FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
Nem számoltál el tízig és így nincs sok értelme :)
Próbáld újra mert az egész tele van hülyeségekkel amikkel még vitatkozni se nagyon lehet.
"Nem mesélek precedenst, pedig tudnék, de elszaladna veled nagyon a ló, és különben sem ez volt a lényeg, hiába hegyezed ki erre ilyen izadságszagúan." - pl ennek mi értelme van azt nem igazán tudom.én legalábbis nem sorolom az értelmezhető szöveg kategóriába.Légyszives fogalmazd már meg úgy, hogy még én is megértsem, nehogy egy lényeges pontja felett csússzak át a mondandódnak.
" Az a baj, hogy fel sem fogod, hogy lehetséges, hogy valami nem úgy van, ahogy a kis agyaddal elképzeled" - ez ugyan úgy igaz rád, mint rám és úgy mindenkire.Bár érdekes módon, ma már bevallottam párszor, hogy tévedek :)
"Egyébként te aktívan szeretnél játszani, úh visszakerültél a HEG-be. És?" - na ennek sincs semmi értelme számomra.Pár hszel lejjebb fejtettem ki, hogy 2-3 hétig, nem leszek BF közelben.De ugye te mindent felfogsz és értelmezel :)
"Mit szeretnél mondani ezzel kisöreg?:) És hogy a David meg Matt is olvassa? Most mi lesz? " - te akartad, hogy szóljak nekik, csak gondoltam tudatom veled, hogy olvassák a fórumot :)
"Te miből olvastad ki hogy engem az ő elismerésük érdekel kiscsillag?:))))" - abból, hogy amikor volt egy olyan mondat az interjúban, hogy "szerintem a legtöbbet a klánért X&Y tette" akkor te kikérted magadnak, hogy nem szerepelsz az X&Y-ban.Persze ez nem feltétlenül jelenti, hogy az ő elismerésükre vágysz, de akkor légyszives magyarázd, már meg, hogy még én a hülye is értse, hogy akkor miért kötöttél bele?
A végén, meg annyit tennék, hozzá, hogy te akartál flémelni velem, és tessék megkaptad amit akartál.Amint kiprovokáltam egy mondatattal belőled egy hozzászólást amire lehet érdemben reagálni, meg is indult a flém.Mindenkinél van valami amire ugrik.Rólad speciel, tudtam, hogy ez a téma a gyengéd és hogy egyből ugrasz rá.Bele is szőttem a mondandómba, hogy kijöjjön belőled aminek ki kell jönnie :)
Azért valljuk be, nem tévedtem olyan nagyot