• DoctorStryker
    Pszicho:

igen rakezdtunk! es elnezest ezert en is kellemetlenul erezem magam, nem akarunk megbantani senkit, csak egyenlo eselyeket szeretnenk mindenkinek!

te hogy erezned magad ha megtudnad hogy akik elvertek klan egyszerre tobb vasat is tart a tuzbe? es ezert nem a te csapatod jutott tovabb?

MERT IGEN ERROL VAN SZO! van jopar skilles igazan kemeny harcosotok akiknek semmi keresnivaloja nem lett volna az utolso Dr. - GBC*ET waron!!!!!!!!!!!

miert nem lehetett az eredetileg regelt emberekkel lejatszani a merkozest?
    miert kellett a masik csapatotokbol athozni a kemenymagot?
    talan igy nagyobbak voltak az eselyeitek? mert igen errol van szo!!!!!

igaz jobbak voltatok nalunk igaz jobbak voltatok a Cornal, de milyen aron???
    lehet hogy csak en erzem ezt tiszteletlensegnek? meglehetosen etikatlan es meggondolatlan huzas volt, nagyot kellett csalodnom bennetek! en tisztelem a GBCt nagyon jo csapat jo jatekosokkal, szerintem nagy jovo all a klanotok elott, de az ilyen huzasokkal lejaratjatok magatok.

szerintem nektek kellene renbehozni ez a hibat, javaslom hogy mielott a buntetes "dontes" megszuletik a rendezok altal, leptessetek vissza az egyik teamet es adjatok le 1 uj "vegleges" taglistat. szerintem a szervezok dolgat is megkonnyitenetek hogy ne kelljen nekik esetleg igazsagtalan dontest hozniuk.

meg egyszer bocsanat a kemeny szavakert.