• badsec
    Hihetetlen! Nem elég, hogy a teljesen jóhiszemű hozzászólásom után "lelámázol", most még az értelmi képességeimet is kétsébe vonod?! Ha csak így tudsz valamihez hozzászólni, akkor inkább NE TEDD! Lehet, hogy kezdő fórumozó vagyok és először írtam ide - lassan már meg is bántam - de ez szerinted azt jelenti hogy burkoltan, de "lehülyéhetsz"?! Az pl. eszedbe sem jutott hogy azért nem láttál még egyetlen szerveren sem, mert nem magyar szervereken játszom? És talán nem véletlenül, mert ott olyanok játszanak mint TE! A többieketől pedig elnézést kérek, de akinek nem inge...Egyébként ha már itt tartunk nem tartom magam kezdőnek - de ellentétben egyesekkel - nem is hiszem magam atyaúristennek, mert van egy csomó kitüntetésem/medálom. Egyébként meg nem tartom magam kezdőnek (Corporal). Bármilyen szerveren bent vagyok az első tízben(általában). És örülök, ha egy jót játszottam, még ha nem is nyertem. Talán eszedbe juthatna, hogy Battlefield CSAK EGY JÁTÉK, nem az élet! Ha neked nem így van, sajnálom. Nekem csak kikapcsolódást jelent, semmi mást.......
    Petersz: Nem vagyok lány, de köszi az ajánlatot!