Battlefield 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

schrank
-ES KOLLÉGÁK LÉGYSZÍVES CSERÉLJÉTEK MÁR LE AZT A .....SZOTT WAKE-ET ÉS KARKAND-OT MERT MÁR MINDENKINEK TELE VAN A TÖKE EZZEL A KÉT MAP-PAL THX <#worship>
mindegy mire csak ezt a kettõt sûrgõsen el kéne felejteni <#wow3>

schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"

dronkZero
Na mondjuk erre az is rájátszott, hogy rengetegen fel voltak háborodva, hogy szarul ment a gépükön...

Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN

joebacsi
"Bf42-öl sokkal többen tértek át rá"
öö sztem 1 kezemen megtudom számolni, hányan mentek át, õk is mind a trsben voltak 😊

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

schrank
én is ezt mondtam a nagy 1GB-os patch után is kaka volt az egész
mondjuk nem tudom te mit májerkodol a szaros PK-dal amikor dc-ben mindenkire jutott minimum egy bradley vagy egy bmp amit persze 0.5 -ös géppuskával ki lehetett lyuggatni de valljuk be a legjobb el-alamein-i és gazala-i mapokon aki nem AT-s volt az halott volt <#hehe>

TS Zolly
Utolsó hetekbe is voltam fent szerveren. Tehát pecseltem én is. 😛

BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy

Zs0lt1
"nem kellett olyan pontosan lõni, mint dc-be"

hehe lol, ne az 1.00-t játszd, mert az olyan szar volt, mint állat! Kb 3 hétre rá kiadtak egy gyors javítást, azzal eltörölték az m60 és rpd erejét és onnan már tényleg tudni kellett lõni!

Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_

TS Zolly
Errõl beszéltem. Pontosabbak voltak a fegyverek. Szal dc-ben hozzászoktam a pontosabb lövésekhez, fõleg, hogy iraki részen állandóan az állítólag pontatlan pkm-el voltam, ezért nem volt nehezebb nekem, mint aki ott ,, nevelkedett,, . Szekrény bavátunk átkozodott is eléggé a pkm miatt.
Én spec a dc-s emberekrõl beszéltem, kik kipróbálták, de törölték a vijetnámot. Bf42-öl sokkal többen tértek át rá. De lehet, rossz játék mellett tényleg dominált, hozzá voltak szokva a nagy térhez, és vijetnám alatt bezártsági érzésük volt. 😊

BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy

Rusid
Szerintem azért lõttél jobban mert sokkal potosabbak voltak a fegyverek. Amúgy elég sok régi bf42-es arc volt a Vietnámban pl cb-bõl sok ember nálunk is sokan 42-bõl jöttek, de tény hogy kevés ember jött át 42-bõl, de pl nemzetközi szinten sokan jöttek át 42-bõl. Ennek mondjuk valószinü az az oka ,hogy a játékmenet eléggé durván megváltozott ,42-ben inkább a nagy terek domináltak még vietnámban inkább a közelharcokon volt a hangsúly, a tankok se kaptak akkora szerepet a dzsungelben és nehezebben is lehetett velük érvényesülni fõleg a helik miatt <#ravasz1>.

Sose magyarázkodj - a barátaidnak nincs rá szükségük, az ellenségeid meg úgysem hisznek neked.

mNzJean
Na ma este , adok még egy esélyt a bf2142-nek bár nem hiszem ,hogy valami csoda folytán megváltozik a véleményem.Szerintem a közeljövöben olyan nagy nevü gamek fognak napvilágot látni amivel ez nem veheti fel a versenyt.

xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info

TS Zolly
Jejejeje!! 😄 Jó kis scud! huu de mennyire komáltam. Ha valaki rendesen megtanulta használni, az már fél siker volt egy waron. 😄

TS Zolly
Ezerszer megvitattuk. BF egyik része sem realis, ne is keress benne. Helik vezetése a dc-be tényleg nehéz volt, én a mai napig sem tudom rendesen használni.

Rusid
Nekem egyébként a DC nem tetszett bár nem játszottam vele sokat, de én pl hülyét kaptam hogy lespawnolok erre nykamba esik egy atombomba, na mondom nem baj újraszületek arre megin valahonnan kilõ valami kurva messzirõl ezt még eljátszottam párszor és meuntam. Mondjuk a helik nem voltak rosszak, de a bfv után rohatd fürgék voltak úgy lehetett velük pörögni, hogy az még az én realításérzetemnek is sok volt.

Sose magyarázkodj - a barátaidnak nincs rá szükségük, az ellenségeid meg úgysem hisznek neked.

TS Zolly
Azé annyira jóba nem vagyunk 😄DD 😛

TS Zolly
Ja. Nem is tok hirtelen olyan játékost, ki megmaradt vólna hosszabb ideig a vietnámnál. Vietnámosok nagyrésze a régi bf42-esek, és az uj, kik nem is ismerték a régi bf-t kerültek ki. Volt olyan is a régi bf42-esek közt, kik kipróbálták, majd törölték a gépükrõl. Pl igy került a CoR klánba Bogita, a trs-bõl. Nekem is megvolt, megvan a vijetnám, de csak akkor szoktam feltelepíteni, mikor a video kártyámat teszteltem. Maga az ölések jobban mentek nekem vijetnámba, nagyobb volt a k/d ratiom mint dc-be, de ezt annak tudtuk be, nem kellett olyan pontosan lõni, mint dc-be. Maga a játék hangulatosabb volt, szebb is, de mint játék, felejtõs. De kár ezen vitatkozni, hisz tudjátok, kinek a pap, .... 😄D

<#worship><#mf1>

Danee
"a helikopterek is nevetségesen viselkedtek a dc-s helikhez képest "

vagy foritva??
az a jo ha ahogy belepattansz már szállsz is fel? 😛

dronkZero
Elég szarul kellett ahhoz lezuhanni, hogy túlélje a repcsi... De látom, te még lezuhanni sem tudsz rendesen... 😛 😊)

Na meg a helik... A DC ûberhelijei. Amivel ha felszálltál, a joyt eltoltad balra fel, akkor a heli elkezdett pörögni a tengelye körül, lezuhanás nélkül, egyre gyorsabban, a végén már gyorsabban pörgött, mint a rotor... Na, az már fizika, meg élethû modellezés, ugye?

schrank
az hogy ugyanaz volt igaz rá amit a bfv-rõl írtam csak dc-álruhába volt bújtatva de mint tudjuk nem a "ruha" teszi az "embert" <#nezze>

schrank
nem az a baj hogy lezuhan hanem ha már lezuhan akkor legalább robbanjon szét ne csak a fényezést karcolja össze <#idiota>

"játszhatatlanul szar volt"
még is mi nem teccet benne?

schrank
milyen két körrõl beszélsz kipróbáltam a régi PoE-t is és nem csak a kezdetit hanem az 1GB-os patch-est is <#nezze> ami elég szép volt a dc-hez képest játszhatatlanul szar volt és most már örülnék ha a régi dc-sek befejeznék az ebédet és kiállnának mellettem <#vigyor5>

BEAST
jo , te nem erted, ennyi 😄 ... ha szol a zene a jatekban nem tud koncentralni ezert lezuhan/felrobban , ez is a fizika miatt van <#idiota>

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

dronkZero
Nabazdmeg, egy éve fikázod a BFV-t nekem, és csak most esett le, hogy te "motor"-on nem a grafikai engine-t érted, hanem a fizikát... Egyébként rohadtul nem értem, mi bajod van a fizikával, ahhoz szerintem nem is nyúltak hozzá, csak átvették egy az egyben a BF42-bõl.

mit tudhat a hangulatrol aki csak max 2kört jáccott a viettel😊

Rusid
Nem baj soha nem fogod megérteni hogy mit jelent egy játéknál a hangulat, de nem is akarlak róla meggyõzni. A jármûvekkel meg nem igazán értem mi bajod volt nekem kifejezetten tettszettek, a motorja meg szvsz. ugyan az volt mint a 42-ek csak kicsit grafikailag feltupírozták.

schrank
én nem értem miért jó egy online fps-nél ha szól a zene a sok botfülü gec; így sem hallja ha valami vagy valaki közeledik így meg pláne <#idiota>
a vietnámnak akkora szar motorja volt hogy aki DC-bõl átment bfv-be kipróbálni bármilyen jármûvet két dolgot tehetett vagy elsírta magát vagy röhögõ görcsöt kapott a légi jármûvek fizikája olyan szar volt hogy a MIG-gel lezuhantam az erdõbe és a repülõ félig sérült csak le és csak azért nem szálltam fel mert a fák útban voltak a helikopterek is nevetségesen viselkedtek a dc-s helikhez képest a szárazföldi járgányok is "érdekesen" mozogtak .... egy szó mint szász ha én régi zenéket akarok hallgatni akkor bekapcsolom a sláger rádiót de azt sem játék közben mert kurvára idegesít <#ejnye1>

dronkZero
Arra leszek kíváncsi, hogy mennyi ideig fognak foglalkozni a 2142-vel. Kiadják, eltelik pár hónap, kiderülnek a bugok, és az EA/DICE addigra már ugyanúgy le fogja szarni az egészet, mint most a BF2-t, mert búszterpakkot gyártanak a 2142-höz, vagy teljes mellszélességgel belevetik magukat a nagyonszuper, korszakalkotó, eztmindenkiszeretnifogja BF3-ba.
Nekem szerintem a BF2 volt az utolsó DICE játék, amiért pénzt tudtak kihúzni belõlem.

Project reality moddal nem játszik senki?

SoG TeeMeeee

BEAST
<#hehe>

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Rusid
Jah ezt a nagy üvöltve fikázását én sem értem, valószinü az áll a háttérben amit mondasz 😄.

felpillanto
sztem az uj bf ugyan olyan vacak lessz mint bf2 búszterpakkok

dronkZero
Te Schrank! Egyre biztosabb vagyok benne, hogy te _féltél_ a dzsungelben, azért fikázod itt a BFV-t. Szar volt, mi, hogy nem tudtad, honnan lõtték szét a segged? Hogy minden bokorban ellenség lapult? Aztán valamivel el kell terelni a témát arról, hogy tele a gatya, így amikor csak szóba kerül, fikázod üvöltve.

Rusid
Hallani lehet hallotál de látni már nem láttál. Mikor benyomtam a Ride of the Valkyries-t akkor erõsen pánikoltak a Vietkongok 😄.

SigS
Ja, kb 1 eve <#zavart1>

"A barátok olyanok mint a hópelyhek. Ha lepisiled őket eltűnnek" :)

Lehet,hogy van olyan bug,hogy lelövöm az ellenséget és az TK-nak számít amiért meg is büntet?

Az a fos amibe csak egy irányba mehetsz, és mindenkit le kell lõni aki szembejön?
Az az ami annyira jó?

&#8222;Tanulni és nem gondolkodni: hiábavaló fáradság; gondolkodni és nem tanulni pedig: veszedelmes.&#8221; Konfúciusz

Yan
ketten egy Zsuzsira, az gruppen! <#ejnye1>

&#165; xfire: kistekila

igen deh amikor párban mentunk esélyed sem volt😛

Yan
Zsuzsit nem lehetett olyan könnyen fogdosni!
Messzirõl hallottam ha jössztök 😊))

&#165; xfire: kistekila

SigS
Hihetetlen nagyot fug bukni a 2142...
Nem adok neki sokkal tobb idot mint akarmelyik BF2 modnak vagy expansion packnak <#levele>

"A barátok olyanok mint a hópelyhek. Ha lepisiled őket eltűnnek" :)

Rusid
Akkor már inkább WWII online és elverjük a gaz szöviket 😊.

A Bohoc
<#eljen><#worship>

Egyet értek!

Bohoc the wild king!

3TOMI3
ezért gyere wowozni <3 <#ravasz1>

o.O -.- ^^ Ezekiel 25:17 -tRs- T.O.M.I.

Rusid
Uhh ezt egy postba kellet volna nah mindegy. Szvsz. ott van elbaszva a bf2 legalábbis war szempontjából, hogy õsszevissza lehet spawnolni, mert bár vietnámban is lehetett lyukra meg dobozra spawnolni mégis sokkal egyenesebb volt egy war ,viszonylag jól meg lehetett tervezni egy meccset. Ha tényleg minden szarra lehet majd spwnolni 2142-ben akkor a warokon nem is lesz szükség taktikára csak egy körbe körbe futkározás lesz az egész és az a csapat nyer amelyik jobb skillekel rendelkezik, lealacsonyodik a játék egy CS vagy egy UT szintjére már a bf2 is e felé haladt, de úgy tünik éppen ez a célja az EAnak, mondjuk van benne valami hisz a klánosok csak az össz játékosok kb. 10% teszik ki ,nem ezekbõl fog sok pénzt kihúzni hisz ezek nem vesznek booster packokat nem nagyon érdekli õket ,hogy a kard helyett vehetnek jó pénzért lézerágyút. Viszont jönnek majd a janek schrank<#hehe> féle vérpistikék és akkor nekünk milyen jó lesz. Szóval én biztos nem adok ki pénzt a 2142-ért már a bf2 õt is megbántam ,hogy megvettem rögtön a megjelenés után, de hát a franc se gondolta volna hogy a 42 vagy a Vietnám után ilyen fost képesek kiadni a kezükbõl (és nem a bugokra gondolok), pláne nem úgy ,hogy a 2142 csak egy modnak tünik.

Rusid
Mondjuk nekem a bf2 már az elején se adta visza azt amit a Vietnam nyújtott.

Rusid
Szipppppppanáááááááás szipppantááás méééélyre!!!!!!!!!!!! ÁÁ tényleg nagyon hangulatos játék volt, csak bepattantam a helibe benyomtam a beach boyzt és nekiáltam Zsuzsit fogni 😊. Valamikor nyomhatnánk egy nosztalgia wart.

Sawyer 01
Ahogy látom a bf2nek is annyi 😊

AMD 3700+, 1GB DDR, Geforce 7600GST | A helyesírási hibákért a billentyűzetem a felelős. | d|O_o|b

Zs0lt1
<#eljen> <#worship> <#integet2>

Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_

DummyBoy
Mer azvót a kirááááJság 😊 😊

De az tény hogy épületes fíílingje volt/van a Vietnamnak ... ha nagyon depi vagyok, mindig elõveszem, beficcenek a kopterbe, Valkûrök izzít és mehet a darálás 😊

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

bakvarnyu
ha vietnámos játék akkor inkább a Vietcong 1 ,na annak tényleg vót fílingje, csak kár hogy multiba nem nagy szám.