Battlefield 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

JCSR Wolfguy
Makik.....😄😄😄

\"Once you learn to quit, it becomes a habit.\"Vince Lombardi

jól rajzolsz mondtam már?😄
Fsensei
Jah és a JCSR a
.

HELYEN VAN A CB INFANTRY LADDEREN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

fuckEA because of the 1.4!!!! I wanna do the dolphine diving!!! DD i miss you... vu|_v@**** premium member :PP

Fsensei
Mondjuk azokat nagyon rühellem akik mashtuuron elviszik a jeepet amíg nincs lenn több ember.Én általában gyalog megyek és így kb egyszerre érek a mecsethez az amcsi jeeppel.Aztán utána kezdõdik a harc😄 USA oldalon meg sniperkodni szoktam csak ahoz kell a BH amit így könnyû megszerezni és eljutni vele a snipázó helyre😄DD

fuckEA because of the 1.4!!!! I wanna do the dolphine diving!!! DD i miss you... vu|_v@**** premium member :PP

Fsensei
Általában én vagyok az aki elõször betölt, de a szerveren általában vannak külföldiek akik kb egyszerre velem, szóval sharqin nekem jut a kobra és ennyi.Nem kell egy lámával heliznem hanem megvárhatom azt akivel helizni szeretnék😄DD

SigS
Az a baj hogy ezt szerintem csak scriptel lehetne megcsinalni ahogy a CS-ben, mert mindig ugyse lesz fenn admin hogy restartolgasson minden map elejen..

"A barátok olyanok mint a hópelyhek. Ha lepisiled őket eltűnnek" :)

Kovács legény
én nem töltök be tul hamar de fasz várjon 1 percet a kezdésig!

www.czekoart.hu

be lehet állitani tudtommal hogy a "start delay" mondjuk 1 perc legyen és igy a leggyorsabb játékos után van mindenkinek 1 perce(anno a 7th-n igy volt)

Team GIGABYTE

dicehater
bocs, 2x ment el <#pardon1>

dicehater
"Mindenki áll és vár amíg mindenki betöltõdik ? És mi van azokkal akik játék közben lépnek be arra, hogy a csapatuknak már csak egy zászlója van"

Erre van bemelegítés, warmup, vagy minek nevezzelek: 30-50s, és igen addig a többiek (már bentlévõk) kicsit várnak, addig lehet direkt teamkillt nyomni és nevetni. Utána pontok resetelnek, mindenki újraszületik, pálya alaphelyzetbe áll és mehet a hent, mindenki megy a maga útjára. Ezt többek között "PTG City maps only" szerveren láttam, szerintem tényleg segít a játékegyenesúly megtartásában. A várakozási idõ miatt a közbem megválasztott cmd assetjei is a maxra töltõdnek, rögtön lehet már mindent dobálni az elején. Aki a játét közepén jön be kit érdekel? Legyen ott a a kör elején ne pampogjanak, akkor én is befogom 😊 De ez a warmup móka jobban ismeretes a CS és CoD körökben tapasztalataim szerint ott is fontos hogy ne legyen már CT a T spawnhely mögött...

"Bár biztos nem játszottam Veled még egy szerveren, mert nekem valahogy sosem tûnt fel, hogy valaki bespawnolás után várt volna a többi játékosra, és nem futott volna mondjuk valami jármû vagy elfoglalandó zászló felé. De majd ha látok ilyet, akkor tudni fogom, hogy Te vagy az... 😉"

Voltunk egy szerveren már sokszor, és álszent szemetesláda is vagyok mert néha én is kihasználom ezt a helyzeti elõnyt és tényleg nehéz onnan már fordítani (gatehouse + ott lévõ tank elvesztése a kör elején már szívás az álmoskönyv szerint). Bár ha lenne "bemelegítés" én és a hozzám hasonlóak sem csinálhatnák, tudom nagy a kísértés <#worship>

dicehater
"Mindenki áll és vár amíg mindenki betöltõdik ? És mi van azokkal akik játék közben lépnek be arra, hogy a csapatuknak már csak egy zászlója van"

Erre van bemelegítés, warmup, vagy minek nevezzelek: 30-50s, és igen addig a többiek (már bentlévõk) kicsit várnak, addig lehet direkt teamkillt nyomni és nevetni. Utána pontok resetelnek, mindenki újraszületik, pálya alaphelyzetbe áll és mehet a hent, mindenki megy a maga útjára. Ezt többek között "PTG City maps only" szerveren láttam, szerintem tényleg segít a játékegyenesúly megtartásában. A várakozási idõ miatt a közbem megválasztott cmd assetjei is a maxra töltõdnek, rögtön lehet már mindent dobálni az elején. Aki a játét közepén jön be kit érdekel? Legyen ott a a kör elején ne pampogjanak, akkor én is befogom 😊 De ez a warmup móka jobban ismeretes a CS és CoD körökben tapasztalataim szerint ott is fontos hogy ne legyen már CT a T spawnhely mögött...

"Bár biztos nem játszottam Veled még egy szerveren, mert nekem valahogy sosem tûnt fel, hogy valaki bespawnolás után várt volna a többi játékosra, és nem futott volna mondjuk valami jármû vagy elfoglalandó zászló felé. De majd ha látok ilyet, akkor tudni fogom, hogy Te vagy az... 😉"

Voltunk egy szerveren már sokszor, és álszent szemetesláda is vagyok mert néha én is kihasználom ezt a helyzeti elõnyt és tényleg nehéz onnan már fordítani (gatehouse + ott lévõ tank elvesztése a kör elején már szívás az álmoskönyv szerint). Bár ha lenne "bemelegítés" én és a hozzám hasonlóak sem csinálhatnák, tudom nagy a kísértés <#worship>

mohus
és mit iszol?

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

BEAST
jaja jó map , megyek is vissza =D

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Looserke
CS-ben például van 20-30 MP-es warmup kör...

Pain4U
Lol. Dicehater : a gyors gépek elõbb betöltik a játékot, és így a mapok elsõ köreiben a gyors géppel rendelkezõk max 20 mp elõnyt kapnak. Nem kevés ez tény. Szerinted mi a megoldás ? Mindenki áll és vár amíg mindenki betöltõdik ? És mi van azokkal akik játék közben lépnek be arra, hogy a csapatuknak már csak egy zászlója van ? A szerverünkön azért nincs kés/pisztoly kör, mert az átlag bf2 játékost nagyon nehéz féken tartani eléggé ahhoz, hogy ne kezdjen el tankkal/assault rifleval/c4-el tombolni a szerencsétlen késsel rohangáló mukik között. Akkor hogy lehetne 31 embert rávenni, hogy a map betöltõdése után várja meg a 32. embert ? Ha van ötleted szívesen veszem. Esetleg elmesélhetnéd, hogy más szervereken ez hogy mûködik, mert eddig még akármerre jártam mindenhol kb. ugyanez volt a helyzet. Bár biztos nem játszottam Veled még egy szerveren, mert nekem valahogy sosem tûnt fel, hogy valaki bespawnolás után várt volna a többi játékosra, és nem futott volna mondjuk valami jármû vagy elfoglalandó zászló felé. De majd ha látok ilyet, akkor tudni fogom, hogy Te vagy az... 😉

Bocs, azért válaszoltam ilyen hosszan, mert én vagyok az egyik GS akinek most hamar indul a gépe, a 32 fõs mezõnybõl így kb. 5. 6.-ként szoktam belépni a mapok elsõ körében. Igaz még sosem láttam, hogy az engem megelõzõ játékosok békésen cigiztek volna a Hillen meg a Hotelnél... 😊

Danee
még most jön az acc szerver 😊)

mohus
hívtam haver keszin,hogy ott van-e net....
épp verõcérõl jött vissza mert vizisízett...ez most komoly

azt bekapcs egyik gép se kép se hang
bekapcs másik....elindul de hálókártya off😊
nézi TV...az sem üzemel....pedig villyan volz a kéróban...

-mondom nem fontos a net😊......

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

mohus
hubazz...akkorát esett az esõ hogy a net is behalt ezidáig....

item
Most nézem hogy elszürkült a 2 es a Battlefield után .... mi történt ?? <#conf><#wilting>

3.14159265358979323846264338327950288419716939937510582097494459230781640628620899862803482534211706798214808651328230664709384460955....

Danee
hát ha az nem is, de annyi biztos kiderül hogy nem te 😊))

HTS s3rg1nh00
lol

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

TerranceG
ez van

Igyunk sört jól!

HTS s3rg1nh00
én is úgy látom beállt az agyhalál😞

Fsensei
Erdõs gyere horda ts-re mert a mienk sztem behalt, regisztrálni kell uztána bejöhetsz a szobába

Herold
Rendszergazdaként jelentkezz be az XP-be. OS = operációs rendszer.

HTS s3rg1nh00
az semmi baszod,én tegnap éltem át egy olyan vihart,ahol 5-10 centis víz hömpölygött az úton,gondolom görömböly és tapolca ismerõs,na én a kettõ közt rekedtem,úgy,h.bicajjal voltam,és a város másik felén lakok...egy kurva tetõ nem volt,ami alá be tudtam volna állni,el tudjátok képzelni,hogy áztam szarrá a bicajjal együtt...

mesor
Én is erre gondolok!

Baszátok meg mekkora vihar van/volt itt Pesten a 13.kerben szinte csak hajóval lehetett közlekedni nem rég (nem túlzás).

Mostmár nagyjából lefolyt a víz.

Bf2 topic 99K,120K! KisköcsögKör C4

dicehater
Kis kedvencem: GS admin vagy GS játékos, nem sajnálom tõle a szervert meg gyors netet, esetleg a 2g ramot DE: Mashtuur vagy Karkand, mire betöltõdök kb 3-4 ember van bent a csapatomból DE Suburb már fehér, rá kb 10 másodpercre már a Gatehouse is (másik apc vagy jeep által). Kell ez srácok? Most papoljak hogy van az általatok tisztelt és sokat emlegetett fair play? Csodálkoztok, hogy válaszként lerohanjuk a kezdõpontotokat ha úgy alakul a másik körben és c4 robbanásba születsz bele? Bár úgy érzem nem én vagyok az elsõ aki ezt felveti béke poraimra...

HTS s3rg1nh00
én azt olvasom,valami nem megfelelõ...OS alatt én ált.a winre gondolok...1.3 újrarakás?<#confused>

Ilyen nekem is volt regen. ez ellen csak az segitett hogy leformaztam a gepet. mast nem nagyon tudsz csinalni. nekem ezt egy virustol csinalta ami a gepen volt.

a 32es assault rifle accuracy-nál nincs jobb 😛

Egyik haverom is ezzel szenved 3 hete de nem tudtuk megcsinálni hiába pb frisités ujra tenni a gémet.. semmi se használ max ha ujra rakja egészet

Tom hogy nem tok hejesen magyarul irni vazze , :D extasys kenguru\" by meow:D

KáTéCé
Már látom a következõ bf2-es map nevét magam elõtt.
Strike at Ararát2 <#vigyor>

Pharolas
Aki tud, az segíthetne.

Nem játszottam úgy 2 hétig, majd pár napja megpróbálok felmenni egy szerverre. Be is enged, megjelenik a spawnpont választó, majd kicsap a szerver a következõ üzenettel:

Inadequate O/S Privileges

Ezt azóta folyamatosan eljátsza, és én meg nem tudok rájönni, hogy az O/S alatt mit ért a progi.

\"A Fény gyermeke vagyok!\" Csak ne vakítana annyira...

item
Na mindenki saját felelõsségére nézze a tv jét! : Ne féljetek <#hehe><#vigyor>

3.14159265358979323846264338327950288419716939937510582097494459230781640628620899862803482534211706798214808651328230664709384460955....

Crem
01843a05bdec7270c6c51259d40a3c90 "MusTanG" "87.242.29.254" PB HACK #130335

Úgy látom ,nem a legjobb az AvRs klánon bellûli a kommunikáció!😄DDDDDD

hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?

savanyacukor<#felkialtas>

-tRs-Landor

sector512
Ne legyetek már ennyire tarhonyák!

PSN: s3ctorHU

vsly
Fejezd már be ezt az "accuracy"-s baromságodat B+!!!
Ha vmi qrvára nem mérvadó a statban,akkor ez az!!!!
Pláne azok után nem kéne ezzel "villognod",hogy itt kerestél rá választ pár hónappal ezelött,hogy hogyan lehet feltornázni....

Komolyan mondom,már nekem fáj,hogy ekkora barom vagy!!!

Gázkészülék szervíz: gazdoki.hu

This is the end (for you my friend) BF2 Topic 100k-s versenyének elindítója:)

HTS s3rg1nh00
b'zmeg😄
jó,kezdtem kapizsgálni,mostmeg megvilágosodtam😊))))csak ne robbanjak fel,mint a halálcsillag😄
shrek:természetesen egybõl,hogy NEM TE!!!!<#mf2>

írd már oda plíz az aláírásodba azt is hogy: "stat<#bohoc>"
<#nevetes1>

-tRs-Landor

csak te nem értesz pubi! <#nevetes1>
VAN kb egy tucat BF2 1.4beta2 RANKED! <#phone>

-tRs-Landor

schrank
nnna ezért ha megnézed a statomat egybõl világossá válik számodra hogy "ki a király" <#hehe>

schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"

HTS s3rg1nh00
soha nem OFP-ztem<#nemtudom><#nevetes1>
ha már statnál járunk,3 dolog igazán fontos a fõ infók közül:SPM,K/D,acc...ezenkívül jó megnézni a különféle mapokon lejátszott idõt,h.elég egyenletes-e(nem karkandon tolt-e 990 órát az 1000-bõl...a többit meg nem is ismeri),s nem árt azt sem nézni,ki mennyit ül jármûben,s azzal milyen...én ezek után szoktam igazán érdeklõdni😊

schrank
ki írt most K/D-rõl ?<#nemtudom>
mennyél vissza OFP-ni B+ <#hehe>

HTS s3rg1nh00
ööö most cask én nem értelek,vagy tényleg nincs 1.4 beta ranked?<#miaz>
shrek:lehet neked a k/d-d jobb az övénél...enyémet ne emlegessük<#nevetes2>

schrank
jó az accuracy-d <#kuss>

na most látom lelki szemeim elõtt hogy hirtelen megnõ az ea ftp szervere fele a forgalom a béta után <#banplz>

-tRs-Landor