• TS Zolly
    Van pár külföldi szerver ahol használnak scriptet. Szóval nem álja meg a helyét amit irtál. Csak megkell találni ezeket. Bár ha jól tudom, ilyen modosítások tilosak. De minek törödne vele az ea, ha a szerverek után ugy is jön a pénz. Láttam más USI ranked szervert is, és adogatta a pontokat. Linkeltem is egy képet anno. Pedig az usi egy bf2 mod.
    Privar rankedra bemehet a warezos mukso is. Minden gond nélkül. Rankedra is ez igaz, de neccesebb. Igy alakult ez ki. Kinek eredetije van, ment a hivatalos szerverre, ki meg csak letöltötte, nem tudott felmenni hivatalosra, de kelett neki is a plecsni, hát választotta a privatot. Csak a legutolsó kupát említeném. Privatos klán miatt lett beállítva tört szerver. Klánosdit játszani azt tudnak, de ahoz már egyetem kell nekik, hogy megértsék, ha tovább akarnak lépni, akkor kell nekik az eredeti. Gondolok itt a cb-re pl.
    Ráadásul hivatalos szerveren több a keményebb játékos mint a privaton. Most nem kell nekem előhozni a privatos kemény legényeket. Elismerem, vannak. De mig tört játékkal nyomják, magasról leizélem. Valamiért bannolva lesznek, krehálnak egy másik cd kulcsot. Szóval szemebe a privat szerverek egy alacsonyabb minősítésüek.