172102
  • atomboy
    Arra celoz, hogy EA-tol kapsz egy csinos bant, mert tort kiegeszitot mertel feltenni.
  • joe14
    eredeti a bf2 :)
  • Polemius
    "Van pár külföldi szerver ahol használnak scriptet."
    Ha te mondod, elhiszem. Bár azt nem tudom milyen hatákonysággal teszi. Én csak azt tudom, hogy az említett szerverek apró eltérésektől eltekintve ugyanúgy vannak belőve. Vagyis nem kell vadásznom a külföldi scriptelt szervereket. Amiket mint te is mondtad, az ea elvileg tilt - tehát akármikor rájukszólhatnak és nem lesz script vagy szerver.

"Privar rankedra bemehet a warezos mukso is. Minden gond nélkül."
    Többen is vannak. :)

Felhoztad, hogy a 'komoly' meg a klánosdit komolyan vevő játékosok a hivataloson vannak. Lehet. Pont közüluk kerülnek ki leginkább akik az általam említett dolgokat leginkább előadják. Viszont vannak akik nem klánosdi keménykedést akarnak játszani, csak egyszerűen játszani szeretnének. Szórakozni. Na, _ők_ azok, akik lehet, hogy inkább nem az 'elithez' mennek(mennének) játszani, ahol (mint most éppen bemutattad) lenézik őket. Jelen esetben pusztán azért, mert nem eredeti a cd kulcsuk, vagy mert nem hivatalos EA rankeden játszanak, hanem privaton (akár eredeti játékkal).

"Valamiért bannolva lesznek, krehálnak egy másik cd kulcsot."
    Ha régebb óta olvasod ezt a fórumot láthattad nemegyszer, amint 'kemény' klános emberkék itt sírtak, és magyarázkottak szánalmas módon. Hogy nem is ők cheateltek, hanem az unokaöccsük fiának ismerősének akárkije volt a gépnél, vagy csak kipróbálták, hogy lássák, netán csak letöltötték kíváncsiságból.
    Vagy éppen az EA-nál sírtak új CD kulcsot ki.
    Meg éppen csak egy-egy plecsniért szurkálták egymást a map szélén.

De tekintsd nyugodtan kevesebbnek azokat a játékosokat akik piváton játszanak.
  • Danee
    LoB vs. STORM 12v12 32-es conquest CB ladder
    Zatar
    294-160 LoB USA (LoB win)
    267-227 LoB MEC (LoB win)

Karkand
    292-191 LoB USA (LoB win)
    248-222 LoB MEC (STORM win)

1101-800 LoB WIN!!

GOGOGO LOB

(ja és a másik klán nem akarta égetni magát [rum] és elismerte h nem csitelünk, bocsánatot kértek) :P
  • atomboy
    Attol, hogy repul, nem lesz tobb pontja, sztem. :)
  • Polemius
    Az írtam, "egy részét". :)
    Akinek nem inge..

Amit nem érzel magara illőnek, azt ne vedd magadra. Illetve ez nyilván a társaidra is vonatokzik. (Konkrét példát nem említek, mert nem célom belemenni olyasmibe amit a janekfélék szoktak itt művelni. ;) )
  • neménvoltam
    hát nem volt egy egyszerű meccs gecc
  • Fsensei
    Jeannak üzenem 406-395-re nyertünk.És köszönjük a segítséget
  • Deqwator
    "és én köcsög JCSR-es mit szólok be neki ezért..."
    pontosan
  • Fsensei
    Hát én még ilyen kérdéssel nem találkoztam...egyébként úgy hogy folyamatosan lenyomod a Q-t és húzod az egeret valamelyik irányba.Akkor az egyik elkezd narancssárga lenni és azt fogja mondani.ennyi.Asszem a T-vel még squad líderként kérhetsz cuccokat de a kommander elég ritkán csinálja meg:D de azért ez emberfüggő van aki amint tudja csinálja van aki meg csak repül mert neki úgy több pontja lesz...és én köcsög JCSR-es mit szólok be neki ezért...
  • uHs Gerzson
    Már vártam mikor írzs 1 oldalt hogy miként fogsz kivégezni :DDD
  • Deqwator
  • Kovács legény
    :)
    de még lehet baja:D
  • Deqwator
    bassza+
  • Kovács legény
    Nah megvan az uj egerem ,sajnos nemtaláltam még hibát ugyhogy fellélegezhetsz Gerzsi:)
  • Menotti
    Sziasztok

Lenne egy láma kérdésem:A gyors szövegelő(ugorj ki,vigyél ki innen,szállj be,stb) hogyan működik?
  • Beers
    Egy másik seriallal!
  • Roger
    Sziasztok!
    Olyankor mi van, ha azzal az üzenettel rúgnak, ki, hogyaszongya:
    " Kicked for RAMMING"
    Ilyennel még nem találkoztam, köszi előre a help-et
  • joe14
    akkor majd újrateszem :)
  • Beers
    Majd ne lepődj meg,ha esetleg a bf2-d sem fog menni!
  • joe14
    ezek szerinte megy az armored fury neten törtel:
    ezt warezoldalon találtam:"A fixed exe 2-vel hibátlanul müxik és neten is lehet vele nyomni!"
  • kBagyula #86270
    Jó kérdés.
  • ZOLCHI
    Ja TK-ztuk mi is őket FACE -el de meguntam a sok bunkót.
    Ki volna ott az admin?
  • sector512
    Nem tudom kire gondolsz, mert közülünk csak 3-4 ember játszik napi rendszerességgel(Deqwator, Mesor, Zozo, me), és ők tudom hogy nem ilyenek. Én pedig mindíg beállok egy squadba és úgy érzem nem játszom gusztustalanul.
  • kBagyula #86267
    Jó ez Kistoly - Pés szerver :)) csak sok a láma. Elejében volt admin, most épp nincs, de megoldjuk a többiekkel... C4 a tankos/apc-s nyomiknak... a TK nem számít. :D
  • TS Zolly
    Van pár külföldi szerver ahol használnak scriptet. Szóval nem álja meg a helyét amit irtál. Csak megkell találni ezeket. Bár ha jól tudom, ilyen modosítások tilosak. De minek törödne vele az ea, ha a szerverek után ugy is jön a pénz. Láttam más USI ranked szervert is, és adogatta a pontokat. Linkeltem is egy képet anno. Pedig az usi egy bf2 mod.
    Privar rankedra bemehet a warezos mukso is. Minden gond nélkül. Rankedra is ez igaz, de neccesebb. Igy alakult ez ki. Kinek eredetije van, ment a hivatalos szerverre, ki meg csak letöltötte, nem tudott felmenni hivatalosra, de kelett neki is a plecsni, hát választotta a privatot. Csak a legutolsó kupát említeném. Privatos klán miatt lett beállítva tört szerver. Klánosdit játszani azt tudnak, de ahoz már egyetem kell nekik, hogy megértsék, ha tovább akarnak lépni, akkor kell nekik az eredeti. Gondolok itt a cb-re pl.
    Ráadásul hivatalos szerveren több a keményebb játékos mint a privaton. Most nem kell nekem előhozni a privatos kemény legényeket. Elismerem, vannak. De mig tört játékkal nyomják, magasról leizélem. Valamiért bannolva lesznek, krehálnak egy másik cd kulcsot. Szóval szemebe a privat szerverek egy alacsonyabb minősítésüek.
  • joe14
    majd megpróbálom :)
  • mesor
    Ha valakit kirúgunk a squadból az max azért lehet mert egy másik frx-es beakar lépni a squadba és nincs hely vagy pedig egyszerüen nem szeretik hallgatni a vékony hanguakat! :) (nálam ez nem játszik mert már telepítésnél kiírja a voip hogy nem fog működni ezért leáll tehát én voipen keresztül semmit sem hallok ;)

FRX-ben szerintem nincs "maguktól eltelt klános emberek".
    Squadban semmiben vesszük az embereket hmm.. ez pl miben nyílvánul meg? Ha abban hogy nem szólunk hozzá voipen akkor az én esetemben azt hiszem megmagyaráztam a dolgot a klántársaim védelmében pedig, hogy senki sem szereti használni a bf beépített voipjét.

Külön squadot csinálunk igen néha előfordul, mert minek a csapatba +2,4 ember ha nem mozognak velünk együtt és szanszét lézengenek a pályán. (nem kifejezetten rád értem lehet hogy pont olyan squadba voltál velünk együtt, de ha a +3,4 emberből csak egy mozog velünk hát azaz egy nem hat meg minket) De ha valaki úgy érzi hogy tud velünk együtt mozogni akkor utánnunk jöhet a squadba mert lezárni csak nagyon ritkán szoktuk a squadokat.
  • Deqwator
    szerinted ha tört bf2-vel NEM lehet ranked serveren játszani akkor ef-el lehet?
  • joe14
    Régen azt mondta itt valaki.
  • Deqwator
    persze
  • ZOLCHI
    Hello!
    Van valami admin a magyar pisztolyos serverhez???????????
    Benézhetne a serverre!!!!!!!!!
  • joe14
    és a tört euro force-al lehet rankeden nyomni?
  • Polemius
    Egy részét nem tapasztaltam konkrétan a te részedről, de te tudod is, milyen néven szoktam játszani.
    De meg kell mondjam, hogy a leírtak egy részét a klántársaidtól igen.
    Egyébként a lentebb összefoglaltak miatt (is) inkább választom a privát ranked szervereket.

Fujiriyu hozzászólására:
    A private rankedon van unlock, mindenki ahogy eléri a megfelelő pontot, választhat. De ez szerintem nem baj, mert mindenkinek ott a lehetőség.
    A BC és hasonlók miatt meg többnyire nem is kell az adminoknak intézkedniük külön, mert a script igen jól ellátja ezt a feladatot.
  • haxoror
    Nézőpont kérdése, én pl elég hosszú ideig BFV-ztem azon a pár szerveren amit szerettem, tört szerverek voltak.

Az orig egyetlen vonzereje a ranked->plecsni. Ha kijönnek a modok onnantól ez lényegtelenné válik, akkor megint a tört szerverek reneszánsza jön majd (feltéve ha a szerverüzemeltető életet is akar majd a szerverén)
  • kBagyula #86256
    Nekem nem, elég ritka az, hogy a "sukran" haverjaim fennvannak és még akkor sem lehetünk egy csapatban, hiába van TS-ünk is mostmár.
  • atomboy
    Special Force, Euro Force, Armored Fury.
  • kBagyula #86254
    Ebből is látszik, hogy milyen kevéssé játszottam mostanában nálatok... :) Épp ezért köszönöm.
  • Fsensei
    Nekem az a mixelés kifejezetten tetszett
  • Boxer HUN
    A többszöri visszajelzésnek hála, ezt a funkciót már kikapcsoltam.