172102
  • FlatlineHun
    Öööö, teszt? :)
  • Boxer HUN
    Hogy megpofozhatta a többi a HEROMAN-t, hogy még a -10 pontot sem érte el!!!
  • 0Fritz0
    Ki korán kel, DTK-t lel.

• Pill
    Kösz. Ezek szerint fölösleges volt újraraknom a játékot kétszer. Annyi eszem meg negm volt hogy kipróbáltam volna.
  • Boxer HUN
    Mert annak úgy is kell lennie!!!
  • Xian
    A nagy királyok már csak ilyenek spawn kill -erek.
    Hiába, termelni kell a pontot mert nem lesz meg a következő
    rang és akkor nem lesz újra király.
    Mikor értitek már meg hogy sokan, köztük én is azért inditom el
    a bf2 -t hogy kikapcsolódjak a napi rohanás után és nem azért
    hogy olyan vállapom legyen amit ha meglátnak térdre borulnak a lámák.

• Pill
    Hi.
    Elárulná valaki hogy miért van az hogy fölrarom a 171MB-os 1.3 patchet egy natúr BF2-re és miután elindítom még mindng azt írja ki hogy 1.125-ös verzióm van?
  • Fenrir
    este wake islandon 1x nem volt transzportkirály, bár azt játszotta majdnem mindig hogy dzsippel bement a zászlóhoz egyedül majd átugrott a géppuskához és a spawnolókat szedte le :)
  • Boxer HUN
    schrank:

Jól láttam, hogy tegnap neked sem ment igazán a gyilok?
  • Boxer HUN
    Csak annyit, hogy ha a játékot tudod lazán venni, akkor legyél itt is laza mint a riga lánc, máskülönben hamar leszázalékolnak majd idegi alapon, aztán izgulhatsz, hogy el ne guruljon a dilibogyó!!! Úgyhogy gombold ki az öltönyt, dőlj hátra, és észre se vedd ha fikáznak.
  • Boxer HUN
    Szerintem jópáran vagyunk itt, akik voltunk. És szvsz ráférne a mai fiatalságra (némelyikre) egy kis önuralom és fegyelem.

• Fenrir
    ha ezt nekem szántad akkor megnyugtatlak, én voltam még katona nagy A betüvel a kartonomon :)
  • Verzoo
    Nem kellene ezt ennyire a szivedre venni te kis "Corporal".Schrank már csak ilyen de azért mi szeretjük.Ő a mi transzport királyunk.
    Látogasd többet a fórumot és majd hozzászoksz vagy nem jössz többet de ne legyél ilyen kis érzékeny.
  • badsec
    Hihetetlen! Nem elég, hogy a teljesen jóhiszemű hozzászólásom után "lelámázol", most még az értelmi képességeimet is kétsébe vonod?! Ha csak így tudsz valamihez hozzászólni, akkor inkább NE TEDD! Lehet, hogy kezdő fórumozó vagyok és először írtam ide - lassan már meg is bántam - de ez szerinted azt jelenti hogy burkoltan, de "lehülyéhetsz"?! Az pl. eszedbe sem jutott hogy azért nem láttál még egyetlen szerveren sem, mert nem magyar szervereken játszom? És talán nem véletlenül, mert ott olyanok játszanak mint TE! A többieketől pedig elnézést kérek, de akinek nem inge...Egyébként ha már itt tartunk nem tartom magam kezdőnek - de ellentétben egyesekkel - nem is hiszem magam atyaúristennek, mert van egy csomó kitüntetésem/medálom. Egyébként meg nem tartom magam kezdőnek (Corporal). Bármilyen szerveren bent vagyok az első tízben(általában). És örülök, ha egy jót játszottam, még ha nem is nyertem. Talán eszedbe juthatna, hogy Battlefield CSAK EGY JÁTÉK, nem az élet! Ha neked nem így van, sajnálom. Nekem csak kikapcsolódást jelent, semmi mást.......
    Petersz: Nem vagyok lány, de köszi az ajánlatot!
  • FCH kari
    na ez az rang is van unlock fegyverek is minden meg van azt mégis adogatja az alap cuccokat
  • vgez
    hi Kari,
    nekem már volt jó párszor magyar szervereken, szerintem akkor fordul elő amikor a szerver nem jól ismer fel, ilyenkor még az unlock fegyverek is eltűnhetnek, de ha megnézed rangod sincs, szóval mintha most reggeltél volna általában ilyenkor az se segít, hogy kilépsz a játékból meg vissza mert a szerver ugyanúgy rosszul azonosít be, én ilyenkor átmegyek egy másik szerverre ahol minden ok.

• schrank
    te is csak onnan tudod hogy rá van írva az orvosi kartonodra nagy betűkkel
  • schrank
    albi te régen nem freddy 14és3/4 volt ál vagy az hová tűnt télleg aggódom ! és kérem mellőzbi a pedofil pojénos hsz-eket
  • Fenrir
    amikor ideges a transzportkirály akkor nem megy neki a magyar nyelvtan :)

sej

diszlexia

:)
  • schrank
    az nem számít cselezgetésnek ha belezuhansz az erdőbe
  • alberto 15
    basszus, simán kiszedtek iglával repüléés közben. pedig cselezgettem, és simán kilőtt.
  • schrank
    nem az a baj hogy sebez a felrobbanó roncs te tapasztalt játékos hanem az hogy én lelövök egy helit aminek a roncsa rázuhan egy 3fős autóra akkor én kapok -12 pontot pedig a reális a "no more" lenne . pedig elég érthetően fogalmaztam ennél sokkal kacifántosabban szoktam felrobbantott jármű roncsának felrobbanása akár TK-val is járhat ajánlom többször olvassák el a hsz-eket a diszlessziás vagy milyen makogva olvasó szövegértelmezésről mitsem selytő 1.hsz-ét megíró válaszgombot nemismerő serveren soselátottnevű fórumozó bajtársaink mert komoly konfliktusokat generálnak ezzel ebben a családias légkörben
  • odex
    de ez az oldal még befelyezetlen!
  • odex
    Ha valakit érdekelt az eggyik klán tagunk csinált egy ilyen oldalt war servező!
    Most lehet hogy lesz 1 másik oldal is amin pedig bajnokságokat lehet rendezni!
    warservező!
  • radeer
    A Shark Force klán induló BF 2 csapatába keres tagokat.

http://sharkforce.hu/

Contact az oldalon.
    Minden érdeklődőt szívesen látunk.

• alberto 15
    5perc és lejön a patch :)
  • alberto 15
    na fentvan a game, márcsak a patchet kell letölteni :)
  • petersz
    Bocs, msn-re szántam ezt, csak már kész vagyok a fáradságtól, esek le a székről
  • Borg
    Hogy mit?
  • alberto 15
    szia, lesz mit átolvasnod. :) 1ébként hol voltál?
  • petersz
    Kell neked annyit nyüzsögni, hehe.
  • Borg
    Hm. 891 új üzenet :)
  • alberto 15
    na, lett egy vinyó átmenetileg, amíg ki nem cserélik a régit. szal nemsoká felnyomom a bf2-t, és gammolok egy jót :)
  • odex
    áhh úgy megcsináltam a bf2-őt mint az 1.02-est és rendesen mükszik persze pár servernél valamilyen cdkeyes baja van!
  • petersz
    badsec, te lány vagy? mert akkor randizzunk ;)
    na, komolyra: ne szívd úgy mellre.
  • mNzJean
    Badsec : ne foglalkozz senkivel , álltalában azok lámáznak akik sokat hallják ezt a szót és nem tudnak vele mit kezdeni ezért ők is mindenkit lelámáznak. Szerintem sem az a jó játékos aki egész körben a tankban ücsörög és be van szarva magától ,hogy milyen jól tolja ,bár itt megjegyezném ,hogy azért tankozni is tudni kell de ez már más téma.Szóval lámázással ne törödj.Akik régi játékosok azok ugyis segitik a kezdőket és nem fognak lehurrogni.
  • TS Zolly
    Szép hosszú monolog.
  • badsec
    Sziasztok ismét! Igazán meg sem lepődtem a "válaszokon?!", amiket a hozzászólásomra írtatok! Én jóhiszeműen leírtam a véleményem egy dologról, ami nekem nem tetszett, erre miket kapok válszoknak(tisztelet a kivételnek), láma vagyok, ugri-bugri stb. Ezennel szeretnék mindenkinek személy szerint válaszolni(mivel nem egy válasz személyeskedő is volt). 1. DDany - Köszi! 2.schrank[HUN] - "te még vagy nagyon friss vagy vagy csak ilyen karkandos ugri-bugri-GP-30-olós" Te meg akkor biztos, olyan vagy akinek belerohad a segge a tankba vagy a helibe és azt élvezi hogy már megölte az ezredik gyalogost! Nem baj hogy csak ÉN élvezem, csak gyüljenek a pontok,kell az újabb semmitmondó kitüntetéshez! Egyből LÁMA vagyok, mert valamiről elmondtam a véleményem?! Mégis Te meg ki az istennek képzeled magad?! Kicsit nem ártana magadba szállnod! 3.Hogy zavar-e hogy a robbanó roncsok sebeznek? NEM! Akinek annyi esze van, hogy egy lángoló roncshoz közel megy, az meg is érdemli. 4.A Squadba állás kérdéséről meg csak annyit, hogy az az első ha belépek egy szerverre, hogy Squadba lépek vagy alakítok egyet. Egyedül rohangálni nincs sok értelme a játékban. De persze vannak, akik abból hogy néha felrobbantom az ellenséges artilleryt, arra a következtetésre jutottak hogy mást nem is tudok csinálni. Jobb ha tudjátok a szervereken eltöltött időm kb. 90%-át!!! medicként töltöttem el. A Teamwork pontom általában 2x annyi, mint a Combat. Ezért nem is vagyok tele kitüntetésekkel!De amíg egy Kill 2 pont és egy revive csak 1, addig nem is leszek. Nem is zavar, mert én játszani szeretek és jobban örülök annak, ha a medicért üvöltöző társamat feléleszthetem, mint ha legyilkolnék 100 embert egy menet alatt. Nem is nagyon játszottam multiban más karakterrel, éppen ezért próbáltam ki a spec-opsot. És ennek következményeként jutottam ezekre a következtetésekre. De úgy látom - néhány ember szerint - teljesen fölöslegesen osztottam meg veletek a gondolataimat! Még jó hogy erre van a fórum! De mint tudjuk, én LÁMA vagyok!
  • matyi08
    egyébként ZyXEL router a többit nem tudom én se!
  • matyi08
    ha nem teljesen, de valahogy így van, és ha le van korlátozva, akkor hogy veszi el ennyire? de amúgy ha netezni akarok, akkor gyors!