Battlefield 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A BAL EGÉRGOMBOT KELL CSAK NYOMNI ÉS KIKERÜLNI AZ AKADÁLYOKAT
fuckEA because of the 1.4!!!! I wanna do the dolphine diving!!! DD i miss you... vu|_v@**** premium member :PP
fuckEA because of the 1.4!!!! I wanna do the dolphine diving!!! DD i miss you... vu|_v@**** premium member :PP
BF2 100K 131K 133K TDU2: atomka
😄DD
"Ha nem szeretnénk elmennénk csézni vagy neadjisten wowozni. Tehát ezt üzzük nagyon sokan nap mint nap, suli vagy meló után esténként meg hétvégén van rá lehetõség, hogy leüljünk és harcoljunk egy picit. Játszani, szórakozni, kikapcsolodni."
Nekem is a kedvenceim között van már a játék, nem azért kezdtem neki és toltam bele 500 órát mert azt írta a Gamestar hogy de jó lesz ez nekem. Ha elrontja a szórakózásotokat valaki egy ilyen rape akcióval, sajnálom, ha 2-3 kör alatt ez nem változik meg ki kell lépni (én ezt szoktam) aztán másikat keresni. De nem zokogni folyamatosan (tisztelet a kivételnek)! Kapjon bant az olyan aki folyamatosan ezt csinálja, erre van az admin, küldjünk képet meg csokit mellé. Nem akarok senkinek benyalni de a LoB nem egy rossz csapat, van mit még tanulniuk de a hibák amiket vétenek inkább a fiatalság/bohóság témakörbõl fakadnak, majd kinövik ezeket.
BC/BR: sajnos ez folyamatos de a Daliantól kezdve a Wake-n át, a Gulf Of Omanon keresztül ez van. Szerintem mostanában kevesebb van mint pl 2-3 hónapja, jó lenne a régi "erõtér" a dc-bõl, de a Dice tudatosan tiporja szét a közösséget és a játékot. Ezért fog elvonni tömegeket talána TF2 mert ott is lesz 7 kaszt, infantry harc lesz végig (én amúgy a földharcot kedvelem jobban) és a Source motor miatt ugyanazon a gépen elképzelhetõ szebben is fog futni mint sokunknál most a BF2 (az legalább már eléggé kiforrott).
Mosoly: egyik külföldi hírsiteon, valami fõprogramozó a Dice-tól: "nem kell félniük a játékosonak, a 2142-tõl, mindenféle ismert hacket/csalást kiirtanak belõle (nyuszihopot is) TANULVA az elõd hibáiból" - anyám csak a BF2-ban kéne kijavítani 50 bugot amibõl 10-12 már a nagyondurva kategóriát súrolja, ez meg egyenlõ ezzel: "dobd ki a bf-et, ha bugmentes játék kell újra nyúlj zsebbe és élvezz együtt a titán móddal" - fröccs...
xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info
xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info
Na jóccakát szép álmokat mindenkinek!
This is the end (for you my friend) BF2 Topic 100k-s versenyének elindítója:)
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
Itt nézzétek.
<#mf2>#mf2><#nevetes1>#nevetes1><#nevetes1>#nevetes1><#nevetes1>#nevetes1>
Bf2 topic 99K,120K! KisköcsögKör C4
Jcsr már leszokott a répázásról, legalábbis ahogy észrevettem, ezért le a kalappal elöttük.
BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy
frx|Deqwator \"tudod deqi, mi szeretünk és egyben féltünk téged :D\"
Kinek szólt: válasz az utolsó sorok között rejtõzik
Tök alap, hogy a katonaságban mindenki ugrál lövöldöués közben, nincsen ebben semmi furcsa.<#nezze>#nezze>
Ha egy nem BF-es meglátná, szarrá röhögné magát, hogy ílyen ûbergáz szarral játszol, ahol az a menõ, hogy ugrálsz mint a vakegér.<#guluszem1>#guluszem1>
„Tanulni és nem gondolkodni: hiábavaló fáradság; gondolkodni és nem tanulni pedig: veszedelmes.” Konfúciusz
Minden jog fenntartva!
FRANCBA, óbégass máshol, szerezz nõt, nevelj növényt csak NE ITT SIRÁNKOZZ! Felfogtad te g**ény? De ami a legfontosabb: tanulj már meg játszani mert ha ennyire igénybe vannak véve a könnycsatornáid, fingod nincs a játékról!
Beszorítottak Karkandon? Jaaaaaaaaaaaaj anyu fogd meg a fütyim (amit már be is mutattál a Playboy magazinnak és azóta férfinak képzeled magad) beszorítottak, mi lesz most? Fogadom azzal trágya apc-vel nem próbáltatok kitörni a "tiltott" zónán keresztül egyszer sem (minek is "megyek a tankkal oszt majd lesz valami"! Próbáltad hát igen csak akkor meg kilõttek a drivert m24-el a páncélosból! Screenshotod is van csak most nem találod, persze, persze - mostanában ha magyar ranked serverre vetemedek csak 1 nemes cél vezérel: lelõni, megalázni, móresre tanítani ezeket a vérpityukat mert az éhezõ Sierra Leonéban nem bõgnek ennyit a gettóban élõ 3 évesek mint ti itt!
TANULJ MÁR MEG JÁTSZANI, legalább a csapatmunka alapjait próbáld kicsiny füzetedbe felírni. Nem tudom kinek volt régen az aranyköpése: "magyar
serverre soha többé" de most már átérzem a lelkivilágát. Lassan az lesz itt mint a magyar CS szerverek többségén: csak fikázás, b*szogatás, anyázás! A LoB is kikap, a JCSR is kikap, a VENY is kikap, érdekes õk nem pofáznak DE TE ITT BÕGSZ mert leszorítottak a pályáról! Mit akarsz? 100% win ratio? God mode? Eldobsz egy flasht aztán minden zászló legyen fehér?
Nem kenyerem az ilyesféle hozzászólás de ami itt megy azért már vertek engem csak még oviba a kiscsoportos évek alatt. Akinek nem inge ne vegye magára, de félek attól hogy a magyar Bf2 "közösség" kezdõ/csíra játékosainak 50%-a magára ismer, remélem ma sem nekem volt igazam.
Nem is tudom kinek a claymorában sikerült meghalni ? 😄DDDD<#violent>#violent><#email>#email><#violent>#violent>
Tom hogy nem tok hejesen magyarul irni vazze , :D extasys kenguru\" by meow:D
Megisláccik 😊
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
"
ezért kell felmászni a dombtetõre messzire...snipával😊 közeben lehet gyereket fürdetni, vacsizni😊
FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]
Szóval bunihoppos fasság ... engem nem az érdekel hogy van meg lehet ... felbassza az agyam a qrva találatjelzõ ... Leszarom ha lelõnek, leszarom, ha utolsó leszek, JÓT AKAROK JÁCCANI ... de mikor megyek valahol, meglátom istikét sunnyogni 20 méterre ... lefekszem, elkezdem finoman szórni supporttal ... 30 másodpercig szépen világít folyamatosan a találatjelzõ ... majd észevesz a maki ... elkezd delfingani, 1 lövés és fekszem ... megajóqrva ...
LOB vagy nem LOB ... nem ér hisztizni, ha eccer erre veritek ... de a tény ... jáccottam már jót LOB-osokkal, de többször fordult elõ hogy hülyére kempelték a gyengébb oldalt, BC BR teljesen átlagos, stb ... még ott is ahol tilos ... majd ha jön olyan pálya ahol ez nehezen kivitelezhetõ, ott Disconnect ...
Janek: én fõleg inf. szervereken jáccom, hidd el nekem ott van a legkevesebb delfingó ... az meg hogy elsõ vagy utsó leszel valamiben ... egy valamit kell megtanulni az életben és akkor nem érhet meglepetés:
Lehecc bármilyen jó(erõs, okos, köcsög, bármi...), de MINDIG van valaki aki jobb nállad!!!
Ennyi ...
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]
frx|Deqwator \"tudod deqi, mi szeretünk és egyben féltünk téged :D\"
21C
épp 2 porelverõ záporközött
20-22C
full párás a rét....
jég nem volt
BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy
Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.
amúgy még kommentátorként tetszett, mikor az frx-horda tökéletes kooperációban vadászta a pitsámat a szünetekben az inf bronzmeccsen 😄