FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
Sziasztok ismét! Igazán meg sem lepődtem a "válaszokon?!", amiket a hozzászólásomra írtatok! Én jóhiszeműen leírtam a véleményem egy dologról, ami nekem nem tetszett, erre miket kapok válszoknak(tisztelet a kivételnek), láma vagyok, ugri-bugri stb. Ezennel szeretnék mindenkinek személy szerint válaszolni(mivel nem egy válasz személyeskedő is volt). 1. DDany - Köszi!
2.schrank[HUN] - "te még vagy nagyon friss vagy vagy csak ilyen karkandos ugri-bugri-GP-30-olós" Te meg akkor biztos, olyan vagy akinek belerohad a segge a tankba vagy a helibe és azt élvezi hogy már megölte az ezredik gyalogost! Nem baj hogy csak ÉN élvezem, csak gyüljenek a pontok,kell az újabb semmitmondó kitüntetéshez! Egyből LÁMA vagyok, mert valamiről elmondtam a véleményem?! Mégis Te meg ki az istennek képzeled magad?! Kicsit nem ártana magadba szállnod! 3.Hogy zavar-e hogy a robbanó roncsok sebeznek? NEM! Akinek annyi esze van, hogy egy lángoló roncshoz közel megy, az meg is érdemli. 4.A Squadba állás kérdéséről meg csak annyit, hogy az az első ha belépek egy szerverre, hogy Squadba lépek vagy alakítok egyet. Egyedül rohangálni nincs sok értelme a játékban. De persze vannak, akik abból hogy néha felrobbantom az ellenséges artilleryt, arra a következtetésre jutottak hogy mást nem is tudok csinálni. Jobb ha tudjátok a szervereken eltöltött időm kb. 90%-át!!! medicként töltöttem el. A Teamwork pontom általában 2x annyi, mint a Combat. Ezért nem is vagyok tele kitüntetésekkel!De amíg egy Kill 2 pont és egy revive csak 1, addig nem is leszek. Nem is zavar, mert én játszani szeretek és jobban örülök annak, ha a medicért üvöltöző társamat feléleszthetem, mint ha legyilkolnék 100 embert egy menet alatt. Nem is nagyon játszottam multiban más karakterrel, éppen ezért próbáltam ki a spec-opsot. És ennek következményeként jutottam ezekre a következtetésekre. De úgy látom - néhány ember szerint - teljesen fölöslegesen osztottam meg veletek a gondolataimat! Még jó hogy erre van a fórum! De mint tudjuk, én LÁMA vagyok!