Battlefield 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

mNzJean
Jöhetnénk mással is , de ez nem az a topic , és nem tisztem itt senkit meggyõzni , aki szerette az úgy is érti mire gondolok aki meg nem annak meg hiába is próbálnám elmagyarázni.<#email>

xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info

bakvarnyu
mindig csak a helivel, meg a hulye zenevel josztok<#vigyor1>

mNzJean
Akár hiszed akár nem , a vietnamban komoly klánélet volt , cb warok ,kupák , hazai csapatok meccsei ,lanok , jó kis közösség + egy jó év amig ez tartott<#eljen> , megnézem majd,hogy ez az összecsapott ûrbattlefield meddig lessz az érdeklõdés középpontjában.Vietnamot még csak egy lapon sem emlitem a bf2142 vel ,mert a vietnek feelingje volt , amikor bepattantál egy huey-be és dübörgött a jó kis zene , azt az érzést nem adja vissza egy összecsapott siklótank, de még egy hiperszuper harci lépegetõ sem.

schrank
az nem lehet mert az a vietnám volt <#kuss>

schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"

mNzJean
Én úgy vettem észre ,hogy erõsebb grafikai beálításokon is simán elfut ,mint a bf2.Szerintem a hivatalos demo sem fog sokkal többet mutatni , amit láttam nekem elég volt belõle.Nem akarom elvenni senki kedvét ez teljesen az én véleményem , de arra fogadást is merek kötni ,hogy ez lessz a battlefield sorozat legrövidebb életü játéka.

alma2
nalam se jott elo soha, erdekes csillagallasok kellettek hozza, hogy igy kilepjen, de akinel egyszer elkezdte, soha nem hagyta abbaa 😊
/konkretan en is csak a haveromnal lattam ezt a problemat/

szerintem

schrank
majd a hivatalos demo után mondunk véleményet <#whatever> pláne a PoE2 után <#zavart2>
amúgy hardverügyileg mennyire szívja ki a gép lelkét <#ticking>

mNzJean
Hát skacok , kipróbáltam a bf2142-õt , kb 1 óra játék után azt tudom mondani ,hogy ez egy kalap szar, aki ezért pénzt fog kiadni az bánni fogja egy jó darabig, ezt az igénytelen összecsapott játékot ,teljesen kiábrándultam belõle.Mondok egy példát , amikor a bf2 demoja kijött kb este 9- reggel 4 ig toltam az elsõ instal után , hát ez a bf2142-nél 1 óra volt meg asszem ennyi is marad.Sajnálom nagyon ,mert sokkal többre számitottam , lehet ,hogy én nöttem ki ezekbõl az ûr kütyüs , lépegetõs játékokból ,de ennek a valódi háboruhoz lehet az jövõben-multban sok köze nincs.amikor megláttam a siklótankot és beleültem és úgy csuszkált a pályán szó szerint mintha jégen szánkóztam volna vele , akkor nyomtam egy disconectet.Ezzel a progival csúnyán fel fog sülni az EA. Vicc az egész , elhihetitek.<#falbav><#rinya>

Kovács legény
de volt ien ,az eggyik peccsnél ,aztán kijavitották egybõl (lehet DCfinalnál vot nemtom)

www.czekoart.hu

TS Zolly
Ilyenkor bekelett állítani a hárdveres gyorsítást a hangnak. 😄D

BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy

schrank
olyan volt dc-ben hogy aki azt hitte jó gépe van de csak integrált hangkártyája volt és max minõségre állította annak belaggolt <#hehe>

Beers
Nálam sem volt soha ilyen!

DC 4ever!!! http://hulyesuttyok.fw.hu / http://desertcombat.freeweb.hu / DC 15k / Bf2 topic 2. 100k :P!

TS Zolly
DC-en ilyen hiba nálam soha nem volt. Sõt! A környezetembe lévõknek sem. Mitöbb, fórumon sem fórdult elõ ilyen probléma. Pedig a kezdetektõl üzte szinte a dc-t.

BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy

schrank
érdekes én ilyednekre nem emlékszem pedig én 1 évig harcore DC-s voltam ami azt jelentette hogy napi átlag 4-5 óra <#whatever>

item
Abba ne is reménykedj, az SLI hozza a legtöbbet a konyhára, mé venne a júúzer két kártyát ha nem támogatja a drájver. <#hehe>

Ebbe már QUAD SLI is benne van <#rolleyes>

3.14159265358979323846264338327950288419716939937510582097494459230781640628620899862803482534211706798214808651328230664709384460955....

alma2
Hahaha, tegnap szoba jott egyik haverommal miert nem toltuk tobbet, a desert combatot anno, amikor mar netunk is volt a valasz eleg egyszeru, sot az ujoncoknak is ismert probelma, mert mindig kivagta a join gomb kattintas utan a desktopra 😊
Bar ott meg respawn-nak hivtak, ha jol emlekszem.Es visszagondolva tenyleg igy volt. Hiaba tettuk fel ujra, barmit csinaltunk, ot allandoan kivagta, ha nem az elsore masodik harmadikra biztos.Vagyis pontosan hany eve nem kepesek kijavitani a Bf-ben ezt a problemat ? a Jelek szerint sikerult nyomokotessel visszatartani par evig, aztan ismet elojott 😊 szanalom ...

szerintem

Mikor láttuk, hogy fel lehet jutni a tetõre, mi is nagyon akartunk ám.
Nem is nagyon védekeztünk a fél csapat azzal volt elfoglalva, hogyan lehet oda felmenni, a második kör végére azért rájöttünk, csak közbe vége lett.

&#8222;Tanulni és nem gondolkodni: hiábavaló fáradság; gondolkodni és nem tanulni pedig: veszedelmes.&#8221; Konfúciusz

Beers
Nvidia vga driver!
Remélem ezt az sli-s sz@rt kivették belõle!

DC 4ever!!! http://hulyesuttyok.fw.hu / http://desertcombat.freeweb.hu / DC 15k / Bf2 topic 2. 100k :P!

kBagyula
Forceware. 😄

\"One Group. One Spirit.\" Steam: kBagyula BF2: RogerNyul; BF2142: RogerNyul; CoDWaW: RogerNyul; MW2: RogerNyul; BFBC2: RogerNyul; WoT: RogerNyul

TS Zolly
E mi?

Crem

Windows XP/2000 32-bit

Version: 91.47
Release Date: 1.9.2006
WHQL Certified

Ha valakinek esetleg elkerülte volna a figyelmét...<#vomit>

hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?

20 mp? 😊)) akkor te valahol megáltál kifújni magad 😄DDD .. spawn - rámesik 3 gránát (wtf) .. spawn - egybõl sprint kb 5m-t kereszttûz (múrvaélet) .. spawn alap - rohanás elõre gránátdobálással, medikcsomagolással nahh itt talán megvolt a 20sec 😄D

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

köcce... erre nem is gondoltam hogy ott megvan ez is<#idiota>

A Bohoc
Köszönöm. Ez volt a hiba!

Bohoc the wild king!

SigS

"A barátok olyanok mint a hópelyhek. Ha lepisiled őket eltűnnek" :)

valakinek megvan a battlefield 2 armored fury zenéje? amikor tölti be a pályát...
ha valaki fel bírná tölteni pl ide akkor azt nagyon megköszönném

Danee
szvsz POE2 topic a te helyed

Kovács legény
mappok nincsennek vagy szerverek vagy singleplayerben akartál játszani?

www.czekoart.hu

Nem hagytad beixelve a ranked szûrõt???

UNATKOZIK? VÁSÁROLJON MOSÓMEDVÉT!

A Bohoc
Sziasztok!Egy kis segitség kéne a P.O.E ban feltelepitettem de nekem nincsenek mappok!!Vajon miert?mit kell még tennem?köszi a segitséget elöre is!

Bohoc the wild king!

TS Zolly
DC-ben pixelezni szoktam. 😄D

vsly
Inkább fordítva igaz...<#awink>

Gázkészülék szervíz: gazdoki.hu

Zs0lt1
azok a Titan-ok.
Ez csak Titan játékmódban van.
kurvahosszú lenne leirni a titan játékmódot, de bf.hu-n tuti megtalálod 😄

Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_

SigS
Csak az a gaz vele hogy 8vs8-ban is tul kicsi...nem tudo ti hogy voltatok vele de en 20 mp-nel tovabb nem tudtam eletben maradni...

SigS
Mi a tokom az a kek meg piros eger ott felul? <#vigyor5>

Egyre inkább az az érzésem, hogy az EA (DICE) már rég készen van az 1.4-el, csak direkt (talán marketing okokból) húzzák el a kiadást.
Egyszerûen nem hiszem el, hogy olyan nagy bugot találtak volna az utolsó pillanatban, amelynek kijavítása hetekig tartana...

Zs0lt1
figyelj, engem a bf vietnam-ban végig kempernek neveztek, s bár néha igazuk volt kurva soxor nem.
szal azt akarom mondani, hogy le se szard, bizonyos embereknek mindíg fáj, ha lelövik õket, legyen az kemp vagy más.
ha valami nem tetszik, szülessenek meg másik bázison!

Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_

koschwarz
<#szomoru2>

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

Azért úgy tûnik a BF2 közösség nagy része már örök életre olyan marad, amilyenné az EA/DICE tette.....

Tegnap POE2-ben lekempereztek, mert egy artillery-vel beálltam egy zászlónk mellé, és lõttem a mellettünk lévõ, ellenséges zászlót, amíg oda nem értek az egységeink.

Ismétlem, POE2, nemranked, artillery.

.... WTF?

http://flatline.hu.googlepages.com/arcanecrafting The long lost and forgotten art of creating powerful items with magic

áá haggyad 😊) engem néha ojjan hejjrõl lõttetek agyon ho aztse tudtam ellehet oda egyátalán jutni 😊) tanúlságos volt az biztos

Koschi: mint a karkand 16os csak kb negyed akkora területen és minden zászló foglalható 😊)

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

Running
A huncup oldal elvileg rendbejött, lehet próbálgatni.

koschwarz
jah, huncup oldal...<#ravasz1>

atomboy
Egy cutom palya. Huncup oldalon lathattad. 😊

BF2 100K 131K 133K TDU2: atomka

koschwarz
mijaza street?

dronkZero
Mi is köszönjük!
Az a street nagyon agyatlan. A második kör végére végülis megtaláltam a létrát a tetõre, hátba is defibriztem a lídereteket! 😛 Aztán elfogyott az utsó 3 ticketünk is... 😊

Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN

schrank
attól hogy lesz a game-ben titan mod attól még megmarad a foglalgatós is meg talán ha jól emlékszem lesz TDM is ebbe a bétába nem tettek bele mindent <#nezze>

JCSR ODIN
Egyébként szétszedik.

NYuSZ-MuSZ OD!NYuSZ !!!TATTER FOR PRESIDENT!!!

Ez nagyon LOL, EA fórumon találtam:

"the BF2 Community has died, and EA is the medic which has gracefully walked over the BF2 Communities corspe like a medic noob in Karkand"

<#hehe>

koschwarz
valami hivatalos bejelentés lesz a jövõ héten az 1.4-gyel kapcsolatban, részleteket nem ismer, de biztos benne, hogy jön!

az alatta lévõ szöveget is lefordítanám, de nincs sok értelme.

Running
Várom a csapatok jelentkezését akik beszállnának egy mini POE2 kupába. Szeptember közepe vége felé indulna a dolog.
Akit érdekel az jelezze.
A horda mindeképp indul, vagyis eddig 1 csapat.<#nyes>