FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
Polemius #86289 "Van pár külföldi szerver ahol használnak scriptet."
Ha te mondod, elhiszem. Bár azt nem tudom milyen hatákonysággal teszi. Én csak azt tudom, hogy az említett szerverek apró eltérésektől eltekintve ugyanúgy vannak belőve. Vagyis nem kell vadásznom a külföldi scriptelt szervereket. Amiket mint te is mondtad, az ea elvileg tilt - tehát akármikor rájukszólhatnak és nem lesz script vagy szerver.
"Privar rankedra bemehet a warezos mukso is. Minden gond nélkül."
Többen is vannak. :)
Felhoztad, hogy a 'komoly' meg a klánosdit komolyan vevő játékosok a hivataloson vannak. Lehet. Pont közüluk kerülnek ki leginkább akik az általam említett dolgokat leginkább előadják. Viszont vannak akik nem klánosdi keménykedést akarnak játszani, csak egyszerűen játszani szeretnének. Szórakozni. Na, _ők_ azok, akik lehet, hogy inkább nem az 'elithez' mennek(mennének) játszani, ahol (mint most éppen bemutattad) lenézik őket. Jelen esetben pusztán azért, mert nem eredeti a cd kulcsuk, vagy mert nem hivatalos EA rankeden játszanak, hanem privaton (akár eredeti játékkal).
"Valamiért bannolva lesznek, krehálnak egy másik cd kulcsot."
Ha régebb óta olvasod ezt a fórumot láthattad nemegyszer, amint 'kemény' klános emberkék itt sírtak, és magyarázkottak szánalmas módon. Hogy nem is ők cheateltek, hanem az unokaöccsük fiának ismerősének akárkije volt a gépnél, vagy csak kipróbálták, hogy lássák, netán csak letöltötték kíváncsiságból.
Vagy éppen az EA-nál sírtak új CD kulcsot ki.
Meg éppen csak egy-egy plecsniért szurkálták egymást a map szélén.
De tekintsd nyugodtan kevesebbnek azokat a játékosokat akik piváton játszanak.