Battlefield 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

joebacsi
nemtom, de addig igazán nemis érdekel, amíg valami ciripelõ hang megnem sérti a fülemet tsen...akkor viszont lesznek kemény beszigorítások! 😊

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

joebacsi
grat! 😉
(akkó a vasárnapi meccsnek mégiscsak volt valami eredménye 😊)

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

JCSR Wolfguy
Grats LOB így tovább...

\"Once you learn to quit, it becomes a habit.\"Vince Lombardi

Kovács legény
gratülésõn!
gyurjatok gyurjatok ,mert nemsokára mi is visszamegyünk a 32es ladderre😊

www.czekoart.hu

JCSR Wolfguy
Hûûûûha ha megtudjuk ki volt azt Running elé küldjük és ÕÕÕÕ majd nemistudom elmondani milyen szörnyût csinál.....Múltkor is azzal jutalmazott minket hogy Énekelt 😄😄 Milyen lehet mikor büntet?

\"Once you learn to quit, it becomes a habit.\"Vince Lombardi

LoB in the TOP5!!
Conquest 32 Cb ladder😛

Team GIGABYTE

Kovács legény
elmegyek egy kisidõre oszt miktörténnek itt???
rehogálnék az elmult 80hsz-re:
lol
lol
na nemond
lol
kijafasz adott passt a TS-ünkre a béna átváltózó mûvésznek?

www.czekoart.hu

Mit követtél el?<#hehe>

This is the end (for you my friend) BF2 Topic 100k-s versenyének elindítója:)

Fsensei
Nem én adtam....

fuckEA because of the 1.4!!!! I wanna do the dolphine diving!!! DD i miss you... vu|_v@**** premium member :PP

SubZero911
Nagyon élveztem az elmúlt 20-30 hszt-t ! Most vesztem össze anyámmal, nyomjátok még !

Holnap meg szerepelek a Kék Fényben. <#vigyor2>

\"I must something to say : Better to burn now, than fade away\" Favorit enemy : [He lied]We died

SubZero911
Én teszteltem az elsõk között az AF-et, akkor azt mondtam, hogy k*** jó. Aztán láttam mûködni is, rájöttem, hogy kevés a jármû, azokat elhordják 1 sec alatt, utána lehet gyalogolni. És itt jött a SZOPÁS ! Ugyanis akkora szar térképek vannak mint a Hortobágy, 15 perc volt mire átértem egy BASE-re.

Szóval az EF és az AF EGY RAKÁS SZEMÉT !

VEDD MEG A SPEC. FORCE-ot !

\"I must something to say : Better to burn now, than fade away\" Favorit enemy : [He lied]We died

joebacsi
nálam megint elõjött így idõszakosan, hogy ha felmegyek egy szerverre, akkor az pár percen belül connection problem, és szétfagy...van olyan este mikor semmi gond nincs, de van olyan, hogy mindegyik szerver (csapattársak legnagyobb örömére 😊)
rájöttem, hogy a gépem így akarja mentálisan sugallni, hogy "nekockujjá mán annyit nyáron b*meg!" szal végülis annyira nembánom 😊

HTS s3rg1nh00
dehonnem😄
(amúgy tényleg?)

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

joebacsi
nem

joebacsi
gratulálok annak, aki passt adott neki tsre...

érdemes felrakni az armored fury-t?
joebacsi
bameg, mióta kiderült, hogy játszani se tudsz, a flémkeltés az elsõdleges amimiatt a csapatban tartunk, neakard eztis elb*szni 😄

badsec
Na bazz, nálam is elkezdte ezt a PB üzenetet kiírogatni: Service abnormality! Tegnap még semmi baj nem volt, ma este kezdte el. Mi a rák lehet ez?!<#nemtudom> Frissítettem a PB, de még mindig ezt csinálja! Neten semmit nem találtam errõl. Valami ötlet?

Horda Maki!:D

Pain4U
Akik még nem vették volna észre : GS-re betettük a Fusheet és a Dragon Valleyt.
Ma estével bejött ezek mellé a Cleansweep is. Mashtuur, Karkand és Sharqi maradtak, de kérésre szét lettek ültetve egymás mellõl... 😊

hát 2bõl már egy teljesült.. <#idiota> én azért a bizti kedvéért feliratnék a helyedben egy doboz viagrát... <#taps>

-tRs-Landor

Kandurex
Ebbõl mi akar kiderülni?

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

HTS s3rg1nh00
nincs ilyen,direkt megnéztem<#nevetes2>

Elkellett volna olvasni a feketén-fehéren szedett részt a BF2 dobozán! <#nezze>
A Battlefield 2 káros hatással van a magánéletre és akár impotenciát is okozhat! <#nevetes1>

-tRs-Landor

Fsensei
Egyébként Janek én mondtam hogy ne tedd fel azt a ts-es izét sg-re mert semmit nem bizonyít.Ez max arra bizonyíték, hogy én jól tudom érezni magam 2 LoB-os társaságában😄DD

fuckEA because of the 1.4!!!! I wanna do the dolphine diving!!! DD i miss you... vu|_v@**** premium member :PP

Holdpro
<#vigyor2>

A Biblia arra tanít, hogy szeresd felebarátodat. A Kámaszutra pedíg megmagyarázza hogyan..

Fsensei
Nem tudom ebben miért kételkedek😄

SigS
frissitse...

"A barátok olyanok mint a hópelyhek. Ha lepisiled őket eltűnnek" :)

06-90-123-456

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

add meg a telószámát és én beszélek vele!(persze a te érdekedbe<#hehe>)

frx|Deqwator \"tudod deqi, mi szeretünk és egyben féltünk téged :D\"

HTS s3rg1nh00
áh,cask szeretném megállítani a lavinát amit elindítottam...meg mivel úgy cakumpakk szar volt a napom/a tegnap is,szeretnék végre valami jót is tenni,nem csak tétlenül nézni...
(lásd:a csajom is úgy elkergettem tegnap,hogy lehet soha nem is beszélünk már egymással😞(( )

ahogy vótmá anti-jcsr, anti-bf2, anti-dice ...

amúgy bekaphassátok <#mf2> <#vigyor2><#hehe>

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

de eredetiben van meg neki...
Sztem itt sem eredeti a cd-kulcs...

Hy....

az egyik haweromat mindig kivágja a játék...

belép jáccik fél percet és kidobja a Punkbuster és ezt írja:

"RESTRICTION: Service Abnormality"

Please segítsetek me naon kétségbe van esve...elõre is kössz
Ahhoz olyannak kéne lennem mint te.

Már épp azon gondolkodtam, hogy ezt a topicot át lehetne nevezni anti-LoB-topicnak😊

Jó kép!!<#wow2><#wow1><#idiota><#idiota>
HTS s3rg1nh00
ha találsz olyan kábelt,amit mind2be be tudsz dugni,és van kép is,akkor igen.ha nem,akkor értelemszerûen.

b+<#nevetes2>

Ott nem tudtak válaszolni.Látom van aki itt se.

HTS s3rg1nh00
hát ja...Matt,nézd meg légyszíves ezt az oldalt,csak nehog megfagyj ebben a kuuva melegben<#wink>:www.bf2s.eu.tt ott is a "stat3"menüpontot kukkold😉

mesor
AZT itt van Landor is!
<#nevetes1>

Bf2 topic 99K,120K! KisköcsögKör C4

mesor
Zolly-s részén jót röhögtem! 😄D

Bf2 topic 99K,120K! KisköcsögKör C4

megártott neket ez a nagy hõség???<#kocsog><#lama><#violent><#boxer>

<#eljen><#wink>

Team GIGABYTE

HTS s3rg1nh00
<#hehe>
lassan be kéne fejezni a LoB szidását...ugyanolyanok mint más,lehet velük/ellenük jókat játszani,és lehet nem(ez ált.akkor van,ha éppen az adott embernek nem jól megy,de ez velem is így van,ma is le kellett lépnem 5/19-nél,h.ne kapjak Purple Heart-öt😊)))),ezt el kell fogadni.Egymás szapulását szintén be kéne fejezni,vagy majd egy modi lezárja jól a vitát,és ha nincs szerencsénk,a topicot is 😞 szóval kérek mindenkit,hogy ezt fejezze be most és azonnal és (remélem)örökké.Köszönöm.

Yan
COR Zolly 30-35

hány éves kortól lehet mondani, hogy "takony"? 😉

&#165; xfire: kistekila

<#rinya>
pont errol beszeltek...
pedig azt hittem csak elfogultak.

aut viam inveniam aut faciam

Piedon
Na, megint kezdõdik... Ha lehetne kérni csinálj külön topikot magadnak és ott folytasd. Köszönöm!

Ne csak mondd, tedd is meg! A stylistom szerint nem vagyok elég trendy... BF2 TOPIK #99999 hsz. másik boldog tulajdonosa.

jajj most ellepi a topikot az összes lobos, ha eddig nem jottetek most se gyertek