Battlefield 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
HELYEN VAN A CB INFANTRY LADDEREN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
fuckEA because of the 1.4!!!! I wanna do the dolphine diving!!! DD i miss you... vu|_v@**** premium member :PP
fuckEA because of the 1.4!!!! I wanna do the dolphine diving!!! DD i miss you... vu|_v@**** premium member :PP
"A barátok olyanok mint a hópelyhek. Ha lepisiled őket eltűnnek" :)
Team GIGABYTE
Erre van bemelegítés, warmup, vagy minek nevezzelek: 30-50s, és igen addig a többiek (már bentlévõk) kicsit várnak, addig lehet direkt teamkillt nyomni és nevetni. Utána pontok resetelnek, mindenki újraszületik, pálya alaphelyzetbe áll és mehet a hent, mindenki megy a maga útjára. Ezt többek között "PTG City maps only" szerveren láttam, szerintem tényleg segít a játékegyenesúly megtartásában. A várakozási idõ miatt a közbem megválasztott cmd assetjei is a maxra töltõdnek, rögtön lehet már mindent dobálni az elején. Aki a játét közepén jön be kit érdekel? Legyen ott a a kör elején ne pampogjanak, akkor én is befogom 😊 De ez a warmup móka jobban ismeretes a CS és CoD körökben tapasztalataim szerint ott is fontos hogy ne legyen már CT a T spawnhely mögött...
"Bár biztos nem játszottam Veled még egy szerveren, mert nekem valahogy sosem tûnt fel, hogy valaki bespawnolás után várt volna a többi játékosra, és nem futott volna mondjuk valami jármû vagy elfoglalandó zászló felé. De majd ha látok ilyet, akkor tudni fogom, hogy Te vagy az... 😉"
Voltunk egy szerveren már sokszor, és álszent szemetesláda is vagyok mert néha én is kihasználom ezt a helyzeti elõnyt és tényleg nehéz onnan már fordítani (gatehouse + ott lévõ tank elvesztése a kör elején már szívás az álmoskönyv szerint). Bár ha lenne "bemelegítés" én és a hozzám hasonlóak sem csinálhatnák, tudom nagy a kísértés <#worship>#worship>
Erre van bemelegítés, warmup, vagy minek nevezzelek: 30-50s, és igen addig a többiek (már bentlévõk) kicsit várnak, addig lehet direkt teamkillt nyomni és nevetni. Utána pontok resetelnek, mindenki újraszületik, pálya alaphelyzetbe áll és mehet a hent, mindenki megy a maga útjára. Ezt többek között "PTG City maps only" szerveren láttam, szerintem tényleg segít a játékegyenesúly megtartásában. A várakozási idõ miatt a közbem megválasztott cmd assetjei is a maxra töltõdnek, rögtön lehet már mindent dobálni az elején. Aki a játét közepén jön be kit érdekel? Legyen ott a a kör elején ne pampogjanak, akkor én is befogom 😊 De ez a warmup móka jobban ismeretes a CS és CoD körökben tapasztalataim szerint ott is fontos hogy ne legyen már CT a T spawnhely mögött...
"Bár biztos nem játszottam Veled még egy szerveren, mert nekem valahogy sosem tûnt fel, hogy valaki bespawnolás után várt volna a többi játékosra, és nem futott volna mondjuk valami jármû vagy elfoglalandó zászló felé. De majd ha látok ilyet, akkor tudni fogom, hogy Te vagy az... 😉"
Voltunk egy szerveren már sokszor, és álszent szemetesláda is vagyok mert néha én is kihasználom ezt a helyzeti elõnyt és tényleg nehéz onnan már fordítani (gatehouse + ott lévõ tank elvesztése a kör elején már szívás az álmoskönyv szerint). Bár ha lenne "bemelegítés" én és a hozzám hasonlóak sem csinálhatnák, tudom nagy a kísértés <#worship>#worship>
FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Bocs, azért válaszoltam ilyen hosszan, mert én vagyok az egyik GS akinek most hamar indul a gépe, a 32 fõs mezõnybõl így kb. 5. 6.-ként szoktam belépni a mapok elsõ körében. Igaz még sosem láttam, hogy az engem megelõzõ játékosok békésen cigiztek volna a Hillen meg a Hotelnél... 😊
épp verõcérõl jött vissza mert vizisízett...ez most komoly
azt bekapcs egyik gép se kép se hang
bekapcs másik....elindul de hálókártya off😊
nézi TV...az sem üzemel....pedig villyan volz a kéróban...
-mondom nem fontos a net😊......
FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]
3.14159265358979323846264338327950288419716939937510582097494459230781640628620899862803482534211706798214808651328230664709384460955....
BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D
Baszátok meg mekkora vihar van/volt itt Pesten a 13.kerben szinte csak hajóval lehetett közlekedni nem rég (nem túlzás).
Mostmár nagyjából lefolyt a víz.
Bf2 topic 99K,120K! KisköcsögKör C4
Tom hogy nem tok hejesen magyarul irni vazze , :D extasys kenguru\" by meow:D
Nem játszottam úgy 2 hétig, majd pár napja megpróbálok felmenni egy szerverre. Be is enged, megjelenik a spawnpont választó, majd kicsap a szerver a következõ üzenettel:
Inadequate O/S Privileges
Ezt azóta folyamatosan eljátsza, és én meg nem tudok rájönni, hogy az O/S alatt mit ért a progi.
\"A Fény gyermeke vagyok!\" Csak ne vakítana annyira...
3.14159265358979323846264338327950288419716939937510582097494459230781640628620899862803482534211706798214808651328230664709384460955....
Úgy látom ,nem a legjobb az AvRs klánon bellûli a kommunikáció!😄DDDDDD
hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?
-tRs-Landor
Ha vmi qrvára nem mérvadó a statban,akkor ez az!!!!
Pláne azok után nem kéne ezzel "villognod",hogy itt kerestél rá választ pár hónappal ezelött,hogy hogyan lehet feltornázni....
Komolyan mondom,már nekem fáj,hogy ekkora barom vagy!!!
Gázkészülék szervíz: gazdoki.hu
This is the end (for you my friend) BF2 Topic 100k-s versenyének elindítója:)
jó,kezdtem kapizsgálni,mostmeg megvilágosodtam😊))))csak ne robbanjak fel,mint a halálcsillag😄
shrek:természetesen egybõl,hogy NEM TE!!!!<#mf2>#mf2>
<#nevetes1>#nevetes1>
-tRs-Landor
VAN kb egy tucat BF2 1.4beta2 RANKED! <#phone>#phone>
-tRs-Landor
schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"
ha már statnál járunk,3 dolog igazán fontos a fõ infók közül:SPM,K/D,acc...ezenkívül jó megnézni a különféle mapokon lejátszott idõt,h.elég egyenletes-e(nem karkandon tolt-e 990 órát az 1000-bõl...a többit meg nem is ismeri),s nem árt azt sem nézni,ki mennyit ül jármûben,s azzal milyen...én ezek után szoktam igazán érdeklõdni😊
mennyél vissza OFP-ni B+ <#hehe>#hehe>
shrek:lehet neked a k/d-d jobb az övénél...enyémet ne emlegessük<#nevetes2>#nevetes2>
-tRs-Landor