Battlefield 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

A sqadot nem zárjuk mert vannak normális játékosok (töbségben) és õket szivesen látom a sqadban
van csak mindenki tudja😄

Team GIGABYTE

BEAST
TS-re password kell ... squadot le lehet zárni , az meg hogy a serveren van kit érdekel

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Szevasztok!Én vok a ~LoB~(OPC)Matt!Ez a pár sor má napok óta érett bennem csak a reggemre várni kellett!Láttam h a rendíthetetlen jancsika már megint probálja szennyezni a LoB klán nevét!<#gonosz2>Drága jó janek olyan frankon elötudja adni nektek h mi milyen gonoszak vagyunk vele!De az igazság az h tudja h nem szeretjük(Multban mondott dolgai miatt) mégis követ minket, ts serverunkre jön squadunkba jon!Álnéven!Látszik a korából adódó komolytalansága! A másik az, hogy mindenki azzal tölti drága jó idejét, hogy a lobot figyelje? Rengeteg külföldi és álneves magyar campel a gs-n és máshol is!Arra annyit mond a tisztes társaság hogy bu*i külföldi, v kezdõ láma!De ha LoB-s...Pedig mindenki tudja azt hogy mi az a br/bc!Erre annyit tudok modnani az vesse rám az elsõ követ aki soha nem campelt vagy rapelt életében!Ennyi!És szeretném megkérni a janek 14 éves önagyságát hogy haggya abba ezt a sherlock holmes játékát!Senki nem kiváncsi rá csak a vele egyidös fórumkirályok! Hozzád pedig CoR zolika annyit tudok fûzni , hogy tudtommal te sem vagy egy hûdeidösszöröspöcsukeménygyerek ugyhogy ha vki mondhatja 3 16 éves klántársunkra hogy takony az nem te vagy!Te midnig ezt csinálod! Az OPC-t is csak fikázni tudtad!Ennyit érsz!Pórbálj gs.bf2-n bizonyitani bár látom nem megy! Téged a janekkal ossze kéne zárni egy billentyuzetttel h eggyutt nyomogassátok a print screen-t!Ez már röhely!Neked és a tankos haverodnak pedig a bf2 tudásotokkal kéne bizonyitani de látom nem megy!<#guluszem1>
<#nevetes2>

frx|Deqwator \"tudod deqi, mi szeretünk és egyben féltünk téged :D\"

Crem
Még egy marha nagy kérés az itt lévõ kezdõ játékosokhoz!!!! NE egy full teli Public serveren gyakorolják a le és felszállást illetve a botkormány kalibrálását, mert amúgy is õszülök, de ettõl még a hajam is kihullik!!!! Köszönöm!!!

hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?

Crem
Minden marha f@sza a GSBF2-n , csak az lenne a QRVA nagy kérésem, hogy NE egymás után jöjjön az 5 gyalog map!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?

Landren
esküszöm magamat néztem hülyének, hogy artiztam, mikor nem is emlékeztem rá, hogy nyomtam volna artit. ráadásul egy Knife and Pistol pályán, ahol nem szabadna, bannolva is lettem érte azonnal, és csak bámultam értetlenül. ezek szerint mégsem vagyok hülye...

sose nyomd fullba a kretént

csak csatlakozni tudok Pain4Uhoz. a GS szerveren ha van fenn valaki kozulunk akkor rend van. nekem is kisimultak a rancaim amiota az uj rend lepett eletbe. a lagokhoz annyit tennek hozza, hogy semmit sem valtozott a szerver csak felkerult ra az 1.3as pecs. azota mindenki erzi a kulonbseget.
lob: szerintem is abban rejlik inkabb az erejuk, hogy csapatban garazdalkodnak. ha valamelyikuk br/bc akkor kivagodnak ugyanugy mint mindenki mas a szerverunkrol. en ha jatszom, es ok is ott vannak tobbnyire zet latom. ha meg veluk jatszom akkor mindig egymast segitve nyomulunk. ezt hivjak csapatmunkanak. na jo van koztuk is olyan akinek a jatekstilusat en sem kedvelem, de ezzel o maga van a leginkabb tisztaban.
javaslom ha a gs szerveren vagytok alakitsatok szakaszokat es hangoljatok ossze a mozgast. es maris nem lesz olyan idegesito a lob.
nekunk be szokott jonni.
haboruzzunk bekeben!

aut viam inveniam aut faciam

Crem
😄DD

Csak "megkérheted" õket!😛

Herold
Hogy mûködik ez a commander általi squad feloszlatás? Mert nekem még nem sikerült.

Herold
Ilyen velem is elõfordult már.

Én?!<#ejnye1>

EA/DICE FOREVER😊
vagy csiter vagy😄

Team GIGABYTE

Az elõbb olyan arcátlan csalás volt.Commander voltam de mindent valaki más irányított és a tüzérséget is gyorsabban bevetette mint ahogy lehet.A jármûvekkel is szõnyegbombázott.

Me0w
A gumiszoba egy klikkel lejjebb van...

Together we'll fly someday...

felpillanto
Keszuljetek ketten vagyunk kifogunk zsigerelni mindenkit!(válaszom minden ? re majd rájössz pupák)u.i. egy páran kapják be

Köcsögnek áll a világ...<#hehe>

This is the end (for you my friend) BF2 Topic 100k-s versenyének elindítója:)

BEAST
erre születni kell =P

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Akkor mehetsz te is KK-nak és akkor újra használhatod és kiélvezeheted a "pálinkás" után érzett felülmúlhatatlan, elképzelhetetlen extázist. És mi a KK tagság feltétele? Van vmiféle beavatás köcsögök?<#hehe><#vigyor>

KáTéCé
Aljas idõ milliomosok <#vigyor3>

<#integet2>

frx|Deqwator \"tudod deqi, mi szeretünk és egyben féltünk téged :D\"

item
Üdv urak!

3.14159265358979323846264338327950288419716939937510582097494459230781640628620899862803482534211706798214808651328230664709384460955....

Fsensei
Én is végignyomkodtam😄DD Sztem kurva jó😄D

fuckEA because of the 1.4!!!! I wanna do the dolphine diving!!! DD i miss you... vu|_v@**** premium member :PP

jelentkeznék!
JCSR Wolfguy
Vazze neki volt türelme hogy megírja...nekem meg hogy végignyomjam...😄😄 Most nagyon ratyinak érzem magam 😊 Ki csinálta még végig rajtam kívül?

\"Once you learn to quit, it becomes a habit.\"Vince Lombardi

erdos
én köszöntem így elõször csak a hatalomra éhes KK elorbitorolta, szal mese nincs.... <#nyes>

\"nemérted az anarhia annyira komplex h kellegy ember aki irányitja\"

koschwarz
sziasztok! még élek, kibírtam 3 napot a gyerekkel, súlyos, de kevésbé idegesítõ egy basecamp-nél<#wave>

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

Én már elõbb köszöntem így, amikor ti még kisköcsögök se voltatok<#hehe><#vigyor>

Zs0lt1
kisköcsöcsögök? ;-))

Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_

Kovács legény
A haboskakajósat meg én védtem le!!!

www.czekoart.hu

erdos
Nono, csak a kisköcsöcsögök köre lophatja mert a világ az övék, vagy belépsz vagy copirájt van <#vigyor>

Pálinkásat:9

Fsensei
reggelt

fuckEA because of the 1.4!!!! I wanna do the dolphine diving!!! DD i miss you... vu|_v@**** premium member :PP

Kovács legény
reggelt

www.czekoart.hu

Fsensei
Na igen.A legtöbb külföldi szerveren vagy az admin bannol mert túl sokszor lelövöm, vagy ha repülni szeretnék négyen beállnak a repülõm elé és már repülök is a szerverrõl...Igaz ez is repülés csak jóval unalmasabb😄DD
Meg a külföldi szerverek között nehéz jót találni ahol színvonalas játék megy.Én eddig csak egy olyan szervert találtam ahova ha felmegyek és megy a játék, tuti hogy jót fogok játszani.Igaz kurva keményen nyomják, az ahogy én ugrálok az semmi ahoz képest ahogy azok ugrálnak és örülök ha lefregelek 2-t vagy többet...De én élvezem mert arra a szerverre nem a public majmok járnak fel hanem értelmes játékosok...
85.14.217.69:16567 itt az ip annak aki egy jót akar játszani erõs játékosokkal és nem csak public majmokkal, mert nem ranked.Meg még az is érdekes, hogy kezdésnél a MEC-nek csak a Market van a S meg a H zászlója fehér szóval még véletlenül sem alakulhat ki állóháború a legelején😄Szóval ha valakinek van kedve próbálja ki.

HTS s3rg1nh00
tegnap este kipróbáltam a frissen vásárolt AF-et,az ORR pályán...hát ami ott volt,a két csapat közt igazán eltérés nem volt,igaz 1szer beszorítottak minket fõbézre,akkor aztán...menetrendszerû bombázások-helik jöttek-mentek,2 tank bent állt a spawnhelyeknél,3 AA meg kicsit arrébb figyelte,mikor sikerült egy-két szerencsésnek helibe pattanni...na mondom ok,elõször játszom AFet,nem megyek el,utána USMC oldalról átkerültünk MEC-nek,akkor szinte ugyanez volt a helyzet,csak most mi vettük el a zászlókat,igaz nem mindet,de egy egész squad akkor is jött a fõbézre,a helire várókat lõni...3an voltak,egyet még az autóból kiszálláskor lekaptam,volt még 1 kill damage assistom is,de a líder bújt,megin'spawnoltak,1 megint leszedve,addigra a másik 2 a hangárban volt,egynek megint véget vetett egy support,a másikat meg le se tudtuk lõni,mert ment a kick...szvsz BC/BR mindenhol van...még akkor is,ha nem minden zászlót szedtek el(sõt jelen esetben majdnem mind a miénk volt!),ezt tûrni kell sajnos idegekkel...

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

Sorba allsz ertuk, vagy gyalog mesz. En amugy is csak akkor ulok jarmube, ha elem keveredik egy. Gyakorlatilag nincs olyan eset, hogy ne lenne a csapatban nalam jobb tankos es pilota, akkor meg inkabb ok vigyek. Az meg kifejezetten idegesit, mikor latom, hogy mar harmadszorra viszi el valaki a helikoptert, vagy repulot, aki meg a kifuto vegeig sem kepes eljutni vele.

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

BEAST
16? hol van az már 😄😄

Zs0lt1
janeknick v16? 😄

egyébként jó reggelt ;-)

Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_

cska az a gond hogy õk viszik el a tankokat, apcket, heliket, repcsiket...
így nekünk nem jut semmi.

KáTéCé
Érdekes, ezzel én is így vagyok. Külföldi szerveren még nem sikerült jót játszanom. Egyetlen pozitív élményem a külföldi szervereken (de ez sem általános)a "connection problem" hiánya, jelentõsen kevesebb elõfordulása.

erdos
Hát akkor csak én találok morálisan egy nagy rakás sz.. külföldi szervereket mindig? A magyarokon meg mindig jó a derbi. valszeg velem van a baj :-)

Ha jobban utanna gondolok, lehet, hogy ratapintottal a lenyegre. Lehet, hogy azert marad meg jobban a LOB az emlekezetemben, mert oket latom legtobbet jatszani. Raadasul legtobbszor tenyleg nagy mennyisegben lepnek fel.

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

Pain4U
Hát gratulálok a hozzászólásodhoz ! 😊 Azért megnéznélek egy olyan igazán sûrû közegben, ahol saját csapattársaid hátbalõnek a jármûvekért, a fõbase-en minden második spawnod közben nyakadba kapod az ellenséges artilleryt, és köszönhetõen a bebombázásoknak 20 perc játékidõbõl 16-ban a visszaszámlálót nézegeted. 😊 Ja, hogy ilyenkor disconnectálsz ? Az a gáz, hogy ha ezt így elfogadod akkor a bf2 elõbb utóbb minden szerveren arról fog szólni, hogy belépsz ha szerencséd van akkor Te rapelsz, ha nem akkor téged rapelnek és jöhet a disconnect és az új szerver. Egyébként a br tiltásnak van értelme. Ezt tükrözik pl. azok a hozzászólásokl is, amelyikek dicsérték a gs szerver tegnapi szintjét. Ott már egy ideje keményen büntetjük a hozzád hasonló figurákat, nem lennék meglepve Te is ott figyelnél a ban listánkon valamelyik nick alatt...
Ja és nagyon gyakorlott játékos lehetsz, ha külföldi szerverre mész kemény színvonalat keresni. Az átlag német/nagol/brit szervereken a színvonal jóval a magyar alatt van. Nem morálisan, hanem skillben. Igaz morálisan meg picit még elõttünk vannak. De van hova tartanunk... 😊

Crem
~Lob -al kapcsolatosan úgy mindenkinek. Jelenleg az a klán, akik a legtöbbet vannak bent magyar servereken. Természetesen mindig együtt. Elég nehéz kivédeni egy olyan támadást, ahol 6 ember mozog egyszerre. Pláne egy olyan csapatban, ahol 16-ból 12 sniper figyel a square tetején... Tegnap 2 FRX-es és Gombóc volt aki megpróbált valamit tenni, de hát így kb 14:4 ben elég kevés esélyünk volt!😊
Mégvalami név nélkül!😊

Közösen repülök az egyik Lob-os öreggel. Lelövöm a helit kb. harmadszor.Amit szintén egy megszokott Lob-os pár vezet.
Kérdezem voipon, hogy nem ideges a klántársad?
válasz: DE! De nem baj, hagy szokja...😄DDD

Egyébként semmi külömbség nincs köztük vagy mint pl. az frx|highlander között, ha már kiemelek egy nevet. Nem különösebben hat meg, de ha már valaki el kezd Baserapelni, akkor legyen benne annyi, hogy ha visszakapja, nem kezd el sikítani...

"Ráadásul azt nem értem, ha olyan sok embert nem érdekli a saját statja, akkor miért írogat ide a fórumba, hogy a lobosok BR-elik a bázist (és persze közben mások is ugyanezt csinálják...)?"

Azer', b+, mert az, hogy nem erdekel a statod, nem azt jelenti, hogy az eget akarod bamulni, rajta egy nagy viszaszamlaloval! Tovabbra is fenntartom, hogy valami oka csak van, hogy mindig a LOB-os sracokat sikerul meg jegyezni, ha valami kisebb-nagyobb szemetseg tortenik valamelyik szerveren.

joebacsi
good game
amúgy reggeltet 😊

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

Sokszor írják be azt,hogy gg.Mit akarnak vele mondani?

erdos
hát, én igen :-)