FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
Ha valakit kirúgunk a squadból az max azért lehet mert egy másik frx-es beakar lépni a squadba és nincs hely vagy pedig egyszerüen nem szeretik hallgatni a vékony hanguakat! :) (nálam ez nem játszik mert már telepítésnél kiírja a voip hogy nem fog működni ezért leáll tehát én voipen keresztül semmit sem hallok ;)
FRX-ben szerintem nincs "maguktól eltelt klános emberek".
Squadban semmiben vesszük az embereket hmm.. ez pl miben nyílvánul meg? Ha abban hogy nem szólunk hozzá voipen akkor az én esetemben azt hiszem megmagyaráztam a dolgot a klántársaim védelmében pedig, hogy senki sem szereti használni a bf beépített voipjét.
Külön squadot csinálunk igen néha előfordul, mert minek a csapatba +2,4 ember ha nem mozognak velünk együtt és szanszét lézengenek a pályán. (nem kifejezetten rád értem lehet hogy pont olyan squadba voltál velünk együtt, de ha a +3,4 emberből csak egy mozog velünk hát azaz egy nem hat meg minket) De ha valaki úgy érzi hogy tud velünk együtt mozogni akkor utánnunk jöhet a squadba mert lezárni csak nagyon ritkán szoktuk a squadokat.