Battlefield 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
EZ NINCS ÁM MINDÍG ÍGY
Volt olyan, hogy a csapatomból én spawnoltam elsõnek, és épp akkor húztatok le egy zászót.
„Tanulni és nem gondolkodni: hiábavaló fáradság; gondolkodni és nem tanulni pedig: veszedelmes.” Konfúciusz
Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN
Mellesleg van 1-2 map, ahol ha nem szerzel repülõt és nem ugrasz a lehetõ leggyorsabban akkor nulla az esély, hogy megnyerd a kört...
hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?
A te urad békét és megbocsátást tanít, az enyém véres bosszút és a hatalom igazát.
a GSbf2 szerveren kilehetne venni a 2lefoglalt helyet? inkább rugjatok ki 2embert (akinek szar a pinge vagy telivan minusz pontokkal) ha felakartok menni.
Szinte sosemnincs kihasználva .
www.czekoart.hu
\"nemérted az anarhia annyira komplex h kellegy ember aki irányitja\"
Az ugy ezek szerint kozmegelegedettsegre okot adoan elintezodott meg a vita kezdete elott. Mar csak egy kis turelemre, joindulatra, es jolneveltsegre lenne szukseg mindenfelol, hogy ne nezzunk ki ugy, mint egy ovoda az Elkenyeztetett kis pocs utcaban, vagy ne adj Isten, egy parlamenti kozvetites.
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub
Még 1x : jelen pillanatban 30 mp a delay, aki azt mondja, hogy az 1 perc sok, de milyen jó lenne, ha lenne legalább 15-20 mp, az nyitott kapukat dönget.
Ezért lenne jó hogyha van egy 3. kör is.
\"One Group. One Spirit.\" Steam: kBagyula BF2: RogerNyul; BF2142: RogerNyul; CoDWaW: RogerNyul; MW2: RogerNyul; BFBC2: RogerNyul; WoT: RogerNyul
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub
amugy meg ha visszaolvasod ezt az oldalt akkor latod hogy tobben vannak a varakozas mellett mint ellene....;-)
A te urad békét és megbocsátást tanít, az enyém véres bosszút és a hatalom igazát.
Egyébként az tegye fel a kezét aki tapasztalt olyant, hogy mire õ belépett, addigra 2-3 ember már eldöntötte a pályát (mert lehet, hogy mire belépsz már eldöntötték a pályát, de a ha ezt mondjuk mindkét oldalról 10-10 ember teszi, akkor sajt).
Én se szeretten nézni.
Mindemellett azt veszem észre, ugyan az a vita megy itt mint kb fél éve😄
Annó még én tettem be a szerverünkre ezt a kis várakozást, de nem tünt fel hogy az az 1 perc alatt bármi is kimaradt volna az életembõl.
Elastic An-usZ Boys
Ezt hogy is számoltad ki herold? Mellékessen ha ennyire zavar a nagy arc akkor ne olvasd vissza a saját hozzászólásaid, meg fogsz lepõdni és még a végén szemenköpöd magad<#idiota>#idiota>
Elastic An-usZ Boys
Elastic An-usZ Boys
1. mindkét oldalra születnek gyorsak és lassúak
2. a tegnap emlegetett Karkandos eset : mire a Gatehouse-ba odaért foglalni a szakasz, addigra az ellenséges tank már eljött onnan, azaz ha a MEC oldalon kicsit is figyelnek, akkor nem tud a játék elején befutni a csapat foglalni + az ellenséges commander dobhatott volna rájuk artilleryt - de nem tette.
És úgy mellesleg Karkand publicon ember ! Aki sokat játszik rajta az kb. tudja, hogy az átlag public körökben a MEC oldal ívelten szarik rá, hogy mi történik a gatehouse környékén ! Mindenki a hotel és a square körül küzd, és élvezi a közelharcot. Max két embert szokott izgatni a háttérország (train accident, suburb és gatehouse) : a commandert és azt aki tankozni szeretne. Szóval amikor public Karkandon a MEC a kör elején elbukja gatehouse-t az nem amiatt van, hogy a páran lassabban lépnek be, hanem mert mindenki a hotelhez spawnol.
A nagy arc bejött, aranyos volt nagyon. Igyekeztem ellenállni, hogy cserébe megkérdezzem, hogy miért nem állítod be a 7th-s szerver map delayért 200 mp-re és játszaz azon a jövõben... Sikerült ?
Nem kell sok csak azt az 1-2 embert szûrje ki mint te vagy, akik eldöntik az elsõ fél percben, hogy melyik oldal lesz a gõztes. Kell a másik oldalra is játékos.
Szerintem a fél perc elég lenne, ha mindkét oldalon van 6-8 payer aki elindul, az már barátságosabb, és alig kell várni.
Állítsd be minél hamarabb légyszi!
Elõre is köszönöm!
„Tanulni és nem gondolkodni: hiábavaló fáradság; gondolkodni és nem tanulni pedig: veszedelmes.” Konfúciusz
Vondi már írt nekem a héten, már meg van eredetiben, de nemigen leszek otthon, ma vagy holnap talán tudok jönni, de a szeptember az biztos <#gun>#gun>
Lesz 5 napos ingyen Red Orchestra<#eljen>#eljen>
Vondival várunk szeretettel a csatatéren<#integet2>#integet2>
Egyébként mikor érkezik meg az eredeti gémed?<#nemtudom>#nemtudom>
Elastic An-usZ Boys
Egy dolgot nem értek. Ha nem szereted megvárni az ellenfeleket vagy csapattársakat hogy egyáltalán beérjenek a játékbe akik ellen játszanál akkor mit is akarsz te a multiplayer résznél? Ne vedd sértésnek mert nem annak szánom csak nem értem akkor miért nem üres szerveren vagy botok ellen játszol. Értem ezt úgy hogy ha gyorsan betöltesz a többiek lasabban, akkor csak te cirkálsz a pályán foglalgatsz de nincs ki védekezne stb😊 Ha pedig ez így van akkor a végén ígyis úgyis kempelés lesz a vége mert a lassú szerencsétlenek 1 pontra szorulnak. Kempelni pedig botokat is ugyan olyan jól lehet csak maximum a botok játékát nem rontod el😊
Nem kötekedek, csak tapasztalatból írom. Rengetegszer volt olyan hogy mire betöltötünk haverral addigra már csak alázták a csapatot és ebbõl alakult ki a 1,5 perces kör. Ha így szeretsz játszani akkor inkább azt írd ne pedig azt hogy a lassú játékosok a bénák és õket biza meg is kell elõzni hogy ne õk repkedjenek. Mellékessen nem is értem miért azokat a játékosokat nézed, ácsorgással nem nyerhetsz csatát<#idiota>#idiota>
Elastic An-usZ Boys
Megközelítem másképp a helyzetet!
Kiadok több tízer forintot a 2db geil ramra, ne azt keljen néznem, hogy idétlen játékosok Besenyei Pétert játszanak, vagy hogy ne épp arra érkezzek be, hogy magassági rekordot akar dönteni helivel.
Akkor kicsit érzékenyen érint,hogy ugyan várjuk már meg a lassabb pléjereket!😊
Mellesleg ott a 2. kör... Ott lehet revansot venni. Oda már mindenki egyszerre ér be.
hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?
ja igen,másnaposságtól mentes jóreggelt
BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D
Hmmm... Kicsit kiforditva ertelmezed a helyzetet. Olyan nincs a Forma1-ben, hogy meg kell varni a lassabbat a versenyen, de az startnal bizony osszevarjak a mezonyt, es aki korabban er oda, az nem indulhat korabban. Amennyire tudom fociban sem ugy van, hogy ha az egyik csapat ket perccel korabban megy ki a palyara, akkor gyorsan rughat 5 golt.
Egy 20 masodperces kesleltetes mar boven eleg, hogy a tobbseg be tudjon tolteni, es a nem is olyan lassu gepemmel ne arra spawnoljak, hogy a masik csapatbol valaki mar epp tabortuzet gyujt a Hotel mellet.
Három dolog amiért nem tartom jó ötletnek:
1, igen kicsi az esélye, hogy 2x16 fõ között csak 1 oldalra essen az összes gyors játékos.egyébként meg ha lámák, akkor úgy se sokat ér az egész
2, A világon nincs olyan, FAIRPLAY szabály, hogy a gyorsabbnak meg kell várni a lassabbat! Forma1 isten király lenne ilyen szabállyal...
3, b@sz! Van a csapatunkban egy játékos aki 3-4 percig szokott betölteni. Akkor õt is vajuk-várjad meg, mert úgy tisztességes! Ne csak annyi ideig legyen szünet amíg te beérsz...
Amúgy pálinkásat <#integet2>#integet2>
ilyen korán nem is tudtam hogy van reggel
kibaszott hajnalikelésû <#kocsog>#kocsog> bürökratikus rendszer ha valamit el akar intézni az ember a városban <#duma>#duma>
-tRs-Landor
Eddig tök jól mûködött a bf2, de amióta feltettem a special forces-t, nem müxik egyik sem, gondolom a patchelés miatt.Ha rámegyek az ikonra, bejön a fekete képernyõ és kidob az asztalra.Kicseréltem már a crackelt exét az eredetire, de nem jó.
A control panelen megnéztem, és 60 Hz-re van állítva.
Mi lehet a megoldás?
Squadok jelentkezésit várjuk(6fõ), max 1squad/klán, vagy akár public squad( itt max 1klán/2 ember)
Az idõpont augusztus végén, egy szobat este. (nagyából aug26)
Akit érdekel itt jelentkezhet, vagy kérdezhet.
Kis szépséghibája a dolognak, hogy nem csak közvetlen loading után vár annyi idõt, hanem a két kör közt is. Mondjuk én inkább várnék két kör közt egy percet, mint lekéssem az elsõ kör felét, és full esélytelenül induljak neki a pályának...
Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN
engem speciel félúton pécs és bp között kapott el ez az áldás, hát nemvolt gyenge...volt valami baleset is, egy rohamkocsiba csapott a villám, ami aztán koccolt egy teherautóval elég keményen...hát nemvolt szép látvány :S
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]
Kb 40cm-es víz állt az utcán. Aki átakart menni egyik járdáról a másikra annak számolni kellet azzal hogy min bokáig vizes lesz mindene. 😊
Bf2 topic 99K,120K! KisköcsögKör C4
FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]
fuckEA because of the 1.4!!!! I wanna do the dolphine diving!!! DD i miss you... vu|_v@**** premium member :PP