FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
Azért csak kibújt aminek ki kell bújnia.
Pontosan te vagy az az ember aki a saját egójától nem látja a világot.Örülök, hogy magadraismertél a dologban, mert pontosan rólad beszéltem.Érdekes módon Emu aki nálad 1000x tehettségesebb játékos, nem szólt, hogy nincs megemlítve.Egyedül te vagy az aki siránkozik, mert nem említik, egyedül te vagy aki arra vágyik, hogy elismerjék.Ezek után még te rizsázol nekem arról, hogy a legendák szerények, meg így meg úgy.Azzal, hogy több év után is ezen lovagolsz, csak azt bizonyítod be hogy semmivel sem vagy jobb nálam.
Választhattad volna a HEGet, a JCSR helyett, de akkor sem történik semmi, mert nem voltál olyan szintű játékos hogy bekerülj a csapatba még ha ezt te magad el is hiszed, amit erősen kétlek.Te nevezel engem hazugnak amikor amit leírok az igaz.A JCSR-ből is eltűntél az eset után elég hamar...Persze azóta lövésed sincs a dolgokról és arról hogy mi történik,de az észt változatlanul jól osztod.Ellentétben veled én a mai napig tartom velük a kapcsolatot és játszom velük.Nem várom el, hogy megemlítsenek egy interjúban azért mert teszek értük valamit, mert legtöbbször csak sírok nekik, hogy jöjjenek CSS-zni, mert egyedül nem szeretek.Szóval örülök, hogy végül kibújt belőled a dolog, mert akár hányszor előjön ez a HEG téma, te mindig ott vagy az első sorba és köbveteled magadnak a figyelmet.Lehet, hogy tettél valamit a csapatért, hogy te alapítottad.Azonban nem hiszem, hogy akkora szereped lenne a dologban, mint saját magad állítod.Legyen neked példakép Csacsy és Wolfguy.Ők alapították a klánt.Az, hogy te Csacsy mellett tettél sok dolgot a klánért, nem jelenti azt, hogy számonkérheted őket, minden alkalommal amikor felsorolják, hogy SZERINTÜK kinek tartoznak köszönettel.Szidhatod őket, de ettől még nem fogsz kevésbbé vágyni az elismerésükre és több elismerést sem fogsz tőlükk kapni :)
Csókpuszi-világbéke arrogánsfasz-Fuji meghajlik szerénységed elött :)