Battlefield 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
http://arstechnica.com/news.ars/post/20060831-7632.html
"The ads will initially appear in Battlefield 2142, apparently because gamers from the future have traveled back in time to tell EA that combat is only realistic when it features billboards promoting Visa. Need for Speed Carbon will also get the dynamic ad treatment, making the game look as realistic as your Friday night street races through Vegas. You do race through Vegas on Friday nights, don't you?"
Szóval BF2142-ben lesznek reklámtáblák, amiken hirdetések fognak látszani, ezúttal azonban valódi cégeké.....
http://flatline.hu.googlepages.com/arcanecrafting The long lost and forgotten art of creating powerful items with magic
shotok vannak?
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info
A csapat:
JCSR
coRDHA
EdC
25th
VENY
B csapat:
Dr.
Dragon
SoG
Horda
VENY
Eredmények:
Gulf Of Oman
A/MEC/ 434 - 139 B/USA
A/USA/ 432 - 268 B/MEC
Strike At Karkand
A/USA 435 - 367 B/MEC
A/MEC 431 - 362 B/USA
Összesítve 1731 - 1136 az "A" csapat javára!
GG All!
Köszi minden csapatnak aki eljött és természetesen a VENYnek, akik szervezték az egészet!<#eljen>#eljen>
Horda Maki!:D
schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
~LoB~ vs. DR
1123-821
GG
Team GIGABYTE
BAKKER ... Te egy napod akarod említeni a BF-eket meg a fizikát???? Végülis ja ... a fizika témakörébe tartozik az elektromosság, az meg kell a kompjúternek hogy BÉEFezzél ...
Ekkora ordító baromságot ... repülõgépek fizikája??? Ott az IL-2 .. vagy próbáld ki Lockon Flaming cliffs Su-25T-jét ... Istenem, ha egy ilyen árkád dologról vitatkoztok, akkor blõdségeket ne keverjetek már bele ...
Nem mindegy hogy esik le az a qrva Mig ... az egyikbe mint egy ónbili, a másikban meg alubili ... ennyi ...
Tudom, hogy mindent szerecc lefikázni 😊 De az ilyen dolgokat ne keverd már bele olyan játékokba amik nem errõl szólnak ...
Én ezért vagyok inkább gyalogkakukk a BF-ekben ... ha repülõzni akarok akkor repülõzök ... BF-ekben inkább haverokkal ökörködök ... de nem fogok heteket várni a leszálópálya mellett, meg kiismertni a gépeket ... arra ott a Lonci ... Az bõven elég erre ... Szóval fizikát szerintem ellehet ...
- "Mikor lesz kész az új peccs?"
- "Egy hát ..."
- "Múlt héten is ezt mondták!"
- "Egy hét ..."
A blöff mintájára ...
AMD 3700+, 1GB DDR, Geforce 7600GST | A helyesírási hibákért a billentyűzetem a felelős. | d|O_o|b
frx|Deqwator \"tudod deqi, mi szeretünk és egyben féltünk téged :D\"
AMD 3700+, 1GB DDR, Geforce 7600GST | A helyesírási hibákért a billentyűzetem a felelős. | d|O_o|b
Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.
Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.
az ase miért nem mutatja nekem a szervereket? az antik szerverek, pedig mind szürkék.
HELP !
This is the end (for you my friend) BF2 Topic 100k-s versenyének elindítója:)
lehet az volt a szép, hogy nem egyforma a játékmenet.
¥ xfire: kistekila
This is the end (for you my friend) BF2 Topic 100k-s versenyének elindítója:)
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
12 vs 12 -ben keresünk ellenfelet.
Kezdés 7-kor lenne. Akit érdekel privátban válaszoljon
Igyunk sört jól!
BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy
BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
meg azért hozzátartozik, hogy 42ben van a legnagyobb potenciál az eddigi bfek közül...még ma is vannak aktív magyar klánok, akkor pedig speciel ereje teljében volt, így a vietnek tényleg csak mellékvágány szerep jutott ilyen szempontból...valahogy jobban bejött a második vh
ettõl függetlenül nemvitatom, hogy nagyszerû játék (az egész ugye eod-al kezdõdött, nemfelejtem el, mikor az akkori csapattal bepróbáltuk a modot, 2 perc után mind a 8an ott ráztuk a fejünket a rádió mellett 😄 ökörködni iszonyat jó volt, de klán szinten akkor még bõven volt spiritusz a 42ben, így nemnagyon voltunk rákényszeredve egy olyan játékra való átállásra, ami eléggé más játékmenettel rendelkezett)
Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN