5546
-
John McLane #771 oks igazatok van ez nem félautomata, meglestem mégegyszer.nemtom mi lehet,lehet akár amcsi is. -
#770 A Video végén a megjelenésre MARZ 2005-öt ír!Nem ugy volt h Februárba jön ki a game????
. -
#769 A VideÓt honnan szerezted,nincs még ott pár?! :)
. -
#768 Fél automata?!?!Biztos h nem!!!!Mint KAR-nal ugy töltött!Vmi más lehet!A fél automata olyan mint pl GARAND -
#767 Gewehr43 lesz az! De nem az volt a videón... -
John McLane #766 nem kar. ez egy félautomata puska, valami Gehwer, COD Heat of Battle modjában volt ilyen fegyver, talán UOban is van, bár utóbbiban nem vagyok biztos. -
#765 megnéztem,tényleg új,és ez is nagyon jó! Lehetne több is!
A templomnÁl az milyen puska votl??! KAR98K talán?!De ez nem biztos!Van tippetek???
. -
#764 Igen, az. Nem rossz, nem rossz, de ez most újat nem mutat. -
#763 BIZTOS UJ VIDEO??!?!
. -
switch #762 Megint egy új videó :
Link -
#761 Ezek a képek honnan vannak? Melyik game-ből??:D -
#760 tudom má párszor hallottam -
DePreSsZYo #759 -
#758 tes valhonnan szereztem:
-
#757 nekem nincs semmi bajom ezzel szrtm teljesen jó -
#756 de ebbe ha meghalsz s a karod magad elé ugrik akkor látod ja s ha lenézel látod a tested -
#755 Akkor még egy kicsit én is panaszkodom, ez egy kicsit az én hülyeségem, de zavar: pl. amikor itt torkaszakadtából ordibál, hogy mit hogyan. Addig nem kellene amíg nincs igazi nagy harc, mert csak felhívják magukra a figyelmet. Persze mikor elszabadul a pokol, ordibáljon csak ... :) -
antijedi #754 hát nem kifejezetten az a full realitás tipus az igaz de attól még leereszti a fegyot!! :D
amugy én meg attol kapk hülyét hogy nem látod a saját tested valamenyire, lenézel és ott a nagy semmi...
ez pl nagyon bejön a riddicben hogy nem igy van :) -
#753 Mondjuk az AA-ban is leereszti a fegyvert, de engem a fegyverfogás zavar. Némelyik múviban csodaszépen látszik, hogy társaink milyen szépen sétálnak a fegyverrel. HL2-t meg nem próbáltam. -
antijedi #752 hl2vel jáccotál-e ? ott nem tartja célra hanem leereszti... -
#751 Ez általános vélemény: nem értem miért nem tudják megcsinálni az FPSekben, hogy legalább amikor a társaiddal beszélsz (vagy más nem harci szitukban) a fegyvert ne "célra tartsa". Elég humorosan néz ki a dialógusoknál, sztem nem akkora feladat lenne ezt megoldani. -
#750 má rájöttem -
switch #749 aki keres,az talál -
#748 ezt honnan szedted??
melyik oldal?? -
#747 Leszedték az Ubi kérésére ... -
switch #746 és 6 új kép : Link -
switch #745 Egy kis ingame videó :
Link -
#744 :DDDDDDDDDDdd
[D:] -
antijedi #743 -
switch #742 Az éjszakai chatelés letisztitott változata az alábbi linken érhető el:
Link -
#741 Jajj!!! -
antijedi #740 éjjen -
#739 most esett le -
antijedi #738 na szerinted??? biztos a télapónak mondta... -
#737 kinek mondod KM(KilóMéter)???? -
#736 Haláli! -
Gandibá #735 -
#734 ez kész :DD -
antijedi #733 rotfl... -
Gandibá #732