FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
DrRotkov #71169 Na egy kis vélemény nyilvánítás. Eddig a mai napig abban a tudatban éltem h a GBC*ET a klánuk jobbik játékosaiból áll, a GBC pedig a gyengébbekből. Tehát fele ember itt, fele ott. Ez igy tisztességes, de hogy mindkét csapatban mindeki játsszon ez pofátlanság. A szervezők hibája volt h az elején ezt nem tudták tisztázni. Mert gyakorlatilag két ugyanolyan csapat nevezését én nem engedtem volna meg. Az rendben van hogy a szabályban benne van h 1 játékos több csapatban is játszhat, de itt a szervezök szerintem több klánból összeálló vegyes csapatokra gondoltak(ez csak feltételezés), mert ha nem --> ergo leadunk mi 5 doktor klán listát aztán valamelyik csoportból csak kijutunk.
Csak egy kérdés a GBC-nek: Az hogy kb 2 ugyanolyan csapatot inditottatok nem érzitek tisztességtelennek a többi klánnal szemben?
Szabálysértés megtörtént,majd este megtudjuk a következményeit, de nekem nemis a szabálysértés bassza a csörömet hanem az hogy ilyen formáju dupla nevezés történhetett.