• mmbike
    nah...írok már mert vicces ami itt megy.
    Először is, le lett edva egy lista amin a GBC-be mindenki szerepelt és a GBC*et-be meg 13 ember asszem. Ezt elfogadta úgy tudom mindenki. (még a 7th is) ez senkit nem zavart akkor hogy aki benne van a GBC*et-be készter játszhat??? Ennek valóban nem így kellet volna lennie, de a szervezésben éppolyan nagy hiba történt mint a GBC-be. Úgyhogy nem értem ezt a sírást hogy így betartájok a szabályokat meg úgy , és amitől kiakadtam "csaló" gbc így meg úgy. Akkor jelezném amelyik war-t unlock fegyverekkel nyomták azok a klánok is "csalók", mert a szabályzatba az van írva hogy nincs unlock. Mellesleg én örülök annak ha újra kell játszani meccset mert leglább infranty-zhatok :) Ugyanis ÉN örülök annak, hogy játszhatok és jól tudok szórakozni. És ÉN leszarom hogy ki milyen unlockal nyomja. Az sem izgat ki mikor, cserél játékost, és hogyan... egy valami a fontos, ne találkozzak olyannal aki cheat progival nyomja.
    Elismerte a GBC hogy hibázott, bocsánatot kért, mi a tökömet vártok még? Nem lehetne, hogy normálisan warozzunk,és ne egymásra mutogassunk hogy mekkora "csaló"?