :)
Érett 30 éves családapák...és még csodálkozunk, hogy ott tart az ország ahol van...

Meet_FUJI_Your_Maker A csalók örökös védelmez?je, a lagmentes játékos akinek bead mindent a szerver.

Beers
Nem akarjátok egymás farkát szopogatni Kennyvel?

DC 4ever!!! http://hulyesuttyok.fw.hu / http://desertcombat.freeweb.hu / DC 15k / Bf2 topic 2. 100k :P!

Fujiryu
Na igen de pontosan tudod én mikor mennyit játszok.Menj inkább tüntetni és zsidózni az a te színvonalad :)

Meet_FUJI_Your_Maker A csalók örökös védelmez?je, a lagmentes játékos akinek bead mindent a szerver.

Zerénd
Na húzz a hájg topikba faszláma kocka!

Ha cigánynak lenni hungarikum, ha zsidónak lenni jó, ha melegnek lenni büszkeség akkor MAGYARNAK lenni miért rasszizmus ? &#8222;Meglio Fascista che froci\" Femeia roman nici un cacat nu merita,

Promi
Jelentem akkor hiányoztam<#vigyor2>
Zerénd
Nebaz! Szedhetem le azt is! A zanyuk picsáját! Miért nem lehetett ebbe belerakni? Dájsz?

Ha cigánynak lenni hungarikum, ha zsidónak lenni jó, ha melegnek lenni büszkeség akkor MAGYARNAK lenni miért rasszizmus ? &#8222;Meglio Fascista che froci\" Femeia roman nici un cacat nu merita,

Fujiryu
Nem akarok beleszólni, de ti kezdtétek az általánosítást a 0-24 óráig kockulóval.Kicsit se hagy hidegen, hogy zavar ha én általánosítok azzal, hogy te meg leszarod a gyereked ha játszol ahelyett, hogy foglalkoznál vele.Talán ha nem lenne alapja nem pattognál ennyire :)

pedig vót említve hogy valszeg csak inkrementál tehát köllaza 141 :DD

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

Promi
Bakker ... ez a 1.50 es patch nem megy fel az alap bf2 -re, kell neki az 1.41 is.
gbc csabika
Köszönjük!

Zerénd
Köszi, ez már fullon jön! <#taps><#worship><#integet2>

Bogdogege
köszi

&#22823;&#26085;&#26412;&#24093;&#22283; (&#65417;&#3237;&#30410;&#3237;&#65279;)&#9583;

TDC Geronimo
végre rendes link, ty :)

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

http://dome.totalbf.hu/downloads/bf2patch150.exe

Nem linkelhetek még, így kénytelen vagytok ctrl+v-ni. Direkt link, tehát egybõl lehet menteni.
Pár perc és adok FTP linket a szerverünkrõl.
havercsotány
pfuu de nehéz eset vagy <#levele>

HTS s3rg1nh00
mondjak jobbat?haver laptopját kapta kézhez vista home premiummal,és mást nem lehet rá feltolni,cd-rõl bootolásnál meghal BSOD-vel...<#wow3><#nemtudom>

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

Promi
Hátha itt tud valaki segíteni.
Nekem olyan gondom van, hogy 1 ismerõsöm Packard Bell laptopjára se a vistát, se pedig most a win7 -et nem tudtam crackel aktiválni.Aktiválás végig megy gép újra indul, windows betöltésének a legelején elszáll kék halállal.Csak is a hivatalos serialos XP-t tudom rajta futtatni.3 féle képpen probáltam a 7Loader v1.5 -öst. Asztali gépen minden jó csak ez a gép nem akarja.Állítólag a biosba kell bekapcsolni az ACPI-t, de ijen állítási lehetõség nincs benne.
Zerénd
Szlovák nyelvtörvény elleni félpályás útlezárás volt a plázáig. Mentem volna én is, de meló volt, meg vépében van értelme?

Ha adtok egy FTP-t, feltolom valahová, amit aztán be lehetne linkelni ide. 20 perc alatt felmegy.

PM!

estére talán meg lesz patkolva az rdha szervere :D

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

schrank
hiszi a piszi <#mf1>

schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"

neeeem :D épp azt mondom ho itt veszprémbe elég szar a upc a digihez képest csak itt sem akarom elkötelezni magam ;)

Manoboy
Download managerrel nekem 250 - 300K között jön.

kábé 1kor értem haza azóta itt rohadok a gép elõtt egy felmérést rakok éppen be a gépbe (holnap mehetek vissza ellenõrizni pár dologt mert nemstimmel :| ) úgyhogy nemtom mi volt délután :))

schrank
nekem is mindegyik szál lassú , arról meg ne is álmodjatok hogy emiatt kilövöm a granny fuck whore #3-at <#ejnye1>

Fájberpóverre gyúrsz?

Herold
Te beszélsz faszszopkodásról? Te vagy az aki reggeltõl estig mekkeni faszát szopja. <#mf1>
<#integet2><#wave><#kocsog>

<#pias>
Beers is kussba játszik? :-)

schrank
és hova köll menni kipróbáni ha jó lessz ? ill. kész lessz ? he ? <#help>

Jó ez a torrent, 60%-nál már 2.3GB-ot töltöttem fel. :-)
Nem sietek sehová, csak megjegyeztem. :-)

Zerénd
torrentrõl nekem két hét és három nap lenne. Promi által adott linken 20-30 kval jön. Majd csak leér :DDD

Manoboy
Mán lehet lefelé tõõõteni :)
Én már 25%-nál járok. Yeti a kiba UPc netével már majdnem leszedtem ha jól tudom, kapja be.. :D

HTS s3rg1nh00
milyen usa te állat?eu...
amúgy szedjétek torrentrõl,http az nekem mind2 életében nem érte el a 100k-t,a torrent meg 24 perce fut,30%nál van és 1 órán belül telepítem...

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

schrank
az usa 18:00 helyi idõ szerint mikor lesz ? csak hogy mennyi kkaólát igyak ... <#help>

Zerénd
Mekkora dugó volt ma délután vépében?

nyugi csak vicceltem ;)) .. azaz ahogy Hofi mondta volt "a humor az amit halálosan komojjan kell venni" XD

Eddig bírtalak Fuji, még ha jól egymásnak is estünk néha, de ez már mindnennek a teteje.
Szerinted akkor én, meg a hozzám hasonló apukák vagyunk a szánalmasak, aki gyereket nevelnek, dolgoznak, élik a "normális" életet nagyritkán a sörözés helyett puffogtatok fél órát, miután a gyerek elaludt?
Hülye vagy te b+?
Neked tényleg elmentek otthonról...
Ti kezdtétek az ulowozást, ha még emlékszer rá faszom...
Kurvára nem akarod megérteni amit írnak neked és abban biztos vagyok, hogy ezt direkt csinálod. Olyan jól elbaszogattuk itt egymást apukák, ulowok és prok, míg ide ide nem tolta a retkes pofáját a keni, meg te el nem kezdted osztani itt az észt a profizmusról...

Itt mindenki gratulált a profiknak, ha jött egy hír, hogy nyertek vagy valami, senki nem kezdett kockázni mindaddig, amíg nem kezdtétek a nyálverést.

30+ ide, vagy oda, ha nem ugatsz le senkit, te sem kapsz a pofádban. Ennyi. Indok nélkül senki nem kezdett 30+-ozni, meg faszozni. Csapjál már a homlokodra pöcsömöccse...

Zerénd
Talán azért, mert a 30+ családapák tényleg jobbak nálad faszláma kocka.
Lásd pl engem. Február óta nem is játszottam, mégis itt vagyok, a társaság miatt, meg jó olvasni a faszságaidat. Mikor játszottam rendszeresen, akkor is max 20h után, 1-2 órát. Meccsnapon picit többet. Miért is? Találd ki b34 Vagy mondhatnám Dzseget vagy Beerst, akik ha játszanak, csakis este õk is, meg sem szólalnak, hogy ne zavarja a családját. Mennyivel jobb az aki inkább a kocsmába tölti estéit a családja helyett he?

háát egyenlõre én maradok hüjeség nélküli ;))
höhö júpíszínél van már optika :DDD konkrétan ma veszprémben állt a teljes netük jó ajánlólevél xD

mackosajt
Az, hogy a 30+ éves családapa mit csinál, miközben a család alszik, szerintem ne izgasson fel.
Aki 0-24-ig kockul, annak nincs családja, de szerintem ahhoz sincs semmi közöd.

Nem unod amúgy magad?

Életem értelme és 3 fiam van. Megrögzött opeles vagyok, aki szeret játszani. HKV Team és Opelclub forever!

TDC Geronimo
<#szomoru1>

neked huss te wow-os köpönyegforgató :D

ezt most mire is írtad? mer nem emlékszem a HSZ-re ami így megsértegetett téged...<#fejvakaras>
vagy lehet ez is csak egy ilyen kis fujis flémgerjesztés?

pedal to the metal...

TDC Geronimo
Na mehet a flém , amíg jön a patch <#hehe>