172102
  • digitalenjoy
    Mielőtt a döntésünket elmondanám szeretném, ha tudnátok, hogy rengeteg szempontot kellett figyelembe vennünk, pro és kontra egyaránt. Sok olyan tényező is szerepet játszott a döntésben, amiről itt az SG-n nem volt és nem is lesz szó. Higgyétek el, igyekeztünk a helyzethez mért legjobb döntést meghozni.

Nos a szervezők döntése a következő:
    - Visszamenőleges hatállyal semmit sem módosítunk.
    - Nem zárjuk ki a GBC egyik csapatát sem, azonban mostantól két teljesen különböző csapatként kell működniük, mintha két klán lennének. Az, hogy a két csapatban ki játszhat az alábbi lista mutatja:

GBC*ET

AmonSerrano
    aus
    bk.hu
    Csacsy
    Dominic Wixent
    Emu
    Fegyenc
    Gaboca
    gohul01
    Jean
    Lawrence-1980-[HUN]
    mizu
    mmbike
    Pylu
    R6PTK
    Sh3rm@nD@t@
    t0nhal
    tubifex
    Twinsen
    VonBody
    Voodoo3
    Glödzl

GBC

Bolek
    CStnykiler
    Csökkent
    Dooma
    HUNsolo
    HUNterke
    Joe Wallace
    Kory
    LaciKing
    Nahodka
    Robi
    Thomka
    ZeD

- Egy ember csak egy csapatban játszhat a továbbiakban is. Amelyik csapat ezt a szabályt mostantól megszegi, kizárjuk a kupából.
    - Bevezetjük azt a szabályt, miszerint egy meccs kezdetét követő 24 órán belül tehetnek a csapatok bárminemű kifogást. Ha ez az idő lejárt, semmilyen problémafelvetéssel nem tudunk foglalkozni.
    - Running felteszi a nevezési lapok alapján a névsorokat a csapatokhoz ezután mindenki ellenőrizheti azt, hogy ki játszhat a másik csapatban. Az ilyen nemű problémákkal is csak 24 óráig tudunk foglalkozni.

Sok sikert, jó játékot a csapatoknak!
  • Amon Serrano
    Már megvan a döntés! Nem mi akartuk így!
  • McKalton
    Nem
  • BEAST #71194
    még este van :) huzzá jáccani!
  • McKalton
    Na döntést mikor hozzátok már nyilvánosságra????? Arról volt szó estig megtudjuk!!!
  • Verzoo
  • TS Zolly
    Én nem tudom. Keresd Gyikot talán ö megtudja mondani.
  • Marky1013
    Valakit tudja megy-e a játék FX5500 256mb-s videokarin is???
  • uwu
    Abszolute egyetértek
  • mNzJean
    Tonhal és Sherman nem volt elvileg ET-ben leadva , Tonhal heli pilota , Sherman tankos , nem hiszem ,hogy ő miattuk nyertünk volna ellenetek , ez csak igy jött ki nem volt ebben semmi trükközés.
  • McKalton
    Abszulut egyettértek ezzel. De ezt már mi is leírtuk.
  • mNzJean
  • BEAST #71185
  • MkEagle
    Csáó!

Van valami olyan mod BF2-höz, hogy single-ben legyen 64 vagy 32 slot???

Legyetek olyan jók, ha van szóljatok...Előre THX
  • Verzoo
    Szerintem,ha ezt írtad volna először amikor kipattant ez a dolog és nem kezdtetek volna visszatámadni,akkor már rég el lenne felejtve.
  • DoctorStryker
    Pszicho:

igen rakezdtunk! es elnezest ezert en is kellemetlenul erezem magam, nem akarunk megbantani senkit, csak egyenlo eselyeket szeretnenk mindenkinek!

te hogy erezned magad ha megtudnad hogy akik elvertek klan egyszerre tobb vasat is tart a tuzbe? es ezert nem a te csapatod jutott tovabb?

MERT IGEN ERROL VAN SZO! van jopar skilles igazan kemeny harcosotok akiknek semmi keresnivaloja nem lett volna az utolso Dr. - GBC*ET waron!!!!!!!!!!!

miert nem lehetett az eredetileg regelt emberekkel lejatszani a merkozest?
    miert kellett a masik csapatotokbol athozni a kemenymagot?
    talan igy nagyobbak voltak az eselyeitek? mert igen errol van szo!!!!!

igaz jobbak voltatok nalunk igaz jobbak voltatok a Cornal, de milyen aron???
    lehet hogy csak en erzem ezt tiszteletlensegnek? meglehetosen etikatlan es meggondolatlan huzas volt, nagyot kellett csalodnom bennetek! en tisztelem a GBCt nagyon jo csapat jo jatekosokkal, szerintem nagy jovo all a klanotok elott, de az ilyen huzasokkal lejaratjatok magatok.

szerintem nektek kellene renbehozni ez a hibat, javaslom hogy mielott a buntetes "dontes" megszuletik a rendezok altal, leptessetek vissza az egyik teamet es adjatok le 1 uj "vegleges" taglistat. szerintem a szervezok dolgat is megkonnyitenetek hogy ne kelljen nekik esetleg igazsagtalan dontest hozniuk.

meg egyszer bocsanat a kemeny szavakert.
  • BEAST #71181
    téged sem szeret mindenki mégis ittvagy :) ez nem chat , gondold meg mit írsz :DDD
  • lordjanek
    nemszeretem használni
  • joebacsi
    szted vipként a [szerkesztés] gomb mé van ott?
  • lordjanek
    mármint a leírásuk
  • lordjanek
    valahol nincsenek leírva a kitűntetések, meg a szalagok magyarul?
  • mmbike
    nah...írok már mert vicces ami itt megy.
    Először is, le lett edva egy lista amin a GBC-be mindenki szerepelt és a GBC*et-be meg 13 ember asszem. Ezt elfogadta úgy tudom mindenki. (még a 7th is) ez senkit nem zavart akkor hogy aki benne van a GBC*et-be készter játszhat??? Ennek valóban nem így kellet volna lennie, de a szervezésben éppolyan nagy hiba történt mint a GBC-be. Úgyhogy nem értem ezt a sírást hogy így betartájok a szabályokat meg úgy , és amitől kiakadtam "csaló" gbc így meg úgy. Akkor jelezném amelyik war-t unlock fegyverekkel nyomták azok a klánok is "csalók", mert a szabályzatba az van írva hogy nincs unlock. Mellesleg én örülök annak ha újra kell játszani meccset mert leglább infranty-zhatok :) Ugyanis ÉN örülök annak, hogy játszhatok és jól tudok szórakozni. És ÉN leszarom hogy ki milyen unlockal nyomja. Az sem izgat ki mikor, cserél játékost, és hogyan... egy valami a fontos, ne találkozzak olyannal aki cheat progival nyomja.
    Elismerte a GBC hogy hibázott, bocsánatot kért, mi a tökömet vártok még? Nem lehetne, hogy normálisan warozzunk,és ne egymásra mutogassunk hogy mekkora "csaló"?
  • mNzJean
    Rákezdtek , de mivel visszacsinálni már nem tudjuk ,próbáljátok meg elhinni ,hogy nem volt ebbe semmi számitás csak egyszerü szervezési hiba , ami miatt most elsősorban mi kerültünk kellemetlen helyzetbe.Probáljuk megtartani a jóviszonyt egymás között , és keressünk olyan megoldást ami mindenkinek megfelel , mégegyszer hangsúlyozom ,hogy egy hun cup inf. kupa nem ér meg annyit ,hogy egymás torkának essünk.Hibáztunk elég nagyot , sajnos mi magunk sem gondoltunk bele ,hogy mekkorát ,de mentségünkre szolgáljon ,hogy nem azért tettük ,hogy bárkit hátrányba hozzunk ,csakis azért ,hogy minnél több ember játszhasson egy jót.
  • BEAST #71174
    nem helyesírásra gondolt hanem szövegértésre :) olvasd el azt a párszáz hozzászólást és utána rájösz/jöttök hogy teljesen felesleges megint elkezdeni
  • DoctorStryker
    hmm diszkrimináció mi a dajod a diszlexásokkal?
    és ha az vagyok akkro mi a f...van? sztem a forum témaja nem a helyesírá...
  • DoctorStryker
    Zolly öö ezt ma tudtuk meg... vki reggel vki delutan
  • BEAST #71171
    :DDD
  • TS Zolly
    Ne! Már a DR is rákezdett.
  • DrRotkov
    Na egy kis vélemény nyilvánítás. Eddig a mai napig abban a tudatban éltem h a GBC*ET a klánuk jobbik játékosaiból áll, a GBC pedig a gyengébbekből. Tehát fele ember itt, fele ott. Ez igy tisztességes, de hogy mindkét csapatban mindeki játsszon ez pofátlanság. A szervezők hibája volt h az elején ezt nem tudták tisztázni. Mert gyakorlatilag két ugyanolyan csapat nevezését én nem engedtem volna meg. Az rendben van hogy a szabályban benne van h 1 játékos több csapatban is játszhat, de itt a szervezök szerintem több klánból összeálló vegyes csapatokra gondoltak(ez csak feltételezés), mert ha nem --> ergo leadunk mi 5 doktor klán listát aztán valamelyik csoportból csak kijutunk.
    Csak egy kérdés a GBC-nek: Az hogy kb 2 ugyanolyan csapatot inditottatok nem érzitek tisztességtelennek a többi klánnal szemben?
    Szabálysértés megtörtént,majd este megtudjuk a következményeit, de nekem nemis a szabálysértés bassza a csörömet hanem az hogy ilyen formáju dupla nevezés történhetett.
  • joebacsi
    ehh istenem...épp most készítek egy flashprogit diszlexiás általános sulis kiskölköknek, majd ha megleszek vele odaadom nektek, hasznos lehet...
  • DoctorStryker
    Dr. klán kiadvány.
    Nem akarunk vitázni, csak eléggé igazságtalannak tartjuk azt hogy ugyanazon emberek két csoportban "két klánban" két eséllyel irányozzák meg ugyanazt az egy kupát. Semmi hozzáfűznivalónk nem lenne HA! nem lenne átfedés hegyek.
  • DoctorStryker
    Jah Pszicho is használhatja a regemet amikro ő odaírjaa nevét akkkro értelemszerűen ő...
    ezt először is tisztázzuk
  • DoctorStryker
    Dr klán kiadványa
    Értsétek meg a mi álláspontunkat is. Most akkor kivel is játszottunk? mert ugye az tagadhatatlan hogy minimum 2 ember volt átfedésben akkor is. Ha fordított helyzetben lennénk nem tennétek Ti is ugyanezt? Most vonatkoztassunk el attól a ténytől hogy megvertetek. Minimum az lenne a minimum hogy ujrajátszuk és CSAK! azok az emberek vesznek részt akiknek a fix listája le van adva
  • DoctorStryker
    Pszicho :

Nem kell a Dr. el ujra jatszanotok, csak a Dr"ET es a Dr."ET2 etc. ha ti csinalhattok tobb nevezett csoportot "ugyan azokbol" az emberekbol akkor mi miert ne? ))
  • mNzJean
    Miért is kellene a Dr el ujrajátszanunk a meccset? A Dr vs GBC"ET teljesen szabályosan zajlott , tudtommal semilyen átfedés a Dr waron nem történt , vagy csak az a gond ,hogy kikaptatok és szeretnétek egy második esélyt ? Nem veszekedni akarok távol áll tőlem csak ugy kérdezem ,hogy ugy mégis miért is kellene ujrajátszanunk ezt a wart ?
  • sugarfree
    alap BF2 eladó!!!
  • Nagydög
    Ettol meg lehet bohosag.
  • DoctorStryker
    Joebacsi az nem az én magánvéleményem volt ahnme a clané..
  • joebacsi
    szellemes vagy, meg minden, de ha kicsit tájékozottabb lennél, tudnád,hogy nem azzal vétettet a gbc-s srácok, mert indítottak 2 csapatot, akikben ugyanazok az emberek játszottak (ezt mindegyik csapat megtehette volna, kicsit el lett cseszve az ide vonatkozó szabály, de legközelebb már okosabbak lesznek runningék), hanem egyszerűen azzal, hogy az egyik csapatba nemvolt mindenki beírva...
  • DoctorStryker
    Dr. clan:
    írd hogy részünkről is levan zárva....estig...