5546
  • antijedi
    olyan is lett
    bár nem emléxem hogy annak is csinálták volna már a 2. részét amikor az 1 még ki sem jött...
  • Serpa
    és a COD -al mi van ??
  • Nyers
  • grebber
    Kira jöjjenek csak az ilyen gamek szeressük őket :)
  • antijedi
    ennek nagyon sorozatgyártás szaga van..., és iylenből még jó nem sült ki... :(
  • Hentes Bill #566
    lol, először adják ki az egyet, aztn felőlem csinálhatják a folytatást
  • switch

Brothers In Arms 2 In The Works

Computer and Video Games is reporting that even though the first game is not due out until early in 2005, developer Gearbox Software is already doing some preliminary work on a sequel to their upcoming WWII tactical shooter. According to the article, real life battles like Operation Market Garden and the Battle of the Bulge are being considered for Brothers In Arms 2.
  • bricsi01
    hogy tegyek fel DIR-t???
  • robotnyk
    ja, q1 (február-március)
  • Nahar
    Jó lett az oldal,jobb mint az előző,kidolgozottabb! Jöhetne már a game is!!Mikor is jön ki? 2005 ez is???
  • Serpa
    mintha a képek közt lenne 1-2 új.
  • Serpa
    Beindult a hivatalos oldal !
  • bricsi01
    bár ők tudják.:)
  • bricsi01
    de ha valós az egész akkor hogy van benne ez a tank?
    azon kivül nincs probléma csak a karikák.
  • bricsi01
    az interjú szerintem jó mert még jobban meg kedveltem, hogy lesznek valós helyek, valós emberek, és valós fegyverek,fegyverhangok.:)
  • bricsi01
    csináltam egy kezdetleges oldalt de nem tudom feltenni az internetre.hogy tegyem fel?
  • grebber
    Biztosan nem lesz PC-n demó.Bétateszt lesz csak.
  • Torry
    VÁÁÁÁÁÁ

Istenem de cool game lesz!
  • Serpa
  • robotnyk
    ez nálad "ekkora"? :)
  • Serpa
    ekkora szöveget inkább linkelni kellene.
    :)
  • grebber
    Brothers in Arms interjú

Birdy, 17:28 - Játék: Taktikai

(Filefront) Barny közlegény érkezik jobbról: Mivel mostanában nem volt túl sok info a Brothers in Arms c. Gearbox játékról, ezért a Filefront egy hosszabb interjút készített a készítõkkel, ebbõl szemezgetünk most.
    Hol és mikor játszódik a Brothers in Arms?
    A játék Baker õrmester és a csapatának valós történetébõl nyolc napot dolgoz fel, mely idõben az Európa elleni invázió során játszódik. Bakert és embereit irányítod valós csatamezõkön, mint pl. "Dead Man's Corner", "Purple Heart Lane", "Exit 4" és a "Hill 30".

Mit tett a fejlesztõcsapat annak érdekében, hogy történelmileg pontos játékot készítsetek?
    A játék eredetiségét sokan segítették, rengeteg ember és szervezet. Elõször is vannak a csatamezõk. Hogy ezeket reprodukálhassuk, több alkalommal elutaztunk Normandiába, hogy felmérjük a terepet és digitálisan rögzítsük az épületeket, utakat, partokat, hidakat, stb.
    Ezeket a fotókat összevetettük a hivatalos térképekkel és fotókkal, melyeket az amerikai hadsereg készített 1944-ben (utóbbiakat hosszas erõfeszítések árán az Amerikai Nemzeti Archívumból ástuk elõ). Emellett szemtanúkkal és veteránokkal konzultáltunk.
    A fegyvereket és felszereléseket is valós források alapján reprodukáltuk. A csapat megszállta az Amerikai Fegyverzeti Múzeumot, ahol Dr. Atwater, a múzeum kurátora mutatta be nekünk az összes fegyvert, melyet a normandiai hadjárat során használtak. Így sikerült megalkotnunk a valóságos kinézetét, működését, hangját a fegyvereknek. Megszámlálhatatlan múzeum segített nekünk emellett, többek között a Patton Múzeum, Francia Nemzeti Múzem, múzeumok Normandiában, stb.
    A harcról... a Gearbox egy hivatásos tanácsadót alkalmazott, egy aktív állományban lévõ katonát, John Antal ezredest, õ többek között kadétokat képzett ki West Pointban és több könyvet írt, emellett gyakorlott történész. Õ tartott nekünk elõadásokat különbözõ harci manõverekrõl és harcmodorokról.

A II. világháborúban rendszeresített felszerelések többsége elérhetõ lesz a játék során, illetve találkozhatunk különleges fegyverekkel?
    A fegyverek és felszerelések nem tartalmazzák a teljes II. világháborús arzenált, vagyis csak az ekkor rendszerben lévõ és használatos fegyverekkel, felszerelésekkel találkozhatsz.

A moddolással foglalkozó emberek nagy részét teszik ki egy játék közösségének. Mit tesztek azért, hogy támogassátok õket?
    A fejlesztés után esedékes tennivalókról késõbb beszélnék.

Mikor számíthatunk a játék megjelenésére? Tervek demóval kapcsolatban?
    A játék jövõ év elején lesz elérhetõ, pillanatnyilag február tűnik a legvalószínűbb megjelenési idõpontnak, de pontos dátumot majd késõbb mondunk. Úgy vélem, hogy lesz egy demo az Xboxos változathoz, talán lesz PS2-höz és valamiféle korlátozott beta teszttel számolunk a PC verzió esetén. A PC-s demo megjelenésérõl még nem tudjuk, hogy a játék kiadása elõtt, vagy után lesz-e elérhetõ.

info:Hardwired
  • switch
    Na egy kis Q&A :

Link
  • Glpetyus
    Az eléggé Kar-98-nak tünik...szvsz
    Mert még a Springfield,meg az Einfieldnek is teljesen más a závárzata
  • Nahar
    Mondom 491-es kép! Ne mond h GArand!! :DD
  • lachun
    Ezt arr irtam ,hogy a normandyval kezdenek ,biztos lesz kieg a többi finomsággal is!!!!
  • bricsi01
    nem, mert?
    mutasd meg!!!!!!:(
  • lachun
    csáo Ricsi kieg packról nem halottál???
  • bricsi01
    nem
  • ranGer2
    M4 Garand
  • switch
    január-február
  • Nahar
    Ja és vki megtudja mondanki h akkor most mikor fog megjelenni?? :)
  • Nahar
    Jol láttam az egyik képen egy KAR98K van??? Vagy mi az?!
    ( #491-es kép )
  • Nyers
    Igen azt hittem, hogy már történt vmi a BIA házatáján azt csak ez, simán moderálni kellene ... NO COMMENT!
  • Serpa

• skorpio7
    Ezt a hatalmas tudnivalót amit a játékkal kapcsolatban közöltél mindenkivel nem lehetett volna 1 hozzászólásba besűríteni?! Most látom hogy nemrég regisztráltad magad... kell a hozzászólások számának növelése ugye.
  • bricsi01
    (ujra)azt énis tudom,de mért csak ott azokról.
  • bricsi01
    azokról
  • bricsi01
    az éni tudom de mért csak arroll.
  • robotnyk
    még jó, az egész ott fog játszódni