5546
-
antijedi #571 olyan is lett
bár nem emléxem hogy annak is csinálták volna már a 2. részét amikor az 1 még ki sem jött... -
#570 és a COD -al mi van ?? -
#569 -
#568 Kira jöjjenek csak az ilyen gamek szeressük őket :) -
antijedi #567 ennek nagyon sorozatgyártás szaga van..., és iylenből még jó nem sült ki... :( -
#566 lol, először adják ki az egyet, aztn felőlem csinálhatják a folytatást -
switch #565
Brothers In Arms 2 In The Works
Computer and Video Games is reporting that even though the first game is not due out until early in 2005, developer Gearbox Software is already doing some preliminary work on a sequel to their upcoming WWII tactical shooter. According to the article, real life battles like Operation Market Garden and the Battle of the Bulge are being considered for Brothers In Arms 2.
-
#564 hogy tegyek fel DIR-t??? -
#563 ja, q1 (február-március) -
#562 Jó lett az oldal,jobb mint az előző,kidolgozottabb! Jöhetne már a game is!!Mikor is jön ki? 2005 ez is??? -
#561 mintha a képek közt lenne 1-2 új. -
#560 Beindult a hivatalos oldal ! -
#559 bár ők tudják.:) -
#558 de ha valós az egész akkor hogy van benne ez a tank?
azon kivül nincs probléma csak a karikák. -
#557 az interjú szerintem jó mert még jobban meg kedveltem, hogy lesznek valós helyek, valós emberek, és valós fegyverek,fegyverhangok.:) -
#556 csináltam egy kezdetleges oldalt de nem tudom feltenni az internetre.hogy tegyem fel? -
#555 Biztosan nem lesz PC-n demó.Bétateszt lesz csak. -
Torry #554 VÁÁÁÁÁÁ
Istenem de cool game lesz! -
#553 -
#552 ez nálad "ekkora"? :) -
#551 ekkora szöveget inkább linkelni kellene.
:) -
#550 Brothers in Arms interjú
Birdy, 17:28 - Játék: Taktikai
(Filefront) Barny közlegény érkezik jobbról: Mivel mostanában nem volt túl sok info a Brothers in Arms c. Gearbox játékról, ezért a Filefront egy hosszabb interjút készített a készítõkkel, ebbõl szemezgetünk most.
Hol és mikor játszódik a Brothers in Arms?
A játék Baker õrmester és a csapatának valós történetébõl nyolc napot dolgoz fel, mely idõben az Európa elleni invázió során játszódik. Bakert és embereit irányítod valós csatamezõkön, mint pl. "Dead Man's Corner", "Purple Heart Lane", "Exit 4" és a "Hill 30".
Mit tett a fejlesztõcsapat annak érdekében, hogy történelmileg pontos játékot készítsetek?
A játék eredetiségét sokan segítették, rengeteg ember és szervezet. Elõször is vannak a csatamezõk. Hogy ezeket reprodukálhassuk, több alkalommal elutaztunk Normandiába, hogy felmérjük a terepet és digitálisan rögzítsük az épületeket, utakat, partokat, hidakat, stb.
Ezeket a fotókat összevetettük a hivatalos térképekkel és fotókkal, melyeket az amerikai hadsereg készített 1944-ben (utóbbiakat hosszas erõfeszítések árán az Amerikai Nemzeti Archívumból ástuk elõ). Emellett szemtanúkkal és veteránokkal konzultáltunk.
A fegyvereket és felszereléseket is valós források alapján reprodukáltuk. A csapat megszállta az Amerikai Fegyverzeti Múzeumot, ahol Dr. Atwater, a múzeum kurátora mutatta be nekünk az összes fegyvert, melyet a normandiai hadjárat során használtak. Így sikerült megalkotnunk a valóságos kinézetét, működését, hangját a fegyvereknek. Megszámlálhatatlan múzeum segített nekünk emellett, többek között a Patton Múzeum, Francia Nemzeti Múzem, múzeumok Normandiában, stb.
A harcról... a Gearbox egy hivatásos tanácsadót alkalmazott, egy aktív állományban lévõ katonát, John Antal ezredest, õ többek között kadétokat képzett ki West Pointban és több könyvet írt, emellett gyakorlott történész. Õ tartott nekünk elõadásokat különbözõ harci manõverekrõl és harcmodorokról.
A II. világháborúban rendszeresített felszerelések többsége elérhetõ lesz a játék során, illetve találkozhatunk különleges fegyverekkel?
A fegyverek és felszerelések nem tartalmazzák a teljes II. világháborús arzenált, vagyis csak az ekkor rendszerben lévõ és használatos fegyverekkel, felszerelésekkel találkozhatsz.
A moddolással foglalkozó emberek nagy részét teszik ki egy játék közösségének. Mit tesztek azért, hogy támogassátok õket?
A fejlesztés után esedékes tennivalókról késõbb beszélnék.
Mikor számíthatunk a játék megjelenésére? Tervek demóval kapcsolatban?
A játék jövõ év elején lesz elérhetõ, pillanatnyilag február tűnik a legvalószínűbb megjelenési idõpontnak, de pontos dátumot majd késõbb mondunk. Úgy vélem, hogy lesz egy demo az Xboxos változathoz, talán lesz PS2-höz és valamiféle korlátozott beta teszttel számolunk a PC verzió esetén. A PC-s demo megjelenésérõl még nem tudjuk, hogy a játék kiadása elõtt, vagy után lesz-e elérhetõ.
info:Hardwired
-
switch #549 Na egy kis Q&A :
Link -
#548 Az eléggé Kar-98-nak tünik...szvsz
Mert még a Springfield,meg az Einfieldnek is teljesen más a závárzata -
#547 Mondom 491-es kép! Ne mond h GArand!! :DD -
lachun #546 Ezt arr irtam ,hogy a normandyval kezdenek ,biztos lesz kieg a többi finomsággal is!!!! -
#545 nem, mert?
mutasd meg!!!!!!:( -
lachun #544 csáo Ricsi kieg packról nem halottál??? -
#543 nem -
#542 M4 Garand -
switch #541 január-február -
#540 Ja és vki megtudja mondanki h akkor most mikor fog megjelenni?? :) -
#539 Jol láttam az egyik képen egy KAR98K van??? Vagy mi az?!
( #491-es kép ) -
#538 Igen azt hittem, hogy már történt vmi a BIA házatáján azt csak ez, simán moderálni kellene ... NO COMMENT! -
-
#536 Ezt a hatalmas tudnivalót amit a játékkal kapcsolatban közöltél mindenkivel nem lehetett volna 1 hozzászólásba besűríteni?! Most látom hogy nemrég regisztráltad magad... kell a hozzászólások számának növelése ugye. -
#535 (ujra)azt énis tudom,de mért csak ott azokról. -
#534 azokról -
#533 az éni tudom de mért csak arroll. -
#532 még jó, az egész ott fog játszódni