Battlefield 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Herold
Komolyan azt hiszed, hogy a BF-esek áttérnek erre a nyomi rajzfilm-szerû grafikájú játékra?

Herold
Nagyon el vagy tévedve. Ugyanez a bakkecske stílus ment anno CoD-ban, Americas Armyben, CoD2-ben stb. Ez nem egyedi jelenség, nem csak a BF-esek ugrabugrálnak mint egy hülye.

Herold
Minimális rendszerigény megvan? Nézz utána annak is.

Herold
Rakd fel újra.

Fsensei
Ja és helis nyomiknak itt a kedvenc helis játékom:
A BAL EGÉRGOMBOT KELL CSAK NYOMNI ÉS KIKERÜLNI AZ AKADÁLYOKAT

fuckEA because of the 1.4!!!! I wanna do the dolphine diving!!! DD i miss you... vu|_v@**** premium member :PP

Fsensei
Szerintem jófej kommander volt USA oldalon😄Egyébként mi bajod volt vele?

fuckEA because of the 1.4!!!! I wanna do the dolphine diving!!! DD i miss you... vu|_v@**** premium member :PP

atomboy
Francot, a commanderunk csak idegesitett. Ennek ellenere visszamentem foglalni a tv stationt, szerencsere jo otletnek bizonyult. Utkozben talaltam egy tankot, epp egy ellen javitotta... el is vittem, ezuton is szeretnem megkoszonni az illetonek. 😊

BF2 100K 131K 133K TDU2: atomka

Fsensei
A kommander miatt nyert csak az USA😄DD

mi az accountod neve? persze azt nem mered felvállalni 😊

dicehater
A ma késõ esti GS móka: ETALON volt kérem szépen, (sharqin 1 pontos gyõzelem lol) jó csapatmunka, nem kellett mindig szólni hogy erre-arra te tesze-tosza, mindenki tudta a dolgát, le a kalappal vagy a rohamsisakkal. Fel is karcolom a falra <#finom>

Fsensei
Aki unja a Bunny hoppingolókat és akik nem azok nézzek meg.Ahol a kéket kell nyomni ott a zöldet kell😄DD

😄DD

dicehater
Teljesen egyetértek veled, de lehet hogy félreértettek:

"Ha nem szeretnénk elmennénk csézni vagy neadjisten wowozni. Tehát ezt üzzük nagyon sokan nap mint nap, suli vagy meló után esténként meg hétvégén van rá lehetõség, hogy leüljünk és harcoljunk egy picit. Játszani, szórakozni, kikapcsolodni."

Nekem is a kedvenceim között van már a játék, nem azért kezdtem neki és toltam bele 500 órát mert azt írta a Gamestar hogy de jó lesz ez nekem. Ha elrontja a szórakózásotokat valaki egy ilyen rape akcióval, sajnálom, ha 2-3 kör alatt ez nem változik meg ki kell lépni (én ezt szoktam) aztán másikat keresni. De nem zokogni folyamatosan (tisztelet a kivételnek)! Kapjon bant az olyan aki folyamatosan ezt csinálja, erre van az admin, küldjünk képet meg csokit mellé. Nem akarok senkinek benyalni de a LoB nem egy rossz csapat, van mit még tanulniuk de a hibák amiket vétenek inkább a fiatalság/bohóság témakörbõl fakadnak, majd kinövik ezeket.

BC/BR: sajnos ez folyamatos de a Daliantól kezdve a Wake-n át, a Gulf Of Omanon keresztül ez van. Szerintem mostanában kevesebb van mint pl 2-3 hónapja, jó lenne a régi "erõtér" a dc-bõl, de a Dice tudatosan tiporja szét a közösséget és a játékot. Ezért fog elvonni tömegeket talána TF2 mert ott is lesz 7 kaszt, infantry harc lesz végig (én amúgy a földharcot kedvelem jobban) és a Source motor miatt ugyanazon a gépen elképzelhetõ szebben is fog futni mint sokunknál most a BF2 (az legalább már eléggé kiforrott).

Mosoly: egyik külföldi hírsiteon, valami fõprogramozó a Dice-tól: "nem kell félniük a játékosonak, a 2142-tõl, mindenféle ismert hacket/csalást kiirtanak belõle (nyuszihopot is) TANULVA az elõd hibáiból" - anyám csak a BF2-ban kéne kijavítani 50 bugot amibõl 10-12 már a nagyondurva kategóriát súrolja, ez meg egyenlõ ezzel: "dobd ki a bf-et, ha bugmentes játék kell újra nyúlj zsebbe és élvezz együtt a titán móddal" - fröccs...

mNzJean
"az ez" lol , már irni sem tudok.<#idiota>

xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info

atomboy
Jaja. A shariq-s commandert leszamitva en is elveztem. 😊

BF2 100K 131K 133K TDU2: atomka

mNzJean
Hogy ellenpéldát is mondjak ,most jövök a gsbf2-rõl és kb 3 óra intenziv játék után azt kell mondjam rég játszottam publicon ilyen jót ,nem volt se br se bc , volt viszont csapatmunka, meg vidámkodás a cseten , ugyhogy ha szerver be nem szart volna az ez a jó kis móka is tovább tartott volna.<#email>

xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info

Hát sajnos el kell, hogy áruljam neked, hogy a lobosok átlagéletkora kb. 20 év körül van vagy még annál is magasabb. Mellesleg nem kéne engem (a magam lassan 18 év felé közeledõ korával) meg másokat csak úgy kis taknyosoknak nevezni, mert én sem azért megyek játszani, hogy szarrá Bc/BR-eljem mások agyát, az már más kérdés, hogy a gyereket sorozatban ötödszörre lövöm le, mert éppen nem megy neki a játék és már pampog, hogy csítelünk, mert mindenféle hülyeséget állandóan ránk fognak, mert a lobosok így, lobosok úgy címen... Ráadásul azt nem értem, ha olyan sok embert nem érdekli a saját statja, akkor miért írogat ide a fórumba, hogy a lobosok BR-elik a bázist (és persze közben mások is ugyanezt csinálják...)? Sajnos ez a szomorú tény, hogy a bf2 scene nagyon kezd széthúzódni, hiába akarják sokan összehozni a közösséget, mégis egymás pocskondiázásától hangos a fórum. Sztem tuti, hogy 90k-ból 30-45k errõl szól.
Na jóccakát szép álmokat mindenkinek!

This is the end (for you my friend) BF2 Topic 100k-s versenyének elindítója:)

Fsensei
Télleg röhögött a haverom amikor megmutattam neki hogy hogy kell pattogni😄

tök jó, lesz még ilyen ?

joebacsi
hmm, pár embernek itt max az ugrabugra nemtetszik annyira, de aztat is szépen kitárgyaltuk, a kezdõk meg annál gyökerebbek, minél alacsonyabb az átlagéletkoruk, ugyanúgy mint minden más játéknál, és mivel most nyáriszünet van, sok a vérpistike sûrûség, szóval ezse olyan észveszejtõ újdonság, és hidd el ezzel a hozzászólásoddal se fogod megváltani a világot, bár ha a te lelkibékéd kissé már helyreállt tõle, akkor végülis már megérte 😄

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

joebacsi
úgylátom csak kanbuli vót...<#vigyor5>

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

Running
Na skacok feltöltöttem a mai buliról készült képeket. Csemegézzetek.
Itt nézzétek.

mesor

AZT

<#mf2><#nevetes1><#nevetes1><#nevetes1>

Bf2 topic 99K,120K! KisköcsögKör C4

TS Zolly
Már majdnem három éve a kezdõ csira bf játékosok közé tartozom. Eleinte én is répeltem a bézt, ugy ahogy a nagykönyvbe meg van irva. De megtanultam játszani. Megtanultam, hogy bc-el ne vegyem el senkinek a játék kedvét. Se annak akit lelõnék, se annak, ki az én oldalamon van, és elveszem tõle a fregelés lehetõségét, mert ki sem engedem a szerencsétleneket a fõbézrõl. Ezt a játékot, bármenyire is szar, szeretjük. Ha nem szeretnénk elmennénk csézni vagy neadjisten wowozni. Tehát ezt üzzük nagyon sokan nap mint nap, suli vagy meló után esténként meg hétvégén van rá lehetõség, hogy leüljünk és harcoljunk egy picit. Játszani, szórakozni, kikapcsolodni. És nem azért, mert a sok kecseg szarra répelt fõbézünkön, a halálom után kapott pontokra verje ki a kopasz tökét, én meg nézzem a visszaszámlálót. Publik az a szórakozásra való. Klán waron felöllem mehet a bc/br, ebbe már belenyugodtam. Bár hál isten több klán waron nem kell többé részt venne. Marad a publikolás. Persze a kerge kecskét meg a bc/br-t inkább az értelmi felfogási képességük a koruk miatt még nem rendelkezõ kis taknyosok mívelik elõszerettel. Azt meg nagyon sajnálom, hogy a lobosok közt annyira sok a fiatal, ha össze adnánk az életkorukat, és egy nem túl bonyolult matematikai számítással kiszámítanánk, a lob átlag életkorát, még a bf2 engedélyezett 16 életkort sem éri el. Másik nagy sajnálatom, van köztük pár idõsebb, és ök nem tudnak jóhatással lenni a kistaknyokra.
Jcsr már leszokott a répázásról, legalábbis ahogy észrevettem, ezért le a kalappal elöttük.

BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy

ügyes vagy, mostmár mehetsz aludni!

frx|Deqwator \"tudod deqi, mi szeretünk és egyben féltünk téged :D\"

Running
én is õsgáz voltam<#hehe>

jaja, thx érte, rájöttem, hogy meglátszik az hogy életemben kb 2 órát heliztem mint pilóta😄
dicehater
Pusztító Ödönke vagyok, 11 éves veterán BF2 játékos

Kinek szólt: válasz az utolsó sorok között rejtõzik

Running
Rohadt jó volt a mai repcsi és heli, buta volt aki kihagyta.

Persze most már minden katonai kiképzésen tanítják az ugrálást.
Tök alap, hogy a katonaságban mindenki ugrál lövöldöués közben, nincsen ebben semmi furcsa.<#nezze>

Ha egy nem BF-es meglátná, szarrá röhögné magát, hogy ílyen ûbergáz szarral játszol, ahol az a menõ, hogy ugrálsz mint a vakegér.<#guluszem1>

&#8222;Tanulni és nem gondolkodni: hiábavaló fáradság; gondolkodni és nem tanulni pedig: veszedelmes.&#8221; Konfúciusz

HTS s3rg1nh00
mondjuk....nekem?<#vigyor5><#idiota>

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

Minden jog fenntartva!

ez msot kinek szólt? ki az anyám picsája vagy?

dicehater
LoB így, delfin úgy, jajistenemjajaj nem megy a játék: hagyjátok már abba ezt szánalmas sírást! Lelõttek? Lelõtted? Baserapelt? Az nyissa ki elöször a gumicukorlesõjét aki nem rapelt még sz*rrá bázist/carriert/Öreg néne õzikéjét!. Kicsit ki kellene nyitni a csipás kis szemeteket, kezd itt sok lenni a 15 év alatti tábornok, de ha az idõsebb korosztály mer nektek beszólni gyorsan lehurrogjátok! Járj külföldi szerverre, több okbol is: ott majd igazán kemény (gyakran nem igazságos de KEMÉNY) csatában vehetsz részt! Rapel a Blitz, a Ressurection, a Weed Kings mindenki csinálja! Nem tetszik amit látsz? TÛNJ A
FRANCBA, óbégass máshol, szerezz nõt, nevelj növényt csak NE ITT SIRÁNKOZZ! Felfogtad te g**ény? De ami a legfontosabb: tanulj már meg játszani mert ha ennyire igénybe vannak véve a könnycsatornáid, fingod nincs a játékról!

Beszorítottak Karkandon? Jaaaaaaaaaaaaj anyu fogd meg a fütyim (amit már be is mutattál a Playboy magazinnak és azóta férfinak képzeled magad) beszorítottak, mi lesz most? Fogadom azzal trágya apc-vel nem próbáltatok kitörni a "tiltott" zónán keresztül egyszer sem (minek is "megyek a tankkal oszt majd lesz valami"! Próbáltad hát igen csak akkor meg kilõttek a drivert m24-el a páncélosból! Screenshotod is van csak most nem találod, persze, persze - mostanában ha magyar ranked serverre vetemedek csak 1 nemes cél vezérel: lelõni, megalázni, móresre tanítani ezeket a vérpityukat mert az éhezõ Sierra Leonéban nem bõgnek ennyit a gettóban élõ 3 évesek mint ti itt!

TANULJ MÁR MEG JÁTSZANI, legalább a csapatmunka alapjait próbáld kicsiny füzetedbe felírni. Nem tudom kinek volt régen az aranyköpése: "magyar
serverre soha többé" de most már átérzem a lelkivilágát. Lassan az lesz itt mint a magyar CS szerverek többségén: csak fikázás, b*szogatás, anyázás! A LoB is kikap, a JCSR is kikap, a VENY is kikap, érdekes õk nem pofáznak DE TE ITT BÕGSZ mert leszorítottak a pályáról! Mit akarsz? 100% win ratio? God mode? Eldobsz egy flasht aztán minden zászló legyen fehér?

Nem kenyerem az ilyesféle hozzászólás de ami itt megy azért már vertek engem csak még oviba a kiscsoportos évek alatt. Akinek nem inge ne vegye magára, de félek attól hogy a magyar Bf2 "közösség" kezdõ/csíra játékosainak 50%-a magára ismer, remélem ma sem nekem volt igazam.

Ja maki akkor ma mit is csináltál ? 😄DD
Nem is tudom kinek a claymorában sikerült meghalni ? 😄DDDD<#violent><#email><#violent>

Tom hogy nem tok hejesen magyarul irni vazze , :D extasys kenguru\" by meow:D

Fsensei
Jah.Sniperrel én se tudok nyomulni mert nincs hozzá türelmem.

DummyBoy
Nekem sajna nem fekszik a sunnyogás .. pedig szeretném majd eccer kipróbálni ... én ilyen ezerszerisberohanós-akkorismegpróbálós-leõlekhanyócbíborszvemlesszakkoris tipus vagyok 😊

Megisláccik 😊

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

mohus
"30 másodpercig szépen világít folyamatosan a találatjelzõ ... majd észevesz a maki ... elkezd delfingani, 1 lövés és fekszem ... megajóqrva ...
"

ezért kell felmászni a dombtetõre messzire...snipával😊 közeben lehet gyereket fürdetni, vacsizni😊

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

DummyBoy
Jóreggelt ...

Szóval bunihoppos fasság ... engem nem az érdekel hogy van meg lehet ... felbassza az agyam a qrva találatjelzõ ... Leszarom ha lelõnek, leszarom, ha utolsó leszek, JÓT AKAROK JÁCCANI ... de mikor megyek valahol, meglátom istikét sunnyogni 20 méterre ... lefekszem, elkezdem finoman szórni supporttal ... 30 másodpercig szépen világít folyamatosan a találatjelzõ ... majd észevesz a maki ... elkezd delfingani, 1 lövés és fekszem ... megajóqrva ...

LOB vagy nem LOB ... nem ér hisztizni, ha eccer erre veritek ... de a tény ... jáccottam már jót LOB-osokkal, de többször fordult elõ hogy hülyére kempelték a gyengébb oldalt, BC BR teljesen átlagos, stb ... még ott is ahol tilos ... majd ha jön olyan pálya ahol ez nehezen kivitelezhetõ, ott Disconnect ...

Janek: én fõleg inf. szervereken jáccom, hidd el nekem ott van a legkevesebb delfingó ... az meg hogy elsõ vagy utsó leszel valamiben ... egy valamit kell megtanulni az életben és akkor nem érhet meglepetés:

Lehecc bármilyen jó(erõs, okos, köcsög, bármi...), de MINDIG van valaki aki jobb nállad!!!

Ennyi ...

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

mohus
a VENY szerver az ea játékbeli szerverlistáján szerepel, ha beírom pl hogy "VENY"?

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

itt most is 30fok van :S és olyan szárazság hogy repedezik a föld olyan száraz :S

<#nevetes1>

frx|Deqwator \"tudod deqi, mi szeretünk és egyben féltünk téged :D\"

Running
NA GYÜLEKEZÜNK A VENY #2 szerverén, várunk mindenkit szeretettel a repcsiheliversenyen.

joebacsi
Kerepes

21C

épp 2 porelverõ záporközött

mohus
Szödliget

20-22C

full párás a rét....
jég nem volt

Mi a franc van mértnem menek az antik serverek: Help me pleas????!!!!!!!!!!!
TS Zolly
Fõleg mikor véletlenül nincs visszaállitva a tk auto kick. 😄

BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy

TS Zolly
Csak abból gondoltam, hogy megvan, mert a minap mintha láttam volna az lssah szerverén. Vagy lehet az csak a parti üteg jólsikerült találata? Dc.7-ben viszont még benne van, de ott is csak az al kaida dokkon. De hogyan csinyálják egyesek, azt már nem tudom.

aham 😊) de a mienk!!!<#mf2>

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

Köszi!

joebacsi
a tkparty már többezeréves hagyomány, az hogy te halsz benne sokszor, csakis azt jelenti, hogy mégse énvagyok a maki 😊
amúgy még kommentátorként tetszett, mikor az frx-horda tökéletes kooperációban vadászta a pitsámat a szünetekben az inf bronzmeccsen 😄