• gbc csabika
    Nem volt nehéz magamra ismerni, mivel egyedül én tettem megjegyzést. Most már értem hogy erre célozgattál, és neked kellett kibújtatni a szöget te kis hülye, mert az egész kamu, ha továbbra is azt állítod, hogy kitettek, akkor hazudsz ennyi, menthetetlen vagy. Addig érdekelt a dolog amíg azt megírtam, nem amiatt hogy a Bari véletlenül kitörölt, nem ez volt a lényeg, nem is az hogy az Atwe nem említ meg. Az volt a lényeg hogy mindkettőt nem éppen baráti gesztusnak értelmeztem. Emu nem szólt, Emunak rég nincs számítógépe. Amúgy meg ahhoz képest, hogy én nem voltam tehetséges, anno még is mindig hozzám hasonlítgattátok magatokat, volt aki sokkal jobb volt igen. Viszont gondolod, hogy tőled, meg a két arogáns hülyegyerektől elismerésre vágyom?:))))) Kérlek ne elemezz, mert fingod nincs ki vagyok. Ezt is csak azért írom le, mert van képed neked szar emberként beállítani engem, kitalált történetek alapján:) De akkor menjél vissza ventrillo-ra meséld el Davidnak meg Matt-nek, hogy szted a Csabi az olyan akar lenni mint egy-két nagyarcú paraszt, akinek ez a szar játék az egyetlen öröme az életben:) Mert úgy tűnik ez az. Nem véletlenül van megragadva az összes alkalom, hogy lelámázzátok azt, aki nem "pro". És te csak tőlük várhatsz bárminemű egyetértést, ezt borítékolhatod.