• Metalmilitiakid
    Fuji neked ösz-visz annyi a bajod az egész témával hogy 2 lélektani állapotot akarsz közös nevezőre hozni, ami lehetetlen. 1. Azt , hogy ők minden nap keményem waroztak ,gyakoroltak , taktikoztak, és jó eredményeket meg "elismerést" szereztek. 2.Meg azt hogy mi feljövünk esténként és tolunk egy kis bf 2 őt ,hogy szórakozzunk . Amíg ezt nem fogod fel te se vagy jobb a többinél . Ja ez ugyanúgy vonatkozik a HEG ellenesekre is csak ők a 2. al kezdjék és utána az 1. És ne mond azt hogy te nagyon is belátod mert minden hsz ed arról árulkodik hogy nem bírod ezt felfogni. Mi nem fogunk vkit azért elismerni mert napi x óra játékkal , heti y PCW vel gyakorolva elérnek egy 1./2. helyet . Viszont elfogjuk ismerni azt aki pl a mi szórakozásunkra (és nem kicsit saját haragjára) funwarokat szervez. Ti pedig soha nem fogtok elismerni egy láma bandát aki nem tud 2 éve egy rendes wart játszani senki ellen, és jobban érdekli őket a röhögés a flém meg public funolás mint egy nemistommivoltaneveopencup . Na igazából amint ezt felfogja mind a 2 oldal rá fogtok jönni , hogy soha a büdös életben nem fogtok tudni megegyezni ha nem enged mind a 2 oldal valamennyit. (Na végülis ez nem is csak neked szól fuji hanem így a közösbe.)

"Nem mesélek precedenst, pedig tudnék, de elszaladna veled nagyon a ló, és különben sem ez volt a lényeg, hiába hegyezed ki erre ilyen izadságszagúan." Tudna mondani olyan esetet , hogy többet számít nek ia játék mint a való élet , de tudja hogy eltúloznád megint és nem is ez a lényeg , hiába ezt akarod elérni . (saját példa nem bf el kapcsolatban évfolyamtársam hazament suliból és az annya szólt rá másnap reggel 6 kor hogy készülni kéne suliba (WoW).)
    " Az a baj, hogy fel sem fogod, hogy lehetséges, hogy valami nem úgy van, ahogy a kis agyaddal elképzeled" Ezt fejtettem ki az 1. részben.
    "Egyébként te aktívan szeretnél játszani, úh visszakerültél a HEG-be. És?" Asszed érdekel minket hogy te megint a pr0kal játszol ?

Végül hozzátéve , fogalmam sincs mi a franc zajlott/zajlik köztetek meg a klánok közt, de olvasva hszeiteket teljesen az ovodás önmagamra emlékezetnek amikor veszekedtem haverral az oviban hogy: Nekem van igazam. De nem is mert nekem. De nem mert nekem ... Kicsit felnőhetnétek (és most nehogy akár fuji akár running aztmondja hogy nézd meg hogy írtam a hsz em végére hogy felőlem vége... mégis újra és újra válaszoltatok és szidtátok egymást) és ezt én mondom aki 2 hónap múlva lesz 19. tudom de amit ti itt műveltek ez már nem nevetséges , hanem szánalmas.
    Fuji te ha CS:S ezni akarsz nyaggas engem meg sergit a HEG helyett mi mindig megyünk.
    Na kb ennyi . Tudom most fog jönni hogy miért pofázok bele ha nemtudok semmiről , meg semmi közöm hozzá. Hát tudok már róla többet is mint szerettem volna az írásaitok alapján, közöm meg bőven van hozzá mivel egy nyílt fórumon vitáztok nem privátban .Na jó már tényleg befejezem mert lassan többet írok mint fuji