172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
n003 #157814 jaaa azaz igen az valójában nem volt :D .. -
Fuji neked ösz-visz annyi a bajod az egész témával hogy 2 lélektani állapotot akarsz közös nevezőre hozni, ami lehetetlen. 1. Azt , hogy ők minden nap keményem waroztak ,gyakoroltak , taktikoztak, és jó eredményeket meg "elismerést" szereztek. 2.Meg azt hogy mi feljövünk esténként és tolunk egy kis bf 2 őt ,hogy szórakozzunk . Amíg ezt nem fogod fel te se vagy jobb a többinél . Ja ez ugyanúgy vonatkozik a HEG ellenesekre is csak ők a 2. al kezdjék és utána az 1. És ne mond azt hogy te nagyon is belátod mert minden hsz ed arról árulkodik hogy nem bírod ezt felfogni. Mi nem fogunk vkit azért elismerni mert napi x óra játékkal , heti y PCW vel gyakorolva elérnek egy 1./2. helyet . Viszont elfogjuk ismerni azt aki pl a mi szórakozásunkra (és nem kicsit saját haragjára) funwarokat szervez. Ti pedig soha nem fogtok elismerni egy láma bandát aki nem tud 2 éve egy rendes wart játszani senki ellen, és jobban érdekli őket a röhögés a flém meg public funolás mint egy nemistommivoltaneveopencup . Na igazából amint ezt felfogja mind a 2 oldal rá fogtok jönni , hogy soha a büdös életben nem fogtok tudni megegyezni ha nem enged mind a 2 oldal valamennyit. (Na végülis ez nem is csak neked szól fuji hanem így a közösbe.)
"Nem mesélek precedenst, pedig tudnék, de elszaladna veled nagyon a ló, és különben sem ez volt a lényeg, hiába hegyezed ki erre ilyen izadságszagúan." Tudna mondani olyan esetet , hogy többet számít nek ia játék mint a való élet , de tudja hogy eltúloznád megint és nem is ez a lényeg , hiába ezt akarod elérni . (saját példa nem bf el kapcsolatban évfolyamtársam hazament suliból és az annya szólt rá másnap reggel 6 kor hogy készülni kéne suliba (WoW).)
" Az a baj, hogy fel sem fogod, hogy lehetséges, hogy valami nem úgy van, ahogy a kis agyaddal elképzeled" Ezt fejtettem ki az 1. részben.
"Egyébként te aktívan szeretnél játszani, úh visszakerültél a HEG-be. És?" Asszed érdekel minket hogy te megint a pr0kal játszol ?
Végül hozzátéve , fogalmam sincs mi a franc zajlott/zajlik köztetek meg a klánok közt, de olvasva hszeiteket teljesen az ovodás önmagamra emlékezetnek amikor veszekedtem haverral az oviban hogy: Nekem van igazam. De nem is mert nekem. De nem mert nekem ... Kicsit felnőhetnétek (és most nehogy akár fuji akár running aztmondja hogy nézd meg hogy írtam a hsz em végére hogy felőlem vége... mégis újra és újra válaszoltatok és szidtátok egymást) és ezt én mondom aki 2 hónap múlva lesz 19. tudom de amit ti itt műveltek ez már nem nevetséges , hanem szánalmas.
Fuji te ha CS:S ezni akarsz nyaggas engem meg sergit a HEG helyett mi mindig megyünk.
Na kb ennyi . Tudom most fog jönni hogy miért pofázok bele ha nemtudok semmiről , meg semmi közöm hozzá. Hát tudok már róla többet is mint szerettem volna az írásaitok alapján, közöm meg bőven van hozzá mivel egy nyílt fórumon vitáztok nem privátban .Na jó már tényleg befejezem mert lassan többet írok mint fuji
-
Irigykedik a fene, legyetek boldogok, csak ne vonuljatok fel a többi ratyival, mert de ná má-t követek el rajtad! :DDDD -
Korpsweb #157811
-
van az 150 is:D! -
De még mindig csak 160 centi magas :) -
Korpsweb #157808 járok futni , meg thai-boxolni... 100-ról leadtam 92-re :P Ez a Bari már új Bari ;) -
Korpsweb #157807 na tessék...irigykedik... -
Meg buzi :DDDDDD -
Bari meg fasz! -
Korpsweb #157804 ő már régen kikosarazott
most fuji-val járok <3
-
Fuji: a raven jobb mint atwe,dávid? -
Mivan puhos, beszólsz?
-
alap reg<barkácsolt reg<waib reg<enyém<buziké -
na bammeg szerintem ne akarjatok heg el warozni:D
ma(most) bioxarosokkal gathereztem 2es kádétól jobb nem volt:D
nagyon baszta az agyam, az volt a legjobb amikor karkand szkveren
pálya jobb oldalán elmentem... aztán hátba akartam lőni a zászlót védő fekvő semmit nem tudó rólam embert odamentem az meg csak lőtt, 3-4-5 golyót lőttem a fejébe 1 helybe állva, akaból amit loptam, és semmi aztán csak meg halt 6-7 golyótól 1méteről szval a fegyver nem is szórt az nem is látott engem...stb ott feküdt békésen lőtte a 300 méterre lévő csapattáraimat... de megöltem
-
Mondjuk mostmá kezd a flém is unalmas lenni azér
-
Fuji nem bírta a fesszt és elkezdett személyeskedni:) -
Boldogan adok mindenkinek én már csak ilyen önzetlen vagyok:) -

-
n003 #157795 mér? megkérted a kezét és igent mondott? :DD -
Korpsweb #157794 omg wtf? ki nem kapott eddig itt? :D öööö sztem a KTC homokos :D:D:D -
Ne erőlködj:) -
ahahah.Annyira fényezted magad a hsz elején, hogy a végén valahogy nagyobb csattanót vártam :) -
Jajj ne osszad már az észt, neked sincs belőle sok. Azt hiszed felidegesítettél? Messze vagy te attól, ezen a témán meg különösen. Értő olvasás megint nulla. Fárasztasz, és unom hogy mindent ötször kell leírnom. Nem vagyunk egyenlő vitapartnerek,kitalációkkal pláne nem fogok vitába szállni. Ráadásul teljesen biztos vagyok benne, hogy nem egyenlő az élettapasztalatunk, úh magamról meg pláne nem vitázom veled. Nyertél, örülhetsz. -
Sokáig tart kimásolni és macskakörmözni.
Meg én rendesen elszámolok 10ig :) -
Nem számoltál el tízig és így nincs sok értelme :)
Próbáld újra mert az egész tele van hülyeségekkel amikkel még vitatkozni se nagyon lehet.
"Nem mesélek precedenst, pedig tudnék, de elszaladna veled nagyon a ló, és különben sem ez volt a lényeg, hiába hegyezed ki erre ilyen izadságszagúan." - pl ennek mi értelme van azt nem igazán tudom.én legalábbis nem sorolom az értelmezhető szöveg kategóriába.Légyszives fogalmazd már meg úgy, hogy még én is megértsem, nehogy egy lényeges pontja felett csússzak át a mondandódnak.
" Az a baj, hogy fel sem fogod, hogy lehetséges, hogy valami nem úgy van, ahogy a kis agyaddal elképzeled" - ez ugyan úgy igaz rád, mint rám és úgy mindenkire.Bár érdekes módon, ma már bevallottam párszor, hogy tévedek :)
"Egyébként te aktívan szeretnél játszani, úh visszakerültél a HEG-be. És?" - na ennek sincs semmi értelme számomra.Pár hszel lejjebb fejtettem ki, hogy 2-3 hétig, nem leszek BF közelben.De ugye te mindent felfogsz és értelmezel :)
"Mit szeretnél mondani ezzel kisöreg?:) És hogy a David meg Matt is olvassa? Most mi lesz? " - te akartad, hogy szóljak nekik, csak gondoltam tudatom veled, hogy olvassák a fórumot :)
"Te miből olvastad ki hogy engem az ő elismerésük érdekel kiscsillag?:))))" - abból, hogy amikor volt egy olyan mondat az interjúban, hogy "szerintem a legtöbbet a klánért X&Y tette" akkor te kikérted magadnak, hogy nem szerepelsz az X&Y-ban.Persze ez nem feltétlenül jelenti, hogy az ő elismerésükre vágysz, de akkor légyszives magyarázd, már meg, hogy még én a hülye is értse, hogy akkor miért kötöttél bele?
A végén, meg annyit tennék, hozzá, hogy te akartál flémelni velem, és tessék megkaptad amit akartál.Amint kiprovokáltam egy mondatattal belőled egy hozzászólást amire lehet érdemben reagálni, meg is indult a flém.Mindenkinél van valami amire ugrik.Rólad speciel, tudtam, hogy ez a téma a gyengéd és hogy egyből ugrasz rá.Bele is szőttem a mondandómba, hogy kijöjjön belőled aminek ki kell jönnie :)
Azért valljuk be, nem tévedtem olyan nagyot
-
Bala10 #157788 na mivan? vacsora? nagy lett a csönd :D -
Te miből olvastad ki hogy engem az ő elismerésük érdekel kiscsillag?:)))) -
Röhögjél nyugodtan. Nem mesélek precedenst, pedig tudnék, de elszaladna veled nagyon a ló, és különben sem ez volt a lényeg, hiába hegyezed ki erre ilyen izadságszagúan. Az a baj, hogy fel sem fogod, hogy lehetséges, hogy valami nem úgy van, ahogy a kis agyaddal elképzeled:) Egyébként te aktívan szeretnél játszani, úh visszakerültél a HEG-be. És?:) Mit szeretnél mondani ezzel kisöreg?:) És hogy a David meg Matt is olvassa? Most mi lesz? -
Mekkora a farka...
-
-
Amúgy még annyit fűznék hozzá a dologhoz, hogy elég gyakran mondjátok azt, hogy a játékon kívül nincsen semmijük.Ezt a reggeli kávétok zaccából olvassátok ki vagy miből? -
" Amúgy meg ahhoz képest, hogy én nem voltam tehetséges, anno még is mindig hozzám hasonlítgattátok magatokat" - ne haragudj, de ezen muszáj röhögnöm :)
A kitevésedhez, meg annyit tennék hozzá, hogy éredekes módon én visszakerültem a HEGbe és ma is ott vagyok CB-n.De persze megint én vagyok a hazug és a már nem is tudom mi.Szóval menj és számolj el megint 10-ig, hátha az segít és ne aggódj, olvassák az üzeneted az "arogáns hülyegyerekek" is ahogy te fogalmazol :) -
Nem volt nehéz magamra ismerni, mivel egyedül én tettem megjegyzést. Most már értem hogy erre célozgattál, és neked kellett kibújtatni a szöget te kis hülye, mert az egész kamu, ha továbbra is azt állítod, hogy kitettek, akkor hazudsz ennyi, menthetetlen vagy. Addig érdekelt a dolog amíg azt megírtam, nem amiatt hogy a Bari véletlenül kitörölt, nem ez volt a lényeg, nem is az hogy az Atwe nem említ meg. Az volt a lényeg hogy mindkettőt nem éppen baráti gesztusnak értelmeztem. Emu nem szólt, Emunak rég nincs számítógépe. Amúgy meg ahhoz képest, hogy én nem voltam tehetséges, anno még is mindig hozzám hasonlítgattátok magatokat, volt aki sokkal jobb volt igen. Viszont gondolod, hogy tőled, meg a két arogáns hülyegyerektől elismerésre vágyom?:))))) Kérlek ne elemezz, mert fingod nincs ki vagyok. Ezt is csak azért írom le, mert van képed neked szar emberként beállítani engem, kitalált történetek alapján:) De akkor menjél vissza ventrillo-ra meséld el Davidnak meg Matt-nek, hogy szted a Csabi az olyan akar lenni mint egy-két nagyarcú paraszt, akinek ez a szar játék az egyetlen öröme az életben:) Mert úgy tűnik ez az. Nem véletlenül van megragadva az összes alkalom, hogy lelámázzátok azt, aki nem "pro". És te csak tőlük várhatsz bárminemű egyetértést, ezt borítékolhatod. -
Én arra utaltam, hogy néhányan a nagyképességű játékosok közül pr0nak vallják magukat, pedig semmi pénzt nem kapnak.Ezért írtam nullával és nem úgy, hogy professional gémer, mert elég sokan keverik a kettőt.De örülök, hogy megint hülyének nézel :) -
Azért csak kibújt aminek ki kell bújnia.
Pontosan te vagy az az ember aki a saját egójától nem látja a világot.Örülök, hogy magadraismertél a dologban, mert pontosan rólad beszéltem.Érdekes módon Emu aki nálad 1000x tehettségesebb játékos, nem szólt, hogy nincs megemlítve.Egyedül te vagy az aki siránkozik, mert nem említik, egyedül te vagy aki arra vágyik, hogy elismerjék.Ezek után még te rizsázol nekem arról, hogy a legendák szerények, meg így meg úgy.Azzal, hogy több év után is ezen lovagolsz, csak azt bizonyítod be hogy semmivel sem vagy jobb nálam.
Választhattad volna a HEGet, a JCSR helyett, de akkor sem történik semmi, mert nem voltál olyan szintű játékos hogy bekerülj a csapatba még ha ezt te magad el is hiszed, amit erősen kétlek.Te nevezel engem hazugnak amikor amit leírok az igaz.A JCSR-ből is eltűntél az eset után elég hamar...Persze azóta lövésed sincs a dolgokról és arról hogy mi történik,de az észt változatlanul jól osztod.Ellentétben veled én a mai napig tartom velük a kapcsolatot és játszom velük.Nem várom el, hogy megemlítsenek egy interjúban azért mert teszek értük valamit, mert legtöbbször csak sírok nekik, hogy jöjjenek CSS-zni, mert egyedül nem szeretek.Szóval örülök, hogy végül kibújt belőled a dolog, mert akár hányszor előjön ez a HEG téma, te mindig ott vagy az első sorba és köbveteled magadnak a figyelmet.Lehet, hogy tettél valamit a csapatért, hogy te alapítottad.Azonban nem hiszem, hogy akkora szereped lenne a dologban, mint saját magad állítod.Legyen neked példakép Csacsy és Wolfguy.Ők alapították a klánt.Az, hogy te Csacsy mellett tettél sok dolgot a klánért, nem jelenti azt, hogy számonkérheted őket, minden alkalommal amikor felsorolják, hogy SZERINTÜK kinek tartoznak köszönettel.Szidhatod őket, de ettől még nem fogsz kevésbbé vágyni az elismerésükre és több elismerést sem fogsz tőlükk kapni :)
Csókpuszi-világbéke arrogánsfasz-Fuji meghajlik szerénységed elött :) -
Amúgy a pro, az a rendesen fizetett játékos. Azért pro(fessional). Ha már észt osztasz. -
Mindenki kifelé a gép elől, be a kocsmába, és tessék inni egy sört!
Nem unjátok még, hogy qrvára nem a bf2-ről szól amit itt csináltok? -
Továbbá nem követeltem a helyem, mert az megvolt. Erdős mintájára David-ék is megkérdezték hol szándékozom játszani. Nem a HEG-ben szándékoztam. -
"2008-ról
még annyit, h. sztem azok miatt csúszott el az egész NC, akik nem tudtak
veszteni... nem fért bele a fene nagy egójukba... "
most láttam ezt a hozzászólásodat, amit még nem olvastam.
A fene nagy egójukhoz és ahhoz, hogy nem tudnak veszíten annyit tennék hozzá, hogy én ott voltam ventrilon miközben játszották a meccsett tegnap este.Nem az volt, hogy amikor matematikai esélyük se volt feladták.Odatették magukat és megnyerték a második mapot.A meccs után nem anyáztak, hanem azt mondták majd legközelebb megnyerik."Jalalabadot elkúrtuk, nem is tudom mi az istenfaszát csináltunk ott, de Sharki jó volt" - így foglalták össze a tegnapi meccset és utána is poénravették a dolgot.
Azért vágtak bele az NC-be, mert gondolták játszanak egy jót conquestbe és lesz ami lesz megnyerik az infantryt.Aztán persze rájöttek, hogy nincs idő gyakorolni és egy kiesésért a fél nyarat gyakorlással tölteni fölösleges...